Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 22/6 έως 28/6 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Η Αφροδίτη μπαίνει τη Δευτέρα στους Διδύμους και δίνει το έναυσμα να καλλιεργήσεις ένα πιο ερωτικό κλίμα, ιδιαίτερα αν θέλεις το παιχνίδι και το φλερτ χωρίς πολλές ευθύνες. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής δεν αποκλείει την επανεμφάνιση γνωριμιών του παρελθόντος. Πάντως καλά θα κάνεις να κρατάς μικρό καλάθι με τις καινούργιες γνωριμίες σου γιατί τα τετράγωνα της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα εγκυμονούν κινδύνους λόγω ωραιοποίησης γεγονότων και ατόμων.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό, γεγονός που δεν αποκλείεται να προκαλέσει ανατρεπτικές καταστάσεις και προβλήματα στις συνεργασίες σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι πολύ μετρημένος/η και έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις των άλλων.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τώρα δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν οι εχθροί μου. Όσο οδυνηρό και να είναι, το ευεργέτημα του Σύμπαντος έγκειται στο γεγονός ότι τουλάχιστον θα γνωρίζω με ποιους να πάω και ποιους να αφήσω.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα εγκυμονεί πολλούς κινδύνους καθώς μπορεί να ωραιοποιείς τις καταστάσεις με αποτέλεσμα να πέσεις από τα σύννεφα. Τώρα πρέπει να διαφυλάττεις τον εαυτό σου, να επιστρατεύσεις την ευθυκρισία σου και να κατανικήσεις τον υποκειμενισμό σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια προβλήματα στις συνεργασίες σου, τα οποία είναι πιθανό να σας εκνευρίσουν και –πιθανώς- να προξενήσουν αρκετά έντονες αντιδράσεις από πλευράς σου. Θα εκνευριστείς καθώς η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό δηλώνει ότι μάλλον θα αναλωθείς σε μία σωρεία υποχρεώσεων, εντάσεων, ανατροπών που θα πλήξουν την καθημερινότητά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη να περνάει στον τομέα των οικονομικών μου (όπου κινείται και ο Ερμής ανάδρομα) και να σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, οι κινήσεις μου στον οικονομικό τομέα πρέπει να είναι συντηρητικές γιατί τώρα δεν αποκλείεται να κάνω ένα λάθος ή να παρασυρθώ από αυτούς που θα μου υποσχεθούν εύκολο κέρδος.

102112182

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Η Αφροδίτη από τη Δευτέρα θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα οδεύει στο να σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα! Οποίο δράμα! Φαίνεται ότι τώρα εκφράζεις όλα τα αποθέματα ρομαντισμού που έχεις ενώ, παράλληλα, είσαι έτοιμος/η για έναν έρωτα βγαλμένο από τις σελίδες των μυθιστορημάτων. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχεις γιατί μάλλον θα είσαι επιρρεπής στο παραμύθιασμα και τις αυταπάτες. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου δεν αποκλείει τις επιστροφές ατόμων του παρελθόντος σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτικός/η με ότι καταπιάνεσαι γιατί ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου θα σου προκαλέσει προβλήματα, ανατροπές, εντάσεις, παρεξηγήσεις με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Κάνε το καλύτερο δυνατόν για να είσαι συνεπής στη δουλειά σου και απόφυγε τα ξεκινήματα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην παρασυρθώ από τους πειρασμούς των βιτρινών και, γενικότερα, ας μην κάνω περιττές σπατάλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, γεγονός που εξάρει τον ρομαντισμό σου και σε εξωθεί στο να χαίρεσαι την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να φλερτάρεις και να νιώσεις καλά αλλά η τάση σου θα είναι να επιδιώκεις την ασφάλεια μιας σοβαρής σχέσης.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι επιλογές σου θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές αυτή την περίοδο. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδιά σου, αρκεί να δράσεις με αποφασιστικότητα. Τώρα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για αλλαγές καθώς η αντίθεση του Άρη και του Ουρανού στον άξονα της οικογένειας και της καριέρας σου σε εξωθεί στο να απαλλαγείς από καταστάσεις που δεν σας προάγουν τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στον τομέα της καριέρας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μία κρυφή ερωτική σχέση είναι στη σφαίρα του πιθανού αυτή την περίοδο. Ας έχω τα μάτια μου ανοικτά ώστε, αν ενδώσω σε ένα τέτοιο σχήμα, τουλάχιστον να μπορώ να αντιμετωπίσω την αλήθεια και να μην το ωραιοποιώ.

102112184

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Η Αφροδίτη που από τη Δευτέρα μπαίνει στους Διδύμους, υπόσχεται κάτι θετικότερο για τα αισθηματικά σου καθώς δημιουργεί τις προϋποθέσεις να καλοπεράσεις με φίλους, να φλερτάρεις, να προάγεις μια φιλική σου σχέση σε ερωτική. Ωστόσο, το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείει την ψευδαίσθηση ή την ουτοπία. Πάντως, φαίνεται ότι ακόμη κι αν έχεις την τάση να ωραιοποιείς τις καταστάσεις, δεν θα είσαι το θύμα των περιστάσεων.
Καριέρα – Οικονομικά: Θα αγχωθείς πάρα πολύ για να αντεπεξέλθεις στις ανάγκες της δουλειάς σου. Θα αναγκαστείς να αφιερώσεις ώρες ακόμη και από την ξεκούρασή σου με κίνδυνο να νιώθεις εκνευρισμένος/η και σε ένταση. Το θετικό είναι ότι οι προσπάθειες που καταβάλεις τώρα και νομίζεις ότι πάνε χαμένες, τελικά θα αποδώσουν καρπούς από τον Ιούλιο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πιθανώς να είναι απαραίτητο να αναθεωρήσω κάποιους στόχους ή φιλίες μου. Ας παρακολουθώ τα γεγονότα κι ας προσπαθώ να παίρνω εγκαίρως τα μηνύματα του Σύμπαντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Αυτή η περίοδος με τον Ήλιο στον Καρκίνο σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα είναι αρκετά καλή για να φλερτάρεις, να στοχεύσεις στην περιπέτεια και να απολαύσεις το φιλικό σου περιβάλλον. Φυσικά, αν το λέει ο προσωπικός σου χάρτης, δεν αποκλείεται και η σχέση. Ωστόσο, πρέπει να θυμάσαι ότι ο Ποσειδώνας μπορεί να σε βάλει σε περιπέτειες, ιδιαίτερα αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, καθώς δεν αποκλείεται να ωραιοποιείς τις καταστάσεις με κίνδυνο να πέσεις από τα σύννεφα αργότερα.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει την καριέρα σου στην ηλιακή σου οικοθεσία, γεγονός που μπορεί να επιφέρει κακή συνεννόηση, ανατροπές, καθυστερήσεις. Καλό θα ήταν να προσέχεις και να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να είσαι συνεπής. Να θυμάσαι ότι οι προσπάθειες αυτής της περιόδου θα αποδώσουν αργότερα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η αντίθεση του Άρη και του Ουρανού στον τομέα των οικονομικών μου μπορεί να με βάλει σε μεγάλες περιπέτειες. Ας προσπαθήσω να κάνω οικονομία και να είμαι όσο πιο συνεπής γίνεται στις υποχρεώσεις μου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Από τη Δευτέρα η Αφροδίτη θα περιοδεύει στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον των Διδύμων όπου ήδη βρίσκεται ο ανάδρομος Ερμής. Φαίνεται ότι ανακτάς το κέφι σου για φλερτ και παιχνίδι. Ωστόσο, επειδή η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μπορεί να εξαπατηθείς ή να αυταπατάσαι γι αυτό, καλό θα ήταν, να κρατάς μικρό καλάθι, ιδιαίτερα με τις καινούργιες γνωριμίες σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να σου δημιουργήσει ένα πλήθος προβλημάτων, ανταγωνιστικών συμπεριφορών, ακόμη και ρήξεις με τους συνεργάτες σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Να προσέχεις τις κινήσεις σου. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις τώρα συμβόλαια. Ευτυχώς, η παρουσία του Ήλιου στο δέκατο ηλιακό σου σπίτι είναι ελπιδοφόρα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω την υγεία μου γιατί, με την αντίθεση Άρη – Ουρανού, χάνω πολλή ενέργεια λόγω κυκλοθυμίας, νεύρων, έντασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Ο Ήλιος που βρίσκεται στον Καρκίνο, ζώδιο που «βλέπει» από ευνοϊκή γωνία το δικό σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και δημιουργεί πιο συναισθηματικές καταστάσεις, εμποτισμένες από μεγάλες δόσεις ρομαντισμού και ωραιοποίησης. Αν συνδυάσεις ταξίδι και έρωτες, οι επιτυχίες σου θα είναι αρκετές καθώς θα πάρεις επιβεβαιώσεις και θα ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό στον άξονα δωδεκάτου – έκτου της ηλιακής σου οικοθεσίας, είναι λίαν επικίνδυνη γι αυτό πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Όλες οι ενέργειες που θα κάνεις θα πρέπει να είναι συνετές, προσχεδιασμένες με ακρίβεια. Είναι προτιμότερο να κρατήσεις τις αποστάσεις σου και να μη συζητήσετε τώρα για τα σχέδιά σου γιατί δεν αποκλείεται να απογοητευτείς από κακόβουλες ενέργειες σε βάρος σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω γιατί μπορεί να παραπλανηθώ και να κάνω μία λάθος κίνηση στον οικονομικό τομέα. Καλύτερα να κλείσω τα αυτιά μου σε αυτούς που θα μου υποσχεθούν εύκολο χρήμα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Ο οίκος των σχέσεών σου υποδέχεται από τη Δευτέρα την Αφροδίτη. Το πανηγύρι αρχίζει και δηλώνει ότι το κέφι σου για φλερτ, παιχνίδι και γλέντι είναι μεγάλο. Ωστόσο, επειδή η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο ίδιο περιβάλλον, ελλοχεύουν οι κίνδυνοι να ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις, ιδιαίτερα αν κάνεις τώρα μια καινούργια γνωριμία. Πιο ευάλωτοι στο παραμύθι θα είσαι αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την αντίθεση του Άρη και του Ουρανού είναι πιθανό να συμβούν τα γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις τους στόχους σας. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ανατροπές, κακές συνεννοήσεις, προβλήματα με τους συνεργάτες σου ενώ είναι πιθανό να επωμιστείς με αγγαρείες και ευθύνες δυσβάσταχτες για τον χαρακτήρα σου. Πιθανώς να ενσκήψουν κάποια προβλήματα και να είσαι εσύ αυτός/η που θα κληθείς να βγάλεις το φίδι από την τρύπα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες είναι καλές για να τακτοποιήσω τις οικονομικές μου υποθέσεις με τράπεζες, ασφάλειες, δημόσιο, διατροφές, κληρονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου και σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, όψη ρομαντική, έμπλεη συναισθημάτων που θα απολαύσεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Οι μέρες προσφέρονται για να φλερτάρεις, να απολαύσεις τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό, να φλερτάρεις ή ακόμη και να βρεις ένα ταίρι ή να φτιάξεις ατμόσφαιρα για να φυσήξει αέρας ανανέωσης στη σχέση σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται στους Διδύμους, στον οίκο που σχετίζεται με την καθημερινή σας εργασία όπου περνάει και η Αφροδίτη από τη Δευτέρα, δίνοντας πιο ελπιδοφόρα μηνύματα. Ωστόσο, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που μπορεί να σε αποπλανήσει, να μην αξιολογήσεις σωστά τις καταστάσεις και να κάνεις κοιλιά στις αποδόσεις σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις, ανατροπές, λάθη, αναβολές, προβλήματα ασυνεννοησίας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα πρέπει να προσέχω την υγεία μου γιατί έχω την τάση να κάνω καταχρήσεις που με αποδυναμώνουν ενεργειακά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Τη Δευτέρα η Αφροδίτη θα περάσει στους Διδύμους, το πέμπτο ηλιακό σου σπίτι που σχετίζεται με τους έρωτές σου, όπου βρίσκεται ήδη και ο ανάδρομος Ερμής. Το βέβαιο είναι ότι θα φλερτάρεις, θα έχεις τη διάθεση να περάσεις καλά, να μπεις στο παιχνίδι και όχι απαραίτητα με τη διάθεση να κάνεις μια μακρόχρονη σχέση αλλά, κυρίως, με τη διάθεση να απολαύσεις τη διαδικασία του παιχνιδιού.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος βρίσκεται στο έκτο ηλιακό σου σπίτι και φωτίζει το περιβάλλον της καθημερινής σου εργασίας. Ωστόσο, επειδή αυτές οι μέρες με τον ανάδρομο Ερμή είναι αρκετά ανατρεπτικές για όλους, θα πρέπει κι εσύ να προσέχεις τις κινήσεις σου. Αν θέλεις να κάνεις κάποιες δυναμικές κινήσεις, είναι προτιμότερο να τις αναβάλεις για την επόμενη εβδομάδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω όταν οδηγώ ή ταξιδεύω γιατί με την αντίθεση του Άρη και του Ουρανού στον άξονα ενάτου – τρίτου της ηλιακής μου οικοθεσίας είμαι επιρρεπής στις ταλαιπωρίες και στα ατυχήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Η Αφροδίτη που από τη Δευτέρα θα βρίσκεται στους Διδύμους, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, γεγονός που μπορεί να σε βάλει στο παραμύθι, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Την κατάσταση διορθώνει ο Ήλιος που βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, των ερώτων σου και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, εξισορροπώντας τις καταστάσεις και δίνοντας το σύνθημα για φλερτ, διασκέδαση, ερωτοτροπίες.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη στο τέταρτο ηλιακό σου σπίτι να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις που θα σας κάνουν πιο ευάλωτους του συνηθισμένου σας συναισθηματικά. Κερασάκι στην τούρτα είναι ο ανάδρομος Ερμής που επηρεάζει το ίδιο περιβάλλον του ωροσκοπίου σου. Καλό θα ήταν να μην πάρεις τώρα αποφάσεις για την έκβαση των πραγμάτων στην οικογένεια ή στην καριέρα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την αντίθεση του Άρη και του Ουρανού στον όγδοο ηλιακό σου σπίτι θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου με οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved