Παιδικό Ωροσκόπιο, 10/11 - 16/11

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο, 10/11 - 16/11

ΚΡΙΟΣ

Σκανταλιές που δεν έχουν τέλος!

Το Κριαράκι σας αυτή την εβδομάδα, με τον Άρη στο μεσουράνημα του, γίνεται πιο παράτολμο από ποτέ. Ψάχνει τρόπους για να κάνει ό, τι του έχετε απαγορεύσει και οι σκανταλιές του διαδέχονται η μία την άλλη. Το κύριο ενδιαφέρον του είναι να τραβήξει με όποιον τρόπο μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του. Το ανήσυχο πνεύμα του όμως μπορεί να προκαλέσει και μικροατυχηματάκια, γι' αυτό τα μάτια σας δεκατέσσερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Φιλία, μια λέξη μαγική!

Φιλία. Λέξη μαγική και ταυτόχρονα πολύ σημαντική για τον μικρό Ταύρο αυτή την εβδομάδα. Με τρεις πλανήτες στο Σκορπιό θα είναι αυτοκόλλητο με το τον αγαπημένο του φίλο και θα τον θέλει μαζί του όπου κι αν πηγαίνετε. Στην τάξη θα τα πηγαίνει καλύτερα με τις ομαδικές εργασίες και οι ερωτήσεις του θα είναι τόσο εύστοχες που, τόσο οι συμμαθητές του όσο και η δασκάλα του, θα κρέμονται από τα χείλη του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσωστρέφεια και αδιαλλαξία!

Το κοινωνικό Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα - με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού – γίνεται όχι μόνον εσωστρεφές αλλά και αδιάλλακτο. Όσες προσπάθειες κι αν κάνετε προκειμένου να το προσεγγίσετε και να δείτε που οφείλεται η ξαφνική αλλαγή του δεν θα έχουν αποτέλεσμα. Παρ' όλα αυτά μην εγκαταλείπετε τα όπλα. Η αγάπη και η υπομονή σας στο τέλος θα νικήσουν και το βλαστάρι σας θα μοιραστεί τις σκέψεις του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έργα άξια θαυμασμού!

Το Καρκινάκι σας αυτή την εβδομάδα, με την Αφροδίτη στο σπίτι της δημιουργίας του, κυριολεκτικά δεν κρατιέται. Χαρτόνια, μαρκαδόροι, πλαστελίνες και ξυλομπογιές αποτελούν τα καθημερινά του αντικείμενα διασκέδασης. Η χαρά του όταν θαυμάζετε τα έργα του και τα βάζετε σε κάποια περίοπτη θέση δεν θα περιγράφεται. Αν έχετε αποφασίσει ότι το δωμάτιό του χρειάζεται αλλαγή διακόσμησης μην διστάσετε να ζητήσετε τη γνώμη του.

ΛΕΩΝ

Ευαισθησίες και ευθιξία!

Το Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ήλιο στο Σκορπιό και στο τέταρτο σπίτι του δείχνει με κάθε τρόπο την ευαίσθητη φύση του. Κλεισμένο συχνά στη σπηλιά του και εύθικτο με το παραμικρό δεν θέλει πολλά – πολλά ούτε με τους αγαπημένους του φίλους. Επειδή είναι φιλότιμο παιδάκι και του αρέσει να προσφέρει, ζητήστε του τη βοήθειά του όταν μαγειρεύετε και σύντομα το χαμόγελο θα φωτίσει το προσωπάκι του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πηγή θετικής ενέργειας!

Το Παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα, με τον Άρη στο πέμπτο σπίτι, είναι πηγή θετικής ενέργειας. Υπερκινητικό και με ανεβασμένη διάθεση θα εξαντλήσει όποιον ασχολείται μαζί του προσπαθώντας ν' ακολουθήσει τα άπειρα ενδιαφέροντα του. Εκδηλώνει ξεκάθαρα τι του αρέσει και δεν του αρέσει να κάνει και με την ακατανίκητη γοητεία του στη χρήση του λόγου δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να σας πείσει για τις απόψεις του.

Fotolia 18305824 Subscription XXL

ΖΥΓΟΣ

Χαρτζιλίκι και δωράκια!

Το αγαπημένο θέμα συζήτησης του μικρού Ζυγού αυτή την εβδομάδα, δεν είναι άλλο από το χαρτζιλίκι του. Με την Αφροδίτη στο δεύτερο σπίτι του δεν αποκλείεται κάθε δυο και τρεις να σας ζητάει χρήματα ή οτιδήποτε βλέπει να θέλει να του το αγοράσετε. Μην αφήσετε τους προσωρινές διαμαρτυρίες του να σας ξεγελάσουν και βοηθήστε το να καταλάβει ότι μπορείτε να διαθέσετε ένα συγκεκριμένο πόσο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα γοητευτικό πειρακτήρι!

Το Σκορπάκι σας με τρεις πλανήτες στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα μεταμορφώνεται σ' ένα γοητευτικό πειρακτήρι. Δεν αφήνει τ' αλλά παιδάκια και τη δασκάλα του -όποτε το παίρνει– σε χλωρό κλαρί. Μην ταράζεστε όμως. Η συμπεριφορά του είναι ένας τρόπος να εκτονώσει την αστείρευτη ενέργεια του. Μια ιδέα θα ήταν ν' ασχοληθεί με μια ομαδική δραστηριότητα όπου όχι μόνο θα ξεχωρίσει αλλά και θα διαπρέψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλεργία στην πίεση!

Αυτή την εβδομάδα το αγαπημένο σας Τοξοτάκι χρειάζεται την αμέριστη υπομονή σας. Με τον Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω, από τη μια είναι αλλεργικό σε κάθε μορφή πίεσης και από την άλλη οι γρατσουνιές στα χέρια και τα πόδια του μέρα με την ημέρα θα αυξάνονται με το υπέρμετρο παιχνίδι. Σύμμαχοι του στις σκανταλιές δεν είναι άλλοι από τους φίλους του. Βρείτε έναν κοινά αποδεκτό τρόπο να το βάλετε σε τάξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δυναμισμός και δραστηριότητες!

Και ναι! Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιο του το Αιγοκεράκι σας θα έβαζε κάτω ακόμα και ένα Κριαράκι σε δυναμισμό και δραστηριότητες. Ο δικός σας ρόλος θα είναι να χαλιναγωγήσετε όλη αυτή την ενέργεια καθώς με την ταχύτητα που κινείται οι μικροτραυματισμοί θα είναι στο καθημερινό μενού. Για παν ενδεχόμενο, φροντίσετε να μην έχει πρόσβαση στις ηλεκτρικές συσκευές που τόσο του αρέσει να παίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ρομπέν των δασών!

Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο μεσουράνημα του ο μικρός Υδροχόος θα είναι ο προστάτης των παιδιών της τάξης του για να μην πούμε και όλων όσων χρειάζονται βοήθεια ανεξαρτήτου ηλικίας. Όταν βλέπει μια αδικία ή κάποιον που δεν μπορεί να υπερασπίσει τον εαυτό του, τότε μπαίνει μπροστά χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχει τόσους πολλούς και καλούς φίλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Κακέ δράκε θα σε νικήσω!

Η ονειροπόληση για τον μικρό Ιχθύ είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του. Άλλωστε πόσο πιο ενδιαφέρον μπορεί να είναι το μάθημα της αριθμητικής μπροστά σε μια πριγκίπισσα που κινδυνεύει από τον κακό δράκο; Παράλληλα όμως το καμάρι σας είναι απρόβλεπτο στο τι θα κάνει και στα πιο απλά και καθημερινά πράγματα. Βοηθήστε το να βάλει μια τάξη στη ζωή του ξεκινώντας από την τσάντα του.

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved