Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 8/6 έως 14/6 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

ΕΡΩΤΑΣ: Η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού πραγματοποιείται την Παρασκευή στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που «βλέπει» ευνοϊκά το ζώδιό σου. Η προτροπή της είναι σαφής: βάλε περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σου και απόλαυσε το παρεΐστικο κλίμα που θα δημιουργηθεί μεταξύ φίλων και γνωστών και θα ανάβει το πράσινο φως για να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να ερωτοτροπήσεις ή να βιώσεις την ανανέωση, αν είσαι δεσμευμένος/η.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πολύ προσεκτικούς χειρισμούς απαιτεί αυτή η περίοδος, ιδιαίτερα για εσένα που είσαι γεννημένος/η στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου και βάλλεσαι από τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο. Από την άλλη, ο Ήλιος στους Διδύμους είναι ο θετικός αστρολογικός παράγοντας για να κάνεις αξιόλογες δημόσιες σχέσεις ή να διαφημιστείς.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός/η στη διαχείριση των οικονομικών μου υποθέσεων με την αντίθεση της Αφροδίτης και του Κρόνου στον άξονα που αντιπροσωπεύει τον συγκεκριμένο τομέα. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψω οικονομικούς διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Κρόνο, αστρολογικό γεγονός που μάλλον θα σε βάλει σε σκέψεις και αποφάσεις. Η αλήθεια είναι ότι θα αισθάνεσαι ότι μπαίνει ένα φρένο στις ερωτικές σου δραστηριότητες, ότι όλα περιορίζονται, ότι κάτι δεν πάει καλά. Στην ουσία, κάθε δυσκολία θα προκύψει επειδή πρέπει να σκεφτείς σοβαρά, να βάλεις τα όριά σου και να κάνεις σχέσεις που σε προάγουν.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον ανάδρομο Ερμή στον τρίτο ηλιακό σου σπίτι θα έχεις την τάση να είσαι ακόμη πιο εσωστρεφής και δυσνόητος/η του συνηθισμένου σου, με αυξημένους τους κινδύνους να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Προσπάθησε να προσέχεις λίγο, να είσαι πιο επεξηγηματικός/η και επικοινωνιακός/η του συνηθισμένου σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα επηρεάσει τα οικονομικά μου. Ας προσέχω για να έχω, πράγμα που το γνωρίζω καλά και στο οποίο έχω ταλέντο.

102112182

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής στον άξονά σου θα επηρεάσει τα αισθηματικά σου καθώς, εκτός της ρομαντικής ατμόσφαιρας που θα δημιουργήσει, δεν αποκλείεται να ενισχύσει τη διάθεσή σου για φλερτ, καινούργιες γνωριμίες, διασκεδάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον Καρκίνο, το ζώδιο που σχετίζεται με τις οικονομικές σου υποθέσεις. Αν έχεις εκκρεμότητες από το παρελθόν, σπεύσε να τις τακτοποιήσεις. Αν σου χρωστούν χρήματα, δεν θα χάσεις τίποτε να τα διεκδικήσεις καθώς μπορεί και να σου τα δώσουν. Ωστόσο, αν θέλεις να υποκινήσεις καινούργιες διαδικασίες οικονομικού χαρακτήρα, καλά θα κάνεις να τις αναβάλεις για τον Ιούλιο. Επίσης, θα ήταν προτιμότερο να αποφύγεις επαγγελματικά ξεκινήματα και συζητήσεις που κρίνεις ότι είναι σημαντικές για τις δουλειές σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με την Αφροδίτη να σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, δεν αποκλείεται να νιώθω ένα αίσθημα εσωτερικής μοναξιάς ή το παράπονο ότι οι ανάγκες μου παραμένουν ανικανοποίητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου γι αυτό δεν αποκλείεται να κρούσει τη θύρα της καρδιάς σου άτομο από το παρελθόν με σκοπό να γίνει παρόν και –γιατί όχι;- μέλλον. Οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι περισσότερες, αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου. Με την αντίθεση της Αφροδίτης και του Κρόνου στον άξονα των αισθηματικών σου θα νιώθεις ότι κάτι σε μπλοκάρει ή ότι δεν υπάρχει ο κατάλληλος/η για να καλύψει τις ανάγκες σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίζεις αρκετές δυσκολίες καθώς ο Άρης από τον Ζυγό είναι λίγο απειλητικός για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, οδεύοντας προς το να σχηματίσει και πάλι απόλυτα ακριβές τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι πολύ συντηρητικές, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις πολύ σημαντικές κινήσεις και τα επαγγελματικά ξεκινήματα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας μην είμαι βιαστικός/η καθώς προσπαθώ να κατακτήσω τους στόχους μου. Κι αν χρήζουν αναθεωρήσεων, ας μη διστάσω να δω τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία.

102112184

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος θα φωτίσει τον άξονα των ερώτων σου. Το φεγγάρι θα λάμψει το πρωί της Παρασκευής στον Τοξότη και θα σου χαρίσει ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, συναισθηματικό και φυσικό, για να εκφράσεις τον έρωτά σου, να διασκεδάσεις, να απολαύσεις το τοπίο, να περάσεις καλά. Τώρα δεν αποκλείονται οι περιπέτειες, οι καινούργιες γνωριμίες και οι ανανεωτικές καταστάσεις. Ωστόσο, μην περιμένεις να διορθωθούν όλα ως δια μαγείας από μία Πανσέληνο που βλέπει θετικά το ζώδιό σου. Μην το περιμένεις, ιδιαίτερα αν μέχρι αυτή τη στιγμή αντιμετώπιζες προβλήματα με το ταίρι σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την αντίθεση της Αφροδίτης και του Κρόνου στον άξονα της καριέρας και της οικογένειάς σου, η αλήθεια είναι ότι θα υπάρχει αρκετή ένταση καθώς θα νιώθεις δυσάρεστα εξ' αιτίας κάποιων εξελίξεων ή συμπεριφορών συναδέλφων ή πελατών σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω ποιους εμπιστεύομαι γιατί, με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο, μπορεί να με κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη μου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Συγκρατημένη αισιοδοξία θα πρέπει να έχεις γι' αυτή την εβδομάδα καθώς η Αφροδίτη ναι μεν βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Ταύρου αλλά, στο τέλος της εβδομάδας, σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Κρόνο. Από την άλλη, ο ανάδρομος Ερμής στον άξονα των ερώτων και των φιλιών σου δεν αποκλείεται να σου επιφυλάσσει εκπλήξεις από το παρελθόν που ίσως θα χτυπήσουν και πάλι την πόρτα σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ανάδρομος, γεγονός που χρήζει της προσοχής σου καθώς δεν αποκλείονται οι καθυστερήσεις, οι αναβολές, οι παρεξηγήσεις, οι εντάσεις στη δουλειά. Είναι προτιμότερο να κρατήσεις μία συντηρητική στάση και να μην κάνες κάποιες σημαντικές κινήσεις, προκειμένου να αποφύγεις περιττές στεναχώριες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα με επηρεάσει τόσο σε θέματα καριέρας όσο και στον οικογενειακό τομέα. Καλύτερα να αποφύγω τις τριβές και να είμαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσω τις επί πλέον ευθύνες που μάλλον θα αναγκαστώ να επωμιστώ.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, είναι αρκετά ευνοϊκή για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν μη τι άλλο, θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις (αγαπημένο σου σπορ), να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να βγεις και να διασκεδάσεις. Από την άλλη, ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου, ανεβάζει τη λίμπιντό σου αλλά μαζί της και την επιθετικότητά σου, την ανάγκη σου για έλεγχο και κυριαρχία που επιτείνεται από το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δημιουργικές ενασχολήσεις υπόσχεται αυτή η εβδομάδα. Αξιοποίησε τις περιστάσεις, προσπάθησε για το καλύτερο αλλά μην έχεις πολλές προσδοκίες για άμεσα αποτελέσματα: ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει την καριέρα σου, τον Καρκίνο. Καλό θα ήταν να είσαι συντηρητικός/η, να προλειάνεις το έδαφος και να είσαι έτοιμος/η να κάνεις τις σημαντικές κινήσεις σου και να δρέψεις καρπούς τον Ιούλιο.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να με «ρίξει». Ας προσπαθήσω να βλέπω με αισιόδοξο μάτι τα γεγονότα και ας κάνω θετικές σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Η αντίθεση του Κρόνου και της Αφροδίτης στο ζωδιακό σου άξονα είναι όψη που δεν θα σε δυσκολέψει μόνο στην περίπτωση που αντιμετωπίζεις με περισσή σοβαρότητα τις αισθηματικές σου υποθέσεις, αν είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις την ευθύνη της δέσμευσης, αν μπορείς να δομήσεις μία σχέση σε γερές βάσεις, πάντα με καλές προθέσεις και γεφυρώνοντας αποστάσεις. Αν είσαι εγκλωβισμένος/η στα δεσμά του εγωισμού και τις αντιπαλότητας, το πιο πιθανό είναι ότι θα περάσεις στενάχωρες καταστάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, των οικονομικών σου, μπορεί να εγκυμονεί έκτακτα έξοδα, ακόμη κι αν αυτά γίνουν επειδή θα θελήσεις να το ρίξεις έξω. Είναι προτιμότερο να προσέχεις για να έχεις και, αν μπορείς, να κάνεις λίγη οικονομία.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον ανάδρομο Ερμή στο ένατο ηλιακό μου σπίτι, καλύτερα να προσέχω όταν ταξιδεύω και, γενικότερα, όταν μετακινούμαι. Οι κίνδυνοι αμελειών, ατυχημάτων, καθυστερήσεων και ταλαιπωρίας είναι αυξημένοι.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Το πρωί της Παρασκευής θα φωτιστεί από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονά σου, γεγονός που θα επηρεάσει τις σχέσεις σου και δη τις αισθηματικές. Αξιοποίησε τη ρομαντική ατμόσφαιρα που δημιουργεί το φεγγάρι και προσπάθησε να προσεγγίσεις το ταίρι σου, να μην ενδώσεις σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές –κόντρα στην τάση σου- και να περιορίσεις την κυκλοθυμία σου. Αν ψάχνεσαι, οι μέρες αυτές προσφέρονται για να φλερτάρεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η αντίθεση της Αφροδίτης και του Κρόνου πραγματοποιείται στον άξονα έκτου – δωδεκάτου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου αλλά και με την υγεία σου. Φαίνεται ότι το άγχος θα σε αναστατώσει και ίσως σε κάνει να αισθάνεσαι αδικημένος/η. Από την άλλη, ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο όγδοο ηλιακό σου σπίτι που σχετίζεται με τις οικονομικές σου υποθέσεις. Αν έχεις εκκρεμότητες κληρονομικού χαρακτήρα ή με τράπεζες ή με ασφαλιστικούς οργανισμούς ή με το δημόσιο, οι μέρες είναι καλές για να τις διεκπεραιώσεις αλλά δεν προσφέρονται για να ξεκινήσεις τώρα τις διαδικασίες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλά θα κάνω να μη βιάζομαι. Ας παραμείνω πιστός/η στους στόχους μου και ας έχω την υπομονή μέχρι να υλοποιηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου στην ηλιακή σου οικοθεσία, θέση από την οποία σε πριμοδοτεί αλλά, στο τέλος της εβδομάδας, σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο και «παγώνει» για λίγο τα αίματα. Πιθανότητες επιτυχίας θα έχεις μόνο αν είσαι σε θέση να αναλάβεις τις ευθύνες σου για μία δέσμευση. Κατά τα άλλα, μάλλον θα έχεις ένα αίσθημα ανικανοποίητου, την εντύπωση ότι δεν υπάρχει το άτομο που είναι ικανό να σου καλύψει τις ανάγκες σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στον άξονα έκτου – δωδεκάτου σου της ηλιακής σου οικοθεσίας, Διδύμων – Τοξότη, επηρεάζει την καθημερινότητά σου αλλά και θέματα υγείας ή ψυχολογικά, καλά κρυμμένα. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αναγκαστείς να επωμιστείς με ένα πλήθος ευθυνών που θα σε αγχώσουν και ίσως σε αποδυναμώσουν ενεργειακά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον ανάδρομο Ερμή στο έβδομο ηλιακό μου σπίτι, είναι πιθανό να επιστρέψει στο προσκήνιο κάποιο άτομο του παρελθόντος μου, διεκδικώντας θέση είτε ερωτική είτε ως συνεργάτης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής, επηρεάζει τον άξονα των ερώτων σου, των Διδύμων και του Τοξότη. Εννοείται ότι η ατμόσφαιρα θα είναι λίγο πιο ερωτική του συνηθισμένου όχι μόνο γιατί μπορείς να απολαύσεις το πρώτο καλοκαιρινό φεγγάρι με το ταίρι σου αλλά και επειδή θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να διασκεδάσεις. Τα φλερτ, οι καινούργιες γνωριμίες και οι περιπέτειες όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο της καθημερινής σου εργασίας θα προκαλέσει καθυστερήσεις, κακή συνεννόηση, λάθη, άγχος. Όλα είναι πιθανά αλλά όλα αντιμετωπίζονται, αρκεί να μην παραφορτώνεις το πρόγραμμά σου, να έχεις πάντα το χρόνο για το απρόοπτο και να αντιμετωπίζεις με στωικότητα τις αντιξοότητες. Η αντίθεση της Αφροδίτης και του Κρόνου στον άξονα οικογένειας – καριέρας μπορεί να σε αναστατώσει καθώς θα αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου και να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου στον τομέα της καριέρας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες είναι καλές για να ασχοληθώ με συλλογικές δραστηριότητες ή να απολαύσω την παρέα των φίλων μου.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Οι μέρες αυτές είναι μάλλον ξενέρωτες για τα δικά σου μέτρα και σταθμά καθώς δεν γίνεται τίποτε σπουδαίο. Κατά το «no news, good news", μάλλον εντάσσεσαι στους τυχερούς που μπορούν να συντηρήσουν την κατάσταση ως έχει. Από την άλλη, με την Αφροδίτη στο τρίτο ηλιακό σου σπίτι, θα σου δοθούν οι ευκαιρίες για κάτι καλύτερο αλλά, μάλλον, από την επόμενη εβδομάδα, δεδομένου του γεγονότος ότι η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο και, προς το παρόν, θα σε κάνει να νιώθεις ένα αίσθημα ανικανοποίητου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται το πρωί της Παρασκευής στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, επηρεάζει τον τομέα της οικογένειας και της καριέρας, δηλαδή τις βάσεις σας. Είναι προτιμότερο να είσαι συντηρητικός/η σε κάθε σου κίνηση και – ει δυνατόν- να αποφύγεις τα επαγγελματικά ξεκινήματα και τις τριβές.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον ανάδρομο Ερμή στο πέμπτο ηλιακό μου σπίτι, ίσως επανέλθει στο προσκήνιο ένας έρωτας του παρελθόντος ή μπορεί να ασχοληθώ και πάλι με ένα καλλιτεχνικό μου ενδιαφέρον που το είχα εγκαταλείψει.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved