Παιδικό Ωροσκόπιο από 16/6 έως 22/6

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 16/6 έως 22/6

ΚΡΙΟΣ

102112205

Τα καταφέρνω μια χαρά!

Είναι αλήθεια ότι ο μικρός Κριός καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες για να αποδείξει ότι δεν χρειάζεται τη βοήθεια και την υποστήριξη κανενός. Μην του επιτρέψετε όμως να σας ξεγελάσει με τη δυναμική συμπεριφορά του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο των Διδύμων έχει ανάγκη να το διαβεβαιώσετε ότι όσο απαιτητικό και σκανταλιάρικο κι αν είναι θα είστε πάντοτε δίπλα του.



ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Η χαρά του προγράμματος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου η λέξη κλειδί για το Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα είναι «πρόγραμμα». Πρόγραμμα για την ώρα που θα φάει, για την ώρα που θα παίξει, ακόμα και για την ώρα που θα κοιμηθεί. Μόλις το φτιάξετε μαζί και το συμφωνήσετε, θα δείτε ότι η τεμπελιά και η καλοπέραση μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και εκείνο κάνει με μεγάλη χαρά όλες τις δραστηριότητες της ημέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195


Τσακπινιά και νάζια!

Ο Ερμής το πειρακτήρι της μυθολογίας και κυρίαρχος πλανήτης τον Διδύμων, θα φέρει τα πάνω κάτω στην επικοινωνία του μικρού σας. Υπέρ-κοινωνικό και ευχάριστο, θα τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του όπου και να είναι με την τσαχπινιά και τα νάζια του. Μην εκπλαγείτε αν στο τέλος της ημέρας έχει γνωριστεί όχι μόνο με τους μικρούς και αλλά και τους μεγάλους και εκείνοι του χαρίζουν παιχνιδάκια και το κερνάνε παγωτό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Το κυκλοθυμικό ζουζούνι σας

Τα Καρκινάκια σαν παιδιά της Σελήνης που αυξομειώνεται σταθερά, αλλάζουν κι εκείνα διάθεση σε χρόνο μηδέν. Έτσι και το ζουζούνι σας, από χαρούμενο, κοινωνικό και παιχνιδιάρικο ξαφνικά και χωρίς λόγο το μουτράκι του θα συννεφιάζει και θα κλείνεται στον εαυτό του χωρίς να μιλάει σε κανέναν. Προς θεού μην το πιέσετε, αλλά προσπαθήστε να συζητήσετε μαζί του και να το εκπαιδεύσετε να μάθει να ελέγχει τα συναισθήματά του.

ΛΕΩΝ

102112197

Σκανδαλιές πέρα από κάθε φαντασία

Με τον κυβερνήτη του τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων αυτή την εβδομάδα η δημιουργικότητα του μπόμπιρά σας είναι άνευ προηγουμένου. Η επινοητικότητά του δεν έχει όρια και όταν οι άλλοι πιστεύουν ότι έχει εξαντλήσει όλες τις πιθανές σκανταλιές που θα μπορούσε να κάνει μέσα και έξω από το σπίτι, εκείνο έρχεται να σας εκπλήξει άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα με τις περιπέτειες και τα καμώματά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Ένας μικρός στυλίστας

Το γλυκό Παρθενάκι σας έχει ανάγκη από θετική ενίσχυση στις όποιες προσπάθειές του. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου αυτή την εβδομάδα το αγγελούδι σας που συνήθως είναι αδιάφορο για τη στιλιστική του εμφάνιση, γίνεται ιδιαίτερα επιλεκτικό στο τι θα φορέσει πριν βγει στον έξω κόσμο. Ακόμα κι αν διαφωνείτε επιβραβεύστε τις επιλογές του και θα σας ανταποδώσει τον έπαινο σας με ένα πλατύ χαμόγελο και με εκδηλώσεις στοργής.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Καλοκαιρινή κούραση!

Με τον Άρη στο ζώδιό του αυτή την εβδομάδα, ο μικρός Ζυγός είναι διαρκώς στην πρίζα. Εκεί που άλλα παιδάκια είναι χαλαρά και ετοιμάζονται να υποδεχτούν τις καλοκαιρινές διακοπές το μικρό σας καταπιάνεται με τόσα πολλά πράγματα ταυτόχρονα, που αντί να νοιώθει ήρεμο και ξέγνοιαστο, νοιώθει πιο κουρασμένο από ποτέ. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να το ξεκουράσετε και να το αλλάζετε κάθε φορά που ιδρώνει για να αποφύγετε μικρές ιώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Μνήμη ελέφαντα!

Το Σκορπάκι σας, όντας ένα από τα 3 ζώδια του νερού, έχει μνήμη ελέφαντα. Θυμάται οτιδήποτε λέτε, ειδικά αν του ασκείται κριτική. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους, μπορεί κάλλιστα να επαναλάβει αυτό που το ενόχλησε με υπονοούμενα, για να σας κάνει να νοιώσετε άσχημα. Αν δεν το αντιμετωπίσετε άμεσα μόλις το καταλάβετε με ήρεμη συζήτηση, θα φυτέψετε τους σπόρους ενός μελλοντικού επαναστάτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Έχω μια ιδέα!

Το πανέξυπνο Τοξοτάκι σας, αυτή την εβδομάδα, με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων θέλει να είναι δίπλα σε ανθρώπους που το καταλαβαίνουν και κυρίως που δίνουν σημασία σε όσα τους λέει ακούγοντάς το προσεκτικά. Για εκείνο είναι πολύ σημαντικό να μοιράζεται τις σκέψεις, τη χαρά και την ανησυχία του. Αν όμως ο ακροατής του το αγνοήσει, τότε γίνεται πυρ και μανία. Αν έχετε χρόνο μην παραλείψετε να επισκεφθείτε ένα λαογραφικό μουσείο. Θα ενθουσιαστεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ξέρει τι θέλει!

Οι επιθυμίες του μικρού Αιγόκερω από τη στιγμή που αρχίζει να μιλάει είναι συγκεκριμένες και σαφείς. Ξέρει τι θέλει και σπάνια δυσκολεύεται να αποφασίσει. Στο μυαλουδάκι του όλα είναι σε τάξη. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Ταύρο είναι ουσιώδες για το συναισθηματικά κλειστό σας άγγελο, να αναπτύξετε ένα δικό σας συναισθηματικό κώδικα, όπως ένα μυστικό λεκτικό κώδικα όταν βρίσκεστε με άτομα που δεν θέλει να ανοιχτεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ένα περίεργο ζιζάνιο!

Με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων αυτή την εβδομάδα μπορεί να παρατηρήσετε ότι τα ενδιαφέροντα του πανέξυπνου μπόμπιρα αλλάζουν με ταχύτητα αστραπής. Κινείται γρήγορα, σπάει αντικείμενα ενώ «αόρατοι» φίλοι είναι πάντα υπεύθυνοι για τις ζημίες και τις σκανταλιές του. Όσο κι αν με την ατέλειωτη ενέργεια του δοκιμάζει συχνά την υπομονή σας, φροντίστε η γραμμή επικοινωνίας με το μικρό σας να είναι πάντα ανοιχτή.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Χεράκια, ποδαράκια και μουτράκι εν δράσει

Το Ψαράκι σας με τον Ερμή πλέον στον 4ο του σπίτι - τον οίκο της οικογένειας - γίνεται πιο εκφραστικό από ποτέ. Όταν τα άλλα παιδάκια απαντούν με ένα ξερό ναι ή όχι, εκείνο χρησιμοποιεί χεράκια, ποδαράκια, γκριμάτσες και νοήματα όταν θέλει να επικοινωνήσει κάτι στον συνομιλητή του. Αυτό θα σας εκπλήξει ευχάριστα και καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να το ενισχύσετε, ακόμα κι αν μερικές φορές σας φαίνεται αστείο.



Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved