Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 27/4 έως 3/5 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

ΕΡΩΤΑΣ: Η ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη πυροδοτεί τον σταυρό των Δία, Άρη, Πλούτωνα, Ουρανού που ταλανίζει το ζώδιό σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Τώρα εκτίθεσαι στη ζήλια σου, την κτητικότητά σου και την τάση σου να θέλεις να εξουσιάζεις και να κερδίζεις πάντα τη νίκη. Γι αυτό και δεν αποκλείεται να μετατρέψεις τη σχέση σου σε πεδίο μαχών με ό, τι κάτι τέτοιο συνεπάγεται. Άφησε τα παιχνίδια εξουσίας και προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για τη διατήρηση των ισορροπιών.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, «προσβάλλει» τον οικονομικό σου τομέα. Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η, σε ετοιμότητα για τυχόν καθυστερήσεις στις αμοιβές σου και να προσπαθήσεις να είσαι συνεπής προς τις υποχρεώσεις σου. Κάποιες εντάσεις στη δουλειά μπορεί να είναι για καλό καθώς θα επιφέρουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα. Ωστόσο, επειδή ο σταυρός σε επηρεάζει, προσπάθησε να μην είσαι εριστικός/η και να μην εκθέτεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο με το να γίνεσαι επαναστάτης χωρίς αιτία.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μην παρασυρθώ από τις βιτρίνες και αρχίσω τις σπατάλες. Θα πρέπει να είμαι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσω τυχόν έκτακτα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται το πρωί της Τρίτης στο ζώδιό σου, θα βγάλει στην επιφάνεια, τα απωθημένα, τα παράπονα και τις ανασφάλειες με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος να προκαλέσει ένα πλήθος αντιπαραθέσεων. Τα προβλήματα που υπάρχουν θα ενταθούν, ιδιαίτερα αν έχεις την τάση να μπαίνεις στη διαδικασία της άρνησης και να μην τα αντιμετωπίζεις, θεωρώντας ότι δεν είναι σημαντικά κι ότι όλα θα φτιάξουν ως δια μαγείας. Αν τώρα φθάσεις στην οριστική ρήξη με το ταίρι σου, το τέλος θα είναι λυτρωτικό και το εφαλτήριο για μια καινούργια, αναγεννησιακή αρχή.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την επίδραση της έκλειψης στο ζώδιό σου, κάποιες συνεργασίες σου μπορεί να υποστούν τριγμούς και αν το ωροσκόπιό σου βάλλεται από σκληρές όψεις, ακόμη και να διαλυθούν. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις τα λάθη σου και, αν είναι απαραίτητο, να αναθεωρήσεις τους στόχους σου. Επίσης, είναι προτιμότερο να μην κάνεις τώρα συμφωνίες και να μην υπογράψεις συμβόλαια.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η έκλειψη μου «κλέβει» την ενέργειά μου γι αυτό πρέπει να προσέχω περισσότερο την υγεία μου και να βρίσκω συνεχώς τους τρόπους να επαναφορτίζω τις μπαταρίες μου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Με την έκλειψη και γενικότερα με τις επιθετικές όψεις που σχηματίζονται στον ουρανό αυτή την περίοδο, φαίνεται ότι καλά κρατείς στον αισθηματικό τομέα. Με λίγα λόγια έχεις περισσότερη τύχη από τους άλλους του ζωδιακού, εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης λέει τα αντίθετα. Ακόμη κι αν ξεσπάσει κάποια καταιγίδα, λόγω του ανάδρομου Άρη στον Ζυγό και της συμμετοχής του στον σταυρό, στο τέλος θα επέλθει η πολυπόθητη ηρεμία ή –έστω- θα έχεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις τα γεγονότα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την ηλιακή έκλειψη και τον κυβερνήτη σου Ερμή στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι, μπορεί να γίνεις θύμα κουτσομπολιών ή κακόβουλων ενεργειών, να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος σου και να βρεθείς κατηγορούμενος/η για πράγματα που δεν θα γνωρίζεις. Παράλληλα, ο σταυρός που ενδυναμώνεται από την έκλειψη προσβάλλει τον οικονομικό σου τομέα γι' αυτό να είσαι πολύ προσεκτικός/η στη διαχείρισή σου και προσπάθησε να μην αφήνεις εκκρεμότητες που μπορεί να αποτελέσουν την αυριανή σου απειλή στον συγκεκριμένο τομέα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται σε περιβάλλον που σχετίζεται με την υγεία μου. Θα πρέπει να προσέχω γιατί τώρα είμαι επιρρεπής σε ιώσεις, αδιαθεσίες και ψυχοσωματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα των ερώτων και των φιλιών σου ενεργοποιεί με τον πιο δυναμικό τρόπο τον σταυρό, ο οποίος επηρεάζει το ζώδιό σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Με αυτές τις επιδράσεις, από τη μια θα βάζεις σε δοκιμασίες το ταίρι σου για να ικανοποιήσεις τις ανασφάλειές σου που θα είναι απειλητικές για τις ισορροπίες στη σχέση σου και από την άλλη θα δείχνεις με πάθος τα συναισθήματά σου. Να θυμάσαι ότι αυτές οι ακραίες τοποθετήσεις το μπερδεύουν και τελικά μπορεί να αντιδράσει άσχημα και να επέλθει η ρήξη.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Ηλιακή έκλειψη επιδρά στο περιβάλλον που σχετίζεται με τους στόχους σου αλλά, ευτυχώς, «βλέπει» με αρμονική γωνία το ζώδιό σου. Το πιο πιθανό είναι ότι θα συμβούν κάποια πιεστικά γεγονότα αλλά με ευεργετική κατάληξη καθώς σκοπό τους θα έχουν να σε εξωθήσουν στο να αλλάξεις πορεία πλεύσης και να βάλεις σε εφαρμογή νέους στόχους. Όσο πιο έτοιμος/η για αλλαγές είσαι, τόσο πιο ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας είμαι διατεθειμένος/η να αναθεωρήσω τη στάση μου σε κάποιες φιλικές μου σχέσεις. Ας σκεφτώ τον τρόπο που αντιμετωπίζω τους φίλους μου κι αν είναι αλαζονικός ας κάνω κάτι για να τους κρατήσω κοντά μου. Αν πάλι εκείνοι έχουν το πρόβλημα, ας κρατήσω τις αποστάσεις μου.

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Τα προβλήματα που θα ενσκήψουν με την επίδραση της ηλιακής έκλειψης στο ζωδιακό σου σταυρό, δεν αποκλείεται να αφορούν και στον αισθηματικό σου τομέα, ιδιαίτερα αν συντηρείς μία μακρόχρονη σχέση. Να θυμάσαι ότι είναι στο χέρι σου να αντεπεξέλθεις στις όποιες δυσκολίες και ότι τελικά μάλλον θα «βγεις λάδι». Αν, ωστόσο, ο προσωπικός σου χάρτης προσβάλλεται τόσο ώστε να επέλθει μια μεγάλη κρίση, σκέψου ότι μπορεί ένα τέλος, όσο στενάχωρο κι αν είναι, τελικά να είναι λυτρωτικό και, συνήθως, ό, τι τελειώνει με τέτοιες επιρροές, ουσιαστικά ήταν ήδη στη σήψη του.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την ηλιακή έκλειψη της Τρίτης στον Ταύρο, το δέκατο ηλιακό σου σπίτι, η περίοδος αυτή θα είναι φουλ στην κούραση, την πίεση και τις εντάσεις. Με πολλή ψυχραιμία και υπομονή, θα αντέξεις στις απαιτήσεις των ανωτέρων σου. Να θυμάσαι ότι η εργατικότητά σου τελικά θα αμειφθεί, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένεις αρκετά γιατί ο Κρόνος είναι στη γωνία όχι για να σε εξοντώσει αλλά για να ανταμείψει τους κόπους σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσφέρω τον καλύτερό μου εαυτό στην οικογένειά μου που, αυτή την περίοδο, μπορεί να με χρειάζεται περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Φαίνεται ότι έχεις πολλές ελπίδες να τοποθετήσεις τα ερωτικά σου στο απυρόβλητο των σκληρών πλανητικών επιδράσεων εκτός αν προσβάλλεται ο προσωπικός σου χάρτης. Η ηλιακή έκλειψη «βλέπει» με θετικό τρόπο το ζώδιό σου ενώ η Αφροδίτη θα βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στους Ιχθύες, το έβδομο ηλιακό σου σπίτι, ενισχύοντας τον τομέα των σχέσεών σου και επιτρέποντας, τα φλερτ, τη διασκέδαση, τη χαρά της ζωής.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τις πλανητικές επιδράσεις αυτών των ημερών και την ηλιακή έκλειψη στον άξονα της επικοινωνίας σου, δεν θα είναι εύκολο να συνεννοηθείς στη δουλειά, θα υπάρχουν καθυστερήσεις και αναβολές και δεν αποκλείονται οι παρεξηγήσεις με συναδέλφους. Κράτησε μία όσο το δυνατόν πιο διαλλακτική στάση, μη είσαι επικριτικός/η και προσπάθησε να κάνεις ένα πρόγραμμα στο οποίο να χωράει η ανατροπή.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ο σταυρός των πλανητών επηρεάζει τα οικονομικά μου. Ας προσπαθήσω να τα τακτοποιήσω όσο και όπως μπορώ για να μην γίνουν πιο απειλητικά.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Ο σταυρός που σχηματίζουν οι Ουρανός, Πλούτωνας, Δίας και Άρης, με τον τελευταίο στο ζώδιό σου, δηλώνει ότι τα μέτωπα που ανοίγουν είναι αρκετά και μάλλον ο έρωτας δεν θα μπορέσει να πάρει τη μερίδα που του αναλογεί από το χρόνο και την ενέργειά σου. Η αλήθεια είναι ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες εντάσεις, αντιπαραθέσεις, τριγμοί, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αν τα γεγονότα σου υποδεικνύουν ότι πρέπει να κάνεις μια γενναία αλλαγή, μη διστάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η λίαν επιθετική έκλειψη του Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο όγδοο ηλιακό σου σπίτι, θα σε αναγκάσει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις οικονομικούς διακανονισμούς αυτή την περίοδο. Επίσης, καλό θα ήταν να δεις μήπως έχεις αφήσει κάποια εκκρεμότητα οικονομικού χαρακτήρα προς το δημόσιο, τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, κληρονομικά ή διατροφές που θα μπορούσε να σου προκαλέσει αναστάτωση.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Το άγχος με αποδυναμώνει γι αυτό καλά θα κάνω να προσέχω την υγεία μου, να τρέφομαι ποιοτικότερα και να αθλούμαι για να εκτονώνω ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Η ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης στον άξονά σου, βγάζει στην επιφάνεια προβλήματα σχέσεων, απωθημένα, καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα. Με λίγα λόγια δεν θα αποφύγεις τις γκρίνιες, τις αντιπαραθέσεις και πιθανώς –αν ο προσωπικός σου χάρτης βάλλεται και από άλλες όψεις- την οριστική ρήξη. Αν τα γεγονότα σε εξωθούν σε αναθεωρήσεις, μην αφήσεις το πείσμα σου να σε καπελώσει και άλλαξε άμεσα οπτική γωνία. Να θυμάσαι ότι οι σχέσεις που κινδυνεύουν τώρα, είναι αυτές που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονά σου, χρήζει της προσοχής σου γιατί δεν αποκλείει προβλήματα με τους συνεργάτες σου, κακή συνεννόηση, εντάσεις με τους πελάτες σου. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις συμβόλαια και να μην προβείς σε συνεταιρισμούς και σε επαγγελματικά ξεκινήματα κι αν δεν μπορείς να αποφύγεις τέτοιου είδους ενέργειες, θα πρέπει να εξετάζεις εξονυχιστικά τις παραμέτρους των επιλογών σου ώστε να μην πέσεις σε παγίδες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας είμαι προσεκτικός/η γιατί θα έχω την τάση να πεισμώνω και να μην μπαίνω στη θέση των άλλων.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Η ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο έκτο ηλιακό σου σπίτι, προκαλώντας ανατρεπτικές καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, οι οποίες όχι μόνο δεν σου αφήνουν χρόνο και διάθεση για να εστιαστείς στους έρωτες αλλά σου δημιουργούν ένταση, νευρικότητα και κυκλοθυμία που θα μπορούσαν να είναι τα βλαπτικά στοιχεία για τις σχέσεις σου. Το θετικό για εσένα είναι ότι ο Ουρανός από το πέμπτο ηλιακό σου σπίτι σε συνδυασμό με τον Άρη από τον Ζυγό, δεν αποκλείουν τις εκπλήξεις, δημιουργώντας ενδιαφέρουσες καταστάσεις, συμβατές προς την ανάγκη σου να μην βουλιάζεις στη ρουτίνα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο που σχετίζεται με τη δουλειά σου, την υγεία σου, την πρακτικότητά σου. Οι καθυστερήσεις, οι ανατρεπτικές καταστάσεις, η κακή συνεννόηση, οι παρανοήσεις, οι εντάσεις θα σε αγχώσουν αυτή την περίοδο. Είναι προτιμότερο να μην κάνεις καμία σημαντική κίνηση στη δουλειά και να προσέχεις γιατί είσαι ευάλωτος/η στις αδιαθεσίες και στα ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ευτυχώς θα βρίσκεται και ο Ερμής στο έκτο ηλιακό μου σπίτι που συντελεί θετικά στο να παίρνω τις σωστές αποφάσεις για να αντιμετωπίζω τις όποιες αντιξοότητες της καθημερινότητάς μου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Τρίτη στον Ταύρο, το ζώδιο των ερώτων σου, είναι αρκετά σκληρή καθώς, εκτός των άλλων, πυροδοτεί τον εκρηκτικό σταυρό των Ουρανού, Δία, Άρη, Πλούτωνα με τον τελευταίο να δεσπόζει στο ζώδιό σου. Τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια τα προβλήματα, τα απωθημένα, τα κρυμμένα μυστικά. Με τη συμμετοχή του σταυρού, οι κίνδυνοι αυξάνονται κατά πολύ αφού μπορεί να αναγκαστείς να δώσεις τώρα ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις εξάρτησης ή να συνειδητοποιήσεις ότι οι επιλογές σου υπηρετούν τη σκοτεινή πλευρά σου, του εγωισμού και της ανασφάλειας με αποτέλεσμα να νιώθεις ασφυκτικά από το καθρέφτισμά τους. Εν τέλει, αν τα γεγονότα είναι καθοριστικά και σε εξωθούν σε ριζικές λύσεις, μη διστάσεις να κάνεις καίριες αλλαγές.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η αλήθεια είναι ότι τώρα πρέπει να προσέχεις όλους και όλα. Ο σταυρός που σχηματίζεται και επηρεάζει το ζώδιό σου και ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να προκαλέσει πολλές εντάσεις, αλλαγές, προβλήματα, ανασφάλειες, αγχωτικές καταστάσεις. Από την ετοιμότητά σου, την ψυχραιμία σου και την ευελιξία σου θα εξαρτηθούν οι εξελίξεις. Μη διστάσεις να βάλεις σε εφαρμογή τα δημιουργικά σου σχέδια.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας είμαι πιο επιεικής με τα παιδιά μου. Πιθανώς να με χρειάζονται περισσότερο απ' ότι συνήθως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Η ηλιακή έκλειψη που δίνει το στίγμα της σε αυτή την περίοδο, πραγματοποιείται στον Ταύρο, σε περιβάλλον που ναι μεν δεν σχετίζεται άμεσα με τις ερωτικές σου υποθέσεις αλλά αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία στηρίζεσαι γι αυτό μπορεί να επηρεάσει και την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι δεσμευμένος/η και, κυρίως, παντρεμένος/η προστάτεψε τη σχέση σου από καταστάσεις για τις οποίες μπορεί να μετανιώσεις αργότερα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το πρωί της Τρίτης πραγματοποιείται μία σκληρή ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο, η οποία πυροδοτεί και τον σταυρό των πλανητών στα παρορμητικά. Το πιο πιθανό είναι ότι θα ανοίξουν πολλά μέτωπα γι αυτό τα προβλήματα τόσο στη δουλειά σου όσο και τα οικογενειακά, θα σε πιέσουν και θα σε αναστατώσουν ψυχικά. Είναι πιθανό να αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές υποχρεώσεις, περισσότερες απ' όσες σηκώνουν τα νεύρα σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αυτές τις μέρες θα έχω την τάση να είμαι πιο υποκειμενικός/η από το συνηθισμένο μου με κίνδυνο να γίνω άδικος/η με κάποιο άτομο που αγαπώ. Ας προσπαθώ να μπαίνω στην θέση των άλλων και ας κρίνω τις καταστάσεις που με αφορούν με περισσότερη ψυχραιμία.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι διάγουμε μία πολύ πιεστική περίοδο, η οποία εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους. Ωστόσο, εσύ θα έχεις και αυτή την εβδομάδα την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η οποία θα σε γλυτώνει από τα δύσκολα και θα σε εξωθεί στο να ικανοποιείς τις ανάγκες σου, να περνάς καλά, να διασκεδάζεις, να φλερτάρεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, δεν «βλέπει» επιθετικά το ζώδιό σου αλλά ενδυναμώνει τον σταυρό που επηρεάζει τον οικονομικό σου τομέα, κάνοντας επιτακτική την ανάγκη να βγάλεις περισσότερα χρήματα, να δουλέψεις σκληρά, να προσπαθήσεις να προωθήσεις πιο δημιουργικές ιδέες, να πάρεις ρίσκα, να μπεις στη δράση. Με λίγα λόγια, όλα πάνε κόντρα στην τάση σου να αργείς γιατί θέλεις πρώτα να νιώθεις ασφαλής και έπειτα να μπαίνεις στη δράση. Τώρα πρέπει να βάλεις στόχους και να παραμείνεις πιστός/η σε αυτούς εκτός αν τα γεγονότα σου υποδεικνύουν ότι οι δεν είναι αποκυήματα φιλοδοξίας αλλά ματαιοδοξίας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας είμαι πιο προσεκτικός/η όταν οδηγώ και, γενικότερα, ας αποφεύγω τους κινδύνους ατυχημάτων.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved