Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 16/11 - 22/11 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Το βράδυ της Κυριακής η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη και το Σάββατο στις 22/11 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Εκτός του γεγονότος ότι μπορεί να βρεις την ερωτική σου περιπέτεια σε ταξίδι, θα χαρείς αρκετά καθώς θα έχεις ευκαιρίες διασκέδασης, θα φλερτάρεις, θα νιώθεις πιο αισιόδοξα και ανέμελα. Ωστόσο, οι μέρες δεν ενδείκνυνται για σοβαρές αποφάσεις ή επενδύσεις συναισθηματικού χαρακτήρα.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στο δέκατο ηλιακό σου σπίτι, τον Αιγόκερω, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η προς όλους και όλα, σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσεις ακόμη και τις πιο αντίξοες καταστάσεις. Συναισθήματα, ανάγκες και λάθη μπορεί να γίνουν ένας αχταρμάς και τελικά να νιώθεις ότι στη ζωή σου βρίσκεσαι ενώπιον του γόρδιου δεσμού και ίσως θα πρέπει να θυμάσαι: «Ότι δεν λύεται, κόβεται». Ριζοσπαστικές, άμεσες και γενναίες λύσεις εδώ και τώρα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι επαφές μου με το εξωτερικό, οι προσπάθειές μου για επιμόρφωση και η διδασκαλία είναι το μεγάλο μου ατού αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Η Αφροδίτη μπαίνει το βράδυ της Κυριακής στον Τοξότη, το όγδοο ηλιακό σου σπίτι που σχετίζεται με τη λίμπιντό σου ενώ στο ίδιο περιβάλλον θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και η Νέα Σελήνη. Η λίμπιντό σου ανεβαίνει αλλά μαζί της βγαίνουν στην επιφάνεια και τα απωθημένα. Θα μπεις στη διαδικασία να κλείσεις υποθέσεις που σε πληγώνουν και να μπεις σε νέες περιπέτειες. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι ο Κρόνος που βρίσκεται στο Σκορπιό και σχηματίζει σύνοδο με τον Ήλιο, απαιτεί σύνεση και σοβαρότητα.
Καριέρα – Οικονομικά: Μέχρι την Παρασκευή απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια. Από το Σάββατο, με τη Νέα Σελήνη στο όγδοο ηλιακό σου σπίτι, αρχίζει μία καλή περίοδος για να διεκπεραιώσεις οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, ασφάλειες, οργανισμούς ή με διατροφές ή –γενικότερα– με χρήματα που είτε κερδίζεις από τρίτους είτε οφείλεις σε τρίτους. Οι διακανονισμοί που θα κάνεις μπορεί να είναι αρκετά επιτυχείς ενώ δεν αποκλείεται να βρεις λύσεις για κάποια χρέη σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω αυτούς που μου τάζουν εύκολα κέρδη γιατί με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, μάλλον θα είναι άνθρακας ο θησαυρός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Η εβδομάδα αρχίζει με τον καλύτερο τρόπο καθώς η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Τοξότη και τελειώνει εξ' ίσου καλά καθώς στο ίδιο περιβάλλον πραγματοποιείται το Σάββατο η Νέα Σελήνη. Τα φλερτ είναι το φόρτε σου και οι επιτυχίες σου σίγουρα θα είναι αρκετές. Παράλληλα, αν θέλεις να χάσεις την ελευθερία σου, η περίοδος είναι αρκετά καλή για να το αποφασίσεις. Ωστόσο, μέχρι την Παρασκευή να προσέχεις γιατί το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα σε καθιστά επιρρεπή στις αυταπάτες και εξαπατήσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη και τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα προκύπτουν οι ευκαιρίες να κάνεις κάποιες συναντήσεις, να συζητήσεις για νέα σχέδια και μπορεί να υπογράψεις συμβόλαια. Καλύτερα να προλειάνεις το έδαφος αυτή την εβδομάδα για να είσαι έτοιμος/η για δυναμικές κινήσεις στην επόμενη. Ωστόσο, με τον Άρη στον Αιγόκερω ελλοχεύουν κάποιοι κίνδυνοι στα οικονομικά σου γι αυτό να προσέχεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τη σύνοδο του Ήλιου και του Κρόνου στο έκτο ηλιακό μου σπίτι, θα πρέπει να προσέχω την υγεία μου και να ξεκουράζομαι περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Ο Άρης από τον Αιγόκερω χρήζει της προσοχής σου καθώς μπορεί να σε βάλει σε πολύ μεγάλες περιπέτειες. Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, η ένταση, τα πάθη, η ζήλια, τα παράπονα, οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες γίνονται τα θέματα της ημερησίας σου διάταξης και τεστάρουν τη σχέση σου, που αν αξίζει θα παραμείνει αλώβητη. Αν νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά, είναι προτιμότερο να κρατήσεις τις αποστάσεις σου για λίγες μέρες.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Αφροδίτη μπαίνει στο έκτο ηλιακό σου σπίτι το βράδυ της Κυριακής, ενώ το Σάββατο πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ίδιο περιβάλλον που σχετίζεται με τη δουλειά σου. Από την επόμενη εβδομάδα, ξεκινά μία αρκετά καλή περίοδος για δυναμικά ξεκινήματα, για να προσπαθήσεις να υλοποιήσεις σχέδια που θα αυξήσουν τις δουλειές σου. Προς το παρόν, φρόντισε να αναπτύξεις τη διάκρισή σου και να κρίνεις με πιο αντικειμενικό μάτι τα θέματα που σε αφορούν, γιατί μπορεί αργότερα να μετανιώσεις για τις επιλογές σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή έχω την τάση να εξαντλώ τα όριά μου, καλά θα κάνω να προσέχω τη διατροφή μου.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι που –μεταξύ άλλων- σχετίζεται και με τους έρωτές σου, παίρνεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο ερωτικό παιχνίδι. Αν βάλουμε στην εξίσωση και τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο ίδιο περιβάλλον, «μιλάμε» για περιπέτειες, νέες καταστάσεις, ανανέωση, ερωτικές απολαύσεις. Κι ας μην ξεχνάμε τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου! Αξιοποίησε την τύχη σου για να χαρείς υπέροχες στιγμές για δύο...
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στον Αιγόκερω, το έκτο ηλιακό σου σπίτι, η καθημερινότητά σου μάλλον θα είναι πιεστική καθώς θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές αγγαρείες, θα έχεις πολλή δουλειά, δεν θα μπορείς να αποφύγεις τις ευθύνες. Συναισθήματα παράπονου, θλίψης συνοδευμένα από οικονομικές πιέσεις, θα σε αποδυναμώσουν και δεν αποκλείεται να σου προκαλέσουν ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τη σύνοδο του Ήλιου και του Κρόνου στο τέταρτο ηλιακό μου σπίτι δεν αποκλείεται να νιώσω την ανάγκη να αλλάξω σπίτι ή να επωμιστώ οικογενειακές ευθύνες που θα με πιέσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Ο Άρης και ο Πλούτωνας βρίσκονται στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, των ερώτων σου, και δεν αποκλείουν τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές και τα φλερτ που ξεκινούν από διαξιφισμούς και καβγαδάκια. Για σένα που έχεις μια σχέση, το πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί είναι ότι μπορεί να έχεις «βαριά» διάθεση, να βγουν στην επιφάνεια τα παράπονά σου, να πληγωθείς από τις συμπεριφορές των ατόμων που σε συντροφεύουν.
Καριέρα – Οικονομικά: Η εβδομάδα αρχίζει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη και κλείνει με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, αστρολογικές συγκυρίες που σε εξωθούν να εστιάσεις στην ακίνητη περιουσία σου, στην οικογένεια, στο σπίτι σου. Παράλληλα, ανοίγει τους ορίζοντές σου και στον τομέα της καριέρας αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος/η να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να κουραστείς αρκετά για να αξιοποιήσεις τις θετικές καταστάσεις που θα προκύψουν, ιδιαίτερα από την επόμενη εβδομάδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τη σύνοδο Ηλίου – Κρόνου στον Σκορπιό, καλύτερα να απομονωθώ και να σκεφτώ με πολλή σοβαρότητα τα τεκταινόμενα της ζωής μου. Ίσως μπορέσω να διεισδύσω πιο βαθιά στις καταστάσεις που με αφορούν και να πάρω πιο ώριμες αποφάσεις.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Η Αφροδίτη που το βράδυ της Κυριακής μπαίνει στον Τοξότη σε συνδυασμό με την επικοινωνιακή Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στο ίδιο περιβάλλον, υπόσχονται αύξηση της περιρρέουσας ατμόσφαιρας και περισσότερες ευκαιρίες για περιπέτειες. Φλερτ, έξοδοι, παιχνίδια μυαλού και λοιπές δραστηριότητες πλαισιώνουν την ερωτική σου ζωή ενώ, αν έχεις μια σχέση, θα υπάρξουν ευκαιρίες να την ανανεώσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Θα ηρεμήσεις αρκετά αυτήν την περίοδο. Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις γιατί με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να γίνεις θύμα κολάκων που θα σε παρασύρουν σε λάθος επιλογές. Άκουσε τις προτάσεις τους και αποφάσισε την επόμενη εβδομάδα. Παράλληλα, ο Άρης από τον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να προκαλέσει δυσκολίες τόσο στις επαγγελματικές σου υποθέσεις όσο και στην οικογενειακή εστία.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μέχρι την Παρασκευή που ο Ήλιος θα σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον Σκορπιό, στο δεύτερο ηλιακό μου σπίτι, θα πρέπει να προσέχω κάθε μου κίνηση στον οικονομικό τομέα. Καλύτερα να κάνω οικονομία για να μην αντιμετωπίσω προβλήματα αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Το εξάγωνο του Ερμή και του Άρη σε διευκολύνει να αναπτύξεις το επικοινωνιακό σου χάρισμα και να φλερτάρεις. Από την άλλη, αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, μέχρι τη Παρασκευή, θα τα βρεις λίγο σκούρα καθώς η σύνοδος του Ήλιου και του Κρόνου πάνω από το κεφάλι σου είναι για δυνατούς λύτες και απαιτεί ψυχραιμία και υπομονή.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Αφροδίτη περνάει στο δεύτερο ηλιακό σου σπίτι, τον Τοξότη, όπου θα πραγματοποιηθεί και η Νέα Σελήνη. Αξιοποίησε τις περιστάσεις για να κάνεις μια καινούργια αρχή (ιδιαίτερα μέσα στην επόμενη εβδομάδα κατά τη γέμιση του φεγγαριού), προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου ή για να ελιχθείς καλύτερα στον οικονομικό τομέα. Προς το παρόν, αυτήν την εβδομάδα, κράτα μικρό καλάθι, καθώς μέχρι την Παρασκευή η σύνοδος Ηλίου – Κρόνου στο ζώδιό σου δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια, ενώ το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα «μιλάει» για αυταπάτες ή εξαπατήσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μια εκδρομή ή ένα ταξίδι θα με ανανέωνε αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Η εβδομάδα αρχίζει υπέροχα με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, η οποία, ωστόσο, για λίγες ημέρες, χρήζει της προσοχής σου καθώς θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα απάτης ή αυταπάτης. Αυτή η τόσο ερωτική/ρομαντική εβδομάδα τελειώνει με τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο ζώδιό σου και θα σε βάλει στη διαδικασία να μπεις για τα καλά στο παιχνίδι! Φαίνεται ότι θα φλερτάρεις λίαν επιτυχώς. Οι ευκαιρίες για παιχνίδι είναι απεριόριστες αλλά δεν αποκλείονται και οι σοβαρές προτάσεις, ιδιαίτερα από την επόμενη εβδομάδα...
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης βρίσκεται στο δεύτερο ηλιακό σου σπίτι και χρήζει της προσοχής σου καθώς δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει κάποια οικονομικά προβλήματα ή να σε φέρει αντιμέτωπο/η με τυχόν βιαστικές ή λανθασμένες αποφάσεις ή κινήσεις στον οικονομικό τομέα. Από την άλλη, ο Άρης σου επιτρέπει να μπεις στη δράση για να βρεις τους τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου μέσα από τη δουλειά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να φυλάω τα νώτα μου και να προσέχω σε ποιους εμπιστεύομαι τα μυστικά μου. Πισώπλατα χτυπήματα και κουτσομπολιά θα με στεναχωρήσουν αυτή την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Ηρεμούν αρκετά τα πράγματα αλλά ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου συνεχίζει να βγάζει στην επιφάνεια τα προβλήματά σου. Ανασφάλειες, πάθη, φόβοι, κολλήματα του παρελθόντος, τραυματικές εμπειρίες σε αναστατώνουν συναισθηματικά. Ευτυχώς, το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή σού επιτρέπει να τα εξωτερικεύσεις και με τη συζήτηση να λυτρωθείς και να μην προκαλέσεις μεγάλη ένταση στη σχέση σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η σύνοδος του Κρόνου και του Ήλιου στο ενδέκατο ηλιακό σου σπίτι, μπορεί να μπλοκάρει λίγο τις προσπάθειες να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου αλλά εσύ θα πρέπει να παραμένεις εστιασμένος/η στο σκοπό σου και να μην πτοείσαι. Επίσης, να είσαι πολύ προσεκτικός/η αυτή την εβδομάδα γιατί μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα στις συνεργασίες σου ή μια ανατροπή στα σχεδίων.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη που μπαίνει στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι, σιγοντάρει τους μυστικούς μου έρωτες. Στο κλίμα της μυστικότητας συνηγορεί και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο ίδιο περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Η εβδομάδα αρχίζει καλά καθώς η Αφροδίτη περνάει το βράδυ της Κυριακής στον Τοξότη, όπου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και η Νέα Σελήνη. Αυτό το περιβάλλον είναι το ενδέκατο ηλιακό σου σπίτι που –μεταξύ άλλων- επηρεάζει και τις ερωτικές σου υποθέσεις. Τώρα θα έχεις την τάση να μπεις δυναμικά στο παιχνίδι, ενίοτε με ανταγωνιστική διάθεση αλλά και με αρκετές δόσεις πάθους. Ωστόσο, να έχεις κατά νου ότι η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου από τον Σκορπιό που θα ισχύει μέχρι την Παρασκευή, σου κρούει τον κώδωνα για να δεις όλη τη ζωή σου με πιο υπεύθυνο και σοβαρό τρόπο.
Καριέρα – Οικονομικά: Τώρα που το ενδέκατο ηλιακό σου σπίτι θα φωτίζεται από την Αφροδίτη και τη Νέα Σελήνη και ιδιαίτερα από την επόμενη εβδομάδα, βάλε νέους στόχους και μπες στη διαδικασία να τους υποστηρίξεις. Δραστηριοποιήσου και φρόντισε να κάνεις μια καινούργια αρχή. Επίσης, μη διστάσεις να βάλεις σε εφαρμογή τις δημιουργικές σου ιδέες. Να θυμάσαι ότι τώρα μάλλον χρειάζεται να δουλέψεις αρκετά σκληρά, ακόμη και με μικρότερες αμοιβές απ' αυτές που σου αναλογούν και, αν είσαι συνεπής και υπεύθυνος/η, σύντομα θα έρθει η καταξίωση.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη και τον Πλούτωνα στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι, δεν αποκλείεται να νιώθω φόβους που προέρχονται από ανεκπλήρωτες επιθυμίες, οργή, ένταση. Η γυμναστική θα με βοηθήσει να εκτονωθώ.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Η σύνοδος του Ήλιου και του Κρόνου στο ευνοϊκό περιβάλλον του Σκορπιού θα είναι καλή για να σκεφτείς σοβαρά τις καταστάσεις που σε αφορούν και να πράξεις ανάλογα με τις αποφάσεις σου. Με το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα, εκτός του ότι μπορεί να παραμυθιαστείς, πιθανότατα θα βγουν στην επιφάνεια απωθημένα ή παράπονα, που πρέπει να σε βρουν ψύχραιμο/η για να μην μετατραπούν σε αδιέξοδα.
Καριέρα – Οικονομικά: Η εβδομάδα αρχίζει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη και τελειώνει με τη Νέα Σελήνη στο ίδιο περιβάλλον. Αυτές οι πλανητικές συγκυρίες δίνουν το στίγμα τους σε αυτή την εβδομάδα που είναι ότι πρέπει για να προλειάνεις το έδαφος προκειμένου να προβείς σε καινούργια, δυναμικά ξεκινήματα την επόμενη εβδομάδα. Τώρα θα πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά και στις λύσεις που μπορεί να διαφανούν. Διατήρησε την ψυχραιμία σου γιατί θα αναγκαστείς να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και πιθανώς να κάνεις αγγαρείες στη δουλειά που κανονικά δεν σου αναλογούν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μπορεί να προκύψει μια νέα συνεργασία. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να μην υπογράψω αυτήν την εβδομάδα. Από την επόμενη θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved