Παιδικό Ωροσκόπιο από 14/7 έως 20/7

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 14/7 έως 20/7

Κριός

Ιδέες και ξεροκεφαλιά!

Το ακαταμάχητο Κριαράκι σας αυτή την εβδομάδα, με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων, προβάλει τις ιδέες με μεγάλη άνεση, αλλά δεν είναι καθόλου διαλλακτικό με όποιον δεν συμφωνεί με τις απόψεις του. Μπορεί ο απόλυτος τρόπος που φέρεται να σας προβληματίζει, αλλά η αντίδραση γι' αυτό είναι θέμα επιβεβαίωσης της προσωπικότητας του, και γίνεται ενστικτωδώς.

Ταύρος

Υποκριτικό ταλέντο!

Το Ταυράκι σαν γνήσιο παιδί της Αφροδίτης, αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον Καρκίνο, θα σας εκπλήξει με τη φαντασία και το υποκριτικό ταλέντο του. Βοηθήστε το να βρει τρόπους να εκφράσει τη δημιουργικότητά του, και αφήστε το ελεύθερο να κάνει ό,τι το ευχαριστεί, χωρίς βέβαια να γίνει ασύδοτο. Επειδή έχει ευαισθησία στο λαιμό καλό θα ήταν μα αποφεύγει το κρύο νερό και τα παγωτά.

Δίδυμοι

Τίποτα δεν του ξεφεύγει!

Τίποτα δεν ξεφεύγει από μάτια του μικρού σας και τα χεράκια του αναζητούν διαρκώς ένα αντικείμενο για να το επεξεργαστεί. Αυτό βέβαια δεν κρατάει πολύ γιατί μόλις ανακαλύψει πως λειτουργεί, θα το παρατήσει και θα ψάξει για το επόμενο που θα του κινήσει το ενδιαφέρον. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του περνάει πολύ καλύτερα με μια καλή συντροφιά παρά με τα παιχνίδια του.

Καρκίνος

Λαλίστατο και επινοητικό!

Ο παιχνιδιάρης Ερμής στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα, μειώνει την εσωστρέφεια του και κάνει το αγγελούδι σας λαλίστατο. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα σας αφήνει άφωνους όχι μόνο με την επιδεξιότητα του στις λέξεις αλλά και το τραγούδι και τις χορευτικές του φιγούρες. Με έντονο το αίσθημα της περιέργειας θα σας ρωτάει για τα πάντα και η μεγάλη του χαρά είναι όταν θα του μαθαίνετε ξένες
λεξούλες.

Λέων

Ο πρωταγωνιστής!

Ο βασιλιάς του ζωδιακού αυτή την εβδομάδα με το Δία στο ζώδιο του νοιώθει την ανάγκη ν΄ απλωθεί παντού και μπορεί να παίξει δράμα προκειμένου να το πετύχει. Αν πιστεύει ότι έχει δίκιο θα το υποστηρίξει με σθένος και δύσκολα θα το πείσετε ν αλλάξει γνώμη. Αν δει την αποδοκιμασία στα μάτια σας θα πέσει σε απόγνωση. Αφιερώστε του την προσοχή σας χωρίς να τον κολακεύετε αδικαιολόγητα.

Παρθένος

Προσπάθεια εντυπωσιασμού!

Αυτή την εβδομάδα το μικρό σας εντυπωσιάζεται με ότι συμβαίνει γύρω του, και αλλάζει συνεχώς διάθεση. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων θέλει ν' αρέσει στους άλλους και προσπαθεί να τους εντυπωσιάσει με κάθε τρόπο. Αυτό πρώτα απ' όλα θα επηρεάσει την εμφάνιση του. Δεν το ικανοποιούν πλέον τα πρακτικά ρούχα που έχει στη ντουλάπα του και αναζητά κάτι πιο κομψό. Απολαύστε το νέο του στυλ!

Fotolia 42888292 Subscription XXL3

Ζυγός

Υπερκινητικό και άτακτο!

Το τελευταίο διάστημα με τη συνεργασία του Άρη, το μικρό σας συχνά είναι υπερκινητικό και άτακτο με αποτέλεσμα κάποιες φορές να έχετε μικροτραυματισμούς. Βάλτε ειδικά στοπ για παιδιά στις πρίζες του σπιτιού και εξαφανίστε τα σπίρτα από το οπτικό του πεδίο. Μην το χάνετε ούτε στιγμή από τα μάτια σας όταν είστε στην θάλασσα, για να μην το ψάχνεται σε όλη την παραλία.

Σκορπιός

Αντιμετωπίστε τις ανασφάλειες του!

Ο μυστηριώδης Σκορπιός σας αυτή την εβδομάδα σας με τον Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου σας μπερδεύει και σας προβληματίζει με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να καταλάβετε τι σκέπτεται και τι θέλει να κάνει. Αφουγκραστείτε τις συναισθηματικές του ανάγκες και αντιμετωπίστε εγκαίρως τις φοβίες και τις ανασφάλειες του. Δώστε του απλόχερα την αγάπη σας και κερδίστε την εμπιστοσύνη του.

Τοξότης

Παιχνίδια και επικοινωνία!

Το Τοξοτάκι σας αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στους Διδύμους βαριέται εύκολα με ό,τι κι αν καταπιαστεί και δεν έχει καθόλου υπομονή. Για να είναι χαρούμενο πρέπει συνεχώς να του βρίσκετε καινούργια ενδιαφέροντα. Το πιο σημαντικό όμως που χρειάζεται είναι μια ομαδική δραστηριότητα που θα εκτονώνει την ενέργεια του ή φίλους με τους οποίους θα παίξει και θα επικοινωνήσει.

Αιγόκερως

Ένας μικρός σύμβουλος!

Ο μικρός Αιγόκερως αυτή την εβδομάδα, με τον Ήλιο και τον Ερμή στο απέναντι του ζώδιο, βοηθάει με χαρά όλους τους φίλους του, όταν εκείνοι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και ζητούν τη συμβουλή του. Πραγματικά παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ταλέντο να ζυγίζει πολύ καλά όλες τις πλευρές και αυτό που προτείνει τελικά μόνο επιπόλαιο δεν είναι.

Υδροχόος

Το πειρακτήρι της παρέας!

Το Υδροχοάκι σας είναι από τα πιο αξιαγάπητα μικρά του ζωδιακού. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο του, διασκεδάζει με το να πειράζει κυρίως τα παιδάκια του αντίθετου φίλου. Κεφάτο και γεμάτο εκπλήξεις, είναι ο αρχηγός της παρέας. Ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιδάκια για το δυναμισμό, τις πρωτότυπες δραστηριότητες και τον παράξενο εκκεντρικό του τρόπο.

Ιχθύες

Ένας γρίφος!

Το κυκλοθυμικό Ψαράκι σας αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο Ζυγό, είναι ένα γρίφος. Τη μια μέρα επιζητά την αυτονομία και την ανεξαρτησία του, και την άλλη δείχνει αμήχανο και χαμένο στο διάστημα. Το κύριο χαρακτηριστικό του όμως είναι η φαντασία του. Φροντίστε να την αξιοποιήσετε κατάλληλα, χωρίς να το απομακρύνετε από τον ονειρικό του κόσμο, γιατί θα του χαλάσετε την ισορροπία

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved