Παιδικό Ωροσκόπιο από 23/12 έως 29/12

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 23/12 έως 29/12

ΚΡΙΟΣ

102112205

Παιχνίδια με δράση!

Το παιδί Κριός έχει στο αίμα του τον ανταγωνισμό και θέλει να είναι αρχηγός στα παιχνίδια. Φέτος τα Χριστούγεννα διαλέξτε για το δυναμικό σας μπόμπιρα παιχνίδια που θα το κάνουν να βγάλει την ενεργητικότητα του δημιουργικά. Μια καλή ιδέα είναι και οι διάφορες κατασκευές που θα το βοηθήσουν να ακονίσει το μυαλουδάκι του και τη φαντασία του. Ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο θα ενθουσιάσει αγόρια και κορίτσια.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Συναρμολογούμενα παιχνίδια!

Το Ταυράκι σας είναι ένα παιδάκι που του αρέσει να κινείται στους δικούς του αργούς ρυθμούς, και έχει τεράστια αποθέματα υπομονής. Φέτος τα Χριστούγεννα χαρίστε του δώρα που απαιτούν χρόνο για να τα συναρμολογήσει και θα κρατήσουν για μεγάλο διάστημα το ενδιαφέρον του, όπως είναι ένα πάζλ. Επειδή δεν θέλει να κουράζεται, κάτι άλλο που θα το ικανοποιούσε είναι ένα μπλοκ ζωγραφικής με πολύχρωμα μολύβια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Εκπαιδευτικά βιβλία ή ταινίες!

Ο μικρούλης Δίδυμος είναι ένα παιδάκι που λατρεύει να μαθαίνει καινούργια πράγματα και αναζητά συνεχώς νέα ερεθίσματα. Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να του κάνετε για τα φετινά Χριστούγεννα θα ήταν βιβλία και ταινίες εκπαιδευτικού χαρακτήρα ή ντοκιμαντέρ με ζώα. Επίσης θα το ενθουσίαζε ότι έχει σχέση με την κίνηση όπως είναι ένα ζευγάρι πέδιλα για πατινάζ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Βιντεοταινίες με τους αγαπημένους του ήρωες!

Το ευαίσθητο Καρκινάκι με τη ζωηρή φαντασία που διαθέτει, του αρέσει να ακούει ιστορίες αλλά και να υποδύεται διάφορους ρόλους. Φέτος τα Χριστούγεννα χαρίστε του παραμύθια με νεράιδες και ξωτικά ή βιντεοταινίες με τους αγαπημένους του ήρωες. Επειδή είναι ένα παιδάκι ιδιαίτερα ντροπαλό και συνεσταλμένο για να το βοηθήσετε να βγει από το καβούκι του μια ιδέα θα ήταν να του αγοράσετε ένα κουκλοθέατρο για να παίζει με τους φίλους του.

ΛΕΩΝ

102112197

Ρουχαλάκια στα χρώματα του ήλιου!

Το γοητευτικό Λιονταράκι σας είναι ένα παιδάκι που ενθουσιάζεται με ότι λάμπει. Φέτος τα Χριστούγεννα Θέλει τόσο πολύ να ξεχωρίζει και να το θαυμάζουν που μόνο ένα ξεχωριστό δώρο θα το ικανοποιούσε. Ρουχαλάκια στα χρώματα του ήλιου, όπως κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο είναι τα αγαπημένα του. Αν συνοδεύονται και από κάποια αξεσουάρ, τότε ακόμα καλύτερα. Μάθετε το να έχει μέτρο γιατί όπου πέφτει το μάτι του είναι πανάκριβο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Ένα ζωάκι για να το φροντίζει!

Ο μικρός Παρθένος είναι ένα παιδάκι που αποφεύγει τη φασαρία και ικανοποιείτε με απλά πράγματα. Θέλει να νοιώθει χρήσιμο, και ένα δώρο που θα το ικανοποιήσει φέτος τα Χριστούγεννα, θα ήταν ένα ζωάκι. Ακόμα κι ένα αδέσποτο που δεν κοστίζει τίποτα, θα του έδινε μεγάλη χαρά.. Και να είστε σίγουροι ότι μόλις του δείξετε τον τρόπο να το φροντίζει θα το κάνει καλύτερα από τον καθένα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Ομαδικά παιχνίδια!

Το χαριτωμένο μικρό σας είναι ένα παιδάκι που δεν του αρέσει καθόλου να παίζει μόνο του. Φέτος τα Χριστούγεννα, αν θέλετε να δείτε το χαμόγελο να φωτίζει το προσωπάκι του, το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να του κάνετε είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι. Ένας φωτεινός παντογνώστης ή οποιοδήποτε άλλο εκπαιδευτικό παιχνίδι που θα συμμετείχε όλη η οικογένεια θα ήταν ότι το καλύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Ένα σετ μαγικά κόλπα!

Ο μικρός Σκορπιός είναι ένα παιδάκι πολύ παρατηρητικό και το ενθουσιάζει ότι κρύβει μυστήριο. Φέτος τα Χριστούγεννα χαρίστε του παιχνίδια που θα εξάψουν τη φαντασία του όπως ένα σετ με μαγικά κόλπα. Σαν γνήσιο παιδί του Άρη θα του άρεσε επίσης να παίζει με στρατιωτάκια ή επιχειρήστε να το γράψετε αν θέλει, σε ένα δυναμικό άθλημα όπως είναι το τάε κβο ντο ή οποιαδήποτε άλλη πολεμική τέχνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Παιχνίδια για εξωτερικούς χώρους!

Το μικρό σας ζιζάνιο είναι ένα παιδάκι που έχει απόλυτη ανάγκη να νοιώθει ελεύθερο. Γι αυτό προτιμά να παίζει σε έναν ανοικτό χώρο παρά να είναι κλεισμένο στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού. Φέτος τα Χριστούγεννα χαρίστε του ένα ποδήλατο - αν έχετε τη δυνατότητα - ή ένα ζευγάρι πατίνια. Για κάτι πιο οικονομικά προτιμήστε μια μπάλα, ένα σετ από βόλους ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να παίζει έξω από το σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Παιχνίδια στρατηγικής

Ο μικρός Αιγόκερως είναι ένα παιδάκι ιδιαίτερα παρατηρητικό και με το σοφό μυαλουδάκι του αναλύει τα πάντα.. Προτιμά τη συντροφιά των μεγάλων περισσότερο από τους μικρούς φίλους του και δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίζει μόνο του. Φέτος τα Χριστούγεννα θα μπορούσατε να τους χαρίσετε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής όπως είναι το σκάκι. Επειδή αγαπάει τα χρήματα θα το ενθουσίαζε και το παιχνίδι μονόπολη, όπου θα μπορούσε να κερδίζει από την αγοροπωλησία ακινήτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Διαστημικά παιχνίδια!

Ο μικρός Υδροχόος είναι γεννημένος εφευρέτης. Του αρέσει να ασχολείται με ότι έχει σχέση με την τεχνολογία και τις εξερευνήσεις. Φέτος τα Χριστούγεννα χαρίστε του δώρα που να έχουν σχέση με το διάστημα όπως ένα τηλεσκόπιο ή ένα σετ χημείας. Επίσης κατάλληλα παιχνίδια με τα οποία θα ασχολείται ώρες είναι οι διάφορες κατασκευές με κυβάκια ή βιβλία και επιστημονικής φαντασίας.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Παιχνίδια με θέμα τη θάλασσα!

Το ονειροπόλο Ψαράκι σας είναι ένα παιδάκι που εντυπωσιάζεται εύκολα από εικόνες, ήχους, λόγια και συναισθήματα. Τα καλύτερα δώρα που θα μπορούσατε να του χαρίσετε τα φετινά Χριστούγεννα θα ήταν κοχύλι για να ακούει τους ήχους της θάλασσας ή ένα μπλοκ ζωγραφικής με πολύχρωμα μολύβια για να σχεδιάζει την αγαπημένη του θάλασσα και τα ζώα του βυθού. Επίσης θα ενθουσιαστεί με μια βιντεοταινία με τους αγαπημένους του ήρωες.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved