Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 4/5 έως 10/5 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

ΕΡΩΤΑΣ: Ενώ οι επιδράσεις των εκλείψεων δεν έχουν τελειώσει ακόμη και συνεχίζουν να σε ταλανίζουν, ο ανάδρομος Άρης από τον Ζυγό, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, συνεχίζει να βγάζει τις ανασφάλειές σου στην επιφάνεια. Το θετικό είναι ότι η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου και θα κάνει το θαύμα της καθώς θα σε ευεργετήσει αν είσαι αδέσμευτος/η, δίνοντάς σου τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα φλερτ. Επίσης, θα συντελέσει στη διατήρηση των ισορροπιών για τους δεσμευμένους.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο αδύναμος κρίκος της καθημερινότητάς σου αυτή τη στιγμή συνεχίζει να είναι ο οικονομικός σου τομέας γι αυτό και πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου στο τι πρέπει να κάνεις για να τακτοποιήσεις τα χρέη σου, στο πώς πρέπει να δράσεις για να διεκδικήσεις τα χρήματα που σου χρωστούν, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό μου, η περίοδος είναι καλή για να εκφράσω τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα και για να ασχοληθώ με την εξωτερική μου εμφάνιση και ανανέωση.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Οι επιδράσεις της πρόσφατης ηλιακής έκλειψης στο ζώδιό σου όχι μόνο δεν έχουν τελειώσει αλλά αναμένεται να γίνουν πολύ πιο έντονες, όταν οι όψεις της ενεργοποιηθούν από τις διελεύσεις του Άρη. Αν λάβουμε υπόψη μας και τον συνδυασμό με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, πρέπει να τονίσω ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση και να μην συντηρείς σχέση μόνο από ανασφάλεια. Πρέπει να ξεφύγεις από την παγίδα του υποκειμενισμού σου και να μάθεις να μπαίνεις στη θέση των άλλων.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Και αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από εντάσεις αλλά είναι αρκετά καλύτερη καθώς θα υπάρχουν και κάποιες προοπτικές να δώσεις λύσεις στα προβλήματά σου. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να κρατήσεις μια συντηρητική στάση και να μην προκαλείς συζητήσεις που θα μπορούσαν να έχουν δυσάρεστη κατάληξη.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με την Αφροδίτη στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι, οι μυστικοί έρωτες είναι στη σφαίρα του πιθανού. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάω ότι ο Κρόνος κάποια στιγμή θα αποδώσει δικαιοσύνη και καλό θα ήταν να μην αδικώ το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας η Αφροδίτη έχει περάσει στον Κριό, θέση από την οποία θα είναι υποστηρικτική για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Παράλληλα, από το απόγευμα της Τετάρτης θα βρίσκεται ο Ερμής στο ζώδιό σου για να εξάρει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Σύντομα αναμένονται πιο ευχάριστες εξελίξεις ενώ, με την επίδραση του ανάδρομου Άρη στον οίκο των ερώτων σου, δεν αποκλείεται να επιστρέψουν και κάποιοι από το παρελθόν.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Συνέχισε να μην επαναπαύεσαι και να προσέχεις κάθε σου κίνηση στη δουλειά. Θα πρέπει να φυλάς τα νώτα σας γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος σου. Ευτυχώς η Αφροδίτη από τον Κριό και ο Ερμής που μπαίνει στο ζώδιό σου, θα συντελέσουν θετικά στο να «κατεβάσεις» δημιουργικές ιδέες και να βάλεις νέους στόχους. Αν μεθοδεύσεις τις κινήσεις σου, θα μπορέσεις να βρεις κάποιους συμμάχους και να βαδίσεις σε πιο ασφαλή μονοπάτια.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μπορεί μια φιλία μου να προαχθεί σε μεγάλο έρωτα. Ας προετοιμαστώ ψυχολογικά...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι ο σταυρός που έχει διαμορφωθεί στον ζωδιακό σου άξονα, δεν αποκλείει καμία πιθανότητα καθώς τώρα τα γεγονότα τείνουν να είναι ακραία αλλά εξαρτάται από τον προσωπικό σου χάρτη αν θα είναι θετικά ή αρνητικά. Στη σφαίρα του πιθανού είναι οι μοιραίοι έρωτες, η οριστική διάλυση της σχέσης σου, οι εντάσεις, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου και να απαλλαγείς από εξαρτήσεις που τελικά σε στεναχωρούν καθώς σε βάζουν σε αντιπαράθεση με τον εσωτερικό σου εαυτού.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό είναι θετική για τις εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Αυτή την περίοδο δεν αποκλείεται να αναθεωρήσεις κάποια σχέδιά σου, να επανεξετάσεις τα τεκταινόμενα και να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου. Ίσως συνειδητοποιήσεις ότι είναι απαραίτητο να ακολουθήσεις μια άλλη πορεία ενώ είναι πιθανό να βρεθούν αυτοί με τους οποίους θα συνασπιστείς για να ευοδωθούν οι στόχοι σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω ποιους εμπιστεύομαι γιατί δεν αποκλείεται να γίνονται κουτσομπολιά σε βάρος μου.

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, η Αφροδίτη βρίσκεται στον Κριό και «βλέπει» με πολύ καλό μάτι το ζώδιό σου, γεγονός που αξίζει να αξιοποιήσεις για να απολαύσεις τον έρωτα, να φλερτάρεις, να μπεις σε νέες περιπέτειες, να ταράξεις τα λιμνάζοντα νερά στη σταθερή σχέση σου. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι ο Κρόνος από τον Σκορπιό θα σιγοντάρει μόνο τις πολύ σοβαρές καταστάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μετά από τις επιδράσεις της ηλιακής έκλειψης στον ζωδιακό σου σταυρό και υπό το κράτος του Κρόνου, θα έχεις πάρα πολλές ευθύνες συνοδευμένες από το ανάλογο άγχος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τους ανωτέρους σου ή να αναγκαστείς να επωμιστείς βάρη που δεν σου αναλογούν. Παράλληλα, θα είναι αναγκαίο να εστιαστείς περισσότερο στην οικογένειά σου και πιθανόν να πρέπει να δώσεις λύσεις σε προβλήματα των μελών της.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος είναι καλή για να κάνω δουλειές με εξωτερικό, επαφές, ταξίδια, σεμινάρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ήλιο στον Ταύρο, δεν αποκλείεται να κάνεις ένα ταξίδι που θα σε ανανεώσει, να φλερτάρεις, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να είσαι πιο αισιόδοξος/η. Πάντως πρέπει να θυμάσαι ότι η ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα επιβάλλει το παιχνίδι και ότι κερδισμένος/η θα βγεις μόνο αν έχεις τη διάθεση να ρισκάρεις για την ευτυχία σου και να ακολουθείς σταθερά βήματα για να τη διεκδικήσεις από τη ζωή.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή η εβδομάδα που προσφέρεται για να κάνεις κάποιες προσπάθειες να διεκπεραιώσεις ή να ανοίξεις υποθέσεις με το εξωτερικό, να διευρύνεις τον κύκλο σου και να αυξήσεις το πελατολόγιό σου. Αναμένονται θετικές εξελίξεις για εσένα που σπουδάζεις ή συμμετέχεις στις Πανελλήνιες εξετάσεις εκτός αν το προσωπικό σου ωροσκόπιο προσβάλλεται.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας μην επαναπαύομαι γιατί ο ανάδρομος Άρης από τον Ζυγό δεν αποκλείεται να εγκυμονεί έκτακτα έξοδα. Ωστόσο, μπορώ να ποντάρω στην Αφροδίτη που βρίσκεται στον Κριό, για να δώσω λύσεις σε οικονομικά προβλήματα με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Άρης συνεχίζει να είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει πιεστικές καταστάσεις και εντάσεις που θα σε κάνουν να νιώθεις αναστάτωση ή και ανασφάλεια. Επειδή σε κάνει πολύ υποκειμενικό/η και βγάζει στην επιφάνεια τα –ομολογουμένως- μεγάλα αποθέματα εγωισμού σου, δεν αποκλείεται να επιφέρει δυσάρεστα αποτελέσματα στη σχέση σου. Το θετικό είναι ότι η Αφροδίτη από τον Κριό βοηθάει στο να αλλάξεις τα πράγματα, κάνοντας έρωτα και όχι πόλεμο.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από τη μια ο σταυρός που προσβάλλει το ζώδιό σου και σε εξωθεί σε κοσμοϊστορικές αλλαγές, σε έχει αγχώσει καθώς νιώθεις την ανάγκη να ακολουθήσεις τελείως διαφορετική πορεία στη ζωή σου. Από την άλλη, η πρόσφατη ηλιακή έκλειψη έχει επηρεάσει τον άξονα των οικονομικών σου και σε αναγκάζει να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να αυξήσεις τη ρευστότητά σου. Πρόσεχε να μην παρασυρθείς σε παρορμητικές ενέργειες. Τα βήματά σου πρέπει να είναι μεθοδικά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλά θα κάνω να προσέχω την υγεία μου γιατί λίγο η εξάντληση και λίγο το ευάλωτο νευρικό μου σύστημα, με κάνουν επιρρεπή σε αλλεργίες, ιώσεις, ψυχοσωματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Η πρόσφατη ηλιακή έκλειψη στον ζωδιακό σου άξονα δίνει το στίγμα της σε όλη αυτή την περίοδο γι αυτό πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσεις τις όποιες δυσκολίες μπορεί να επιφέρει. Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, οι εντάσεις, τα απωθημένα, τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται να απειλήσουν την ψυχική σου ηρεμία και κατ' επέκταση τη σχέση σου. Να θυμάσαι ότι στην γκάμα των πιθανοτήτων εμπεριέχονται και οι μοιραίοι έρωτες....
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ήλιος φωτίζει το ζώδιο των συνεργασιών και των σχέσεών σας γι αυτό τώρα θα αποκαλυφθούν όσοι σε βλέπουν με εχθρικό μάτι ή προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από εσένα για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους. Ωστόσο, είναι πιθανό να υπάρξουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές αλλά θα ήταν προτιμότερο να αποφύγεις τις εντάσεις και να δείξεις ανωτερότητα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με την Αφροδίτη στο έκτο ηλιακό μου σπίτι, η περίοδος είναι καλή για να ασχοληθώ με την εμφάνισή μου και να προσέξω τη σιλουέτα μου.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Από την Κυριακή η Αφροδίτη βρίσκεται στον Κριό, το ζώδιο των ερώτων σου και έχει αρχίσει μια πολύ καλή περίοδος στην οποία αναμένονται σαφώς πιο ευχάριστες εξελίξεις. Τώρα θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για περισσότερα φλερτ και, γενικότερα, για παιχνίδια της αρεσκείας σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα βρεις ευχάριστους τρόπους για να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται να δεσμευτείς.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ήλιος φωτίζει το ζώδιο της δουλειάς σου και αυξάνει τις πιθανότητες για πιο ευχάριστες εξελίξεις. Ωστόσο, το βέβαιο είναι ότι θα αναγκαστείς να ενδώσεις σε πιεστικά ωράρια καθώς θα ανοίξουν αρκετά μέτωπα που θα έχεις να αντιμετωπίσεις στην καθημερινότητά σου. Γενικότερα, θα αυξηθούν οι δουλειές σου καθώς, εκτός των άλλων, μάλλον θα χρειαστεί αν αναθεωρήσεις κάποια σχέδιά σου και να βρεις άλλους τρόπους για να ευοδωθούν οι στόχοι σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος προσφέρεται για να αξιοποιήσω τα ταλέντα μου ή να κάνω πιο δημιουργικά πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Ο σταυρός που πλήττει το ζώδιό σου, σε συνδυασμό με τις επιρροές της πρόσφατης ηλιακής έκλειψης, δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να εκφραστούν όλες οι πιθανότητες: ένας λυτρωτικός χωρισμός, ένας δυνατός καινούργιος έρωτας, σημαντικές αποφάσεις, μοιραίες συναντήσεις. Από τον προσωπικό σου χάρτη εξαρτάται σε ποια περίπτωση ανήκεις αλλά, κυρίως, από το αν μπορείς να καθρεφτίσεις τα θετικά στοιχεία του εαυτού σου σε μία σχέση ή, εν τέλει, αν είσαι έτοιμος/η να αποδεχθείς το καθρέφτισμα των αρνητικών σου πλευρών.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Ήλιο στον Ταύρο, υπάρχουν οι προϋποθέσεις να εκφράσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα. Ωστόσο, η περίοδος δεν είναι η απόλυτα ενδεδειγμένη για να κάνεις μεγάλα ανοίγματα. Θετικές θα είναι και οι επιρροές της Αφροδίτης από τον Κριό, η οποία θα συντελέσει στο να υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με την Αφροδίτη στον Κριό, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να απολαύσω τις οικογενειακές χαρές ή για να ασχοληθώ επιτυχώς με την ακίνητη περιουσία μου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη που βρίσκεται ήδη στον Κριό, βρίσκεις τον καλό σου, περιπετειώδη εαυτό καθώς θα έχεις πολλές ευκαιρίες για καινούργιες, ερωτικές γνωριμίες, φλερτ, παιχνίδια. Ο Ερμής που από το απόγευμα της Τετάρτης θα περάσει στο ζώδιο των ερώτων σου, τους Διδύμους, πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες να έχεις επιτυχίες ενώ ο ανάδρομος Άρης από τον Ζυγό, δεν αποκλείει τις επιστροφές ατόμων από το παρελθόν...
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τις επιρροές της πρόσφατης ηλιακής έκλειψης δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα στους τομείς της καριέρας και της οικογένειας. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος/η στη δουλειά και να αποφεύγεις τα παρακινδυνευμένα ρίσκα εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης είναι πολύ ευνοημένος από άλλες όψεις. Επίσης, θετικό είναι το γεγονός ότι τώρα μπορεί να βρεις τους κατάλληλους συνεργάτες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Τα ταλέντα μου μπορεί να βρουν πρόσφορο έδαφος για να εκφραστούν. Ας κάνω την προσπάθειά μου.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ήλιο στον Ταύρο, το τρίτο ηλιακό σου σπίτι, το φλερτ όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και επιβάλλεται. Αυξάνεται η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και –κατά συνέπεια- οι πιθανότητες να υπάρξει κάτι ευχάριστο που θα σε υποκινήσει εν μέσω άνοιξης. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο Δίας βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, τότε μπορεί να προκύψει και ένας μεγάλος έρωτας. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι ο Δίας συμμετέχει στον σταυρό και δεν αποκλείει τα δύσκολα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή την περίοδο, επιτυχία θα έχεις μόνο αν είσαι εστιασμένος/η στους στόχους σου, δεν επηρεάζεσαι από τους άλλους και ακούς μόνο τη φωνή των αναγκών σου για να κάνεις τα σχέδιά σου. Αν είσαι καθηγητής ή, γενικότερα, διδάσκεις, αν χειρίζεσαι το λόγο, αν είσαι σπουδαστής ή αν συμμετέχεις στις Πανελλήνιες εξετάσεις, έχεις αυξημένα ποσοστά επιτυχίας εκτός αν υπάρχει κάτι στον προσωπικό σου χάρτη που αναστέλλει αυτή την πρόβλεψη.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με την Αφροδίτη στον τομέα των οικονομικών μου, δεν αποκλείεται κάποια βελτίωση.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved