Παιδικό Ωροσκόπιο από 10/2 έως 16/2

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 10/2 έως 16/2

ΚΡΙΟΣ

102112205

Ένας τολμηρός εξερευνητής!

Το γεμάτο ενέργεια Κριαράκι σας είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να ριχτεί στην περιπέτεια και την εξερεύνηση του κόσμου, γιατί κάθε τι καινούργιο το ενθουσιάζει. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Άρη στο απέναντι του ζώδιο, καλό θα ήταν να το κατευθύνεται σε ασχολίες με έντονη σωματική δράση, όπως ο αθλητισμός, ώστε να εκτονώνει την ατελείωτη του ενέργεια αλλά και να μάθει τη σημασία της συνεργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Τάξη και ασφάλεια!

Ο μικρός Ταύρος έχει ανάγκη από τάξη και ασφάλεια τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε υλικό επίπεδο. Οι αλλαγές τον τρομάζουν και χρειάζεται χρόνο για να καταλάβει πως θα επεξεργαστεί κάθε τι καινούργιο στη ζωή του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον Υδροχόο, δύσκολα θα το πείσετε να κάνει κάτι που δεν θέλει. Αντί να καταφύγετε στην πίεση δείξτε του τη χρήσιμη πλευρά αυτού που του προτείνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Οπτικός ερεθισμός!

Από πολύ νωρίς ο μικρός Δίδυμος ασχολείται με κάθε τι που τον ερεθίζει οπτικά και εγκεφαλικά. Δεν κουράζεται ποτέ να μαθαίνει και να πληροφορείται για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή ανάδρομο στους Ιχθύες οι ατελείωτες ερωτήσεις του δεν θα έχουν σταματημό. Προσέξτε τι θα του απαντήσετε, αν δεν θέλετε να σας έχει όλους «στην τσίτα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Οι κεραίες του πιάνουν τα πάντα!

Ο μικρός Καρκίνος δένεται εύκολα με καταστάσεις, πράγματα και ανθρώπους και οι κεραίες του πιάνουν ό,τι συμβαίνει γύρω του. Αντλεί ενάργεια από τα αγαπημένα του πρόσωπα όταν όλα κυλούν ήρεμα. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον τέταρτό του οίκο, που αντιπροσωπεύει το σπίτι, προσέξτε τις συζητήσεις που κάνετε μπροστά του, γιατί αν νοιώσει ότι κάτι δεν πάει καλά, θα γίνει αφετηρία για ατελείωτες σκέψεις και γκρίνια.

ΛΕΩΝ

102112197

Δύσκολα αλλάζει προτιμήσεις

Το Λιονταράκι σας ανήκει στην ομάδα των σταθερών ζωδίων γι' αυτό δεν αλλάζει εύκολα τις προτιμήσεις του. Αν δείξει ενδιαφέρον σε ένα συγκεκριμένο τομέα ή σε ένα χόμπι, είναι απίθανο να το βαρεθεί ή να το απορρίψει μελλοντικά. Είναι σημαντικό λοιπόν να δώσετε, από τώρα που είναι ακόμα νωρίς, σημασία στις τάσεις αλλά και στις δυνατότητες του ώστε να το ενθαρρύνετε στη σωστή για εκείνο κατεύθυνση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Απαιτητικό με τον τρόπο του!

Το μικρούλι σας είναι ένα παιδάκι που δείχνει στους άλλους ήσυχο, αλλά μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απαιτητικό με ένα τρόπο όχι και τόσο φανερό. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, τα άτομα που βρίσκονται δίπλα του θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διάθεση του. Έτσι άλλες φορές θα είναι ήρεμο και ευχαριστημένο και άλλες ευερέθιστο και ιδιότροπο.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Τι να διαλέξω;

Επειδή το μικρούλι σας συνήθως είναι αναποφάσιστο και δεν μπορεί εύκολα να κάνει μια επιλογή, περιμένει από τους άλλους να καταλάβουν τις ανάγκες του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον Υδροχόο τα κύρια χαρακτηριστικά του θα είναι η ανυπομονησία, η υπερκινητικότητα του και η διάθεση του να είναι διαρκώς εκτός σπιτιού. Φροντίστε σιγά- σιγά να μάθει να έχει εμπιστοσύνη στην δική του γνώμη και να παίρνει πρωτοβουλίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Συναισθηματική ένταση και εσωστρέφεια!

Ο μικρός Σκορπιός είναι ένα παιδάκι πολύ συναισθηματικό και ευαίσθητο αν και ομολογουμένως καταβάλλει ιδιαίτερες προσπάθειες να δείχνει το αντίθετο. Η ισχυρή του διαίσθηση και η συναισθηματική του ένταση το κάνει ιδιαίτερα εσωστρεφές. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Άρη στον δωδέκατο οίκο του αν δείτε ότι έχει τη τάση να απομονώνεται στο δωμάτιο του ή να θέλει να παίζει μόνο του με τα παιχνίδια του, αφήστε το, το έχει ανάγκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Σκανταλιές και διπλωματία!

Παρ' όλο που το μυαλουδάκι του το έχει στη σκανταλιά, δύσκολα θυμώνει κανείς μαζί του. Με τη διπλωματία του καταφέρνει και να κάνει το δικό του και να γλιτώνει τις τιμωρίες. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στους Ιχθύες επειδή θα βαριέται εύκολα με ό,τι κι αν καταπιάνεται φροντίστε να αλλάζει συνεχώς παραστάσεις για να μην πλήττει. Μια καλή ιδέα είναι να το στρέψετε στα σπορ για να εκτονώσει την ενέργεια του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Αδιαπραγμάτευτοι κανόνες !

Ο μικρός Αιγόκερως έχει τους δικούς του κανόνες και συνήθειες και δεν τους διαπραγματεύεται. Λειτουργεί με τους προσωπικούς του ρυθμούς και αφιερώνεται με ζήλο σε ό,τι κάνει. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον Υδροχόο, μπορεί να το δείτε να αγωνίζεται με πείσμα προκειμένου να καταφέρει τις επιδιώξεις του. Είναι σημαντικό να του διδάξετε να έχει μέτρο και να βάζει στόχους που να μπορεί να φτάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Θέλω να αλλάξω όλο τον κόσμο!

Ο μικρός σας επαναστάτης θα ήθελε να αλλάξει όλο τον κόσμο όχι όμως και τον εαυτό του. Έχει συγκεκριμένες απόψεις για όλα τα πράγματα και όσο κι να προσπαθήσετε να το πείσετε για το αντίθετο, τόσο πιο άκαμπτο θα γίνεται. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω βοηθήστε το να καταλάβει ότι καλές είναι οι θεωρίες αλλά υπάρχουν και πρακτικά θέματα στα οποία δεν πρέπει να γυρίζει την πλάτη.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Στο μαγικό κόσμο της φαντασίας!

Ο άγγελός σας ζει στο μαγικό κόσμο της φαντασίας και δεν δείχνει καμιά διάθεση να γυρίσει στη γήινη πραγματικότητα. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο του, ταξιδέψτε και εσείς μαζί του - στον ελεύθερο χρόνο σας - στο κόσμο του παραμυθιού, και παίξτε με τις νεράιδες, τις καλές μάγισσες, τις βασιλοπούλες και τους ιππότες. Αν πάλι έχει καλλιτεχνικές τάσεις, φροντίστε να τις καλλιεργήσει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved