Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 19/10 - 25/10 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

ΕΡΩΤΑΣ: Το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Άρη στην αρχή της εβδομάδας είναι ο θετικός αστρολογικός παράγοντας για να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά και πιο ερωτικά με το ταίρι σου, να διασκεδάσεις, να χαρείς. Αξιοποίησε αυτό το κλίμα για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα μόλις θα ξημερώσει η Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη του Ηλίου σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον άξονα των οικονομικών σου. Όπως καταλαβαίνεις, θα αναγκαστείς να στρέψεις το ενδιαφέρον σου προς τα πρακτικά σου θέματα, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος/η στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις τώρα οικονομικούς διακανονισμούς και καλό θα ήταν να δεις μήπως έχεις αφήσει κάποια εκκρεμότητα οικονομικού χαρακτήρα προς το δημόσιο ή τις τράπεζες που πρέπει να διεκπεραιώσεις άμεσα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μπορεί, προς το τέλος της εβδομάδας, να νιώθω πεσμένος/η, να μου φταίνε όλα, να είμαι δύσθυμος/η. Ας προσπαθήσω να κάνω θετικές σκέψεις και να μην οργίζομαι.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί μόλις θα αλλάξει η μέρα, στην πρώτη ώρα της Παρασκευής, στον άξονά σου, βγάζει στην επιφάνεια προβλήματα και απωθημένα, μυστικά και ψέματα. Φυσική συνέπεια είναι να προκαλεί γκρίνιες και αντιπαραθέσεις, δυσθυμία, κτητική διάθεση, ανάγκη συναισθηματικού ελέγχου. Η συγκεκριμένη έκλειψη είναι ακόμη πιο δύσκολη γιατί συμμετέχει με απόλυτη σύνοδο η κυβερνήτης του ζωδίου σου Αφροδίτη, γεγονός που μπορεί να σου φέρει πολλές δυσκολίες καθώς θα δεις κατάματα τις επιλογές σου και ίσως συνειδητοποιήσεις ότι απέχουν πόρο από το καλύπτουν τις ανάγκες σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονά σου σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό, το ζώδιο που συνδέεται με την καθημερινή σου εργασία, καταδεικνύει ότι θα αντιμετωπίσεις ένα πλήθος ανατρεπτικών καταστάσεων. Τώρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια προβλήματα με κάποιον συνεργάτη σου, τα οποία πιθανώς να δημιουργηθούν λόγω παρανόησης ή ευθιξίας. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις συμβόλαια και να μην προβείς σε συνεταιρισμούς και σε επαγγελματικά ξεκινήματα αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος/η στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Στην αρχή της εβδομάδας υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να διεκπεραιώσω εκκρεμότητες της καθημερινότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Στην αρχή της εβδομάδας υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τους έρωτές σου καθώς το εξάγωνο του Άρη και της Αφροδίτης είναι θετικό για να φλερτάρεις, να επιδιώξεις ανανεωτικές καταστάσεις για τη σχέση σου, να χαρείς και να απογειωθείς ψυχικά και σωματικά. Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό δεν αποκλείεται να επαναφέρει στο προσκήνιο κάποιο άτομο του παρελθόντος σου και να σε βάλει σε διλήμματα. Είναι προτιμότερο να μην πάρεις τώρα τελεσίδικες αποφάσεις, ιδιαίτερα αν βρεθείς στη δύσκολη θέση να σου λέει άλλα η καρδιά σου κι άλλα το μυαλό σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινότητα, τη δουλειά σου, την υγεία σου. Οι καθυστερήσεις, οι ανατρεπτικές καταστάσεις, οι πιέσεις και το αίσθημα ότι τίποτε δεν σε ικανοποιεί είναι στο πρόγραμμα. Είναι προτιμότερο να μην κάνεις καμία σημαντική κίνηση στη δουλειά, να αποφύγεις τις αισθητικές επεμβάσεις ή «διορθώσεις», να προσέχεις γιατί είσαι ευάλωτος/η στις αδιαθεσίες και στα ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω λίγο περισσότερο στη δουλειά γιατί μπορεί να εμπιστευτώ κάποιο άτομο που θα με αφήσει εκτεθειμένο/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Παρασκευή στο Σκορπιό, το ζώδιο των ερώτων σου, βγάζει στην επιφάνεια τα προβλήματα, τα απωθημένα, τα κρυμμένα μυστικά και πρέπει να προσέχεις, ιδιαίτερα εσύ που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Με τη συμμετοχή της Αφροδίτης στο σχήμα της έκλειψης, μπορεί να υπάρξουν και κάποιες δυνατές στιγμές έρωτα και πάθους αλλά θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι καθώς οι ενέργειες αυτής της περιόδου είναι πολύ ισχυρές και δεν είναι πάντα ακίνδυνες. Το πιο οδυνηρό για σένα θα είναι να «ανακαλύψεις» ότι οι επιλογές σου είναι αποκυήματα ανασφαλειών ή εγωιστικών συμπεριφορών, οι οποίες θα σε φέρουν σε επαφή με πλευρές του εαυτού σου που θα ήθελες να αποφύγεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:
Αυτή η εβδομάδα μπορεί να σου επιφυλάσσει κάποιες αντιφατικές καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Οι ευχάριστες εκπλήξεις μπορεί να αμαυρωθούν από εντάσεις και στενάχωρα ξεκαθαρίσματα. Το κέρδος σου θα είναι ότι τα γεγονότα μπορεί να σου αποκαλύψουν με ποιους να πας και ποιους να αφήσεις, αρκεί να μην χάσεις την ευθυκρισία σου λόγω άρνησης και εγωισμού.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ:
Ας το πάρω απόφαση ότι δεν είναι δυνατόν να αποφύγω τα βάρη και τις αγγαρείες κι ας προσπαθήσω να τα αντιμετωπίσω με περισσότερο χιούμορ και στωικότητα.

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Οι αντιφάσεις θα αποτελέσουν καθημερινότητα για σένα αυτή την περίοδο. Η εβδομάδα αρχίζει καλά, με ανανεωτική διάθεση αλλά δεν αποκλείεται να κλείσει μέσα στη θλίψη και την ένταση. Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον Σκορπιό με τη συμμετοχή της Αφροδίτης, σε περιβάλλον που ναι μεν δεν σχετίζεται άμεσα με τις ερωτικές σου υποθέσεις αλλά προκαλεί έντονες καταστάσεις που μπορεί να έχουν τον αντίκτυπό τους στην ερωτική σου ζωή. Αν ζεις κάτω από την ίδια στέγη με το ταίρι σου, προστάτεψε τη σχέση σου από την κτητικότητα, τον εγωισμό, την αδιαλλαξία και την ανάγκη σου να ελέγχεις συναισθηματικά τους άλλους.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Την Παρασκευή πραγματοποιείται η Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό, η οποία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα τόσο στη δουλειά σου όσο και τα οικογενειακά, ιδιαίτερα σε εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Είναι πιθανό να αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές υποχρεώσεις, περισσότερες απ' όσες αντέχεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες αυτές είναι καλές για να δραστηριοποιηθώ και να προσπαθήσω να αναδείξω τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα ή να βάλω σε εφαρμογή τις δημιουργικές μου ιδέες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Το πιο πιθανό είναι ότι θα νιώθεις μπερδεμένος/η στην προσωπική σου ζωή. Από τη μια ο ανάδρομος Ερμής που μπορεί να σου βάζει θέματα όπως «προσκολλήσεις στο παρελθόν», «επιστροφές μικρών ή μεγάλων ερώτων», «δικές σου προσπάθειες επανασύνδεσης» και από την άλλη η έκλειψη που σε βάζει στην πρίζα να επικοινωνήσεις στο ταίρι σου τις πιο μύχιες πλευρές σου και να εξωτερικεύσεις τα απωθημένα σου. Προς το παρόν, είναι προτιμότερο να μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στον άξονα οικογένειας - καριέρας, δεν θα αποφύγεις τις πιέσεις, τις αγγαρείες, την ανάληψη δυσβάσταχτων ευθυνών. Το κερασάκι στην τούρτα είναι το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ανάδρομος και θα ευθύνεται για την ασυνεννοησία, τις αναβολές, τα επικοινωνιακά λάθη. Ωστόσο, η περίοδος είναι καλή για να διεκδικήσεις χρήματα που σου χρωστούν από παλιά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω όταν οδηγώ γιατί είμαι πιο επιρρεπής του συνηθισμένου μου στα ατυχήματα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή με τη συμμετοχή της Αφροδίτης, υπογραμμίζει τις ανασφάλειες, τη ζήλια την κτητικότητά σου. Σε συνδυασμό με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου και κινείται ανάδρομα, θα σε εξωθήσει στο να ψάχνεις για εναλλακτικές ή να αφήνεις ελεύθερο πεδίο στο παρελθόν σου, ακόμη κι αν η θέση της καρδιάς σας έχει καταληφθεί. Ωστόσο, αυτό που θα μπορούσε να σε βάλει σε μεγάλους μπελάδες, είναι η εμμονή σου να καλύπτεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες με παιχνίδια εξουσίας. Να θυμάσαι ότι η αλαζονεία μόνο δυσάρεστα αποτελέσματα μπορεί να προκαλέσει.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η έκλειψη Ηλίου «προσβάλλει» τον οικονομικό σου τομέα. Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η, έτοιμος/η για τυχόν καθυστερήσεις στις αμοιβές σου και να προσπαθείς να είσαι συνεπής προς τις υποχρεώσεις σου. Κάποιες εντάσεις στη δουλειά μπορεί να είναι για καλό καθώς θα επιφέρουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μην παρασυρθώ από τις βιτρίνες και τις εκπτώσεις και αρχίσω τις σπατάλες. Θα πρέπει να προσέχω πολύ τις κινήσεις μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Στην πρώτη ώρα της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί η Ηλιακή έκλειψη σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και θα βγάλει στην επιφάνεια τα προβλήματα που υπάρχουν, τα απωθημένα, τα παράπονα και τις ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος να προκαλέσει εντάσεις, αντιπαραθέσεις, εγωιστικές συμπεριφορές, ανάγκη επιβολής και ελέγχου. Καλό είναι να παρακολουθείς με προσοχή τα γεγονότα και να μην εθελοτυφλείς, ιδιαίτερα όταν θα πρέπει να αποδεχθείς τα λάθη των επιλογών σου. Θα αξιοποιήσεις πλήρως τις καταστάσεις αν κάνεις την ενδοσκόπησή σου. Πιο προσεκτικός/η πρέπει να είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την επίδραση της έκλειψης, κάποιες συνεργασίες σου μπορεί να υποστούν τριγμούς ή ακόμη και να διαλυθούν. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις τα λάθη σου και, αν είναι απαραίτητο, να αναθεωρήσεις τη στάση ή τους στόχους σου. Είναι προτιμότερο να μην προβείς σε συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων αυτή την περίοδο.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον ανάδρομο Ερμή στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι, καλό θα ήταν να προσέχω σε ποιους εμπιστεύομαι το οτιδήποτε γιατί μπορεί να γίνουν κουτσομπολιά σε βάρος μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Άρη στην αρχή της εβδομάδας είναι ευνοϊκό για τις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς ανεβάζει τη λίμπιντό σου και δεν αποκλείει καινούργιες γνωριμίες, προαγωγή φιλικών σχέσεων σε ερωτικές, διασκέδαση, έρωτα και πάθος. Αν συνυπολογίσουμε και τον ανάδρομο Ερμή, είναι πιθανό να μπουν στο σενάριο και κάποια άτομα του παρελθόντος σου για να εμπλουτίσουν το ερωτικό σκηνικό και να σε βάλουν σε διλήμματα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η αυτή την περίοδο και να μην εμπιστεύεσαι με τη συνήθη ευκολία σου τους άλλους. Με την ηλιακή έκλειψη στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι, μπορεί να γίνεις θύμα κουτσομπολιών ή κακόβουλων ενεργειών, να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος σου και να εκτεθείς. Παράλληλα, με τον Άρη να περιοδεύει και αυτή την εβδομάδα στο ζώδιό σου, φαίνεται ότι αναλαμβάνεις πολλές ευθύνες, με αποτέλεσμα να νευριάζεις και να έχεις τάσης φυγής. Να προσέχεις γιατί η κυκλοθυμία σου και το ευάλωτο νευρικό σου σύστημα μπορεί να σε εξωθήσει σε ενέργειες που θα φέρουν αναστάτωση στο χώρο της δουλειάς σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται σε περιβάλλον που σχετίζεται με την υγεία μου. Καλά θα κάνω να προσέχω γιατί τώρα είμαι επιρρεπής σε ιώσεις, αδιαθεσίες και προβλήματα ψυχοσωματικού χαρακτήρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Παρασκευή στον άξονα των ερώτων σου με τη συμμετοχή της Αφροδίτης, δεν «βλέπει» με αρνητικό τρόπο το ζώδιό σου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει μία διάθεση που θα είναι άλλοτε του ύψους και άλλοτε του βάθους. Από τη μια θα βάζεις σε δοκιμασίες το ταίρι σου για να ικανοποιήσεις τις ανασφάλειες και τα απωθημένα σου που βγαίνουν στην επιφάνεια ενώ από την άλλη θα εκτονώνεις το πάθος και την καλή σου διάθεση στο ταίρι σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο περιβάλλον που σχετίζεται με τους στόχους σου, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει πιεστικά γεγονότα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και μάλλον θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις πορεία πλεύσης ή να αναθεωρήσεις κάποιους στόχους σου. Ωστόσο, όλα θα γίνουν για καλό, προκειμένου να κάνεις κάποιες τολμηρές αλλαγές που δεν τις τολμούσες μέχρι αυτή τη στιγμή.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω τις φιλικές μου σχέσεις. Ίσως χρειάζεται να αναθεωρήσω τη στάση μου σε κάποιες από αυτές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται την πρώτη ώρα της Παρασκευής στον Σκορπιό και σε επηρεάζει πολύ, ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Τα προβλήματα που θα ενσκήψουν μπορεί να είναι και από τον αισθηματικό τομέα γι αυτό προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες. Το ευχάριστο είναι ότι στην αρχή της εβδομάδας το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Άρη από τον Τοξότη σε ευνοεί και υπόσχεται ότι τα λιμνάζοντα νερά της αισθηματικής σου ζωής θα διαταραχθούν με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Οπότε θα υπάρχει το υλικό που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες με την έκλειψη.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την έκλειψη στο δέκατο ηλιακό σου σπίτι, η εβδομάδα θα είναι φουλ στην κούραση, την πίεση και τις εντάσεις. Τώρα πρέπει να είσαι ψύχραιμος/η για να αντέξεις τις –ενίοτε- εξωφρενικές απαιτήσεις των συνεργατών σου και, κυρίως, των ανωτέρων σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να αναλάβεις δυσβάσταχτες ευθύνες οικογενειακού χαρακτήρα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Θα ήταν προτιμότερο να αφοσιωθώ περισσότερο στην οικογένειά μου.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτή την περίοδο θα είσαι ή του ύψους ή του βάθους στον ερωτικό σου τομέα. Η κυκλοθυμία σου θα ξεπεράσει τα συνηθισμένα όριά της. Να προσέχεις γιατί από τη μια θα είσαι μέσα στις αγάπες ενώ από την άλλη, οι ανασφάλειές σου, τα απωθημένα σου, η τάση σου να βάζεις τον φόβο και τον εγωισμό πάνω απ' όλα και να θέλεις να ασκείς έλεγχο, μπορεί να λειτουργήσει ως μπούμερανγκ εναντίον σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή με τη συμμετοχή της Αφροδίτης, θα προκαλέσει κάποιες ανατρεπτικές καταστάσεις καθώς δεν θα μπορείς να συνεννοηθείς εύκολα στη δουλειά, θα υπάρχουν καθυστερήσεις και αναβολές και όλα αυτά τη στιγμή που ο Άρης από τον Τοξότη καταδεικνύει ανταγωνιστικές συμπεριφορές εκ μέρους των συναδέλφων σας, πολλή δουλειά, εντάσεις και ανάληψη ευθυνών.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Να προσέχω τις κινήσεις μου για να μην αντιμετωπίσω προβλήματα με τις σπουδές μου ή με υποθέσεις μου που σχετίζονται με το εξωτερικό ή επειδή μπορεί να κάνω κάποια επικοινωνιακά λάθη που θα με εκθέσουν.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved