Παιδικό Ωροσκόπιο από 8/9 έως 14/9

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 8/9 έως 14/9

ΚΡΙΟΣ

Γεμάτο ενέργεια!
Το Κριαράκι σας σαν γνήσιο παιδί του Άρη είναι γεμάτο ενέργεια που πρέπει κάπου να τη διοχετεύσει για να είναι ισορροπημένο. Η ιδέα ότι πλησιάζει η ώρα να αρχίσει το σχολείο στην κυριολεξία το γοητεύει. Έχοντας συνηθίσει να είναι αρχηγός και να ξεχωρίζει ανάμεσα στα άλλα παιδάκια, το να βρίσκεται σε μια τάξη είναι το καλύτερό του. Η δυνατότητα να διαπρέψει σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως είναι το νηπιαγωγείο το ενθουσιάζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας μεθοδικός μπόμπιρας!
Ο μικρός Ταύρος προτιμά τους ανθρώπους και τις καταστάσεις με τις οποίες είναι εξοικειωμένος. Η αλήθεια είναι πως αν και εκ πρώτης όψεως μοιάζει με ένα μοναχικό και υπάκουο παιδάκι που προτιμά να μένει στα μετόπισθεν και να έχει την ηρεμία του, από μέσα του οργανώνεται πυρετωδώς και καταστρώνει σχέδια για να πετύχει τους στόχους του. Η σοβαρότητα και η σταθερότητά του τώρα που πλησιάζει η ώρα να ανοίξουν τα σχολεία θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χαρούμενη παρέα!
Εκεί που τα άλλα παιδάκια αυτή την εβδομάδα θα ετοιμάζονται συστηματικά για το ξεκίνημα τους στον παιδικό σταθμό, το κοινωνικό Διδυμάκι σας θα έχει το μυαλό του αποκλειστικά και μόνο στο τι θα κάνει, όταν θα ξαναδεί τους φίλους του. Αυτή η σκέψη αρκεί για να κάνει τα μάτια του να λάμπουν από χαρά. Βοηθήστε το να θέσει στόχους και να βρει τη σωστή ισορροπία μεταξύ των υποχρεώσεων του σχολείου και της διασκέδασης και θα κάνει θαύματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νωχελικοί ρυθμοί!
Το Καρκινάκι σας, αυτή την εβδομάδα θα δώσει από νωρίς το στίγμα του σαν το πιο συνεσταλμένο και ευγενικό παιδάκι στην τάξη. Ευγενικό τόσο με τους δασκάλους του, όσο και με τους συμμαθητές του. Αν παρατηρήσετε ότι κάποια πράγματα τα κάνει αργά, μην ανησυχήσετε. Είναι ο δικός του τρόπος να προσαρμοστεί μακριά από τη μητρική αγκαλιά που τόσο είχε συνηθίσει όλο αυτόν τον καιρό. Επιμείνετε, χωρίς όμως να το αποθαρρύνετε για αυτά που κάνει.

ΛΕΩΝ

Προστάτης των αδυνάτων!
Το Λιονταράκι σας, αυτή την εβδομάδα θα έχει μια μαγική αυτοπεποίθηση. Σοβαρό και μετρημένο μέσα στην τάξη, Ρομπέν των Δασών έξω από αυτή. Τα παιδάκια συγκεντρώνονται γύρω του και είναι το πρώτο που θα επισκεφτούν, όταν κάποιο μεγαλύτερο παιδάκι τους πειράζει. Επιβραβεύστε το για τα καλά πράγματα που κάνει και μη σταθείτε, αν σε κάποια δραστηριότητα δεν τα καταφέρνει. Το ξέρει από μόνο του και την επόμενη φορά θα το διορθώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευφυΐα που ξεχωρίζει!
Το Παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα, παρά το νεαρό της ηλικίας του νοιώθει μια ανάγκη να τα κατανοεί όλα εις βάθος. Αυτό είναι κάτι που θα εντυπωσιάσει τόσο τους δασκάλους του, όσο και τα υπόλοιπα παιδάκια της τάξης. Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα ευφυές και όταν ξέρει κάτι καλά, ξεδιπλώνει όλο το ταμπεραμέντο του. Όταν πάλι αμφιβάλλει, γίνεται δειλό και μαζεμένο. Βοηθήστε το να εμπιστευτεί τον εαυτό του. Είναι το κλειδί της επιτυχία του.

stimesi8

ΖΥΓΟΣ

Ο ισορροπιστής της τάξης!
Τρυφερή και γλυκιά σαν καραμέλα, θα είναι η Ζυγαρίτσα σας αυτή την εβδομάδα. Στην τάξη, αναλαμβάνει τον ρόλο του ισορροπιστή, αφού είναι σε όλους γνωστό ότι δεν μπορεί τους τσακωμούς, πόσο μάλλον όταν εμπλέκονται σε αυτούς οι καλύτεροί της φίλοι. Ο φόβος της είναι να μην την αφήσουν τα υπόλοιπα παιδάκια έξω από την ομάδα, αφού απεχθάνεται τη μοναξιά. Χειρίζεται με δεξιότητα τον λόγο και κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτονομία και ισχυρή θέληση!
Αν αυτή την εβδομάδα, ο δάσκαλος ερωτηθεί για το πιο αυτόνομο παιδάκι της τάξης, να είστε σίγουροι πως αυτό θα είναι το μικρό σας Σκορπάκι. Έχει σιδερένια θέληση, αλλά παράλληλα έναν ιδιαίτερο τρόπο, βάσει του οποίου θα πρέπει να γίνονται όλα τα πράγματα που αφορούν στο σχολείο. Ακόμα και αν πρόκειται για τις δραστηριότητες. Μην το αποθαρρύνετε και κυρίως μην προσπαθήσετε να το αλλάξετε. Δώστε του λίγο χρόνο και θα δείτε ότι η μέθοδος του, δουλεύει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καπετάν φασαρίας!
Αυτή την εβδομάδα, το κοινωνικό Τοξοτάκι σας, θα σας δείξει πως, εκτός από το ενδιαφέρον του για τα καινούργια πράγματα που μαθαίνει το ενδιαφέρουν εξίσου και οι φάρσες που στήνει μέσα στην τάξη. Το αστείο είναι πως αν και σχεδόν πάντα υποκινεί όλη τη φασαρία που προκαλείται, εκείνος την βγάζει λάδι, αφού το αγγελικό του πρόσωπο αποτρέπει τους πάντες να τον κατηγορήσουν για το οτιδήποτε. Χειριστείτε τον προσεκτικά και συζητήστε μαζί του με λογικά επιχειρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανταπόκριση στις υποχρεώσεις!
Το Αιγοκεράκι σας που χρειάζεται ένα αυστηρά δομημένο και συγκεκριμένο πλαίσιο για να λειτουργήσει το περιβάλλον του σχολείου του ταιριάζει γάντι. Με το που θα πατήσει το πόδι του στον παιδικό σταθμό θα σας αποδείξει πως παίρνει πολύ σοβαρά τα καθήκοντα που θα του ανατεθούν, ιδίως αν αυτά είναι μαθησιακά. Θα ξεχωρίζει για την επιμέλεια του, πράγμα που δεν είναι συνηθισμένο για ένα παιδί της ηλικίας του. Αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο, αφού δεν διανοείται να αποτύχει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εξυπνάδα και παρατηρητικότητα!
Αυτή την εβδομάδα, θα είναι πολύ δύσκολο για εσάς να κατανοήσετε το Υδροχοάκι σας. Το ίδιο δύσκολο είναι και για τον δάσκαλό του που θα το βλέπει να έρχεται και να φεύγει από το σχολείο, έχοντας ένα βλέμμα αδιάφορο και ειρωνικό. Μην ανησυχήσετε καθόλου, αφού είναι ένας τρόπος για εκείνο να προσαρμοστεί στην νέα πραγματικότητα. Είναι ιδιαίτερα έξυπνο και παρατηρητικό και ξέρει τι πρέπει να κάνε. Οι έπαινοι το αφήνουν τελείως αδιάφορο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια τσάντα όνειρα!
Το Ψαράκι σας, αυτή την εβδομάδα που θα ετοιμάσει την τσάντα του, θα πάρει μαζί και τα όνειρά του. Μπορεί κάλλιστα να πει σε όλους ότι πήγε διακοπές στην Ανταρκτική και την Αφρική και ότι ακούμπησε μια φάλαινα και ένα λιοντάρι. Πάρτε το μια τρυφερή αγκαλιά και δείξτε υπομονή. Η πρόθεσή του δεν είναι να πει ψέματα, απλά αυτά μπορεί όντως να συνέβησαν στην φαντασία του και να ήθελε να τα μοιραστεί με τους φίλους του.

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved