Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 17 - 23 Αυγούστου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη σε εκρηκτική όψη συνόδου με τον Δία στον Λέοντα, το ζώδιο των ερώτων σου, παρέα με τον Ήλιο, οι επιτυχίες σου θα είναι εντυπωσιακές! Αν συντηρείς έναν μακρόχρονο δεσμό θα περάσεις περίοδο ανανέωσης και θα βρεις τους τρόπους να φτιάξεις ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις κατακτήσεις και αρκετές ευκαιρίες να δεσμευτείς, αν φυσικά θέλεις να απολέσεις την ελευθερία σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η εξαιρετικά επικίνδυνη σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο όγδοο ηλιακό σου σπίτι χρήζει της προσοχής σου γιατί μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια οικονομικά προβλήματα. Πιέσεις από τράπεζες, εφορία, ασφάλειες, οι οποίες θα σε αναγκάσουν να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις οικονομικούς διακανονισμούς από αυτή την Παρασκευή μέχρι την επόμενη Τρίτη.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Ερμή στο έκτο ηλιακό μου σπίτι, την Παρθένο, θα είμαι πιο ευέλικτος/η στη δουλειά, πιο επικοινωνιακός/η και ενδεχόμενα πιο αποτελεσματικός/η.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Με την ένταση που δημιουργεί η σύνοδος Άρη – Κρόνου στο Σκορπιό, η τάση σου θα είναι να είσαι επιθετική, κτητική και απόλυτη. Από τη μια θα «πολεμάς» το ταίρι σου ενώ από την άλλη θα βγάζεις πάθος και θα θέλεις να χαρείς τον έρωτα. Λύσε το πρόβλημά σου και μη φέρεσαι αμφιθυμικά γιατί –στην αντίθετη περίπτωση– θα χάσεις το καλοκαίρι σου άδοξα καθώς θα προκαλέσεις συναισθηματικά προβλήματα, αρκετά βαριά για τις πλάτες σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα γεγονότα θα σε εξωθούν στο να ενδώσεις σε εξαντλητικά ωράρια καθώς από τη μια θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να βελτιώσεις τις παρούσες συνθήκες στη δουλειά σου, αλλά από την άλλη θα αντιμετωπίσεις ένα πλήθος προβλημάτων με συνεργάτες και συνεταίρους που μάλλον θα ξεπεραστούν την επόμενη εβδομάδα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ο Ερμής βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό μου σπίτι, την Παρθένο, και με διευκολύνει να φλερτάρω αλλά και να περάσω πολύ όμορφα με τα παιδιά μου, κάνοντας δημιουργικά πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ερμής από την Παρθένο σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα και τριγώνου με τον Πλούτωνα που σε αναστατώνουν, καθώς από τη μια θα έχεις την τάση να γκρινιάζεις και να αντιμετωπίζεις με άσχημο τρόπο την προσωπική σου ζωή ενώ, από την άλλη, θα είσαι χαμένος/η στο ροζ συννεφάκι σου, με διάθεση να παραδοθείς σε έναν έρωτα, ακόμη κι αν είναι το παραμύθι που εσύ θα έχεις χτίσει. Το θετικό για σένα είναι ότι μάλλον υπάρχει πάντα το άτομο που ανέχεται την αμφιθυμική συμπεριφορά σου αλλά το καλύτερο θα ήταν να μην επαναπαύεσαι.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την σκληρή σύνοδο του Άρη και του Κρόνου στο έκτο ηλιακό σου σπίτι, της καθημερινής σου εργασίας, θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ τις κινήσεις σου καθώς μάλλον θα συμβεί μία σωρεία ανατρεπτικών γεγονότων που θα σε αναγκάσουν να ενδώσεις σε δυσβάσταχτα ωράρια προκειμένου να ανακτήσεις τις ισορροπίες στην καριέρα σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στο τρίτο ηλιακό μου σπίτι είναι καλή για να πάω ένα ταξίδι, να φλερτάρω, να αλεγράρω, να κάνω καινούργιες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Ενώ τα πράγματα είναι σαφώς πιο βελτιωμένα στην προσωπική σου ζωή κι έχεις αρχίσει να νιώθεις πιο ασφαλής, η όψη συνόδου του Άρη και του Κρόνου στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, των ερώτων σου, προκαλεί πολλές εντάσεις γι αυτό πρέπει να προσέχεις. Σε πιάνει μια κτητική κρίση και τα κάνεις όλα άνω κάτω. Τουλάχιστον, φροντίστε να ανακτήσεις τη διαύγειά σου εγκαίρως για να μην προκαλέσεις σοβαρούς τριγμούς στην σχέση σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η αλήθεια είναι ότι όλο και κάτι θα γίνεται που θα σε αναγκάζει να εστιάζεσαι στη δουλειά και τις υποχρεώσεις σου. Προσπάθησε να κρατήσεις μία καλύτερη στάση στα θέματα που σε απασχολούν και μη δημιουργείς εντάσεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Αν εμμένεις στα δημιουργικά σου σχέδια και έχεις την υπομονή για να παρακαμφθούν κάποια εμπόδια, θα βγεις κερδισμένος/η από αυτή την περίοδο.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Δία στο δεύτερο ηλιακό μου σπίτι, ίσως υπάρξει μια ευχάριστη εξέλιξη στον οικονομικό μου τομέα. Δεν αποκλείεται να κερδίσω περισσότερα χρήματα.

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη και ο Δίας που βρίσκονται στο ζώδιό σου, σχηματίζουν μία εκρηκτική και υπέροχη σύνοδο που θα χαρίσει χαρά και ευλογία στις σχέσεις σου και δη τις ερωτικές, ιδιαίτερα αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο τέλος του Ιούλη. Τώρα δεν αποκλείεται να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή ενώ στη σφαίρα του πιθανού είναι να απολαύσεις τα δώρα του καινούργιου και –πιθανώς- κεραυνοβόλου έρωτα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν αυτή την περίοδο αποφασίσεις να παραμείνεις στον επαγγελματικό στίβο, θα βάλεις νέους στόχους και θα κάνεις σημαντικές προσπάθειες για να τους πετύχεις. Να θυμάσαι ότι με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Σκορπιό μπορεί να δεις το πιο σκληρό, το πιο απαιτητικό πρόσωπο των ανωτέρων σου ή των ισχυρών που σε περιβάλλουν στη δουλειά. Ωστόσο, τελικά ναι μεν θα κουραστείς αλλά θα μπορέσεις να βελτιώσεις τη θέση σου στην κλίμακα της καριέρας σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσω τα οικονομικά μου. Αντίθετα, στην αρχή πρέπει να προσέχω για να μην εξαπατηθώ ή να μην σπαταλήσω χρήματα σε άσχετα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Οι όψεις του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα σε επηρεάσουν γι αυτό να προσέχεις τις κινήσεις σου και να παρατηρείς τα γεγονότα γύρω σου. Η αντίθεσή του με τον Ποσειδώνα στην αρχή της εβδομάδας σε καθιστά ευάλωτο/η στο παραμύθιασμα με όλους τους κινδύνους που κάτι τέτοιο συνεπάγεται. Στη συνέχεια το τρίγωνό του με τον Πλούτωνα θα αποκαταστήσει τις ισορροπίες, αν διεκδικήσεις κάτι καλύτερο στην προσωπική σου ζωή με πίστη στον εαυτό σου και αν κατανικήσεις την ηττοπάθειά σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πολλή δουλειά και κούραση σου επιφυλάσσει αυτή η περίοδος. Οι καθυστερήσεις, η νωχέλειά σου, η κατάπτωση, θα σε βγάλουν εκτός τόπου και χρόνου και θα προκαλέσουν αναστάτωση στα ωράριά σου. Από την άλλη, η σύνοδος Άρη – Κρόνου στο τρίτο ηλιακό σου σπίτι δεν δίνει πολλές ελπίδες διαφυγής από τη ρουτίνα γι' αυτό κάνε το καλύτερο που μπορείς χωρίς να νιώθεις ενοχές γι αυτά που δεν μπορείς να κάνεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ένα υπέροχο μυστικό θα ανεβάζει το ηθικό μου! Ερωτικό ή οικονομικό; Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι θα το χαρώ!!!

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Οι συναισθηματικοί σου στόχοι ευοδώνονται με περισσότερη ευκολία καθώς αυτή την εβδομάδα η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στο Λέοντα σου ανάβει το πράσινο φως για να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου ενώ, αν είσαι αδέσμευτος/η, έχεις τα άστρα με το μέρος σου για να φλερτάρεις, να αφήσεις τον εαυτό σου να εκφραστεί, χωρίς να φοβάσαι να απολαύσεις τον έρωτα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Φαίνεσαι αεικίνητος/η αυτή την εβδομάδα. Αν επιλέξεις τις διακοπές θα βρεις πολλούς τρόπους εκτόνωσης και διασκέδασης, θα περάσεις καλά με τις παρέες σου και ίσως κάνεις συζητήσεις για δουλειές ή πάρεις ιδέες για το πώς να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Αν παραμείνεις στην έδρα σου, θα δώσεις αγώνα για την ευόδωση των στόχων σου. Τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν, αλλά για να τα απολαύσεις και οικονομικά θα πρέπει να έχεις υπομονή και να παραμένεις εστιασμένος/η στον σκοπό.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η σύνοδος του Άρη και του Κρόνου στο δεύτερο ηλιακό μου σπίτι μπορεί να εγκυμονεί έκτακτα έξοδα ή καθυστερήσεις στις αμοιβές μου ή χαμηλές αμοιβές. Ας κάνω υπομονή για τα καλύτερα που έρχονται...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί αυτή και η επόμενη εβδομάδα είναι λίγο επικίνδυνες για τη συναισθηματική σου ζωή. Η σκληρή σύνοδος του Άρη και του Κρόνου στο ζώδιό σου θα προκαλέσει ένα πλήθος αντιπαραθέσεων με το ταίρι σου. Ζήλιες, σκηνές και κτητικές συμπεριφορές θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα και ίσως σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Πρέπει να αποβάλλεις την τάση σου να θέλεις τον έλεγχο προς όλους και όλα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν επιλέξεις τις διακοπές, έχει καλώς, μιας και σου χρειάζεται ξεκούραση. Αν παραμείνεις επί των επάλξεων, θα πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι θα κουραστείς πάρα πολύ αλλά εν τέλει θα το χαρείς, καθώς οι δουλειές σου θα ανοίξουν και οι στόχοι σου θα ευοδωθούν, έστω κι αν χρειάζεται να περιμένεις για λίγο. Ας μην ξεχνάμε ότι η σύνοδος του Δία και της Αφροδίτης στον τομέα της καριέρας σου είναι πολλά υποσχόμενη.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας κάνω τα καινούργια ξεκινήματα στη δουλειά μου τη μεθεπόμενη εβδομάδα που δεν θα έχω το βάρος της συνόδου Άρη – Κρόνου στο ζώδιό μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Οι πλανητικοί συνδυασμοί που «βλέπουν» αρμονικά το ζώδιό σου, θα είναι τα άστρα που θα σε φωτίζουν και θα σε καθοδηγούν για να καλύψεις τα κενά της προσωπικής σου ζωής και να ανακτήσεις το χαμένο έδαφος στην σχέση σου. Η Αφροδίτη και ο Δίας που βρίσκονται στον Λέοντα υπόσχονται τα καλύτερα τόσο σε εσένα που έχεις ένα ταίρι όσο και σε εσένα που είσαι αδέσμευτος/η και θέλεις να χάσεις την ελευθερία σου, ακόμα και για εσένα που απλά θέλεις τις περιπέτειες.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η καλύτερη επιλογή γι' αυτήν την περίοδο είναι αναμφισβήτητα οι διακοπές. Αν, ωστόσο, είσαι υποχρεωμένος/η να παραμείνεις στη δουλειά σου, μπορεί να αντιμετωπίσεις μία σωρεία ανατρεπτικών γεγονότων, όχι σοβαρών αλλά ενοχλητικών, τα οποία θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και θα σε αναγκάσουν να δουλέψεις σκληρά, προκειμένου να ανταπεξέλθεις. Πάντως, να θυμάσαι ότι ακόμη κι αν αντιμετωπίσεις τις πιο αντίξοες καταστάσεις, τελικά θα τα καταφέρεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος είναι ιδανική για να ταξιδέψω, κυρίως στο εξωτερικό, να γνωρίσω ανθρώπους και πολιτισμούς, να περάσω καλά με τις παρέες μου. Αν δεν μπορέσω να ξεφύγω από τη ρουτίνα μου, καλά θα κάνω να φυλάω τα νώτα μου γιατί στο παρασκήνιο μπορεί κάποιοι να δρουν ύπουλα σε βάρος μου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ δύσκολο να αποφύγεις τις γκρίνιες και τις αντιπαραθέσεις, καθώς ο Κρόνος και ο Άρης σχηματίζουν μια αρκετά βίαιη σύνοδο στο Σκορπιό – με τον Κρόνο να σχηματίζει όψη αμοιβαίας υποδοχής με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Το θετικό είναι ότι τώρα μπορεί να αναγνωρίσεις προβλήματα που αγνοούσες, οπότε αν χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις είναι πιο εύκολο για σένα, καθώς θα γνωρίζεις όλες τις παραμέτρους.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν παραμείνεις στην έδρα σου, οι δυνατότητές σου είναι πολλές καθώς οι δουλειές σου ανοίγουν και υπάρχουν οι καλύτερες προϋποθέσεις για να κερδίσεις μια καλύτερη θέση στον επαγγελματικό σου χώρο, ως αντίκρισμα της απίστευτης κούρασης σου. Επίσης, αυτή την περίοδο με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Δία στον Λέοντα, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Θα πρέπει να είμαι προσεκτικός/η όταν ταξιδεύω στην αρχή της εβδομάδας για να μην ταλαιπωρηθώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη και το Δία να σχηματίζουν τη λαμπρότατη όψη συνόδου στο Λέοντα, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, ανακτάς την ερωτική σου διάθεση, φουντώνουν τα πάθη σου και επιδιώκεις να τα ικανοποιήσεις. Αποφασίζεις να εστιαστείς στην προσωπική σου ζωή και τα αποτελέσματα δικαιώνουν την απόφασή σου, μιας και το πιο πιθανό είναι ότι θα ικανοποιήσεις τα θέλω σου – είτε αυτά αφορούν στην επισημοποίηση της σχέσης σου είτε απλά στο να περάσεις καλά.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή την περίοδο είναι προτιμότερο να πάρεις την άδειά σου και να κάνεις διακοπές γιατί τα προβλήματα τόσο στη δουλειά σου όσο και τα οικογενειακά, θα βγάλουν στην επιφάνεια τον καταπιεσμένο σου θυμό και θα σε εξαντλήσουν ψυχικά και σωματικά. Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, να ξέρεις ότι θα κουραστείς υπερβολικά, θα καταπιεστείς από τα αφεντικά σου, θα νιώσεις ότι οι προσπάθειές σου δεν αναγνωρίζονται αλλά, αν αντέξεις, θα αμειφθείς, έστω και μετά από αρκετό καιρό.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Στην αρχή της εβδομάδας θα πρέπει να προσέχω και να μην υπογράψω κανέναν οικονομικό διακανονισμό.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ερμή στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, οι κίνδυνοι είναι αυξημένοι καθώς μπορεί να παραμυθιάζεσαι. Στη συνέχεια, προς το τέλος της εβδομάδας, ο Ερμής πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Πλούτωνα και είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις προβλήματα, τα οποία θα οφείλονται είτε σε αναπάντεχες αποκαλύψεις είτε σε ανταγωνισμό, αποκύημα των ανασφαλειών που σε κάνουν να θέλεις να ελέγχεις και να πιέζεις το ταίρι σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τη σύνοδο του Δία και της Αφροδίτης στο έκτο ηλιακό σου σπίτι, η ρουτίνα σου θα είναι σαφώς πιο ευχάριστη για να μην πω διασκεδαστική. Ακόμη κι αν βρίσκεσαι στη δουλειά σου, οι ρυθμοί θα είναι καλοκαιρινοί ενώ θα αισθάνεσαι ότι η ατμόσφαιρα μεταξύ των συνεργατών σου είναι θετική. Δεν αποκλείεται να προκύψουν αξιόλογες ευκαιρίες επαγγελματικού χαρακτήρα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός/η όταν ταξιδεύω γιατί με τη σύνοδο Άρη – Κρόνου στο ένατο ηλιακό μου σπίτι μπορεί να ταλαιπωρηθώ πάρα πολύ.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved