Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 21/9 - 27/9 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Η είσοδος του Ηλίου στον Ζυγό, την Τρίτη, θα έχει αντίκτυπο στις σχέσεις σου, πόσο μάλλον αν λάβεις υπόψη το γεγονός ότι ακολουθείται από τη Νέα Σελήνη που στις 24 που θα δώσει το σύνθημα για να πάρεις αποφάσεις αισθηματικού χαρακτήρα, να κάνεις ανακοινώσεις στο ταίρι σου, να επικοινωνήσεις, να δράσεις προς την κατεύθυνση εγώ και οι άλλοι που, βεβαίως, συμπεριλαμβάνει και τις αισθηματικές σου επιλογές. Κι όλα αυτά τη στιγμή που το τρίγωνο Δία – Ουρανού υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να φέρει απογοητεύσεις, προδοσίες, ψέματα. Στη συνέχεια το πεδίο δράσης σου θα είναι πιο ευρύ καθώς η Νέα Σελήνη ανοίγει δρόμους για συνεργασίες, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις. Από την άλλη το τρίγωνο Δία – Ουρανού μπορεί να εγκυμονεί σημαντικές ευκαιρίες, βεβαίως αν το επιτρέπει ο χάρτης σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αξιοποιήσω το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου για να κάνω μια πιο σωστή και μάλλον «σφικτή» για τα στάνταρ μου οικονομική διαχείριση.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου από τα ζώδια των ερώτων και των σχέσεών σου πριμοδοτεί τις σχέσεις που έχουν βάσεις και είναι σταθερές. Τώρα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να αναλάβεις τις ευθύνες σου, να προχωρήσεις σε περαιτέρω δεσμεύσεις, να αντιμετωπίσεις τα αισθηματικά σου με περισσότερη εχεφροσύνη και σοβαρότητα.
Καριέρα – Οικονομικά: Με το τετράγωνο του Άρη και του Ποσειδώνα, πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα στην αρχή της εβδομάδας. Επειδή ο Άρης κινείται στο όγδοο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας, μπορεί να κάνεις μοιραία λάθη σε διακανονισμούς με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές, κλπ. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη στο έκτο ηλιακό σου σπίτι, της καθημερινής εργασίας, από την Τετάρτη, δίνει το έναυσμα για ξεκινήματα, για να υλοποιήσεις επαγγελματικά σου σχέδια ή να προσπαθήσεις για το καλύτερο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου μου επιτρέπει να αξιοποιήσω τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα και να έχω κάποιο πρακτικό κέρδος από αυτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Στην αρχή της εβδομάδας ο Άρης από το έβδομο ηλιακό σου σπίτι, των σχέσεων, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Κρούω τον κώδωνα σε εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, να είσαι προσεκτικός/η, προκειμένου να μην πέσεις θύμα πλάνης, αυταπάτης, ωραιοποίησης, κολακείας.
Καριέρα – Οικονομικά: Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό είναι θετικό για συζητήσεις, ταξίδια, επίτευξη στόχων, συλλογικές δραστηριότητες, καινούργια ξεκινήματα. Σε κάθε περίπτωση, αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν βάλλεται από άλλες όψεις, είναι όψη που φέρνει ευκαιρίες. Αξιοποίησέ τις όσο μπορείς για να προωθήσεις δημιουργικά σχέδια.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πιθανότατα να αναγκαστώ να εστιαστώ σε οικογενειακές υποθέσεις ή να κάνω μια μετακόμιση ή αλλαγές στο σπίτι. Το θετικό είναι ότι το αποτέλεσμα θα με δικαιώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου μπορεί να είναι αρκετά θετικό για την έκβαση των αισθηματικών σου υποθέσεων, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Πάντως, το πιο πιθανό είναι ότι τώρα θα σε απορροφήσουν οι επαγγελματικές σου υποθέσεις και δεν θα έχεις πολύ χρόνο για τα αισθηματικά σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον άξονα της οικογένειας – καριέρας, δίνει το σύνθημα να εστιαστείς σε αυτούς τους τομείς. Από την άλλη ο Δίας από τον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί ένα πολύπλοκο συνδυασμό προς το ζώδιό σου καθώς μπορεί είτε να φέρει ξαφνικά έσοδα ή ευκαιρίες αύξησης των εσόδων σου είτε ξαφνικά έξοδα ή οικονομικά προβλήματα. Ο προσωπικός σου χάρτης θα πει τι είναι από τα δύο θα συμβεί.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με το τετράγωνο του Άρη, από το έκτο ηλιακό μου σπίτι, θα πρέπει να προσέχω την υγεία μου. Το άγχος λόγω πολλών αγγαρειών θα είναι αναπόφευκτο, γεγονός που με κάνει ευάλωτο/η σε ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, κεραυνοβόλους έρωτες, χαρές και πανηγύρια! Η μόνη περίπτωση να μην δεις τίποτε καλό, είναι να προσβάλλεται ο προσωπικός σου χάρτης από άλλες αστρολογικές συγκυρίες. Ο Άρης στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι δηλώνει δράση στον έρωτα αλλά επειδή στην αρχή της εβδομάδας θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προσπάθησε να μην είσαι ευάλωτος/η στους κόλακες που μπορεί αργότερα να σε ρίξουν από τα σύννεφα.
Καριέρα – Οικονομικά: Αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν λέει τα αντίθετα, το πιο πιθανό είναι ότι το τρίγωνο Δία – Ουρανού θα σου φέρει ευχάριστες εκπλήξεις και ευκαιρίες για προβολή, επαγγελματική αποκατάσταση ή ακόμη και μία πρόσθετη συνεργασία. Ωστόσο, επειδή υπάρχει κι ένας Κρόνος απειλητικός προς το ζώδιό σου, αν θέλεις να βάλεις γερά θεμέλια στις δουλειές που θα κάνεις τώρα, θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να μη φυγοπονείς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου, η περίοδος είναι καλή για να τακτοποιήσω οικονομικές υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα δώσει κάτι καλό στον αισθηματικό σου τομέα. Το εξάγωνό της με τον Κρόνο ευνοεί τις σοβαρές σχέσεις σου, τις υποσχέσεις και τη διάθεσή σου να αναλάβεις περαιτέρω ευθύνες και να προχωρήσεις σε κάτι πιο σοβαρό, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος/η στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου.
Καριέρα – Οικονομικά: Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε εξωθήσει στο να εμπιστευτείς λάθος άτομα και να «χτυπάς το κεφάλι σου» αργότερα. Πρέπει να προσέχεις, να κάνεις συνετές επιλογές και να μην παρασύρεσαι από το εύκολο χρήμα ή από κολακευτικά λόγια. Ευτυχώς, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σώζει την κατάσταση καθώς δημιουργεί πρόσφορο έδαφος και για αξιόλογες συνεργασίες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Ζυγό, με διευκολύνει να διεκδικήσω οικονομικά οφέλη, να τακτοποιήσω οικονομικές μου υποθέσεις, να ενεργήσω με σκοπό να αυξήσω τα έσοδά μου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Στις 23 Σεπτεμβρίου έχουμε φθινοπωρινή ισημερία που αστρολογικά σημαίνει ότι ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου. Την επόμενη μέρα, θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη που ανάβει το πράσινο φως για νέες συγκινήσεις, καινούργιες γνωριμίες και αύξηση της περιρρέουσας ατμόσφαιρας. Όλα αυτά δεν αποκλείουν τους έρωτες, τα φλερτ και τα παιχνίδια...
Καριέρα – Οικονομικά: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, από την Τετάρτη ανάβει το πράσινο φως για καινούργια ξεκινήματα, για συζητήσεις, συνεργασίες, υπογραφές συμβολαίων. Παράλληλα, το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό ευνοεί την επίτευξη των στόχων σου εκτός αν ο αστρολογικός σου χάρτης βάλλεται από άλλες πλανητικές όψεις. Σε κάθε περίπτωση, εσύ πρέπει να δώσεις τον αγώνα σου, τώρα που οι συνθήκες είναι θετικές γιατί τον Οκτώβρη θα υπάρχουν πολλά εμπόδια που θα πρέπει να παρακάμψεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να γεφυρώσω τις αποστάσεις με άτομα με τα οποία έχω συγκρουστεί αλλά θέλω να ανακτήσω τις ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Το βάρος των ημερών πέφτει σε επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις, αφήνοντας λίγο χρόνο και σχεδόν καθόλου μυαλό για την προσωπική σου ζωή. Το ευχάριστο είναι ότι, με το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου, εσύ που έχεις μια σχέση θα μπορέσεις να συντηρήσεις τις ισορροπίες σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι, στον άξονα καθημερινής εργασίας, υγείας, κλπ. Ωστόσο, επειδή ο δωδέκατος μπορεί να εγκυμονεί παρασκήνιο, προσπάθησε να ανοίξεις τα φτερά σου στη δουλειά και να κάνεις κάτι καινούργιο αλλά πάντα να προσέχεις τα πισώπλατα χτυπήματα και, γενικότερα, αυτούς που θα μπορούσαν να κλέψουν τις ιδέες σου ή να σε διαβάλλουν ή να «σε παίζουν» με συναισθηματικούς χειρισμούς αν και θα είναι δύσκολο να μην τους καταλάβεις αν είσαι αξιοπρεπής Σκορπιός.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω για να μην παρασυρθείς από κόλακες που θα μου τάξουν εύκολο χρήμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Το τρίγωνο Δία – Ουρανού θα σου φέρει ευχάριστες εκπλήξεις, κεραυνοβόλους έρωτες και ευκαιρίες για τα αγαπημένα σου σπορ: υπερβολές στον έρωτα, στα παιχνίδια, στη διασκέδαση, στις μετακινήσεις. Ένα ταξίδι είναι στη σφαίρα του πιθανού αυτή την περίοδο. Θα ήταν τέλεια αν συνδύαζες ταξίδι και έρωτα!
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δεν αποκλείεται να σε βάλει σε περιπέτειες καθώς εγκυμονεί απάτες, αυταπάτες, λάθη, απογοητεύσεις, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Το θετικό είναι ότι όλα θα ξεπεραστούν γρήγορα καθώς η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, από την Τετάρτη, δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για την επίτευξη των στόχων σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω την υγεία μου γιατί είμαι ευάλωτος/η σε ψυχοσωματικά, μολύνσεις, ιώσεις. Είναι προτιμότερο να ξεκουράζομαι περισσότερο, να μην παραβλέπω τις ανάγκες μου για ύπνο, ακόμη κι αν μου φαίνονται εξαιρετικά επιτακτικές για την ιδιοσυγκρασία μου και να κάνω λίγη γυμναστική για να εκτονώνω την αρνητική ενέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Το βάρος αυτών των ημερών πέφτει στην καριέρα και, γενικότερα, στα πρακτικά θέματα, γεγονός που δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για ερωτικές απολαύσεις. Ωστόσο, το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου αποτελεί έναν σταθεροποιητικό παράγοντα για τις σχέσεις σου και συντελεί στο να διατηρούνται οι ισορροπίες.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση γιατί μάλλον θα υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος σου ενώ δεν αποκλείονται τα ψέματα και οι υποκριτικές συμπεριφορές. Το θετικό είναι ότι η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον οίκο της καριέρας σου γι αυτό από την Τετάρτη θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να δρομολογήσεις καινούργιες δουλειές ή να κάνεις οποιαδήποτε σημαντική κίνηση για την καριέρα σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τώρα μπορεί να βρω κάποια λύση για τις οικονομικές μου υποθέσεις. Κάποια λύση που δεν αποκλείεται να μου δοθεί σαν μάννα εξ' ουρανού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Είναι σχεδόν απίθανο να μη σε ευνοήσει το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό καθώς είναι μία πολύ δυναμική όψη που ελκύει απίστευτες ενέργειες και εγκυμονεί ευκαιρίες και ευχάριστες εκπλήξεις. Αν, λοιπόν, ο προσωπικός σου χάρτης δεν είναι εντελώς αναιρετικός των αναμενόμενων θετικών επιρροών, τότε κάτι καλό αναμένεται στον ορίζοντά σου, ικανό να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα. Κι όλα αυτά με σύμμαχό σου τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τετάρτη στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Ζυγού.
Καριέρα – Οικονομικά: Το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου σε ευνοεί για να τακτοποιήσεις ικανοποιητικά οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομιές, διατροφές, διαχείριση χρημάτων συζύγου, γονέων ή τρίτων. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία. Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό θα σου φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες. Προσπάθησε να μην τις χάσεις λόγω υπεραισιοδοξίας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τα γεγονότα μπορεί να με εξωθήσουν στο να αναθεωρήσω κάποια φιλία μου. Ενδεχόμενα να απογοητευτώ από τα ψέματα ή την προδοσία ενός φίλου ή να συνειδητοποιήσω ότι κάποια δραστηριότητά μου πρέπει να διακοπεί καθώς δεν θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου είναι ένας σταθεροποιητικός παράγων για τις σχέσεις σου. Η Θεά του έρωτα βρίσκεται στην Παρθένο και υπόσχεται καλύτερες εξελίξεις, ιδιαίτερα για εσένα που σκέφτεσαι πιο σοβαρά για τη σχέση σου, είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες, έχεις τη διάθεση να παραμείνεις πιστός/η στο ένα και μοναδικό ταίρι.
Καριέρα – Οικονομικά: Το τρίγωνο του Ουρανού και του Δία επηρεάζει με πολύ θετικό τρόπο τον τομέα της καθημερινής σου εργασίας και των εισπράξεών σου. Μία ευκαιρία δουλειάς που να υπόσχεται αύξηση των εσόδων σου είναι στη σφαίρα του πιθανού. Επίσης, είναι πιθανό να πάρεις ένα πριμ ή να σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Άλλωστε και η Νέα Σελήνη ανοίγει τους ορίζοντές σου για να επιλύσεις ζητήματα με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κλπ.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να εγκυμονεί κάποιες απογοητεύσεις από συνεργάτες μου ή από άτομα της οικογενείας μου.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved