Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 19/5 έως 25/5 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

ΕΡΩΤΑΣ: Μαζί με την φύση ανθίζει και η καρδιά σου και ανοίγει για να υποδεχθεί τον καινούργιο έρωτα ή για να αποδεχθεί ότι πάντα υπάρχει ένα παράθυρο που βλέπει τον Ήλιο! Ο Άρης από την Τρίτη επανέρχεται σε ευθεία πορεία για να αναδείξει την εξωστρέφειά σου ενώ η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σε βάζει στη διαδικασία να αποζητάς την ικανοποίηση των αναγκών σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Το εξάγωνό της με τον Ερμή διευκολύνει τις αποφάσεις επί των αισθηματικών σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή την εβδομάδα θα νιώθεις ότι τα πάντα είναι στάσιμα, σαν να προσπαθείς να ανοίξεις τον διασκελισμό σου αλλά τελικά να κάνεις βήματα σημειωτόν. Μην απογοητευτείς. Σκέψου ότι σου δίνεται η ευκαιρία να ρίξεις λίγο τους τόνους σου, προκειμένου να χαράξεις με πιο μεθοδικό τρόπο την πορεία που θα ακολουθήσεις από εδώ και μπρος.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος είναι καλή για να φροντίσω την εμφάνισή μου, να κάνω τις απαραίτητες ανοιξιάτικες αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι οι εξωτερικοί παράγοντες, δουλειά και οικονομικά, δεν σου αφήνουν χρόνο να ασχοληθείς με τους έρωτες. Αν έχεις ένα μόνιμο δεσμό, περνάς από τις κρίσεις του Κρόνου που θα τον αναδείξει μόνο αν είναι ισχυρός, θεμελιωμένος σε γερές βάσεις. Αυτή την περίοδο δεν αποκλείεται να κρατάς ένα ερωτικό μυστικό ή να συμβεί στη ζωή σου κάτι που θα παραμείνει κρυφό.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη να είναι στάσιμος στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει την καθημερινή σου εργασία, θα νιώθεις μάλλον βαρετά, θα έχεις την αίσθηση ότι τίποτε δεν προχωράει, ότι ίσως οι προσπάθειές σου είναι ανώφελες. Ωστόσο, όλα αυτά είναι αυταπάτες γιατί οι κόποι σου δεν θα πάνε χαμένοι, έστω κι αν η εκπλήρωση των στόχων σου έρθει με αρκετή καθυστέρηση.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους, από την Τετάρτη, μπορεί να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες να ανακτήσω τις ισορροπίες μου στον οικονομικό τομέα. Ας έχω τις κεραίες μου ανοικτές για να τις αξιοποιήσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Οι εξελίξεις θα είναι πιο ευχάριστες, ιδιαίτερα αν είσαι αδέσμευτος/η και θέλεις να δεσμευτείς, να παίξεις, να ενδώσεις στους πειρασμούς. Το εξάγωνο του Ερμή και της Αφροδίτης είναι ένας καλός δείκτης για να φλερτάρεις, να εκτονωθείς, να επικοινωνήσεις, να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, να βρεις τους τρόπους για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις αυτή την περίοδο που είναι αρκετά ευνοϊκή καθώς θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να ευοδωθούν οι στόχοι σου, αρκεί να κάνεις ένα ρεαλιστικό προγραμματισμό των κινήσεων σου και να έχεις την υπομονή να παραμένεις πιστός/η στο σκοπό σου, έχοντας εμπιστοσύνη στη Συμπαντική ροή που θα σε κατευθύνει. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες που ίσως αξίζει να συζητηθούν.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Από την Τετάρτη ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιό μου και θα μου δίνει αισιοδοξία και περισσότερες ευκαιρίες για να χαρώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Οι δουλειές, η καριέρα και –γενικότερα- τα πρακτικά σου θέματα παίρνουν τη μερίδα του λέοντος από τον χρόνο και την ενέργειά σου με αποτέλεσμα να παραμελείς την προσωπική σου ζωή. Οι σοβαρές σχέσεις μάλλον θα αντέξουν αν και δεν αποκλείεται να υποστούν κάποιους τριγμούς. Το θετικό είναι ότι επιτέλους ο Δίας απομακρύνεται από τους σκληρούς (Ουρανό – Πλούτωνα) και –αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης- μπορεί να σε βγάλει από τις μίζερες, φοβικές σκέψεις, να σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου και μαζί της τη γοητεία σου...
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από την Τρίτη ο Άρης που σε ταλανίζει εδώ και πολύ καιρό από τον Ζυγό, επανέρχεται σε ευθεία πορεία. Ωστόσο, μη βιαστείς να ενθουσιαστείς καθώς θα είναι στάσιμος και μπορεί να βάλει ένα απότομο φρένο σε ότι προσπαθείς να υλοποιήσεις. Προσπάθησε να παραμένεις στο δρόμο σου και να είσαι πιο επίμονος/η σε ότι διεκδικείς.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι αναθεωρήσεις σε θέματα φιλίας θα αποδειχθούν επιβεβλημένες.

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη και τον Άρη στα φιλικά, για το ζώδιό σου, περιβάλλοντα του Κριού και του Ζυγού αντίστοιχα, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα μεγαλώνει και –ενίοτε- είναι άκρως ερωτική. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα έχεις πολλές ευκαιρίες για φλερτ, χαρές, πανηγύρια. Αν έχεις μία σχέση που σε προάγει, μη φοβάσαι τις ευθύνες. Να θυμάσαι ότι όσο πιο σοβαρά αντιμετωπίσεις τα πράγματα τόσο πιο βέβαιο είναι ότι ο Κρόνος θα είναι με το μέρος σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι επαφές που θα κάνεις αυτή την περίοδο θα στεφθούν από επιτυχία αλλά πρέπει να έχεις υπομονή καθώς ο Άρης είναι στάσιμος στον τομέα των στόχων σου και μπορεί να βάλει ένα προσωρινό φρένο στις προσπάθειές σου να τους υλοποιήσεις. Ωστόσο, το βέβαιο είναι ότι βρίσκεσαι σε πολύ δημιουργική φάση και μάλλον θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να βρεις τους συμμάχους σου για να προωθήσεις τις δουλειές σου, έστω και με κάποια καθυστέρηση.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες αυτές είναι καταπληκτικές για να κάνω ένα ταξιδάκι. Θα με ανανεώσει ακόμη κι αν είναι επαγγελματικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι τα πρακτικά σου θέματα και, ειδικότερα, ο τομέας της καριέρας, σε αποσπούν και δεν σου αφήνουν πολλά περιθώρια για έρωτες. Ωστόσο, μπορείς να ποντάρεις είτε στον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες είτε στο γεγονός ότι ο Δίας από τον Καρκίνο δεν αποκλείει ένα δυνατό συναίσθημα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Άρης αρχίζει την ορθή πορεία του από την Τρίτη ενώ η Αφροδίτη από τον Κριό σχηματίζει μία θετική όψη εξαγώνου με τον Ερμή. Μέρα με τη μέρα, με μικρά αλλά σταθερά βήματα, αρχίζει μία περίοδος στην οποία θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δώσεις λύσεις σε κληρονομικά προβλήματα, να συνάψεις συμφέροντες διακανονισμούς και να σκεφτείς τους τρόπους με τους οποίους θα αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Από την Τετάρτη που ο Ήλιος θα μπει στους Διδύμους, θα φωτιστεί ο τομέας της καριέρας μου. Ας το λάβω υπόψη μου για να εντείνω τις προσπάθειές μου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Από την Τρίτη ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου επανέρχεται σε ορθή φορά και σε εξωθεί να αρχίσεις την προσπάθεια για δράση, για να γίνεις πιο εξωστρεφής. Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον Κριό, «μιλάει» για ευκαιρίες ερωτικού χαρακτήρα. Αμφότεροι ανεβάζουν τη λίμπιντό σου και σε εξωθούν σε ζωηρά παιχνίδια. Ωστόσο, επειδή θα έχεις την τάση να αντιμετωπίζεις πολύ υποκειμενικά τις καταστάσεις, μπορεί να προκαλέσεις εντάσεις καθώς οι ερωτικοί σου σύντροφοι θα νιώθουν αδικημένοι.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα ραντεβού αυτής της περιόδου θα αποδώσουν καρπούς γι αυτό να είσαι συνεπής και να προβάλλεις με θάρρος τις ικανότητές σου. Μπορεί να μιλήσεις για καινούριες συνεργασίες αλλά να θυμάσαι ότι το πιο πιθανό είναι να μη «πέσουν» άμεσα οι υπογραφές. Σημασία έχει ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια καλύτερη καριέρα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες αυτές είναι καλές για να κάνω ένα ταξίδι είτε αναψυχής είτε επαγγελματικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: O Άρης από τον Ζυγό, στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι, επανέρχεται σε ευθεία πορεία και δεν θα «κρύβει» πολύ καλά τα ερωτικά σου μυστικά γι' αυτό να προσέχεις τις κινήσεις που μπορεί να σε εκθέσουν. Από την Τετάρτη και μετά είναι ευκαιρία να αναθερμάνεις την σχέση σου, αφού η εβδομάδα παίρνει σαφώς ερωτικότερη διάθεση με το πέρασμα του Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων και τον όγδοο ηλιακό σου οίκο.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο στάσιμος Άρης δεν είναι ότι καλύτερο για ξεκινήματα, όμως σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις δουλειές και να ρίξεις φως στην επαγγελματική σου καθημερινότητα. Η Αφροδίτη αλλά και ο Ουρανός από το έκτο ηλιακό σου σπίτι φέρνουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες, καθώς και απροσδόκητες εξελίξεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή και η είσοδος του Ηλίου στους Διδύμους μου δίνουν την ευκαιρία να προωθήσω οικονομικές υποθέσεις με οργανισμούς, αλλά και συνεργάτες.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη από τον Κριό, το ζώδιο των ερώτων σου, αλλά και η είσοδος του Ηλίου στους Διδύμους και το έβδομο ηλιακό σου σπίτι την Τετάρτη σου στέλνουν ένα αυτονόητο μήνυμα: αξιοποίησε όσο θέλεις και μπορείς τον Μάιο για να απολαύσεις στιγμές του γούστου σου, κάνε τις κινήσεις που θα αναζωπυρώσουν το πάθος σου αν είσαι παντρεμένος, αλλά μη βιαστείς να αναλάβεις περαιτέρω ευθύνες ή δεσμεύσεις όσο ο Άρης παραμένει σε στάση στον Ζυγό...
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δημιουργικότητα, διάθεση για επέκταση και σχέδια για νέα ξεκινήματα συμβαδίζουν στη περίπτωσή σου. Εάν οι στόχοι σου είναι συμβατοί προς τα ταλέντα και τις γνώσεις σου, θα γνωρίσεις τους κατάλληλους ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή. Ωστόσο, μείνε στον σχεδιασμό αυτή την εβδομάδα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Να μην χάσω τα όρια στις φιλίες μου και δημιουργήσω ερωτικές προσδοκίες εκεί που δεν αρμόζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Η προσοχή σου είναι στραμμένη κυρίως στην καριέρα και στα επαγγελματικά σου αφού η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο δέκατο ηλιακό σου σπίτι, επιταχύνει τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή είναι ευνοϊκό για να συζητήσεις με τον σύντροφό σου για να επιλύσετε θέματα της καθημερινότητας με κουβέντα για να και γλιτώσετε τις φωνές στο σπίτι.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η παραμονή του Άρη στον δέκατο ηλιακό σου οίκο, καθώς και το πέρασμα του Ηλίου στους Διδύμους και τον οίκο της εργασίας σου, σου δίνει την διάθεση και την ενέργεια να αφιερωθείς σχεδόν ολοκληρωτικά στην δουλειά σου και να κυνηγήσεις τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Να μην παραμελώ την φυσική άσκηση και να φροντίσω το σώμα και την υγεία μου για να ανταπεξέλθω στις υψηλές απαιτήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Με το πέρασμα του Ηλίου στους Διδύμους και τον οίκο των ερωτικών σου, αλλά και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή, είναι βέβαιο ότι η λάμψη σου εντείνεται και είσαι πανέτοιμος για ολοένα αυξανόμενες καινούριες γνωριμίες, για κεραυνοβόλους έρωτες αλλά και για να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις και να κάνεις αυτά που σε ευχαριστούν. Το πάθος δίνει τον τόνο, αλλά δεν συμβαδίζει απαραίτητα με την διάρκεια, αφού το ζητούμενό σου είναι να περάσεις καλά κι όχι να αναλάβεις ευθύνες.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η καθημερινότητά σου συνεχίζει να είναι απαιτητική, αλλά παραμένει δίκαιη και πανέτοιμη να σε ανταμείψει για την σκληρή σου δουλειά. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ένατο ηλιακό σου σπίτι σου δίνει την ευκαιρία να διαφημιστείς και να συζητήσεις πιθανές συνεργασίες, ακόμη κι αν αφορούν στον επόμενο χειμώνα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Να προσέχω τις υπερβολές στην κατανάλωση αλκοόλ και φαγητού και να είμαι πολύ συγκεντρωμένος στην οδήγηση.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Με την είσοδο του Ηλίου στο τέταρτο ηλιακό σου σπίτι αλλά και την επάνοδο του Άρη σε ορθή πορεία, εάν είσαι δεσμευμένος αποκτάς την διάθεση να απολαύσεις ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου, αλλά και να ασχοληθείτε από κοινού με τον καλλωπισμό του σπιτιού σου. Το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη σε κάνει πραγματικό σπιτόγατο αλλά το κέφι σου συνεχίζει αμείωτο και σε βάζει σε ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα έκτακτα έξοδα συνδυασμένα με το γεγονός ότι θα προκύψουν οι ευκαιρίες για να βγάλεις περισσότερα χρήματα, θα αποσπάσουν πλήρως τη προσοχή σου. Αν έχεις σύνεση και δεν βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις, στο τέλος του μήνα θα έχεις επιφέρει τις ισορροπίες στον οικονομικό τομέα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Να ασχοληθώ με τα παιδιά μου και να φροντίσω να τους θέσω ρεαλιστικά όρια, ούτε υπερβολικά αυστηρά, ούτε ιδιαίτερα ελαστικά.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved