Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 11/5 έως 17/5 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Αυτή την εβδομάδα, αν μη τι άλλο, δεν θα βαρεθείς. Ο ανάδρομος Άρης από τον Ζυγό, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, θα συνεχίσει τα περίεργα παιχνιδάκια του με τις παρουσίες του παρελθόντος ή τις αναμοχλεύσεις γεγονότων που σε έχουν στιγματίσει είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο. Επίσης, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ουρανό και τετραγώνου με τον Πλούτωνα, κάνοντας πιθανά όλα τα σενάρια κεραυνοβόλων ερώτων, παθών, περιπετειών και έντονων εμπειριών με τα αρνητικά και θετικά που συνεπάγονται.

Καριέρα – Οικονομικά: Με το εξάγωνο του Ερμή από το ευνοϊκό περιβάλλον των Διδύμων με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, οι μέρες είναι καλές για να δρομολογήσεις τα ραντεβού σου, να επανέλθεις σε συζητήσεις που εκκρεμούσαν, να διαφημιστείς, να προβληθείς. Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι ο ανάδρομος Άρης στο έβδομο ηλιακό σου σπίτι, δεν ενδείκνυται για υπογραφές και οριστικοποιήσεις συμφωνιών.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην εμπλέκομαι σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να πληγώσουν τα συναισθήματά μου. Είναι πιθανό να χρειαστεί να πάω κόντρα στις ανάγκες μου για να συντηρήσω τις ισορροπίες με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Με την Αφροδίτη στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι να σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, οι φόβοι, τα απωθημένα, τα καταπιεσμένα συναισθήματα και τα μυστικά μπορεί να υποδαυλίσουν τη σχέση σου και να υπάρξουν τριγμοί. Επίσης, θα πρέπει να προσέχεις στην περίπτωση που κρατάς μυστικά ή διατηρείς κάτι κρυφό γιατί οι αποκαλύψεις δεν αποκλείεται να σου κοστίσουν ακριβά.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο ανάδρομος Άρης στο έκτο ηλιακό σου σπίτι, τον Ζυγό, θα επηρεάσει την καθημερινότητά σου καθώς θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, ανατροπές, εντάσεις. Καλό θα ήταν να κρατήσεις μία στάση ηρεμίας στη δουλειά, να μην είσαι πολύ διεκδικητικός/η αυτή την περίοδο, να διαμορφώσεις ένα χρονοδιάγραμμα που να αντέχει στις ανατροπές ώστε να αποφύγεις τις αγχωτικές αντιδράσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι οικονομικές διαπραγματεύσεις που θα κάνω αυτή την εβδομάδα μπορεί να είναι πιο εποικοδομητικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να σχηματίζει εξάγωνο με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Ουρανού, θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να φλερτάρεις, να πάρεις το παιχνίδι στα χέρια σου, να ανανεωθείς, να περάσεις καλά. Πάντως, καλό θα ήταν να θυμάσαι ότι αυτές οι όψεις μπορεί να δώσουν κάποια ανανέωση, αν φυσικά το επιτρέπει και ο γενέθλιος χάρτης σου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα αποτελέσουν την πανάκια των αισθηματικών σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Καλείσαι να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να εντείνεις τις προσπάθειές σου και να αξιοποιήσεις στο έπακρον τα ταλέντα σου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συζητήσεις που θα κάνεις τώρα, δεν αποκλείεται να είναι αποδοτικές, έστω κι αν διαφαίνεται ότι πρέπει να επαναληφθούν ή ότι θα αποδώσουν στο μέλλον.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με το τρίγωνο του Ερμή και του Άρη θα είναι πιο εύκολο να προωθήσω τις υποθέσεις μου, ιδιαίτερα αν το επάγγελμά μου είναι επικοινωνιακό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σου, μέρα με τη μέρα, ξεφεύγει από τα νύχια του Ουρανού και του Πλούτωνα και θα είναι πιο θετικός για τις ερωτικές σου υποθέσεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί από τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου σου και μετά. Πάντως, επειδή ο ζωδιακός στου σταυρός βάλλεται, μην περιμένεις πολλά εκτός αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την περίοδο δεν θα λείψουν οι εντάσεις στο περιβάλλον της καριέρας σου. Είναι πιθανό να νιώθεις ότι οι κόποι σου πάνε χαμένοι ή ότι δεν απολαμβάνεις την αναγνώριση που σου αναλογεί ή ότι το περιβάλλον είναι πολύ ανταγωνιστικό για τις αντοχές σου. Προσπαθήστε να αποφύγεις τις εντάσεις και μην συσσωρεύεις οργή γιατί μπορεί, άθελά σου, να ξεσπάσεις εκεί που δεν πρέπει.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να φυλάω τα νώτα μου από τα κουτσομπολιά που μπορεί να γίνονται σε βάρος μου.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Αυτή η εβδομάδα παρουσιάζει ενδιαφέρον για τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Με τον Ερμή από τους Διδύμους να σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Άρη και εξαγώνου με την Αφροδίτη, θα έχεις την τάση να βγαίνεις περισσότερο με τις παρέες σου και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις το νέο σου φλερτ. Ωστόσο, το κερασάκι στην τούρτα σου είναι η Αφροδίτη από τον Κριό και οι όψεις της που μπορεί να σε βάλουν σε περιπέτειες μεγάλης έντασης αλλά μάλλον μικρής διάρκειας.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Κρόνος απαιτεί πολλές δόσεις συγκρότησης και μεθόδευσης, προκειμένου να ανοίξει τους ορίζοντές σου όχι μόνο για να βάλεις τα σχέδιά σου σε εφαρμογή αλλά και για να καταξιωθείς για τους μέχρι τώρα κόπους σου. Το θετικό είναι ότι τώρα μπορείς να αναζητήσεις τους συμμάχους σου και να κάνεις τις απαραίτητες συζητήσεις για να είσαι σε ετοιμότητα για να συνάψεις καινούργιες συνεργασίες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος ευνοεί τα ταξίδια, τις διασκεδάσεις με παρέες, τις επαφές με άτομα του εξωτερικού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Είσαι τυχερός/η καθώς αυτή την περίοδο ή θα επηρεάζεσαι από τον Ποσειδώνα στον έβδομο στον οίκο των σχέσεών σου ή θα δέχεσαι την επιρροή του Δία από τον Καρκίνο. Με τον Ποσειδώνα θα βρίσκεσαι στον κόσμο των παραμυθιών σου και θα χάνεις την επαφή σου με την πραγματικότητα. Με τον Δία θα έχεις την τάση για υπερβολές και για περιπέτειες. Και στις δύο περιπτώσεις θα είναι λίγο επικίνδυνο αλλά αξίζει το ταξίδι...

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ερμή στους Διδύμους, τον τομέα της καριέρας σου, θα σε περιμένουν σκληρά ωράρια, αγγαρείες και ευθύνες. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι θα έχεις θετικές εξελίξεις, έστω κι αν αυτές έρθουν με κάποια καθυστέρηση. Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για να προσπαθήσεις να μιλήσεις σε ανωτέρους, αν κρίνεις ότι αυτό είναι απαραίτητο και, γενικότερα, για να αποκαταστήσεις τις γέφυρες επικοινωνίας με πελάτες και συναδέλφους.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να προσέχω τις κινήσεις μου στον οικονομικό τομέα γιατί δεν αποκλείεται να υπερεκτιμήσω καταστάσεις και να έχω απώλειες.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με την Αφροδίτη από τον Κριό και το τρίγωνό του με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, είναι οι όψεις που αξίζει να αξιοποιήσεις για να σχεδιάσεις ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου, να διασκεδάσεις, να παίξεις. Βεβαίως στο σχήμα έρωτας και ταξίδι, με διάθεση ανανέωσης ή καινούργιου παιχνιδιού, δεν είναι απαραίτητα η απόλυτη λύση των αισθηματικών σου αυτή την περίοδο. Απλά, αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, μπορεί να αποτελέσει ένα ευχάριστο διάλλειμα...

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η εβδομάδα είναι πιο γόνιμη για να αποφασίσεις σχετικά με την πορεία που θα ακολουθήσεις στην καριέρα σου. Ο Ερμής από το δέκατο ηλιακό σου σπίτι σε διευκολύνει να δεις πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, εντείνει την ευθυκρισία σου και θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την επικοινωνία σου με τους ανωτέρους σου ή να διεκδικήσεις κάτι που πιστεύεις ότι σου αναλογεί.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η γυμναστική και, γενικότερα, ένας τρόπος σωματικής εκτόνωσης είναι απαραίτητο συστατικό της καλής μου υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Μέρα με τη μέρα και με την αρωγή του Δία από τον Καρκίνο που σιγά σιγά ξεφεύγει από τα δόντια του Ουρανού και του Πλούτωνα, βρίσκεις τον καλό, ερωτικό σου εαυτό. Από την άλλη, ο Άρης βρίσκεται στον Ζυγό, το δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι και εγκυμονεί πολλούς κινδύνους καθώς τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια τα απωθημένα, οι δεύτερες σκέψεις, τα μυστικά και τα πάθη.

Καριέρα – Οικονομικά: Καλό θα ήταν να είσαι και αυτή την εβδομάδα συγκρατημένος/η στη διαχείριση των οικονομικών σου. Να θυμάσαι ότι με τον Ερμή στο όγδοο ηλιακό σου σπίτι δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις και ευκαιρίες για να κάνεις συμφέροντες οικονομικούς διακανονισμούς ή να διεκδικήσεις διατροφή από τον πρώην σύζυγο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η αλήθεια είναι ότι με τόσο ενεργοποιημένο το όγδοο ηλιακό μου σπίτι δεν είναι παράλογες οι αλλαγές της διάθεσής μου. Επίσης, θα πρέπει να φυλάω τα νώτα μου γιατί δεν αποκλείεται να δεχθώ πισώπλατα χτυπήματα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Με την Αφροδίτη στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, των ερώτων σου, τη σύνοδό της με τον Ουρανό, το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα και το εξάγωνό της με τον Ερμή, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για κάθε είδους διατάραξη των λιμναζόντων υδάτων. Η εβδομάδα εγκυμονεί και κεραυνοβόλους έρωτες και καινούργιες γνωριμίες και ανακτήσεις επικοινωνίας και χαρές και λύπες και διάλυση σχέσεων και περιπέτειες και φλερτ και συγκινήσεις και μεγάλα λόγια. Από το προσωπικό σου ωροσκόπιο θα εξαρτηθεί το τι ακριβώς θα γίνει.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τις αρμονικές όψεις του Ερμή από το έβδομο ηλιακό σου σπίτι, θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να κάνεις σοβαρές συζητήσεις για επικείμενες συμφωνίες, να βρεις πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να κάνεις κάποιες συμφωνίες. Αν υπάρχουν κάποια προβλήματα με συνεργάτες ή πελάτες, αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη για να ανακτήσεις τις ισορροπίες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μπορεί να υπάρξουν οι ευκαιρίες για να αξιοποιήσω τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα. Ας μην τις θεωρήσω ως αμελητέες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο ζώδιό σου και ενεργοποιείται από το τετράγωνό του με την Αφροδίτη, σου βάζει πολλά και δύσκολα αιτήματα. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό σε εξωθεί στο να θέλεις να εκτονώνεις το «άτακτο» παιδί που κρύβεις μέσα σου. Η αλήθεια είναι ότι έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις, έστω και για λίγο, από τη σοβαροφανή, καθωσπρέπει περσόνα που, συνήθως, υιοθετείς για να κερδίσεις την εύνοια της κοινωνίας. Εν τέλει, αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν υποστηρίζει το αντίθετα, μάλλον οι επιρροές αυτής της περιόδου θα σε οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις και στην αναζήτηση καινούργιων εμπειριών...

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στο δέκατο ηλιακό σου σπίτι, θα έχεις πολλή δουλειά και πιθανώς θα αναγκαστείς να σηκώσεις βάρη που δεν σου αναλογούν. Παράλληλα, με τον Ερμή στο έκτο ηλιακό σου σπίτι, τους Διδύμους, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να γεφυρώσεις αποστάσεις με συναδέλφους και, γενικότερα, να κάνεις κάποιες εποικοδομητικές συζητήσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλό θα ήταν να κάνω ένα πιο σωστό πρόγραμμα διατροφής και να προσπαθήσω να φανώ συνεπής στην απόφασή μου να το συντηρήσω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Είσαι από τους πιο ευνοημένους στον ερωτικό τομέα. Ο Ερμής από τους Διδύμους σχηματίζει όψεις τριγώνου με τον Άρη και εξαγώνου με την Αφροδίτη και τον Ουρανό που δηλώνουν ότι οι περιπέτειες, τα φλερτ, οι διασκεδάσεις παραμένουν στην κορυφή της ερωτικής σου ζωής αυτή την εβδομάδα. Αν ο προσωπικός σου χάρτης το επιτρέπει, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάτι μαγικό για την καρδιά σου. Αν όχι, σε κάθε περίπτωση, μάλλον θα ζήσεις κάποιες ευχάριστες στιγμές.

Καριέρα – Οικονομικά: Αν παραμένεις εστιασμένος/η στην καριέρα και δουλεύεις σκληρά και μεθοδικά, όπως θέλει ο Κρόνος, να θυμάσαι ότι θα βγεις κερδισμένος/η. Σε πιο προνομιούχα θέση βρίσκεσαι εσύ που δεν θα φοβηθείς να αναπτύξεις τα δημιουργικά σου σχέδια, να βάλεις σε εφαρμογή τις πιο πρωτότυπες ιδέες σου και κινηθείς σε πνεύμα συνεργασίας. Να θυμάσαι ότι οι στόχοι σου θα ευοδωθούν πιο γρήγορα αν λειτουργήσεις όπως αρμόζει στο ζώδιό σου, δηλαδή σε πνεύμα ομαδικότητας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλή περίοδος για να κάνω ένα ταξίδι είτε επαγγελματικό είτε αναψυχής είτε –ιδανικά- για να συνδυάσω δουλειές και διασκέδαση.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Τώρα που ο Δίας απομακρύνεται από τις όψεις του με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, θα είναι πιο εύκολο να σε ευεργετήσει στον αισθηματικό τομέα, μιας και βρίσκεται στον οίκο των ερώτων σου. Αυτές τις μέρες θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις να χαρείς, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, πράγμα που θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις τις επιθυμίες σου, τώρα που ο Άρης από το όγδοο ηλιακό σου σπίτι ανεβάζει τη λίμπιντό σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα στον οικονομικό σου τομέα καθώς δεν αποκλείεται να σε απειλήσουν τα χρέη του παρελθόντος σου. Προσπάθησε να βρεις τη φόρμουλα για να κάνεις συμφέροντες διακανονισμούς. Επίσης, περιόρισε τα έξοδά σου και φρόντισε να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος/η για να αντιμετωπίσεις έκτακτα έξοδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή να βρίσκεται στους Διδύμους, το τέταρτο ηλιακό μου σπίτι, μπορεί με τη συζήτηση να λυθούν τα προβλήματα στο σπίτι ή να αμβλυνθούν οι εντάσεις στην οικογένεια.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved