Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 7/9 - 13/9 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Λέοντα, αυξάνει κατά πολύ τα ποσοστά τύχης στον ερωτικό σου τομέα ενώ ανοίγει τους ορίζοντες για καινούργιες γνωριμίες ή για αναζωπύρωση των παθών σου. Ωστόσο, οι όψεις του Ερμή από το ζώδιο των σχέσεών σου, τον Ζυγό, με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα ευθύνονται για το γεγονός ότι δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς τις συναισθηματικές σου υπερχειλίσεις, δεν ελέγχεις το ευάλωτο νευρικό σου σύστημα και είσαι έτοιμος/η να εκραγείς ή να επαναστατήσεις χωρίς αιτία. Προσπάθησε να αποκτήσεις αυτοέλεγχο για να μην προκαλέσεις εντάσεις, αντιπαραθέσεις και τριγμούς.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων σε συνδυασμό με την αντίθεση της Αφροδίτης στον ίδιο άξονα, «δηλώνουν» ότι μάλλον θα εξαντλείσαι εύκολα στη δουλειά. Θα έχεις την τάση να αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες από όσες αντέχεις ενώ μπορεί να χάνεις ενέργεια γιατί θα δυσκολεύεσαι να πεις το σωτήριο «όχι» σε γνωστούς και συναδέλφους.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Το εξάγωνο του Ηλίου και του Κρόνου μπορεί να είναι πολύ βοηθητικό για τις δουλειές μου, αρκεί να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου και να μην παραμελώ τα καθήκοντά μου.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που θα γίνει την Τρίτη στον άξονα των ερώτων σου, Παρθένου – Ιχθύων, σε συνδυασμό με την αντίθεση της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στο ίδιο περιβάλλον, αποτελούν τις αστρολογικές συγκυρίες που μπορεί να σε ευαισθητοποιήσουν και να γίνεις εξαιρετικά εύθικτος/η, συναισθηματικός/η. Επίσης, πρέπει να θυμάσαι ότι τώρα είσαι ιδιαίτερα ευάλωτος/η στο να ωραιοποιείς τις καταστάσεις, πράγμα που πρέπει να προσέξεις, ιδιαιτέρα αν κάνεις τώρα μια καινούργια γνωριμία.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Ερμή στον οίκο της καθημερινής σου εργασίας να «ξυπνάει» τους σκληρούς Ουρανό και Πλούτωνα, δεν αποκλείονται οι εντάσεις, οι αναποδιές, οι ανεξέλεγκτες καταστάσεις που θα σε βγάζουν εκτός τόπου και χρόνου. Από πλευράς σου θα πρέπει να κάνεις ένα προγραμματισμό στον οποίο να «χωράνε» οι ανατροπές και να είσαι όσο πιο συνεπής μπορείς στα ραντεβού σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Το εξάγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο είναι θετικό για να συνδυάσω δημιουργικότητα και πρακτικότητα, να βάλω σε εφαρμογή κάτι που θα με αναδείξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Ο κυβερνήτης σου Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σου και παίζει σκληρά παιχνίδια με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, τα οποία σε βάζουν στο ρόλο αυτού που θέλει να έχει την τελευταία λέξη στις λεκτικές αντιπαραθέσεις και δεν διστάζει να ξεκινήσει τον καβγά. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία κάτι μπορεί να περισώσει αλλά δεν αποκλείει και τη διάθεση να παίξει το ματάκι σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τρίτη στον άξονα που αντιπροσωπεύει την οικογένεια και την καριέρα σου, Παρθένου – Τοξότη, φαίνεται ότι θα σε βάλει στην πρίζα καθώς θα υπάρξουν αρκετές εντάσεις, αναβλητικές καταστάσεις ή κακή συνεννόηση με τα περιβάλλοντά σου τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά. Επειδή συντρέχει και η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο ίδιο περιβάλλον, καλό θα ήταν να προσέχεις για να μην πέσεις θύμα αυταπάτης ή απάτης.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι παρεξηγήσεις με αγαπημένα μου πρόσωπα μπορεί να είναι άκαιρες και άτοπες. Ας μην αφήνω τον εγωισμό μου να με ελέγχει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, εκτός της ρομαντικής διάθεσης που θα σου δημιουργήσει, θα σε ευνοήσει στο να κάνεις γνωριμίες, να φλερτάρεις, να «παίξεις» σε κάποιο ταξιδάκι. Ωστόσο, επειδή η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κρύβει μυστικά και ψέματα, καλό θα ήταν αφ' ενός να κρατάς μικρό καλάθι και αφ' ετέρου να μην είσαι εσύ αυτός/η που θα παρουσιάζει άλλο προσωπείο και όχι την αλήθειά του.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:
Ο Ερμής που βρίσκεται στον Ζυγό «ξυπνάει» τους σκληρούς Ουρανό και Πλούτωνα που ταλαιπωρούν κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Το εξάγωνό του με τον Δία μπορεί να είναι βοηθητικό αλλά, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί οι κακή συνεννόηση, οι εντάσεις, οι παρεξηγήσεις είναι στη σφαίρα του πιθανού.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ:
Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για επαγγελματικά ραντεβού. Ας τις αξιοποιήσω αλλά ας προσπαθήσω να ορίσω τα ραντεβού μου στην επόμενη εβδομάδα.

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Καθώς ο Δίας πλησιάζει στο να κλείσει τρίγωνο με τον Ουρανό, η τύχη σου ανοίγει και δεν αποκλείει κάτι ευχάριστο και στον αισθηματικό τομέα, ανάλογα με το πώς ενεργοποιείται ο προσωπικός σου χάρτης. Πάντως, ακόμη κι αν δεν συμβεί κάτι εξαιρετικό, το πιο πιθανό είναι ότι θα είσαι αρκετά ισορροπημένος/η και μάλλον ικανοποιημένος/η από την ερωτική σου ζωή.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τρίτη στον άξονα που σχετίζεται με τα οικονομικά σου, χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς συνοδεύεται από την αντίθεση της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στον ίδιο άξονα και δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα απάτης, υπεραισιοδοξίας, αφηρημάδας, να κάνεις περιττά έξοδα ή να χάσεις κάτι πολύτιμο. Από την άλλη το ευχάριστο είναι ότι ο Ήλιος από το δεύτερο ηλιακό σου σπίτι σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και αυτή η όψη υπόσχεται ένα πιο σταθερό εισόδημα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται να ακολουθήσει το τρίγωνο Δία – Ουρανού που, συνήθως, δίνει μεγάλα οικονομικά οφέλη.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλό θα ήταν να προσέχω όταν οδηγώ ή ταξιδεύω, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας γιατί, με τις όψεις του Ερμή από το τρίτο ηλιακό μου σπίτι, μάλλον θα ταλαιπωρηθώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζωδιακό σου άξονα! Παράλληλα η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα ενώ ο Ήλιος θα είναι σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Όλα αυτά συνθέτουν καταστάσεις που θα σε εξωθήσουν στο να εστιαστείς στον αισθηματικό τομέα και, γενικότερα, σε θέματα σχέσεων. Αν κάνεις τώρα μια καινούργια γνωριμία, κράτα μικρό καλάθι κι αν απολαύσεις την Πανσέληνο με το ταίρι σου να είσαι έτοιμος/η για συγκινήσεις, συναισθηματικές υπερχειλίσεις και υπερευαισθησίες.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θέματα συνεργασιών θα σε απασχολήσουν αυτή την περίοδο. Μπορεί να κάνεις πολλές επαφές αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου και να μη βιάζεσαι να οριστικοποιήσεις συμφωνίες πριν συζητήσεις διεξοδικά όλους τους όρους της συνεργασίας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τις όψεις του Ερμή από το δεύτερο ηλιακό μου σπίτι καλά θα κάνω να προσέχω στις οικονομικές μου δοσοληψίες για να μην κάνω κάποιο σοβαρό λάθος.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει όψεις αντίθεσης με τον Ουρανό και τετραγώνου με τον Πλούτωνα που δυσκολεύουν τις σχέσεις σου καθώς δεν αποκλείουν καβγάδες, ψυχρότητα ή λόγια που πονάνε. Παράλληλα, η Αφροδίτη από το δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, υποστηρίζει μυστικά και ψέματα...
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος στον άξονα της υγείας και της καθημερινής σου εργασίας, πραγματοποιείται την Τρίτη και θα προκαλέσει ένα κλίμα έντασης. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η σε κάθε σου κίνηση και, αν θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, να προσπαθήσεις να τις αναβάλλεις για την επόμενη εβδομάδα καθώς τώρα έχεις και τον Ερμή να εγείρει τις δύσκολες όψεις που ταλανίζουν το ζώδιό σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Επειδή θα χάνω ενέργεια, θα πρέπει να προσέχω περισσότερο την υγεία μου, να τρέφομαι καλύτερα, να κοιμάμαι περισσότερο, να μην ξεπερνώ τα όρια της αντοχής μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος της Παρθένου που πραγματοποιείται την Τρίτη με τη Σελήνη στους Ιχθύες, το ζώδιο των ερώτων σου, θα θέσει το θέμα έρωτας ως πρώτη προτεραιότητά σου. Επειδή, παράλληλα, σχηματίζεται και η αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα στο ίδιο περιβάλλον, θα είσαι πιο ευαισθητοποιημένος/η, υπερβολικά ρομαντικός/η. Πρόσεξε γιατί μπορεί η συναισθηματική σου υπερχείλιση να καταλύσει τις ισορροπίες του νευρικού σου συστήματος.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή την περίοδο πρέπει να βάζεις ρεαλιστικούς στόχους και να μην ακολουθείς χίμαιρες. Επίσης, να μην παίρνεις παρακινδυνευμένα ρίσκα και να στηρίζεσαι μόνο σε αυτά που τίθενται επί τάπητος και όχι σε λόγια του αέρα. Γενικότερα, το εξάγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο μπορεί να σε βοηθήσει να εδραιωθείς επαγγελματικά, αρκεί να βλέπεις την πραγματικότητα και να δουλεύεις σκληρά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Για μία ακόμη εβδομάδα ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό μου και θα νιώθω σαν να κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα. Ας κάνω την προσπάθειά μου, προκειμένου να μην ξεσπάω στους άλλους και ιδιαίτερα στα αγαπημένα μου πρόσωπα που τα θεωρώ δεδομένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Δίας από τον Λέοντα τείνει στο να κλείσει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Ουρανό που θα ευνοήσει ιδιαιτέρως τα αισθηματικά σου, μιας και ο Ουρανός βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, των ερώτων σου. Οπότε, σε γενικές γραμμές, είσαι αρκετά προστατευμένος/η από τα άστρα. Ειδικότερα, καλά θα κάνεις να προσέχεις την τάση σου για υπερβολές και παιχνίδια καθώς επίσης και την επίδραση του Ερμή και των όψεών του που μπορεί να εγκυμονούν αντιπαραθέσεις, εντάσεις, καβγάδες, ασυνέπεια.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον άξονα καριέρας – οικογένειας της ηλιακής σου οικοθεσίας, θα σε βάλει στη διαδικασία να εστιαστείς στις επαγγελματικές σου υποθέσεις καθώς εγκυμονεί περισσότερες ευθύνες. Παράλληλα, η Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο και σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα χρήζει της προσοχής σου καθώς μπορεί να αναλωθείς σε projects που δεν θα σου αποδώσουν ή να πέσεις θύμα ατόμων που θα σε ξεγελάσουν ή να χάσεις κάποιες αμοιβές σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Να προσέχω την υγεία μου γιατί ο Άρης θα βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Έρωτας ή πείσμα ή ανάγκη επικράτησης; Με τις όψεις που δέχεσαι, το πιο πιθανό είναι ότι μάλλον αποζητάς την κυριαρχία σε μία σχέση και όχι την ισοτιμία και τη συντροφικότητα. Αν είσαι έτσι από τη φύση σου, τα πράγματα θα είναι ακόμη χειρότερα καθώς θα προκαλέσεις την επανάσταση του/της συντρόφου σου. Αν πάλι πάθεις μια κρίση εγωισμού, να προσέχεις γιατί αυτή την περίοδο μπορεί να βγεις χαμένος/η. Θετική θα είναι η επιρροή της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον ευνοϊκό για το ζώδιό σου άξονα Παρθένου – Ιχθύων αλλά όχι τόσο ισχυρή για να σε σώσει από τις δύσκολες όψεις που δέχεσαι.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο της καριέρας σου, τον Ζυγό, της ηλιακής σου οικοθεσίας και σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Ουρανό, εγείροντας τις δύσκολες όψεις που δέχεσαι. Κάθε σου κίνηση πρέπει να είναι πολύ προσεκτική. Αν θέλεις να κάνεις μία σημαντική επαγγελματική συνάντηση, είναι προτιμότερο να την αναβάλλεις για την επόμενη εβδομάδα γιατί τώρα μπορεί να συμβεί κάτι αναπάντεχο ή να υπάρξει αδιαλλαξία.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες αυτές είναι καλές για να κάνω ένα ταξιδάκι, όσο ακόμη ο καιρός είναι καλός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Μολονότι τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας θα σε αναγκάσουν να εστιαστείς στα πρακτικά θέματα που σε αφορούν, δεν θα μείνεις παραπονεμένος/η από τις επιδόσεις σου στον έρωτα. Ο Δίας από τον Λέοντα, καλά κρατεί, πόσο μάλλον τώρα που τείνει να σχηματίσει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου Ουρανό, όψη που θα είναι πολύ βοηθητική για σένα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον άξονα των οικονομικών σου σε συνδυασμό με την αντίθεση της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στο ίδιο περιβάλλον, είναι οι όψεις που απαιτούν την προσοχή σου γιατί μπορεί να χάσεις την ευθυκρισία σου και να κάνεις κάποιο λάθος. Επίσης πρέπει να αντιμετωπίζεις με στείρα λογική τα οικονομικά σου και να μην είσαι συναισθηματικός/η γιατί μπορεί να πέσεις θύμα απάτης ή αυταπάτης.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Είναι προτιμότερο να αναβάλω τις σημαντικές οικονομικές δοσοληψίες μου και τα επαγγελματικά μου ξεκινήματα για την επόμενη εβδομάδα.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τρίτη στον άξονά σου, εκτός της ρομαντικής ατμόσφαιρας που θα δημιουργήσει ως φυσικό φαινόμενο, θα εξάρει και τον δικό σου ρομαντισμό παρέα με την ευαισθησία σου. Βάζοντας στη εξίσωση και την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στον άξονά σου, παίρνουμε συναισθηματική υπερχείλιση και υπέρμετρη ευθιξία. Όλα αυτά και σε συνδυασμό με τη νευρικότητα που θα δημιουργεί ο Ερμής από το όγδοο ηλιακό σου σπίτι με τις σκληρές όψεις του, σε καθιστούν ικανό/η να κάνεις λάθη που θα προκαλέσουν εντάσεις ή και τριγμούς.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:
Οι σκληρές όψεις του Ερμή από τον οίκο των οικονομικών σου που συνδέονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομιές, διατροφές, χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και μέριμνας. Αν πρέπει να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που μπορεί να είναι «επικίνδυνες», σπεύσε να κάνεις τους διακανονισμούς σου. Αν πάλι θέλεις να διεκδικήσεις μία καλύτερη οικονομική συμφωνία, είναι προτιμότερο να αναβάλλεις τις διαδικασίες για την επόμενη εβδομάδα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ:
Ας προσπαθήσω να ξεκουράζομαι ψυχολογικά για να μπορέσω να διαχειριστώ τις συναισθηματικές μου υπερχειλίσεις. Ας κάνω πράγματα που μου αρέσουν.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved