Παιδικό Ωροσκόπιο από 5/5 έως 11/5

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 5/5 έως 11/5

ΚΡΙΟΣ

102112205

Βραχύβιες αγάπες!

Τα Κριαράκια, τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια, δείχνουν από νωρίς ενδιαφέρον για το άλλο φύλο. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του, το καμάρι σας μπορεί κάθε μέρα να αγαπάει και ένα άλλο παιδάκι του αντιθέτου φύλου. Ιστορίες του τύπου «εκείνος την αγαπάει, αλλά αυτή αγαπάει άλλον» ή «τη συμπαθώ μαμά, αλλά ξέρεις, τώρα πια δεν την αγαπάω», θα είναι στο καθημερινό μενού.



ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ομαδικά παιχνίδια!

Είναι μάταιη προσπάθεια να προσπαθείτε να πείσετε το αγαπημένο Ταυράκι σας να μοιραστεί κάποιο παιχνίδι του με ένα άλλο παιδί από τη στιγμή που θα δηλώσει «αυτό είναι δικό μου». Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο του για να αποφύγετε εντάσεις μπορείτε να προτείνετε μια κοινή δραστηριότητα. Τα ομαδικά παιχνίδια θα το βοηθήσουν να βρίσκει αποδεκτές λύσεις και να αποκτά συνεχώς μεγαλύτερη αυτονομία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195


Εντυπωσιακή επινοητικότητα!

Η επινοητικότητα του μικρού Δίδυμου φαίνεται εύκολα στα παιχνίδια που δεν έχουν συγκεκριμένη δομή και απαιτούν σκέψη και πνευματική ευστροφία. Αυτή την εβδομάδα που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό του πάρτε ένα οποιοδήποτε αντικείμενο, για παράδειγμα ένα ποτήρι, και δείτε τι μπορεί να κάνει με αυτό. Μπορεί να βάλει μολύβια, να το γεμίσει νερό ή να το ακουμπήσει σε ένα χαρτί και να σχεδιάσει έναν κύκλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Φανταστικοί φίλοι!

Ο μικρός Καρκίνος λατρεύει τις κούκλες και τα αρκουδάκια, αλλά και τα σκεύη της κουζίνας και τα εργαλεία μαστορέματος. Δένεται συναισθηματικά με τα παλιά του παιχνίδια και αρνείται πεισματικά να τα αποχωριστεί. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο μυστικοπαθή 12ο οίκο του και με τη φαντασία του να καλπάζει μπορεί να αποκτήσει φανταστικούς φίλους και να παίζει μαζί τους. Να έχετε το νου σας γιατί έχει τάση για μικροατυχήματα.

ΛΕΩΝ

102112197

Επιμονή και δράμα!

Το επίμονο Λιονταράκι σας επιδιώκει πάντα να γίνεται το δικό του και μπορεί να παίξει ακόμα και δράμα προκειμένου να τα καταφέρει. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον 9ο οίκο του αυτό που θέλει περισσότερο από όλα είναι να κάνει βόλτες και να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Αν θέλετε να ενθαρρύνετε τη φιλομάθειά του, επιδιώξτε μια Κυριακάτικη επίσκεψη σε κάποιο μουσείο και μετά μια βόλτα στα σοκάκια του κέντρου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Παρατηρεί τα πάντα!

Δύσκολα να ξεφύγει κάτι από το παρατηρητικό βλέμμα του μικρού Παρθένου. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα εντυπωσιάζεται με το παραμικρό που βρίσκεται γύρω του και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα χιλιάδες «γιατί». Προς Θεού μην του κόψετε την φόρα, καθώς ό,τι καινούργιο μαθαίνει αποτελεί για εκείνο μια νέα πηγή έμπνευσης και χαράς.

*Θέλεiς να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Τέλος το χουζούρι!

Στο μικρό Ζυγό αρέσει η τεμπελιά, το χουζούρι και η ονειροπόληση. Αυτή την εβδομάδα όμως, με την Αφροδίτη στον Κριό αφήνει το μοναχικό παγκάκι του και αρχίζει να κοινωνικοποιείται σε κάθε ευκαιρία με τα παιδάκια που είναι γύρω του. Από τη βιασύνη του ίσως φτάσει στο άλλο άκρο, με αποτέλεσμα να καταπιέζει τους φίλους του για να περνάει πάντα το δικό του. Μάθετε του να σέβεται την προσωπική ελευθερία και την γνώμη των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Γεννημένος εξερευνητής;

Ο μικρός Σκορπιός είναι γεννημένος εξερευνητής. Όπου κι αν βρίσκεται ψαχουλεύει με τα χέρια ή με τα μάτια. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον πύρινο Κριό χρειάζεται προσοχή καθώς ό,τι έχει σχέση με σπίρτα και φωτιά το μαγεύει και γίνεται η αγαπημένη του ασχολία. Επειδή μπορεί κάποιες φορές να είναι αφηρημένο, καλό θα ήταν να εξαφανίσετε από την κοινή θέα τα επίφοβα αντικείμενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Ούτε λόγος για καταπίεση!

Ο μικρός Τοξότης δεν μπορεί να υποφέρει με τίποτα την καταπίεση και δεν είναι λίγες οι φορές που εκφράζει τη δυσαρέσκειά του με προκλητικό τρόπο, χωρίς ποτέ όμως να κρύβει κακές προθέσεις. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να κάνει προσπάθειες να απομακρυνθεί από κοντά σας όχι γιατί έχει απαραίτητα κάποιο πρόβλημα, αλλά για να ζήσει την εμπειρία, να παίξει χωρίς επίβλεψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Θέα από ψηλά!

«Μαμά, μαμά δες που ανέβηκα!» Αυτή είναι μια φράση που θα ακούσετε πολλές φορές από το Αιγοκεράκι σας αυτή την εβδομάδα. Με τον Άρη στο μεσουράνημά του λατρεύει τη θέα από ψηλά και με κάθε ευκαιρία σκαρφαλώνει στην κορυφή των επίπλων του σπιτιού για να την απολαύσει με την ησυχία του. Εδώ χρειάζεται ψυχραιμία από εσάς, για να το κατεβάσετε με ασφάλεια καθώς υπάρχει προδιάθεση για μικροτραυματισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Μυαλό κομπιούτερ!

Το μυαλό του μικρού Υδροχόου μοιάζει με ένα κομπιούτερ, ο οποίος από τη στιγμή που τέθηκε σε λειτουργία αρχίζει και δημιουργεί μόνος του νέα προγράμματα και νέες λειτουργίες. Γι αυτό το λόγο κλίνει σε ό,τι έχει σχέση με τεχνολογία και κατασκευές. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Έρμή στο ζώδιο των Διδύμων, η έκθεση του σε καινούργια ερεθίσματα θα του ικανοποιήσει την ανάγκη του για εξερεύνηση.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Δένεται σε βαθμό εξάρτησης!

Το μικρό Ψαράκι σας είναι ένα έντονα συναισθηματικό και ευαίσθητο παιδάκι και δένεται με ό,τι αγαπάει σε βαθμό εξάρτησης. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον Ταύρο θα εκφράζει ό,τι το ενοχλεί με γκρίνια και κτητικότητα. Μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη σύγχυση αν του πειράξουν τα αγαπημένα του αντικείμενα και παιχνίδια και θα τα θέλει δίπλα του ακόμα κι όταν πηγαίνει για ύπνο.



Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved