Παιδικό Ωροσκόπιο από 29/9 έως 5/10

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 29/9 έως 5/10

ΚΡΙΟΣ

Κουβεντούλα και κοινές δραστηριότητες!

Με την Αφροδίτη στο έβδομο του σπίτι, αυτή την εβδομάδα, ο μικρός Κριός θα είναι πολύ πιο τρυφερός από ό,τι συνήθως. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά και να περάσετε χρόνο μαζί του συντροφεύοντας τον, όποτε είναι εφικτό, στις αγαπημένες του δραστηριότητες. Μια μονοήμερη εκδρομούλα ή μια επίσκεψη σε έναν πολυχώρο χωρίς αμφιβολία θα το ενθουσιάσουν. Ένα παραμύθι το βράδυ είναι ο καλύτερος τρόπος να του πείτε καληνύχτα!

ΤΑΥΡΟΣ

Καβγαδάκια και μούτρα!

Με τον Ερμή στον Σκορπιό, στο έβδομό του σπίτι, δεν θα λείψουν τα καβγαδάκια με τους φίλους αλλά και τα μούτρα κάθε φορά που θα γυρίζει από το σχολείο. Οπλιστείτε με υπομονή και ετοιμαστείτε να ακούσετε τα πιο απίθανα παράπονα. Προς θεού μην ρίξετε λάδι στην φωτιά και βοηθήστε το να δει την καλή πλευρά που έχουν οι φιλίες και ωθήστε το να τα ξαναβρεί μαζί τους. Εξηγήστε του ότι ποτέ δεν φταίει μόνον ο ένας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η χαρά της ζωής!

Το μικρό σας ζιζάνιο με τον Άρη στον Τοξότη είναι η χαρά της ζωής. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός του φαίνεται έντονα σε ό,τι κι αν καταπιάνεται. Εκμεταλλευτείτε την ευχέρεια που έχει στις ξένες γλώσσες αγοράζοντας του ξενόγλωσσα βιβλία με εικονογραφημένες λεξούλες. Η έντονη διάθεσή του να αψηφά οτιδήποτε επικίνδυνο εμφανίζεται μπροστά του, χρειάζεται προσεκτική επιτήρηση, για να αποφύγετε χτυπηματάκια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απαράμιλλη γοητεία!

Με τον Ερμή στον Σκορπιό και στον πέμπτο του οίκο, το Καρκινάκι σας γοητεύει χωρίς καμία προσπάθεια σε όποιο χώρο κι αν βρεθεί αυτή την εβδομάδα. Όταν το πηγαίνετε βόλτα στο πάρκο, τ' άλλα παιδάκια θα το πλησιάζουν για να παίξουν μαζί του μα το αγγελούδι σας δεν τους δίνει σημασία. Παρ' όλο που είναι περιζήτητο, το μυαλουδάκι του είναι σε ένα παιδάκι του αντίθετου φύλου με το οποίο θέλει να περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο του.

ΛΕΩΝ

Επιβεβαίωση και ανεξαρτησία!

Το δυναμικό Λιονταράκι σας έχει ανάγκη από επιβεβαίωση από κάθε πρόσωπο που είναι στο περιβάλλον του – οικογένεια και φίλους. Με τον Άρη στο ζώδιο του Τοξότη είναι ευχάριστο και κοινωνικό και δεν δειλιάζει μπροστά σε τίποτα και σε κανέναν. Είναι συνήθως ευγενικό, αλλά πολλές φορές το διακρίνει μια ξεροκεφαλιά λόγω της αίσθηση ότι πάντα έχει δίκιο. Στην προσπάθεια του για περισσότερη ανεξαρτησία γίνεται πιο εκκεντρικό και απρόοπτο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διαφωνίες και αντιδράσεις!

Το Παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα διαφωνεί έντονα κάθε φορά που προσπαθείτε να του επιβάλλετε κάτι που δεν θέλει. Αν πχ εσείς πιστεύετε ότι έχει έρθει η ώρα να πάει για ύπνο και εκείνο διαφωνεί, ετοιμαστείτε για ολονυχτία. Να έχετε υπόψιν σας ότι το μόνο που θα καταφέρετε με την πίεση είναι να το παίζει σε όλους αδικημένο και να κρατάει μουτράκια μέχρι το επόμενο πρωί. Υπομονή και πάλι υπομονή!

Fotolia 21830106 Subscription XXL

ΖΥΓΟΣ

Συναισθηματικό και κτητικό!

Το χαριτωμένο Ζυγάκι σας αυτή την εβδομάδα που η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του θα γίνει πιο συναισθηματικό αλλά ταυτόχρονα και πιο κτητικό. Θα διεκδικεί με πάθος αυτά που θέλει και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τραβάει την προσοχή. Προκειμένου να εντυπωσιάσει τους πάντες ώστε τα φώτα να είναι συνεχώς στραμμένα επάνω του, θα καταφεύγει σε τσακπινιές, γκριμάτσες και αστείες χειρονομίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μυαλό σφουγγάρι!

Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο του το μυαλό του γοητευτικού μικρού σας είναι σαν σφουγγάρι που αφομοιώνει τα πάντα με μεγάλη ευκολία. Αξιοποιείστε αυτή την περίοδο με παιχνίδια που εξασκούν το μυαλό και τη φαντασία του. Αποφύγετε να εισβάλουν άλλα παιδάκια, ακόμα και τ' αδελφάκια του αν υπάρχουν, στο χώρο του, χωρίς την άδεια του. Η σχέση του με τους γονείς που κατά καιρούς είχε μαύρα συννεφάκια, βελτιώνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια μεγάλη καρδιά

Το Τοξοτάκι σας έχει μια μεγάλη καρδιά και αυτό αποδεικνύεται ξεκάθαρα αυτή την εβδομάδα. Με τους δύο ευεργέτες πλανήτες – Ήλιο και Αφροδίτη- στον ένατο οίκο του, αν το παρατηρήσετε καλά, θα δείτε ό,τι είναι πρόθυμο να μοιραστεί ακόμα και να χαρίσει τα παιχνίδια του σε όσα παιδάκια του το ζητάνε. Φροντίστε να έχει ένα μέτρο, γιατί ενδέχεται αυτό να του γίνει συνήθεια και κάποιοι να το εκμεταλλεύονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ταύρος σε υαλοπωλείο!

Το ώριμο Αιγοκεράκι σας θα το δείτε σπάνια να θυμώνει αλλά αυτή η εβδομάδα είναι μια από αυτές τις φορές. Με τον Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού όταν κάτι το ενοχλήσει, μπορεί να μεταμορφωθεί σε χρόνο μηδέν σε ταύρο σε υαλοπωλείο. Στην προσπάθεια σας να βρείτε μια λύση και να το συζητήσετε μαζί του, μην εκπλαγείτε αν το δείτε να κλείνεται στο δωμάτιο του και να ξεχνάει να βγει. Φροντίστε αυτή η αντίδραση του να μην του γίνει συνήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μαγική σβούρα!

Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον Τοξότη ο μικρός Υδροχόος μεταμορφώνεται σε μια μαγική σβούρα και σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του. με άλλα λόγια είναι μακράν το πιο υπερκινητικό παιδάκι του ζωδιακού και κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει. Καλό θα είναι να μην το αφήνετε από τα μάτια σας, καθώς όπως καταλαβαίνετε, τ' ατυχηματάκια καιροφυλαχτούν. Μια πολεμική τέχνη θα ήταν ιδανική για να μάθει πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα σπρώξιμο παραπάνω!

Το αξιολάτρευτο Ψαράκι σας έχει μεγάλες δυνατότητες, απλά αυτή την εβδομάδα χρειάζεται ένα σπρώξιμο παραπάνω για να πάρει μπρος και να μπει σε ένα πρόγραμμα. Με τον Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού για να το προτρέψετε να βγει από το μαγικό του κόσμο, τονίστε τα δυνατά του σημεία. Επιβραβεύστε το για ό,τι κι αν κάνει ακόμα κι αν αυτό είναι ασήμαντο. Μόλις νοιώσει δυνατό και πιστέψει στον εαυτό του δεν θα το αναγνωρίζετε.

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved