Παιδικό Ωροσκόπιο από 27/1 έως 2/2

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 27/1 έως 2/2

ΚΡΙΟΣ

102112205

Παιδικά χτυποκάρδια!

Ο μικρός Κριός αγαπά με πάθος ό,τι αγαπά και δεν τον πτοούν οι δυσκολίες όταν θέλει να κατακτήσει οτιδήποτε του αρέσει. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Άρη στο έβδομο σπίτι του, ένας φλογερός έρωτας με ένα παιδάκι του αντιθέτου φύλου, μπορεί να το οδηγήσει σε παρακινδυνευμένες συμπεριφορές. Μην εκπλαγείτε αν προσπαθήσει να γίνει ο ήρωας στα μάτια του μικρού που του έχει κλέψει την καρδιά.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Κτητικότητα που δεν διαπραγματεύεται!

Η κτητικότητα που χαρακτηρίζει στο Ταυράκι σας είναι εξαιρετικά μεγάλη δεν κάνει διακρίσεις αν αφορά ένα αγαπημένο του πρόσωπο ή τα χρήματα που του κάνουν δώρο. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη στον Αιγόκερω – ένα γήινο ζώδιο - μη σας κάνει εντύπωση, προκειμένου να έχει την προσοχή σας, αν παραπονιέται ότι δεν του αφιερώνεται αρκετό χρόνο ή ασχολείστε περισσότερο με κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Αλλεργία στις βαρετές υποχρεώσεις!

Σβέλτο και πολυμήχανο το εφευρετικό Διδυμάκι σας αποφεύγει όσο περνάει από το χέρι του τις βαρετές υποχρεώσεις. Έχει την ικανότητα να ξεγλιστρά στον τον υδράργυρο. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη, στον πέμπτο οίκο – του παιχνιδιού και της διασκέδασης - δύσκολα θα καταφέρετε να το αποσπάσετε από τα ενδιαφέροντα του. Μπορεί οι δραστηριότητες του να κρατάνε λίγο αλλά εύκολα θα επινοεί κάτι καινούργιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Τι κρύβεται μέσα στο σκληρό του καβούκι;

Ο μικρός Καρκίνος δεν είναι ένα εύκολο παιδάκι και δύσκολα μπορεί κανείς να αντιληφθεί τι κρύβεται μέσα στο σκληρό του καβούκι. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο όγδοο σπίτι του οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες του θα είναι πολύ έντονες έστω κι αν δεν τις εκφράζει με λόγια. Δένεται με ό,τι αγαπάει και θα έχετε κλάματα και δραματικές ιστορίες αν ρίξετε έστω και μια ματιά σε ένα άλλο παιδάκι.

ΛΕΩΝ

102112197

Βοηθά με την καρδιά του όποιον έχει ανάγκη!

Προστατευτικό και μεγαλόψυχο το δυναμικό μικρό σας βοηθάει με την καρδιά του όποιον έχει ανάγκη. Η μεγάλη του αδυναμία όμως είναι, ό,τι επιδιώκει να συντονίζει αυτούς που έχει γύρω του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στον Υδροχόο θα το δείτε συχνά να κάνει το δάσκαλο στα άλλα παιδάκια, κουνώντας επιδεικτικά το δάκτυλο του σε αυτά που δεν του δίνουν την πρέπουσα κατ΄ εκείνο σημασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Το σκηνικό αλλάζει!

Το αναλυτικό πνεύμα και η το τετράγωνο μυαλό του επιτρέπουν στο μικρό Παρθένο να βλέπει τα πράγματα ξεκάθαρα. Στο τέλος όμως της εβδομάδας που ο κυβερνήτης του ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στους Ιχθείς, το σκηνικό αλλάζει. Η πρακτική του πλευρά εξασθενεί και οι σκέψεις του είναι ακαταλαβίστικες. Μπορεί να διαπιστώσετε επίσης ό,τι τα άλλα παιδάκια του παίρνουν τα πράγματα του.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Καναπές ή βόλτα;

Ο μικρούλης Ζυγός εφευρίσκει με μεγάλη ευκολία τρόπους που θα τον κάνουν αγαπητό στους άλλους. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιο δεν το ενδιαφέρει καθόλου αν αρέσει και το μόνο που θέλει είναι να κάνει αυτό που θέλει. Η διάθεση του αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη. Εκεί που είναι κουρνιασμένο στο καναπέ και βαριέται να πάει μέχρι τη κουζίνα, ξαφνικά θα σας ζητά επίμονα να πάτε βόλτα. Υπομονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Κλειστός σαν στρείδι!

Το να μπει κάποιος στο άκαμπτο μυαλό ενός Σκορπιού είναι πραγματικά άθλος. Εκεί που σου μιλάει για διάφορα πράγματα και νομίζεις ό,τι τον έχει πλησιάσει, ξαφνικά κλείνει σαν στρείδι. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στον Υδροχόο παρ΄ όλο που συχνά θα δείχνει πρόθυμο να σας ακούσει, η συμπεριφορά του θα είναι κάπως απόμακρη και δεν θα βλέπει την ώρα να χαθεί στον κόσμο του Ιντερνέτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Δυσκολία συγκέντρωσης

Με την ανησυχία στο αίμα του και τη σκανταλιά στο μυαλό του ο μικρός Τοξότης προσπαθεί να εξερευνήσει κάθε τι που το εντυπωσιάζει. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, ενώ η διάθεση του να μαθαίνει καινούργια πράγματα είναι αστείρευτη, η δυσκολία του να συγκεντρωθεί, το κάνει να παρατάει με ευκολία ό,τι αρχίζει. Εκπαιδεύστε το όσο είναι νωρίς να ολοκληρώνει ό,τι αρχίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Φλερτάροντας την κορυφή!

Το πείσμα και η μεθοδικότητα με την οποία υπερπηδά κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο του, το επίμονο Αιγοκεράκι σας, είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου του το μικρό σας στην κυριολεξία φλερτάρει την κορυφή. Το μόνο που το ενδιαφέρει είναι η πρωτιά, σε ό,τι κι αν καταπιαστεί. Φροντίστε να ξεκουράζεται και να τρέφεται σωστά γιατί καιροφυλαχτούν μικρό-ιώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Συμπαράσταση αλλά και καταπίεση!

Οι φίλοι είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του Υδροχόου από μικρή ηλικία. Κολλητοί του είναι αυτοί με τους οποίους μπορεί να μοιραστεί τις σκέψεις και τα σχέδια του. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον ενδέκατο οίκο του –φιλία και συντροφικότητα – κάνει ό,τι μπορεί για να συμπαρασταθεί στους φίλους του, αλλά συνάμα είναι και καταπιεστικό με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διαφωνίες και τσακωμοί.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Θα το κάνω αύριο!

Ο μικρός Ιχθύς ζει συνήθως σε έναν ιδανικό κόσμο και μεταθέτει γι αργότερα όλα αυτά που πρέπει να κάνει. Γι αυτό προσπαθεί να βρίσκεται δίπλα σε άτομα πιο δυναμικά και αποφασιστικά από το ίδιο. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο δωδέκατο σπίτι του, ψάχνει τρόπους να ξεφύγει από το καθημερινό του πρόγραμμα. Ενθαρρύνετε τις πιο πρακτικές πλευρές του και καταπολεμήστε την αναβλητικότητα του.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved