Παιδικό Ωροσκόπιο, 3/11 - 9/11

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο, 3/11 - 9/11

ΚΡΙΟΣ

Τίποτα δεν το σταματά!

Αυτή την εβδομάδα το παρορμητικό Κριαράκι σας πάσχει από λογοδιάρροια. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να το εμποδίσει να πει αυτό που θέλει. Από την άλλη τ' αυτάκια του φαίνεται να έχουν βουλώσει, αφού όταν το φωνάζετε, απλά σας αγνοεί και συνεχίζει να κάνει απτόητο τα δικά του πράγματα που είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα! Με τον Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού εκπαιδεύστε το να ενδιαφέρεται και για τους άλλους και όχι μόνο για τον εαυτό του.

ΤΑΥΡΟΣ

Διατροφικές συνήθειες!

Αυτή την εβδομάδα οι διαπραγματεύσεις θα είναι σε ημερήσια διάταξη προκειμένου να βάλετε φρένο στις διατροφικές ατασθαλίες του μικρού Ταύρου. Ο κρύος καιρός έχει αυξήσει την αγάπη του για τα γλυκά τα οποία τσακίζει όπου τα βρει. Προσπαθήστε να περιορίσετε, όσο γίνεται, τη μεγάλη κατανάλωση γλυκαντικών ουσιών, πριν του γίνει συνήθεια, και εμπλουτίστε τη διατροφή του με φρέσκους χυμούς και αποξηραμένα φρούτα που είναι νόστιμα και υγιεινά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μίμος από κούνια!

Το πανέξυπνο Διδυμάκι σας ρουφάει σαν σφουγγάρι ό, τι λένε και κάνουν οι άνθρωποι που είναι γύρω του και σαν καλός μίμος που είναι, τ' αναπαραγάγει με μεγάλη ομολογουμένως επιτυχία. Αν καταλάβει μάλιστα ότι αυτό σας διασκεδάσει δύσκολα θ' αλλάξει συμπεριφορά και στο τέλος θα γίνει εξπέρ στο πείραγμα. Θα πρέπει λοιπόν να είστε προσεκτικοί ως προς το τι λέτε και πως αντιδράτε για να δίνετε το καλό παράδειγμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτονομία και ανεξαρτησία!

Αυτή την εβδομάδα το μικρούλι σας θα σας εκπλήξει με τις τάσεις αυτονομίας και ανεξαρτησίας που θα προσπαθεί φιλότιμα να επιδείξει. Με τον Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω θέλει να τα κάνει όλα μόνο του. Τι κι αν δεν τα καταφέρνει, αρνείται πεισματικά να ζητήσει τη βοήθεια σας ή ν' ακούσει τη συμβουλή σας. Αντί να προσπαθείτε να του δώσετε λύσεις αφήστε το να πειραματιστεί. Μόνο καλό μπορεί να του κάνει.

ΛΕΩΝ

Τεστ υπομονής!

Αυτή η εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού, το Λιονταράκι σας γίνεται κάτι παραπάνω από κτητικό και απαιτητικό, με τα παιχνίδια, φίλους ή αδέλφια του – αν υπάρχουν. Με όπλα του το πείσμα και τη δυνατή θέληση επιμένει μέχρι να γίνει το δικό του. Μην κάνετε το λάθος να παραδοθείτε στις παράλογες απαιτήσεις του και βοηθήστε το υπομονετικά να καταλάβει ότι υπάρχουν όρια που όλοι πρέπει να σέβονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιθεωρητής Κλουζώ ή Κολόμβος;

Το Παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα, με τον Ήλιο στον τρίτο του οίκο, μεταμορφώνεται σε κάτι μεταξύ επιθεωρητή Κλουζώ και Κολόμβου. Με άλλα λόγια η περιπέτεια και η ανακάλυψη είναι στο αίμα του και χωρίς αυτά, όλα του φαίνονται ανιαρά. Το παιχνίδι βλέπετε δεν είναι γι' αυτό μόνο τρόπος εκτόνωσης, αλλά το οδηγεί και στον κόσμο της γνώσης. Ενθαρρύνετε τη διάθεση του για μάθηση προσφέροντάς του τ' ανάλογα ερεθίσματα.

Fotolia 17979597 Subscription XXL

ΖΥΓΟΣ

Ευστροφία και επινοητικότητα!

Η επινοητικότητα του μικρού Ζυγού φαίνεται εύκολα στα παιχνίδια που δεν έχουν συγκεκριμένη δομή και απαιτούν σκέψη και πνευματική ευστροφία. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο του πάρτε ένα οποιαδήποτε αντικείμενο, για παράδειγμα ένα ποτήρι, και δείτε τι μπορεί να κάνει με αυτό. Μπορεί να βάλει μολύβια, να το γεμίσει νερό ή να κάνει με αυτό κύκλους σε ένα χαρτί. Επιβραβεύστε το πανέξυπνο μυαλουδάκι του με μια αγκαλιά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παιδικοί έρωτες!

Οι μικροί Σκορπιοί τόσο τ' αγόρια όσο και τα κορίτσια δείχνουν από νωρίς το ενδιαφέρον τους για το άλλο φύλλο. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιό του δεν είναι καθόλου περίεργο αν το καμάρι σας κάθε μέρα αγαπάει και ένα άλλο παιδάκι του αντιθέτου φύλου. Ιστορίες του τύπου «εκείνη τον αγαπάει αλλά αυτός αγαπάει άλλη», ή «τον συμπαθώ μαμά, αλλά μου αρέσει άλλο παιδάκι», θα είναι στο καθημερινό μενού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σπυράκια στους κανόνες!

Ο μικρός Τοξότης αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή στο Ζυγό, είναι το πιο κοινωνικό παιδάκι στο ζωδιακό, αφού όπου υπάρχει ομαδική δραστηριότητα, αυτό είναι πρώτο και καλύτερο. Τόσο που με δυσκολία θα καταφέρετε να το κρατήσετε μέσα στο σπίτι. Οι κανόνες και τα «πρέπει» το κάνουν να βγάζει στην κυριολεξία σπυράκια. Βοηθήστε το μέσα από το διάλογο να καταλάβει ότι ελευθερία, δεν σημαίνει να κάνει ό, τι θέλει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μαμά, μαμά δες που ανέβηκα!

Μαμά, μαμά δες που ανέβηκα! Αυτή είναι μια φράση που θα ακούτε πολλές φορές από το αγαπημένο σας Αιγοκεράκι αυτή την εβδομάδα, Με τον Άρη στο ζώδιό του λατρεύει τη θέα από ψηλά και με κάθε ευκαιρία θα σκαρφαλώνει στη κορυφή των επίπλων για να την απολαύσει με την ησυχία του. Επιστρατεύστε την ψυχραιμία σας και μην το χάνετε στιγμή από τα μάτια σας, καθώς υπάρχει προδιάθεση για μικροτραυματισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μυαλό κομπιούτερ!

Το μυαλό του μικρού Υδροχόου μοιάζει με έναν κομπιούτερ, ο οποίος από τη στιγμή που θα τεθεί σε λειτουργία αρχίζει να δημιουργεί μόνος του καινούργια προγράμματα και νέες λειτουργίες. Γι αυτό το λόγο κλείνει σε ό, τι έχει σχέση με τεχνολογία και κατασκευές. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο μεσουράνημα του, η έκθεση του σε πρωτοποριακά ερεθίσματα θα του ικανοποιήσει την ανάγκη του για εξερεύνηση.

ΙΧΘΥΕΣ

«Μοιράζομαι» μια άγνωστη λέξη!

Αυτή η εβδομάδα - με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού - βρίσκει το ευαίσθητο Ψαράκι σας σφιχταγκαλιασμένο με τα παιχνίδια του. Η λέξη «μοιράζομαι» είναι λίγο ή πολύ άγνωστη για εκείνο. Το ίδιο ισχύει και για την πολυαγαπημένη του μαμά που τη διεκδικεί σθεναρά από όλους. Η περιέργειά του επίσης θα ξεπεράσει τα φυσιολογικά όρια με αποτέλεσμα να χώνει τη μυτούλα του παντού.

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved