Παιδικό Ωροσκόπιο από 20/1 έως 26/1

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 20/1 έως 26/1

ΚΡΙΟΣ

102112205

Πείσμα και διπλωματία!

Το αυτόνομο και δυναμικό Κριαράκι σας αποζητά συνεχώς και με κάθε ευκαιρία την επιβράβευση. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Άρη στο Ζυγό θα χρησιμοποιήσει ότι μέσα έχει διαθέσιμα, και δεν θα το βάλει κάτω μέχρι να πετύχει αυτό που έχει στο μυαλουδάκι του. Η ευκολία με την οποία εναλλάσσει το πείσμα με τη διπλωματία, θα σας αφήσει κυριολεκτικά άφωνους.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Αυθόρμητο και δυναμικό!

Το κατά τα άλλα πειθαρχημένο και μεθοδικό Ταυράκι σας, μάλλον θα σας κάνει νερά αυτή την εβδομάδα. Με τον Ήλιο στο μεσουράνημα του γίνεται περισσότερο αυθόρμητο και δυναμικό γεγονός που αφ' ενός θα το κάνει δημοφιλές και αφ' ετέρου επιρρεπές σε κρυώματα και μικροατυχήματακια. Αν ασχολείται με κάποιο άθλημα χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Ελευθερία είναι η λέξη κλειδί!

Ελευθερία είναι η λέξη κλειδί για το πολύπλευρο Διδυμάκι σας. Με τον κυβερνήτη τον Ερμή στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου θα κάνει τα πάντα για να ανεξαρτητοποιηθεί. Βαριέται όπως ξέρετε απίστευτα εύκολα γι αυτό πρέπει πάντα να κρατάτε το μυαλό του απασχολημένο. Είναι μια καλή περίοδος να ξεκινήσει μια καινούργια δραστηριότητα μέσα από την οποία θα γνωρίσει νέους φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Θα λέτε άσπρο και θα καταλαβαίνει μαύρο!

Κάθε τι που συμβαίνει στη ζωή του μικρού Καρκίνου γίνεται αφετηρία για ατελείωτες σκέψεις και ιστορίες που πλάθονται στο παιδικό του μυαλό. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στον Υδροχόο εσείς θα λέτε άσπρο και εκείνο θα καταλαβαίνει μαύρο. Μην το πάρετε στα σοβαρά καθώς είναι παροδικό και κυρίως μην το αποπάρετε γιατί θα κλειστεί στο καβούκι του και θα νοιώσει ότι δεν το αγαπάτε.

ΛΕΩΝ

102112197

Φανταχτερά ρούχα και εντυπωσιακά αξεσουάρ!

Η ηλιόλουστη ψυχή του δεν θα μπορούσε παρά να κρύβει ένα παιδί με καλλιτεχνική φύση. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη τον Ήλιο στον Υδροχόο, στην ανάγκη του να υποδυθεί κάποιο ρόλο μπορεί να παρατηρήσετε κάποιες υπερβολές στις ενδυματολογικές του προτιμήσεις. Ρούχα με φανταχτερά χρώματα και εντυπωσιακά αξεσουάρ θα το κάνουν την εμφάνιση τους με σκοπό να ξεχωρίζει ανάμεσα στα άλλα παιδάκια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Απορίες για το κάθε τι!

Ο μικρός Παρθένος είναι ένα παιδάκι που χαίρεται να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Όσο περνάει ο καιρός η παρατηρητικότητα και η χαρακτηριστική εξυπνάδα του μικρού σας ορθολογιστή θα του γεννούν όλο και περισσότερες απορίες για τον κόσμο γύρω του. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου ετοιμαστείτε να απαντήσετε στις πιο παράξενες ερωτήσεις που μπορεί να σκεφτείτε.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Παιχνιδιάρικο και καλλιτεχνικό!

Παιχνιδιάρικο και καλλιτεχνικό το χαριτωμένο σας αγγελούδι. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον πέμπτο του οίκο, τον οίκο της χαράς και της δημιουργικότητας δεν θα χορταίνει το παιχνίδι και τις βόλτες στον παιδότοπο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον μπορεί να δείξει και για τις τέχνες. Αν θέλετε να το κρατήσετε σπίτι ζωγραφίστε μαζί του. Αν προγραμματίσετε μια έξοδο, μια επίσκεψη σε κάποια θεατρική παράσταση σίγουρα θα το εντυπωσιάσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Ευαισθησία και συναισθηματική ένταση!

Η ευαισθησία και υπέρμετρη συναισθηματική του ένταση κάνουν τον μικρό Σκορπιό ένα ιδιαίτερα εσωστρεφές παιδάκι. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Άρη στο πιο μοναχικό σπίτι του ωροσκοπίου, θα έχει την τάση να δραπετεύει στο δικό του κόσμο. Γι αυτό καλό θα ήταν να του δώσετε το χώρο και το χρόνο να το κάνει. Ταυτόχρονα όμως βοηθήστε το να βρει ένα σκοπό για να είναι ισορροπημένο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Αδυναμία στο κινητό!

Περίεργος και φλύαρος ο μικρός Τοξότης το μόνο που σκέπτεται είναι πως θα περάσει καλά την ημέρα του. Από την άλλη το ανήσυχο πνεύμα του, του αρέσει να πειραματίζεται με κάθε τι που βρίσκεται μέσα στο σπίτι. Αυτή την εβδομάδα με τον Έρμη στον Υδροχόο αν το δείτε να χειρίζεται το κινητό σας καλύτερα από εσάς, μην εκπλαγείτε αφού έχει εξαιρετική σχέση με την τεχνολογία. Να έχετε το νου σας όμως γιατί μπορεί να το ξεχάσει οπουδήποτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ένας μικρός σοφός!

Παρατηρώντας το σοφό Αιγοκεράκι σας, ίσως σας σχηματίσετε την εντύπωση ότι έχετε μέσα στο σπίτι έναν μικρό ενήλικα. Και κάθε άλλο παρά άδικο θα έχετε. Με την Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του θα χαίρεται να περνά τον ελεύθερο χρόνο του με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και ιδίως με άτομα που θαυμάζει, αδιαφορώντας προκλητικά για τους συνομήλικους φίλους του που μάλλον ανιαρούς θα τους βρίσκει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Χαμόγελο και διπλωματία!

Αν υπάρχει ένα παιδάκι που να του αρέσει να δοκιμάζει και να υιοθετεί καινούργια πράγματα, αυτό είναι το μικρό σας ζιζάνιο. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο του οι δραστηριότητες του εναλλάσσονται η μία την άλλη με ιλιγγιώδη ταχύτητα, τόσο που ακόμα και εσείς που το ξέρετε καλά δεν προλαβαίνετε να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει. Ποιος όμως μπορεί να αντισταθεί στο χαμόγελο και στη διπλωματία του;

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

«Τραβάτε με κι ας κλαίω»!

Το γνωστό ρητό «τραβάτε με κι ας κλαίω» ταιριάζει γάντι στο Ψαράκι σας αυτή την εβδομάδα. Αυτά που με σθένος υποστηρίζει δεν είναι παρά μια πολύ καλή δικαιολογία για να αποφύγει όσους δεν θέλει να δει. Από την άλλη όταν το πάρει τηλέφωνο το φιλαράκι του, δεν θα καταλαβαίνετε πως από εκεί που ήταν στο δωμάτιό του με τη φόρμα του, έχει ντυθεί, έχει φτιαχτεί και είναι ήδη στην εξώπορτα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved