Παιδικό Ωροσκόπιο από 24/3 έως 30/3

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 24/3 έως 30/3

ΚΡΙΟΣ

102112205

Θέλει να περνάει πάντα το δικό του!

Ο μικρός Κριός είναι ένα παιδάκι που θέλει να περνάει πάντα το δικό του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο του οι εκδηλώσεις αγάπης για ένα παιδάκι του άλλου φύλου θα είναι παράφορες. Θα επιδιώκει να βρίσκεται διαρκώς δίπλα του και δεν θα διστάσει να τσακωθεί με όποιον πάει να το πειράξει. Αν βρεθείτε στην εξοχή προσέξτε γιατί είναι επιρρεπές σε αλλεργίες.



ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Επικοινωνιακό και δημοφιλές!

Το μικρό Ταυράκι σας είναι ένα παιδάκι τρυφερό και γλυκό που όλοι θέλουν να το παίρνουν αγκαλιά. Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη στο μεσουράνημα του το κάνει επικοινωνιακό και δημοφιλέστατο στις παρέες του. Δεν θα προλαβαίνετε τις προσκλήσεις για παιχνίδι και παιδικά πάρτι. Αυτή η κοινωνικότητα είναι η αιτία για την αρχή μιας φιλίας, ιδίως αν είναι κοριτσάκι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Αδυναμία σε ό,τι είναι εντυπωσιακό!

Ο μικρούλης Δίδυμος έχει μεγάλη αδυναμία σε ό, τι είναι πολύχρωμο και εντυπωσιακό. Μπορεί να σας ζητάει επίμονα ό,τι του τραβάει την προσοχή και να γκρινιάζει μέχρι να του το πάρετε. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον οίκο των παιχνιδιών μια καλή ιδέα θα ήταν να του πάρετε ένα σετ από χρωματιστά μολύβια και αρκετά χαρτόνια και να το αφήσετε να δημιουργήσει. Μην παραλείψετε να επιβραβεύσετε τα έργα του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ανάγκη για προσοχή!

Ο μικρός Καρκίνος έχει ανάγκη όλη την προσοχή σας και θέλει να είναι συνέχεια χωμένος στην αγκαλιά σας. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, για να ασχολείστε διαρκώς μαζί του, πειράζει οτιδήποτε πέφτει στο οπτικό του πεδίο και οι σκανταλιές του διαδέχονται η μία την άλλη. Επειδή έχει τάση για μικροατυχηματάκια καλό θα ήταν να καλύψετε τις πρίζες για να μην τρέχετε συνέχεια από πίσω του.

ΛΕΩΝ

102112197

Ξεχωρίζει ό,τι είναι ακριβό!

Αν το μικρό Λιονταράκι σας μπορεί να μην ξέρει την αξία του χρήματος αλλά η ματιά του με κάποιο μαγικό τρόπο, πέφτει σε ό,τι είναι ακριβό. Με την Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα στο απέναντι ζώδιο θέλοντας να ξεχωρίσει από τα άλλα παιδάκια θα σας ζητάει συνεχώς καινούργια πράγματα. Μην ενδώσετε σε κάτι δαπανηρό, αυτό που έχει σημασία είναι να είναι πρωτότυπο και να το έχει μόνο εκείνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Τα θέλει όλα τέλεια!

Ο μικρός Παρθένος δίνει ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια και θέλει να τα κάνει όλα τέλεια. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στους Ιχθύες μπορεί να κάνει κάποια λάθη που θα λειτουργήσουν αρνητικά στην ψυχολογία του. Δώστε του να καταλάβει ότι δεν γίνεται να τα κάνουμε όλα τέλεια και ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα και είναι φυσικό να κάνουμε λάθος.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Μέτρο και αποδοχή!

Ο μικρός Ζυγός είναι ένα παιδάκι που χρειάζεται μέτρο και αποδοχή. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον Κριό μπορεί να βιάζεται σε ό,τι κάνει και να εκνευρίζεται εύκολα. Εκπαιδεύστε το του να έχει υπομονή και μεγαλύτερο αυτοέλεγχο. Η καλύτερη τακτική για να το κάνετε να σας ακούσει είναι ένας ήρεμος διάλογος, χωρίς ίχνος κριτικής και η διάθεση του γρήγορα θα σταθεροποιηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Θέλει ένα δικό του χώρο!

Ο μικρός Σκορπιός Θέλει να έχει ένα δικό του χώρο που θα μπορεί να φυλάει τα αγαπημένα του αντικείμενα. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Άρη στον 12 οίκο θα παρατηρήσετε ότι θα αγχώνεται με το παραμικρό και θα κλείνεται στον εαυτό του. Δεν θα είναι λίγες οι φορές θα έχει τη διάθεση να απομονώνεται στο δωμάτιό του και να παίζει μόνο του με τα παιχνίδια του. Σεβαστείτε την επιθυμία του, το έχει ανάγκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Δεν θέλει να χάνει!

Ο μικρός Τοξότης δεν θέλει να χάνει και αυτός είναι ο λόγος που προκειμένου να καταφέρει αυτό που θέλει καταφεύγει σε ζαβολιές. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού θα έχει την τάση να ξεγλιστρά από ό,τι θεωρεί πιεστικό ή να βάζει τους δικούς του κανόνες όταν παίζει ή σε σχολικές εργασίες που το δυσκολεύουν. Εξετάστε αν όντως πιέζεται για να κερδίσει, όπως επίσης και τη σχέση του με τον ανταγωνισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Όλα τα φώτα στραμμένα επάνω του!

Η αποδοχή, η αναγνώριση και η ενθάρρυνση είναι τρία βασικά συναισθήματα που έχουν ανάγκη όλα τα παιδάκια αλλά ιδιαίτερα ο μικρός Αιγόκερως. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο μεσουράνημα του, το μικρό σας διακρίνεται στα ομαδικά παιχνίδια, όπου όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα επάνω του. Η εσωτερική του επιθυμία είναι να κερδίζει το σεβασμό των άλλων. Η έμφυτη τάση του να στοχεύει στην κορυφή είναι ξεκάθαρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Αγαπημένο του παιχνίδι οι συσκευές!

Ο μικρός Υδροχόος έλκεται από οτιδήποτε ηλεκτρονικό, το οποίο χειρίζεται με μεγάλη ευκολία Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του το αγαπημένο του παιχνίδι γίνονται οι συσκευές του σπιτιού. Αντί να του απαγορεύσετε να τις αγγίζει είναι προτιμότερο να του δείξετε πώς να τις χρησιμοποιεί. Επειδή έχει μεγάλη αδυναμία στο κινητό, για να μην πειράζει το δικό σας αγοράστε του ένα ψεύτικό.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Πονάνε τα δέντρα όταν τα κόβουμε;

Το καλοσυνάτο μικρό σας δείχνει μεγάλη ευαισθησία για ό,τι υπάρχει γύρω του και μπορεί να σας ρωτήσει αν πονάνε τα δέντρα όταν τα κόβουμε. Γίνεται επίσης πολύ καλός φίλος με τα ζωάκια και δένεται μαζί τους. Αν μάλιστα το αγαπημένο του κατοικίδιο πάθει κάτι θα έχετε σπαραξικάρδιες σκηνές. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον 8ο οίκο του μπορεί να αναρωτιέται που πηγαίνουν τα ζωάκια όταν φεύγουν από τη γη.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved