Παιδικό Ωροσκόπιο από 3/2 έως 9/2

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 3/2 έως 9/2

ΚΡΙΟΣ

102112205

Χωρίς κανόνες και περιορισμούς!

Ο μικρός Κριός θέλει να εκφράσει τον δυναμισμό και την δημιουργικότητα του χωρίς κανόνες και περιορισμούς. Αυτή την εβδομάδα που ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου θα αρνείται πεισματικά να ακολουθήσει το οποιοδήποτε πρόγραμμα πρέπει να ακολουθήσει. Ανυπάκουο, αδιάφορο και αμετακίνητο σε ότι βάλει στο μυαλό του. Το σίγουρο όμως είναι, πως ότι κι αν κάνει, θα έχει τη δική του σφραγίδα.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Φύση και σωστή διατροφή!

Το Ταυράκι σας σαν γνήσιο παιδί της Αφροδίτης ξέρει να απολαμβάνει όλα τα ωραία και γευστικά πράγματα της ζωής. Αντιλαμβάνεται ότι συμβαίνει γύρω του μέσω των αισθήσεων. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον έκτο οίκο του, οι μικρές εξορμήσεις στη φύση - όποτε το επιτρέπει ο καιρός - σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή θα συμβάλουν αρκετά στη συναισθηματική του ισορροπία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Περίεργο και πολυμήχανο!

Περίεργο και πολυμήχανο το πανέξυπνο μικρό σας αναζητά διαρκώς τρόπους για να γοητεύσει. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων θα σκαρφίζεται διάφορους ρόλους προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει κάθε φορά. Το μεγαλύτερο ταλέντο του είναι η επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Περιμένοντας μια απάντηση χρησιμοποιεί εκτός από το λόγο, την κίνηση και τις γκριμάτσες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Προσκόλληση και παράπονα!

Ο μεγάλος συναισθηματισμός του μικρού Καρκίνου το οδηγεί συχνά στο να προσκολλάται στη αγαπημένη μανούλα του. Καταφεύγει με το παραμικρό στο παράπονο προκειμένου να εξασφαλίσει την τρυφερότητα και την ασφάλεια που χρειάζεται για να είναι ευτυχισμένο. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω προτρέψτε το να βγει έξω από τον κλειστό οικογενειακό κύκλο και να αναπτύξει σχέσεις με άλλα παιδάκια.

ΛΕΩΝ

102112197

Λόγος και κίνηση!

Το αξιαγάπητο μικρό σας έχει ανάγκη να το προσέχουν και να το θαυμάζουν. Με όπλα του τη σιγουριά με την οποία μιλάει και τη λεονταρίσια κίνηση του, δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο Ζυγό ένας καλός τρόπος για να εκφράσει τη δημιουργικότητα του είναι μέσα από μια καλλιτεχνική δραστηριότητα, όπως είναι ο χορός και το τραγούδι ή η εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Αξιοποιεί και διακρίνει!

Η λεπτομερής ανάλυση που κάνει σε πρόσωπα και πράγματα βοηθάνε το εγκεφαλικό Παρθενάκι σας να αξιοποιεί και να διακρίνει το σωστό από το λάθος και το χρήσιμο από το άχρηστο. Υπάρχουν όμως φορές που χάνει το μέτρο και τότε παίζει με τα νεύρα όσων βρίσκονται γύρω του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων η αδιάκοπη κριτική και η γκρίνια του θα δοκιμάσουν την υπομονή σας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Ευκολία στο να κάνει σχέσεις!

Το μεγαλύτερο ταλέντο του μικρού Ζυγού είναι η ευκολία με την οποία κάνει σχέσεις με όσους το ενδιαφέρουν. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου είναι πραγματικά περιζήτητο, ιδιαίτερα από τα παιδάκια του αντιθέτου φίλου. Επειδή αυτό του αρέσει πολύ, είναι πρόθυμο να κάνει υποχωρήσεις προκειμένου να είναι αποδεκτό. Μάθετε το όσο είναι νωρίς να μην εξαρτάται από τη γνώμη των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Δεν ξέρει να χάνει!

Αυτό που δεν ξέρει, και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μάθει ποτέ το δυναμικό μικρό σας είναι να χάνει. Η ζωή του είναι μια διαρκής μάχη για επικράτηση και λίγο το νοιάζει ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσει για να τα καταφέρει. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω η υπομονή και στρατηγική του είναι πράγματι αξιοζήλευτες. Μπορεί να πετύχει τα πάντα, αρκεί να το θέλει πραγματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Πως θα φύγω από το σπίτι;

Η αγάπη του για ανεξαρτησία κάνει το Τοξοτάκι σας να αναζητά τρόπους να φεύγει διαρκώς από το σπίτι. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου έχει ανάγκη από έναν ανοικτό χώρο που θα του δίνει την αίσθηση της ελευθερίας. Οργανώστε του λοιπόν μικρός περιπάτους ή εκδρομούλες που θα συνδυάσετε με το αγαπημένο του σπορ και το μικρό σας ζιζάνιο θα είναι πραγματικά ευτυχισμένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Θέλει να ξεχωρίζει!

Ο μικρός Αιγόκερως πολλές φορές παίζει μόνος του, αλλά όταν συμμετέχει σε ομαδικά παιχνίδια επιδιώκει με κάθε τρόπο την αρχηγία. Θέλει να ξεχωρίζει και αυτή η ιδιότητα θα το ακολουθεί σε όλη του τη ζωή. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα το αγγελούδι σας αναζητά την επιβεβαίωση και τον θαυμασμό των άλλων και προκειμένου να το πετύχει μπορεί να ενδώσει στις επιθυμίες τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Κοινωνικό και αξιαγάπητο!

Ο μικρός Υδροχόος είναι από τα πιο αγαπητά και κοινωνικά παιδιά του ζωδιακού. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο των φίλων, η εφευρετικότητα του στρέφεται στο να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της παρέας. Στην προσπάθεια του όμως να γίνει ο σωτήρας των αγαπημένων τους μπορεί να φτάσει σε σημείο να παραμελεί τον εαυτό του. Μάθετε του ό,τι καλή είναι η προσφορά αρκεί να μην γίνεται εκμετάλλευση.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ευαισθησία και ευθιξία!

Ο μικρός σας θησαυρός είναι ένα κράμα ευαισθησίας και ευθιξίας. Χωρίς σοβαρό λόγο μεγαλοποιεί και δραματοποιεί ό,τι συμβαίνει γύρω του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο του η διάθεση του θα αλλάζει με ταχύτητα αστραπής και οι παραξενιές του συχνά θα σας προκαλούν πονοκέφαλο. Αποφύγετε να το πιέσετε γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να σας λέει ψέματα. Είναι καλύτερα να συνδυάστε το μήνυμα που θέλετε να του περάσετε με ένα μύθο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved