Παιδικό Ωροσκόπιο από 19/5 έως 25/5

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 19/5 έως 25/5

ΚΡΙΟΣ

102112205

Σωματικές δραστηριότητες!

Το υπερκινητικό Κριαράκι σας, σαν παρορμητικό ζώδιο, έχει ανάγκη από παιχνίδι που να περιλαμβάνει σωματική δραστηριότητα. Ο δυναμισμός του ως γνωστό το εγκαταλείπει μόνο όταν κοιμάται. Αυτή την εβδομάδα που ο κυβερνήτης του ο Άρης γυρίζει σε ορθή φορά, ο καλύτερος τρόπος για να εκτονώσει με υγιή τρόπο, την ατελείωτη ενέργεια του αλλά και να μάθει την αξία της συνεργασίας, είναι οι ομαδικές δραστηριότητες.



ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ήχος και χρώμα!

Το μικρό Ταυράκι σας, σαν το πρώτο ζώδιο της Γης, μένει έκπληκτο όταν έρχεται αντιμέτωπο με κάτι για πρώτη φορά. Χρειάζεται χρόνο λοιπόν για να συνηθίσει το καινούργιο στοιχείο που μπαίνει στην πραγματικότητά του, γι' αυτό και ο ρυθμός αφομοίωσής του είναι αργός. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο του η καλλιτεχνική του φύση μαθαίνει καλύτερα όταν αυτό με το οποίο ασχολείται έχει ήχο και χρώμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195


Εντυπωσιακές ατάκες!

Ο τρόπος που μαθαίνει ο μικρός Δίδυμος περνάει μέσα από τον τρόπο που εκφράζεται. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο ζώδιο του, αν θέλετε να καταλάβει κάτι, καλό είναι να το αφήνετε να μιλάει. Είναι πραγματικά εκπληκτικό πως πηδώντας από το ένα θέμα στο άλλο καταφέρνει και κάνει καταπληκτικούς συνειρμούς. Θα εντυπωσιάζει τους πάντες, με τις ατάκες που πετάει και τα διασκεδαστικά του καμώματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Παλιά παιχνίδια!

Το ευαίσθητο Καρκινάκι σας δύσκολα ξεκολλάει από το παρελθόν, γι' αυτό το λόγο συνδέεται συναισθηματικά με τα παλιά του παιχνίδια και δεν τα αποχωρίζεται για κανένα λόγο. Γι αυτό καλό θα ήταν να υπάρχει στο δωμάτιο του ένας χώρος να αποθηκεύει όλα αυτά που μαζεύει. Αγαπάει ιδιαίτερα τις κούκλες και τα μαλακά ζωάκια τα οποία συνήθως βαπτίζει, δίνοντας ονόματα από αγαπημένα του πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

102112197

Ταράζεται όταν κάνει λάθος!

Το περήφανο Λιονταράκι σας θέλει να είναι άψογο σε ό,τι κι αν κάνει γι αυτό ταράζεται κάθε φορά που κάνει λάθος. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιο του Ζυγού αν χρειαστεί να του επισημάνετε κάποιο λάθος του, φροντίστε να το κάνετε με διακριτικό τρόπο και εννοείται ποτέ δημόσια. Αν ακολουθήσετε κάποια τακτική που θα το προσβάλει, το μόνο που θα καταφέρετε είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό επιδιώκετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Τρισευτυχισμένο όταν είναι χρήσιμο!

Το λιγομίλητο Παρθενάκι σας νοιώθει τρισευτυχισμένο όταν μπορεί να φανεί χρήσιμο. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο μεσουράνημα του μπορεί να γίνει πολύ ομιλητικό αν του ζητήσετε τη γνώμη του σχετικά με μια κατάσταση που θέλετε να διορθώσετε. Μη ξεχάσετε μετά να το παινέψετε για τις έξυπνες ιδέες του. Η επιβράβευση είναι πολλή σημαντική για το βλαστάρι σας για να πιστέψει στις δυνατότητες του.

*Θέλεiς να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Θέλει να είναι αρεστό!

Ο μικρός Ζυγός είναι ένα παιδάκι που θέλει να είναι αρεστό σε όλους, και ξοδεύει ενέργεια και χρόνο για να το πετύχει. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο απέναντι του ζώδιο ένας τρόπος για να εκφράσει την προσωπική του άποψη είναι να το ρωτάτε τι πιστεύει για τον εαυτό του και για τους φίλους του ή τι θέλει να φορέσει όταν το πηγαίνετε βόλτα στον παιδότοπο. Αυτή η διαδικασία θα το βοηθήσει να κοινωνικοποιηθεί πιο εύκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Δεν έχω ανάγκη κανέναν!

Παρ' όλο που ο μικρός Σκορπιός πολλές φορές χρησιμοποιεί τη σιωπή για να δείξει ό,τι δεν έχει ανάγκη κανέναν, στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο της επικοινωνίας, φροντίστε να εδραιώσετε μια επαφή μαζί μαθαίνοντας το καινούργια πράγματα μέσα από το παιχνίδι. Να θυμάστε ότι αγαπάει τα βιωματικά παιχνίδια και οτιδήποτε έχει το στοιχείο της περιπέτειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Αλλεργία στους περιορισμούς!

Το Τοξοτάκι σας είναι το ζώδιο της ελευθερίας και έχει αλλεργία σε κάθε είδους περιορισμό. Αγαπάει τους ανοιχτούς χώρους, γι αυτό πλήττει όταν μένει πολλές ώρες στο σπίτι. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στους Διδύμους θα σκαρφίζεται απίθανες δικαιολογίες προκειμένου να καθυστερήσει να γυρίσει στο σπίτι από τη βόλτα. Επειδή δίνει σημασία στα λόγια των φίλων του καλό είναι να οργανώνεται συγκεντρώσεις, ώστε να παρατηρείτε την αλληλοεπίδραση τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ξέρει τι πρέπει να κάνει και τι όχι!

Ο μικρός Αιγόκερως φαίνεται και φέρεται πιο ώριμα από τους συνομήλικους και ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει και τι όχι. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο μεσουράνημα του αντιλαμβάνεται πολύ καλά τι συμβαίνει γύρω του και δεν δυσκολεύεται καθόλου να αποφασίσει. Στο μυαλουδάκι του όλα είναι τακτοποιημένα και αυτό είναι εμφανές σε όλες του τις δραστηριότητες, ακόμα και στα παιχνίδια του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Μαγεμένο με την τεχνολογία!

Ο μικρός Υδροχόος μαγεύεται στην κυριολεξία με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με τη σύγχρονη τεχνολογία. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στους Διδύμους, καλά θα κάνετε να ελέγχετε τι ψάχνει στο διαδύκτιο. Δεν είναι καθόλου απίθανο να χρησιμοποιήσει την τάση του για περιπέτεια από τη μια και η υψηλή ευφυΐα του από την άλλη για περίεργους σκοπούς.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Επαφή με την τέχνη!

Η επαφή με την τέχνη βοηθάει το μικρό Ψαράκι σας να χαθεί στον ονειρικό κόσμο που ονειρεύεται που επικρατεί μόνο η φαντασία. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου, η καλλιτεχνική φύση του μπορεί να εκδηλωθεί έντονα γι αυτό φροντίστε να την ενισχύσετε, δίνοντας έμφαση στις δραστηριότητες που το γεμίζουν. Με αυτό τον τρόπο θα καλλιεργήσει περισσότερο τις ικανότητες του και θα γίνει πιο κοινωνικό.



Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved