Παιδικό Ωροσκόπιο από 30/6 έως 6/7

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 30/6 έως 6/7

Κριός

Συμμετοχή στα παιχνίδια!

Το αυτόνομο κριαράκι σας αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο 7ο του σπίτι, θα έχει συνεχώς το μυαλό του στραμμένο στις σκανταλιές και τα παιχνίδια! Αν αποφασίσετε να περάσετε το σαββατοκύριακο στην παραλία, θυμηθείτε να πάρετε μαζί και τα 4 κουβαδάκια του. Και το καλύτερο; Όχι μόνο πρέπει να συμμετέχετε στο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να το κάνετε με ειλικρινή ενθουσιασμό! Σε κάθε άλλη περίπτωση ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε τα καπρίτσια του!

Ταύρος

Μικροί καρδιοκατακτητές!

Αν αυτή την εβδομάδα, το ταυράκι σας, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, αγνοεί επιδεικτικά αυτά που του λέτε. Η ανυπακοή θα είναι η λέξη που θα τριγυρίζει στο μυαλό σας όλο και περισσότερο όσο περνάνε οι μέρες! Αντί να το πιέσετε, χαμογελάστε και πάρτε το μια ζεστή αγκαλιά. Μια βόλτα στην παραλία, θα σας επιβεβαιώσει ότι παρά το μικρό της ηλικίας του, είναι ένας μικρός καρδιοκατακτητής καθώς όλα τα παιδάκια θέλουν να βρίσκονται γύρω του!

Δίδυμοι

Εξαφανίστε το κινητό σας!

Το ανεξάρτητο διδυμάκι σας, μαθαίνει πάρα μα πάρα πολύ γρήγορα! Αυτό είναι γεγονός. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο ζώδιο του δεν θα χάνει ευκαιρία να σκαλίζει το λάπτοπ και το κινητό! Οπότε, αν δεν θέλετε να σας έρθει ένας υπέρ-φουσκωμένος λογαριασμός, απλά φροντίστε να βρίσκεται όσο πιο μακριά μπορεί από τις αγαπημένες σας συσκευές. Προσοχή να μην μένει ιδρωμένο για να αποφύγετε μικρό-ιώσεις.

Καρκίνος

Βόλτες και παιχνίδια!

Με τον Ήλιο στο ζώδιο του δύσκολα θα μαζέψετε το μικρό Καρκινάκι σας. Παρ΄ όλο που θέλει όλο βόλτες και παιχνίδια με τα φιλαράκια του, να έχετε το νου σας γιατί εύκολα μπορεί να τσακωθεί αν κάτι δεν του αρέσει. Αν τύχει και σπάσει ή χάσει το αγαπημένο του παιχνίδι θα έχετε γκρίνιες και κλάματα. Μπορεί να αρχίσει μια νέα φιλία στον παιδότοπο με ένα άλλο μικρό και να γίνουν αχώριστα, ιδίως αν είναι αγόρι.

Λέων

Τα φώτα πάνω στο σταρ!

Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στους Διδύμους, το λιονταράκι σας αρέσκεται στον να επιδεικνύει σε όλο – κυριολεκτικά όλο – τον κόσμο τα καινούργια του παιχνίδια για την παραλία. Αυτό σημαίνει πως θα είναι σούπερ κοινωνικό και για μία ακόμα φορά, όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω του! Αν πιστεύετε ότι δεν θα σας βάλει να τα κουβαλήσετε όλα για να μπορεί να έχει την άνεση να επιλέγει αυτό που θέλει ανάλογα με τη διάθεσή του, τότε είστε γελασμένοι!

Παρθένος

Ανεξάντλητη ενέργεια!

Το υπερκινητικό παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον Καρκίνο θα έχει ανεξάντλητη ενέργεια, τόση που απλά όσο και να προσπαθήσετε, δεν θα μπορέσετε ποτέ να ανταποκριθείτε! Μια βόλτα στην παραλία, μπορεί κυριολεκτικά να σας τρελάνει καθώς αν δει έστω και έναν κόκκο άμμου μέσα στην απόλυτα τακτοποιημένη τσάντα του είναι ικανό να παραπονιέται για ώρες. Ασχοληθείτε μαζί του και μη δείχνετε αδυναμία σε άλλα μικρά.

Fotolia 14201498 Subscription L - Copy

Ζυγός

Σκανδαλιές και σκέρτσα!

Έξυπνος και σκανδαλιάρικος θα είναι ο μικρούλης Ζυγός αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στους Διδύμους! Το μόνο που θα έχει στο μυαλό του είναι πως θα παίξει και ποια νέα παιδική χαρά θα ανακαλύψει μαζί σας! Τα παιδάκια με τα οποία θα κάνει παρέα, δεν πρέπει να είναι κακότροπα και κυρίως φωνακλάδικα. Στην παραλία, να μην το αφήνετε εκτεθειμένο στον ήλιο καθώς είναι πολύ πιθανό να εμφανίσει φώτο-αλλεργία.

Σκορπιός

Προφυλάξτε το από μολύνσεις!

Αυτή την εβδομάδα, με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου, η θάλασσα θα δρα θεραπευτικά πάνω στο ζωηρό σκορπάκι σας. Μην σας εκπλήξει αν από μόνο του έρθει και σας ζητήσει να πάτε στην παραλία. Με το που θα βρεθεί εκεί θα προτιμήσει είτε να παίξει ήρεμα με την άμμο είτε να ξαπλώσει πάνω στο στρώμα του – αν αυτό έχει σχήμα κροκόδειλου ή κάποιου άλλου ζώου ακόμα καλύτερα! Φροντίστε όταν κάθετε στην άμμο, να υπάρχει από κάτω μια πετσετούλα, ώστε να είναι ασφαλές από μολύνσεις.

Τοξότης

Αποζητά τη διαφορετικότητα!

Το τοξοτάκι σας αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή στους Διδύμους αποζητά την διαφορετικότητα! Αν κάθε ημέρα μπορούσε να βρίσκεται σε ένα διαφορετικό μέρος και να γνωρίζει καινούργια παιδάκια, θα ήταν απλά τρισευτυχισμένο. Οτιδήποτε συνιστά ρουτίνα, θα το κάνει να βαριέται αφόρητα και να παραπονιέται. Όταν το πάτε στην παραλία, οπλιστείτε με υπομονή καθώς θα πρέπει στο τέλος, να μαζέψετε τα παιχνίδια του, που θα έχει επιμελώς σκορπίσει σε όλη την αμμουδιά.

Αιγόκερως

Καινούργιοι φίλοι!

Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο 7ο σπίτι του το αγγελούδι σας όπου σταθεί και όπου βρεθεί κάνει καινούργιους φίλους. Μια παράφορη αγάπη για ένα παιδάκι του αντίθετου φύλου πιθανόν να καταλήξει σε καυγά για κάποιο παιχνίδι που διεκδικούν και τα δύο. Επειδή το δερματάκι του είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο αποφύγετε τα χημικά εντομοαπωθητικά και προστατέψτε το από τα κουνούπια όταν κοιμάται τα βράδια με μια κουνουπιέρα.

Υδροχόος

Ανυπακοή και υπερκινητικότητα!

Αυτή την εβδομάδα, με τον Άρη στο ζώδιο του Ζυγού το καμάρι σας θα είναι λίγο ανυπάκουο και περισσότερο επιθετικό. Λίγο η ζέστη, λίγο το γεγονός ότι έχει χάσει τους φίλους του από το σχολείο, το βγάζουν έξω από τα νερά του. Όσο καλά και αν νομίζετε ότι το ξέρετε, θα έχει πάντα την ικανότητα να σας ξαφνιάζει! Στην παραλία κυριολεκτικά δεν θα μπορεί να καθίσει σε ένα μέρος, με αποτέλεσμα να περνάτε το μεγαλύτερο κομμάτι την ημέρας, να το κυνηγάτε από πίσω!

Ιχθύες

Ανταγωνιστική διάθεση!

Το ονειροπόλο ψαράκι σας αγαπά να βρίσκεται κοντά σε νερό – είτε αυτό λέγεται παραλία, είτε λέγεται ποτάμι! Το νερό, το βοηθάει να γεμίζει τις μπαταρίες του με ενέργεια την οποία μετά χρησιμοποιεί για να εξαντλεί εσάς στο παιχνίδι. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου, θα διαπιστώσετε ότι έχει αρκετά ανταγωνιστική διάθεση απέναντι στα άλλα παιδάκια ακόμα και αν η αφορμή είναι το πιο ασήμαντο πράγμα του κόσμου!

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved