Παιδικό Ωροσκόπιο, 17/11 - 23/11

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο, 17/11 - 23/11

ΚΡΙΟΣ

Τα νεύρα υποχωρούν!
Η είσοδος της Αφροδίτης αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Τοξότη δίνει στο Κριαράκι σας επιπλέον ενέργεια για παιχνίδι και διασκέδαση. Τα νεύρα και η υπερένταση που είχε τον τελευταίο καιρό σταδιακά υποχωρούν. Το ενδιαφέρον του είναι στραμμένο σε ό, τι έχει σχέση με γνώση όπως τα βιβλία και οι εκδρομές. Επισκέψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους θεωρούνται ιδανικές επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ

Μικροαποδράσεις στη φύση!
Αυτό που ενθουσιάζει περισσότερο από όλα το αγαπημένο σας Ταυράκι αυτή την εβδομάδα είναι οι μικροαποδράσεις στη φύση – όποτε το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Με τον Άρη στον Αιγόκερω και στο ένατο ηλιακό του σπίτι η φυσική άσκηση είναι ένας τρόπος να εκτονώσει την ενέργεια του και ν' αποφορτιστεί από τις εντάσεις. Παίξτε μαζί του, λίγη ανεμελιά δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γοητεία και επικοινωνιακές δεξιότητες!
Με την Αφροδίτη στο απέναντί του ζώδιο κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος στο πέρασμα του. Με την γοητεία του και τις επικοινωνιακές του δεξιότητες μαγνητίζει όποιον έρχεται σε επαφή μαζί του. Προσπαθώντας να καταλάβει τον κόσμο γύρω του έχει ένα εκατομμύριο απορίες για το κάθε τι. Δώστε του διάλογο με επιχειρήματα και εκπαιδευτικά βιβλία και θα κερδίσετε την παντοτινή του εκτίμηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παιχνίδια που ευνοούν τη συνεργασία!
Ο πιο εύκολος τρόπος για να πλησιάσει το ευαίσθητο Καρκινάκι σας κάποιον που δεν γνωρίζει είναι το παιχνίδι. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον έβδομο ηλιακό του οίκο – το σπίτι της συνεργασίας – ένα σετ κατασκευών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από δύο ή περισσότερα παιδιά είναι ό, τι πιο ιδανικό. Η κοινωνικοποίηση επιτυγχάνεται πιο εύκολα όταν υπάρχει αλληλοβοήθεια και μάθει να λειτουργεί μέσα σε μια ομάδα.

ΛΕΩΝ

Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα!
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη και στο πέμπτο ηλιακό του σπίτι, θα παρατηρήσετε αυτή την εβδομάδα διάφορα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, άλλοτε για εμφανή λόγο και άλλοτε όχι. Πέτρα του σκανδάλου ένα παιδάκι του αντιθέτου φύλου που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του! Ενώ όμως έχει όλη την καλή διάθεση να παίξει και να του χαρίσει ακόμα και τα παιχνίδια του, φαίνεται ότι δεν έχει πάντα την ανταπόκριση που περιμένει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευστροφία που μαγνητίζει!
Με τον Ερμή στο τρίτο ηλιακό του σπίτι το μυαλό του μικρού Παρθένου είναι σε εγρήγορση. Με την ευστροφία του μαγνητίζει τους πάντες και το ενδιαφέρον του είναι στραμμένο σε ό, τι μπορεί να του προσφέρει γνώση. Μετατρέψτε τη δίψα του για μάθηση σε ψυχαγωγία, δωρίζοντάς του εκπαιδευτικά βιβλία και παιχνίδια ή παρακολουθήστε μια θεατρική παράσταση. Διεγείρετέ το με νέα ενδιαφέροντα και το χαμόγελο δεν θα σβήνει από τα χείλη του.

Fotolia 45023812 Subscription XXL

ΖΥΓΟΣ

Νεύρα και ξεσπάσματα!
Ο Άρης στο τέταρτο ηλιακό σπίτι του μικρού Ζυγού του φέρνει νεύρα που το πιο πιθανόν είναι να τα ξεσπάσει στα άτομα της οικογένειας και κυρίως στη μαμά. Από τη μια θα αναζητά την αποδοχή σας και από την άλλη θα διεκδικεί την ανεξαρτησία του κάνοντας του κεφαλιού του ό, τι κι αν του λέτε. Είναι πολύ πιθανόν να χάνει, να χαλάει ή να σπάει κατά λάθος τα παιχνίδια ή τα προσωπικά του αντικείμενα. Υπομονή, φάση είναι, θα περάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτήσεις για την σεξουαλική του ταυτότητα!
Ο μικρός Σκορπιός αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή στο ζώδιό του, θα σας εκπλήξει με τις άπειρες ερωτήσεις του γύρω από τη σεξουαλική του ταυτότητα. Γι αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα και εφοδιαστείτε με σχετικά εικονογραφημένα βιβλία κατάλληλα για την ηλικία του. Είναι πολύ πιθανόν ακόμα να γίνει πολύ κτητικό με ένα παιδάκι του άλλου φύλου και αυτό να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τίποτε δεν το πτοεί!
Η Αφροδίτη στο ζώδιο του μικρού σας αυτή την εβδομάδα ευνοεί θέματα δημιουργικότητας και παιχνιδιού. Η αυτοπεποίθησή του είναι στα ύψη και τίποτα δεν το πτοεί. Δωράκια μικρά ή μεγάλα που δεν περίμενε, αν και όχι απαραίτητα από εσάς, θα το χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Φροντίστε να μην αμελεί τις υποχρεώσεις του και να ξεκουράζεται αρκετά, γιατί μπορεί να προκύψουν προβληματάκια υγείας λόγω εξάντλησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έντονα συναισθήματα!
Ο μικρός Αιγόκερως όσο κι αν δεν το δείχνει είναι ένα συναισθηματικό παιδί που βιώνει έντονα ό, τι αισθάνεται, είτε είναι χαρά είτε λύπη. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιό του παρ' όλο που έχει διάθεση να παίξει με τους φίλους του η επιθετικότητα του συχνά δημιουργεί συγκρούσεις. Έτσι είναι πιθανόν μη εισπράττοντας την αποδοχή που χρειάζεται ν' απογοητευτεί και να καταφύγει στην απομόνωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρωτότυπες ιδέες!
Ο μικρός Υδροχόος αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο μεσουράνημά του, ψάχνει τρόπους να εκφράσει τις πρωτότυπες ιδέες του. Έχει ανάγκη όχι μόνον να εκφραστεί αλλά και να βρει ανταπόκριση. Δώστε του τη δέουσα σημασία και αφιερώστε του ποιοτικό χρόνο. Αν ασχολείται με την τέχνη, είναι μια θαυμάσια περίοδος να το στηρίξετε να ξεδιπλώσει τα ξεχωριστά του ταλέντα.

ΙΧΘΥΕΣ

Απίστευτες ιστορίες!
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη σε όψη με τον Ποσειδώνα όλα φαίνονται να κυλούν υπέροχα. Δημιουργικό χαρούμενο και περιζήτητο στις παρέες του. Μην επαναπαύεστε όμως γιατί η ειλικρίνεια του μικρού σας μόνο δεδομένη δεν είναι. Το αγγελούδι σας με την ισχυρή φαντασία του μπορεί να σκαρώσει ανά πάσα στιγμή απίστευτες ιστορίες, μπερδεύοντας αριστοτεχνικά το ψέμα με την αλήθεια.

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved