Παιδικό Ωροσκόπιο από 7/7 έως 13/7

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 7/7 έως 13/7

Κριός

Μιμείται ό,τι βλέπει

Το παρορμητικό σας Κριαράκι, αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον Καρκίνο θα διασκεδάζει απίστευτα με το να μιμείται τους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός του. Θα καταπιάνεται με πάρα πολλά πράγματα μαζί, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει ένα κομφούζιο τόσο στη ρουτίνα του όσο και σε εσάς! Επιπλέον, όλο αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερένταση και μικροτραυματισμούς από βιαστικές κινήσεις. Υπομονή, μια βδομάδα είναι θα περάσει!

Ταύρος

Το επίκεντρο του σπιτιού!

Αυτή η εβδομάδα σας επιφυλάσσει πολλές και απανωτές εκπλήξεις! Η πρώτη από αυτές είναι η συνειδητοποίηση ότι το γλυκό Ταυράκι σας αποφάσισε ξαφνικά να είναι το επίκεντρο του σπιτιού και να διεκδικεί την προσοχή σας με κάθε ευκαιρία. Η δεύτερη είναι ότι η επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους κάνει τη διάθεσή του να αλλάζει σε χρόνο μηδέν, άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε με παραπονάκια! Το σπίτι του θα είναι το οχυρό του και θα το ηρεμεί!

Δίδυμοι

Άσε με, ξέρω!

Το ανεξάρτητο Διδυμάκι σας θέλει να κάνει τα πάντα μόνο του! Παιχνίδι, μπάνιο, φαγητό.. όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα! Οπότε μην σας φανεί περίεργο αν σε κάθε σας προσπάθεια να το βοηθήσετε, η φράση «άσε με, ξέρω» γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της απάντησής του. Αν πάτε μαζί του αυτή τη εβδομάδα για τα απαραίτητα καλοκαιρινά ψώνια, αγοράστε του ρούχα σε γαλάζιο, μπλε και κίτρινο και αμέσως θα δείτε ένα μεγάλο χαμόγελο να σχηματίζεται στο πρόσωπό του.

Καρκίνος

Μαμά ο κόσμος όλος!

Για τον μικρό Καρκίνος η μαμά είναι όλος ο κόσμος του, Θέλει να την έχει αποκλειστικά δική του και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να της τραβήξει την προσοχή. Έτσι γκρινιάζει με το παραμικρό και το δάκρυ στην άκρη των ματιών του είναι έτοιμο να κυλήσει κάθε στιγμή. Με τους άλλους είναι συνήθως ντροπαλό και δύσκολα τους θέλει στη ζωή του. Ενθαρρύνετε το οργανώνοντας ομαδικά παιχνίδια και μάθετε το να μοιράζεται τα παιχνίδια του.

Λέων

Τα ψέματα το αναστατώνουν!

Αυτή την εβδομάδα το περήφανο Λιονταράκι σας με τον Άρη στο Ζυγό θα είναι πάρα πολύ απασχολημένο με τους φίλους και τις παρέες του! Παράλληλα θέλει να είναι ο αρχηγός, οπότε αν τα υπόλοιπα παιδάκια μπορούν να δίνουν την προσοχή τους μόνο σε εκείνο, θα ήταν απλά τρισευτυχισμένο! Αν προκύψει κάποιο οικογενειακό θέμα στο σπίτι, θα ήταν καλό να συζητήσετε μαζί του και να μην του πείτε ψέματα καθώς θα το καταλάβει αμέσως και θα αντιδράσει άσχημα.

Παρθένος

Σημασία έχει ο τρόπος!

«Μαμά αυτό δεν είναι δίκαιο». Και αυτή ακριβώς θα είναι η φράση κλειδί της εβδομάδας! Μεγάλη σημασία έχει όχι το τι θα του πείτε, αλλά πως θα το πείτε καθώς μπορεί αν καταλάβει κάτι λάθος να νιώσει αδικημένο και από εκεί και πέρα να διαφωνεί με οτιδήποτε του λέτε. Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου έντονες θα είναι και οι σχέσεις με τα φιλαράκια του. Αν κάποιος κολλητός του όμως πάει διακοπές με τους δικούς του ή κατασκήνωση αυτό θα του προξενήσει μελαγχολία.

Fotolia 14201672 Subscription L

Ζυγός

Τα πρώτα του σκιρτήματα!

Η μικρή σας Ζυγαριά με τον Άρη στο ζώδιο της ψάχνει διαρκώς τρόπους για να ξεφύγει από πράγματα που μέχρι τώρα θεωρούνταν ρουτίνα! Θα βρίσκει δικαιολογίες για όλα, θα αλλάζει ρούχα δύο φορές την ημέρα και οι σκανταλιές θα είναι στην κορυφή της λίστας – ειδικά όταν βρίσκεται μαζί με τους φίλους της. Επίσης, αν παρατηρήσετε ότι προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνιση της με αποτέλεσμα να καθυστερεί να ετοιμαστεί είναι γιατί νοιώθει τα πρώτα σκιρτήματα ενός αθώου παιδικού έρωτα!

Σκορπιός

Και αυτό δικό μου είναι!

Το μόνο σίγουρο για αυτή την εβδομάδα, είναι ότι το κτητικό Σκορπάκι σας δεν θα θέλει να μοιράζεται καθόλου τα παιχνίδια του! Αν προσπαθήσετε να του αλλάξετε γνώμη, να έχετε στο μυαλό σας ότι μπορεί να γίνει επιθετικό. Εναλλακτικά, μπορείτε να του αγοράσετε μία φωτογραφική μηχανή και να του ζητήσετε να απαθανατίσει πράγματα που του τραβάνε το ενδιαφέρον. Έτσι θα ξεχαστεί, αλλά κι εσείς θα έχετε πλούσιο υλικό για να διακοσμήσετε το δωμάτιό του.

Τοξότης

Χώνει παντού τη μύτη του!

Ναι, είναι αλήθεια! Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στους Διδύμους, το Τοξοτάκι σας, έχει αποφασίσει να χώνει τη μυτούλα του παντού! Είναι τόσο εύστροφο και δημιουργικό που μπορεί να συμμετάσχει άνετα με αμείωτο ενδιαφέρον ακόμα και σε συζητήσεις μεταξύ ενηλίκων, Θα δίνει όλη του την ενέργεια σε πράγματα που το ενδιαφέρουν, ενώ εκείνα που θεωρεί βαρετά, απλά θα τα αγνοεί. Προσοχή χρειάζεται στα πολλά γλυκά, για να μην δημιουργηθεί προβλήματα στα δοντάκια του.

Αιγόκερως

Κανόνες υγιεινής!

Με τον Έρμή και την Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα στον 6ο του οίκο, που έχει να κάνει με την υγεία, το Αιγοκεράκι είναι επιρρεπές στις μολύνσεις. Γι αυτό δώστε ιδιαίτερη βάση στην καθαριότητα και τους κανόνες της υγιεινής. Εκτός από τη δική σας φροντίδα καλό θα ήταν να το εκπαιδεύσετε στο πώς να φροντίζει με απλούς τρόπους και εκείνο τον εαυτό του. Επειδή θα προτιμά τις λιχουδιές από το κανονικό φαγητό, να έχετε το νου σας γιατί μπορεί επιπλέον κιλά.

Υδροχόος

Η ζωή ένα παιχνίδι!

Το πνευματώδες Υδροχοάκι σας, έχει το ταλέντο να μετατρέπει κάθε τι σε παιχνίδι! Ακόμα και μέσα στο σπίτι, αυτή την εβδομάδα, οι καναπέδες γίνονται βουνά που πρέπει να σκαρφαλώσει, ο πάγκος της κουζίνας αυτοσχέδια τσουλήθρα και η ντουλάπα μυστική σπηλιά που ανοίγει με ένα του σύνθημα. Σεβαστείτε την ανάγκη του για δημιουργικότητα και φαντασία και βοηθήστε το να τα αναπτύξει όσο περισσότερο γίνεται. Προσοχή χρειάζεται στις αλλεργίες του καλοκαιριού.

Ιχθύες

Πως γεννιούνται τα παιδιά;

Ερωτήσεις με θέματα όπως: «πως γεννιούνται τα παιδιά» ή «γιατί τα κοριτσάκια είναι διαφορετικά από τα αγοράκια» στροβιλίζουν στο μυαλουδάκι του μικρού σας και ψάχνουν για απαντήσεις. Προσέξτε τι θα του πείτε, γιατί θυμάται κάθε λεπτομέρεια από τις συζητήσεις σας. Αυτή η εβδομάδα με τον Ήλιο στο 5ο του σπίτι οι «αγάπες» θα διαδέχονται η μία την άλλη. Στις σχέσεις του με τα άλλα παιδάκια θα υπάρχει ζήλια και κτητικότητα. Ευαισθησία στα τσιμπήματα των εντόμων.



Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved