Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 16/3 έως 22/3 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Η Πανσέληνος των Ιχθύων ευνοεί όσους θέλετε να ενδώσετε σε μυστικούς έρωτες ή να δράσετε στο παρασκήνιο. Ωστόσο, επειδή ο Ερμής μπαίνει τα ξημερώματα της Τρίτης στους Ιχθύες, στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, να φυλάτε τα νώτα σας από τους κακόβουλους που μπορεί να σας κουτσομπολέψουν. Από το βραδάκι της Πέμπτης θα αρχίσει να πνέει ένας πιο θερμός αέρας καθώς ο Ήλιος θα μπει στο ζώδιό σας. Αξιοποιείστε τον για να ξεκαθαρίσετε άμεσα τις θέσεις σας καθώς, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα συμμετέχει σε σκληρά σχήματα που μπορεί να βάλουν σε μεγάλο κίνδυνο τις σχέσεις σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου, η οποία θα επηρεάσει την καθημερινότητά σας. Αναμένεται πολλή και σκληρή δουλειά με μικρή απόδοση και αρκετές εντάσεις. Σημειωτέον ότι είστε ευάλωτοι στο παρασκήνιο που σημαίνει ότι πρέπει να προσέχετε ποιους θα εμπιστευτείτε, αν και πότε θα συμμετέχετε σε πηγαδάκια ή θα μιλήσετε για τα σχέδιά σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καιρός να αρχίσω μια δίαιτα, αποτοξίνωσης ή αδυνατίσματος για να προστατέψω την καλή μου υγεία.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Με τη Σελήνη της Πανσελήνου των Ιχθύων να δεσπόζει στο ζώδιο των ερώτων σας, την Παρθένο και με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο να σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Ουρανό, φαίνεται ότι αρκετοί Ταύροι θα βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας. Γενικότερα, αν ο προσωπικός σας χάρτης δεν προσβάλλεται, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις για τις αισθηματικές σας υποθέσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει την καριέρα σας στην ηλιακή σας οικοθεσία, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες πιο ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα της δουλειάς αλλά, ωστόσο, να θυμάστε ότι τίποτε δεν θα γίνει αν δεν παλέψετε πολύ σκληρά για να το αποκτήσετε. Επίσης, αν ανοίξουν κάποια παράθυρα ευκαιριών, μην τα παραβλέψετε αν δεν υπόσχονται άμεσα κέρδη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ήλιος μπαίνει από το απόγευμα της Πέμπτης στον Κριό. Ας φροντίσω την υγεία μου. Οι μέρες αυτές είναι καλές για να αρχίσω ένα πρόγραμμα γυμναστικής και άθλησης για να χάσω κιλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σας περιβάλλον του Υδροχόου και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, όψη που καταδεικνύει ότι οι εκπλήξεις θα είναι μάλλον ευχάριστες. Η είσοδος του Ηλίου στον Κριό από το απόγευμα της Πέμπτης είναι επίσης ένας ενθαρρυντικός παράγοντας για τα θέματα καρδιάς αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τον ανάδρομο Άρη που θα βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι και θα προκαλεί μπερδέματα.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Κυριακή στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου θα σας αναγκάσει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις και στις ευθύνες που θα αναγκαστείτε να επωμιστείτε. Από την Τρίτη που θα περάσει και ο Ερμής στους Ιχθύες και θα πλησιάζει επικίνδυνα τον Ποσειδώνα, να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί μπορεί να κάνετε κάποια σημαντικά λάθη, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας εστιαστώ περισσότερο στις ανάγκες της οικογένειάς μου. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να εγκυμονεί οικογενειακές υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Κυριακή στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σας. Δεν αποκλείει ευχάριστες εξελίξεις, περιπέτειες, φλερτ και –γενικότερα- όλα αυτά που φέρνει η άνοιξη και σχετίζονται με τις ερωτικές διαθέσεις μας. Ωστόσο, μην ξεχνάτε τον Άρη από τον Ζυγό, ο οποίος θα είναι αρκετά πιεστικός για όλους σας. Καλές οι περιπέτειες, αρκεί να μην σας εκθέτουν σε συναισθηματικούς κινδύνους.

Καριέρα – Οικονομικά: Σε ένα κλίμα πολλών εντάσεων, έρχεται να προστεθεί ο ανάδρομος Άρης από τον Ζυγό και να προκαλέσει ανατρεπτικές καταστάσεις συνοδευμένες από κούραση και αγγαρείες. Καλύτερα να κάνετε ένα όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα, να αποφύγετε όσους σας κολακεύουν και να επικεντρωθείτε στους στόχους που είχατε αρχίσει να υλοποιείτε εδώ και αρκετό καιρό. Αν επανέλθουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θέματα που είχαν συζητηθεί στο παρελθόν και δεν είχαν ευδοκιμήσει, δώστε την πρέπουσα σημασία.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Πέμπτη που ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό, θα πρέπει να δώσω περισσότερη έμφαση σε θέματα καριέρας και στην κοινωνική προβολή μου.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Υδροχόο, στον έβδομο οίκο, των σχέσεών σας της ηλιακής σας οικοθεσίας, γεγονός που ανάβει το πράσινο φως για τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό ευνοεί τους κεραυνοβόλους έρωτες, τις περιπέτειες και τις ευχάριστες εκπλήξεις που μπορεί να ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά σας με πολύ ωραίο τρόπο. Από το απόγευμα της Πέμπτης που ο Ήλιος θα μπει στον Κριό θα νιώθετε ακόμη πιο έντονη την ανάγκη να παίξετε τα παιχνίδια σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται την Κυριακή στον άξονα των οικονομικών σας που σχετίζεται με τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικούς οργανισμούς. Στο ίδιο περιβάλλον θα περάσει και ο Ερμής από την Τρίτη γι αυτό πάρτε τις αποφάσεις σας και κινηθείτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε για να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν και πιθανώς σας αγχώνουν. Ευνοημένοι θα είστε σε θέματα συνεργασιών ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείτε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση από εκεί που δεν την περιμένετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να γυρίσω την πλάτη μου σε αυτούς που θα μου προτείνουν εύκολα κέρδη. Το πιο πιθανό είναι να με βάλουν σε περιπέτειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Κυριακή στον ζωδιακό σας άξονα, θέτει επί τάπητος το θέμα «εγώ και οι άλλοι» και, φυσικά, επηρεάζει τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Παράλληλα, ο κυβερνήτης σας Ερμής τη σιγοντάρει καθώς από την Τρίτη μπαίνει και αυτός στο περιβάλλον των Ιχθύων, εξωθώντας σας να πάρετε αποφάσεις ή να σκεφτείτε τα θέματα σχέσεων. Να προσέχετε γιατί ο Ερμής οδεύει ολοταχώς για την αγκαλιά του Ποσειδώνα και είναι πιθανόν να βλέπετε πολύ ωραιοποιημένες τις καταστάσεις που σας αφορούν.

Καριέρα – Οικονομικά: Τα γεγονότα θα στρέψουν την προσοχή σας σε θέματα συνεργασιών και, γενικότερα, στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Από την άλλη, τόσο ο ανάδρομος Άρης στον Ζυγό όσο και ο Ήλιος που από το απόγευμα της Πέμπτης θα βρίσκεται στον Κριό, σας εξωθούν στο να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Συμβουλή μου είναι να κλείσετε εκκρεμείς υποθέσεις του παρελθόντος, να κάνετε τους απαραίτητους διακανονισμούς για να μην πελαγοδρομήσετε αργότερα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στο έκτο ηλιακό μου σπίτι καλό θα ήταν να φροντίσω για την εμφάνισή μου, να κάνω μια δίαιτα αποτοξίνωσης ή αδυνατίσματος, να ακολουθήσω μια κούρα ομορφιάς.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Φαίνεται ότι αυτή την εβδομάδα σας χαμογελάει λίγο η τύχη στο θέμα έρωτας καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον Υδροχόο, το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι και από αυτή τη θέση σχηματίζει μία όψη εξαγώνου με τον Ουρανό. Το σχήμα μπορεί να σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, ανανεωτικές καταστάσεις, καινούργιες περιπέτειες, φλερτ. Εννοείται ότι πρέπει να αξιοποιήσετε τις περιστάσεις αλλά στους λάτρεις της περιπέτειας οφείλω να υπενθυμίσω ότι τόσο ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας όσο και οι υπόλοιπες όψεις που δέχεστε, είναι αποκαλυπτικές γι αυτό προσέξτε τι ρισκάρετε κάθε φορά.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου θα σας βάλει στη διαδικασία να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Το θέμα καθημερινότητα ενισχύεται και από τον Ερμή που από την Τρίτη θα περάσει στους Ιχθύες. Αν στη εξίσωση βάλουμε και τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σας, τότε αναμένονται αγγαρείες, ευθύνες, προβλήματα, κούραση και ανατρεπτικές καταστάσεις. Τώρα πρέπει να κάνετε ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα για να μην «χάσετε την μπάλα» και για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μην παραμελήσω θέματα υγείας αυτή την περίοδο. Καλή εποχή για να αρχίσω μια δίαιτα αδυνατίσματος ή αποτοξίνωσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Αναμφισβήτητα ο έρωτας αποτελεί το θέμα σας αυτή την περίοδο. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Κυριακή στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου, στο περιβάλλον που σχετίζεται με τα ερωτικά σας, στρέφει την προσοχή σας στον ερωτικό τομέα καθώς δεν αποκλείει τα μεγάλα πάθη, τους δραματικούς έρωτες, τα φλερτ αλλά και τις αυταπάτες, τις υπέρμετρες δόσεις ρομαντισμού και την κρυάδα που συνεπάγονται.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα πέμπτου – ενδεκάτου της ηλιακής σας οικοθεσίας ενώ στον πέμπτο σας μπαίνει και ο Ερμής από την Τρίτη. Φαίνεται ότι η δημιουργικότητά σας θα εκφράζεται με περισσότερη ευκολία και θα βρίσκει πιο γόνιμο έδαφος για να καλλιεργηθεί. Οι καλλιτέχνες του ζωδίου σας θα βρίθετε εμπνεύσεων και δημιουργικότητας, γεγονός που πρέπει να αξιοποιήσετε. Οι υπόλοιποι θα βγείτε κερδισμένοι αυτή την περίοδο αν μπορέσετε να αγαπήσετε το αντικείμενό σας, να βρείτε σε αυτό κάτι ενδιαφέρον.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό, το έκτο ηλιακό μου σπίτι. Μπορεί να έχω κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις στη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Η Πανσέληνος που δίνει το στίγμα της σε αυτή την εβδομάδα, σας αναγκάζει να εστιαστείτε στην οικογένεια και στην καριέρα. Ωστόσο, η είσοδος του Ηλίου στον Κριό από το απόγευμα της Πέμπτης, θα ευνοήσει τις ερωτικές σας υποθέσεις ενώ η Αφροδίτη από τον Υδροχόο και το εξάγωνό της με τον Ουρανό πριμοδοτούν τα φλερτ και τις περιπέτειές σας καθώς, αν μη τι άλλο, υπόσχονται καινούργιες γνωριμίες.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Κυριακή στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου θα θέσει επί τάπητος θέματα καριέρας και οικογένειας. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αναγκαστείτε να αφοσιωθείτε σε αυτούς τους τομείς, να αναλάβετε ευθύνες και πιθανώς θα αγχωθείτε. Είναι προτιμότερο να αποφύγετε τις τριβές, να κρατήσετε μια θετική στάση στα πράγματα και να έχετε υπομονή με άτομα που σας περιβάλλουν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ερμής μπαίνει την Τρίτη στους Ιχθύες. Ας επικεντρωθώ σε θέματα οικογένειας και ακίνητης περιουσίας. Ωστόσο, ας προσέχω τις κινήσεις μου γιατί ο Ερμής οδεύει ολοταχώς προς τον Ποσειδώνα που η συνάντησή τους μπορεί να μου δημιουργήσει αυταπάτες και έλλειμμα ευθυκρισίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου, σας δημιουργεί μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις για να περάσετε καλά, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, να νιώσετε πιο όμορφα, να διασκεδάσετε. Βεβαίως, προσέξτε τις κινήσεις σας γιατί οι σκληρές όψεις που δέχεστε δεν παύουν να ισχύουν ενώ ο ανάδρομος Άρης από τον Ζυγό δεν αποκλείει τις ανατροπές.

Καριέρα – Οικονομικά: Από την Πέμπτη ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Κριό και θα σας βάλει στη διαδικασία να διαπραγματευτείτε θέματα οικογένειας και καριέρας, τα οποία φωτίζει. Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, το δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, δίνει πολλές ελπίδες για τις οικονομικές σας υποθέσεις και δεν αποκλείει την αύξηση των εσόδων σας αυτή την περίοδο. Να θυμάστε ότι κάθε σας κίνηση πρέπει να είναι πολύ προσεκτική γιατί, παράλληλα, δέχεστε πολύ σκληρές όψεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ερμής μπαίνει από την Τρίτη στους Ιχθύες, το τρίτο ηλιακό μου σπίτι και υπόσχεται ταξίδια, μετακινήσεις, επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον κυβερνήτη σας Ουρανό! Αυτό είναι αρκετό για να μπείτε σε περιπέτειες της αρεσκείας σας που ναι μεν μάλλον θα είναι μικρής διάρκειας αλλά, ταυτόχρονα, θα είναι μεγάλης έντασης. Παράλληλα, ο Ήλιος που από το απόγευμα της Πέμπτης θα βρίσκεται στον Κριό, υπόσχεται καινούργιες γνωριμίες και πολλές μετακινήσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου σας βάζει στη διαδικασία να εστιαστείτε στον οικονομικό τομέα. Οι όψεις που σας επηρεάζουν απαιτούν μια καλύτερη διαχείριση και, βεβαίως, σας καλούν να μην παρασυρθείτε από τις βιτρίνες και από την πολυέξοδη Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να συζητήσετε θέματα καινούργιων συνεργασιών ή να δεχθείτε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για μελλοντική συνεργασία.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν αποκλείεται να βρω κάποιες επαγγελματικές λύσεις που θα αυξήσουν το εισόδημά μου. Ο Ερμής από τους Ιχθύες είναι θετικός για να κάνω τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις για τις οικονομικές μου υποθέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Την Κυριακή πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονά σας και, εκτός των άλλων, επηρεάζει τις ερωτικές σας σχέσεις. Αναμένονται κάποιες εξελίξεις που μάλλον θα είναι ευχάριστες ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε συζητήσεις ή να πάρετε αποφάσεις ή να δοθούν υποσχέσεις καθώς ο Ερμής από την Τρίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Η Αφροδίτη που κινείται στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, πριμοδοτεί το παρασκήνιο της προσωπικής σας ζωής και «μιλάει» για μυστικούς έρωτες και πάθη...

Καριέρα – Οικονομικά: Οι συνεργασίες σας μπαίνουν στη πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σας αυτές τις μέρες λόγω Πανσελήνου ή λόγω Ερμή που θα μπει στο ζώδιό σας. Πάρτε τις αποφάσεις σας αλλά να προσέχετε γιατί μπορεί να μην διαθέτετε την απαραίτητα ευθυκρισία για να αποφασίσετε με ποιους θα πάτε και ποιους θα αφήσετε. Σε κάθε περίπτωση, η γνώμη των φίλων ή των ειδικών θα σας φανεί πολύ χρήσιμη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτή την περίοδο ας αφουγκραστώ την εσωτερική μου φωνή κι ας εστιαστώ στις ανάγκες μου. Οφείλω να τις σεβαστώ για να μπορέσω να τις ικανοποιήσω.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved