Παιδικό Ωροσκόπιο από 16/12 έως 22/12

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 16/12 έως 22/12

ΚΡΙΟΣ

102112205

Δράση και περιπέτεια

Η λέξη κλειδί για το Κριαράκι σας είναι «δράση». Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο για το μικρό σας ζιζάνιο από το να αισθάνεται καθηλωμένο. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον Τοξότη προσπαθήστε να είναι συνεχώς απασχολημένο με κάτι, και αποφύγετε να του κάνετε υποδείξεις του τύπου «δεν πρέπει να κάνεις» γιατί θα έχετε αντίθετα αποτελέσματα. Τάση για κρυώματα και ιώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Από την πλήρη ζωτικότητα στην ατονία

Προικισμένο με πείσμα και αποφασιστικότητα το Ταυράκι σας μπορεί να δείχνει ότι ακούει τους άλλους αλλά συνήθως δεν εφαρμόζει αυτά που του λένε. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο Ζυγό αν κάτι το ενοχλεί θα γίνεται γκρινιάρικο και εριστικό. Η φυσική του κατάσταση επίσης πιθανό να παρουσιάζει εναλλαγές από την πλήρη ζωτικότητα στην ατονία γι αυτό φροντίστε να τρέφεται σωστά και να ξεκουράζεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Μαγικά χεράκια

Το μεγαλύτερο χάρισμα του μικρού Διδύμου είναι η ικανότητα του να αντιμετωπίζει μόνο του τα μικροπράγματα της καθημερινότητας του. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στον Τοξότη η δημιουργικότητα και φαντασία του πραγματικά θα σας εντυπωσιάσουν. Η δεξιοτεχνία των χεριών του είναι κάτι εκπληκτικό και με ότι κι αν καταπιαστεί να φτιάξει ή να επισκευάσει βρίσκει εύκολα τη λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Σπαραξικάρδιες σκηνές

Δεν υπάρχει κανείς που να είναι καλύτερος στο να δημιουργεί δραματικές καταστάσεις από το τίποτα. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω ακόμα και το παραμικρό μάλωμα ή κριτική από ένα φίλο, δάσκαλο και ιδίως από την αγαπημένη του μανούλα μπορεί να γίνει η αιτία για σπαραξικάρδιες σκηνές. Είναι πολύ σημαντικό γι αυτό να ξέρει πραγματικά πως το αγαπούν ώστε να διώξει το φόβο της αβεβαιότητας.

ΛΕΩΝ

102112197

Ένας χαρισματικός πρωταγωνιστής

Η τάση του να κάνει τον εαυτό του αισθητό στους άλλους φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά. Αυτή την εβδομάδα το Λιονταράκι σας με τον Ήλιο στον Τοξότη χαίρεται πραγματικά να ευχαριστεί τους άλλους και να γίνεται το επίκεντρο δίνοντας συνεχώς παραστάσεις. Αξιοποιήστε το ταλέντο του μικρού σας πρωταγωνιστή αγοράζοντας του ένα κουκλοθέατρο και θα σας εκπλήξει με τις καλλιτεχνικές του ικανότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Αδυναμία του οι μικρολεπτομέρειες

Ο μικρός Παρθένος είναι ένα παιδάκι που εκτιμά την κοινή λογική και χρειάζεται μια εξήγηση για ότι συμβαίνει στο περιβάλλον του. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στον Τοξότη απαντήστε με υπομονή στις ατελείωτες ερωτήσεις του γιατί η γνώση του για τον κόσμο που ξεδιπλώνεται σιγά – σιγά μπροστά του είναι γι αυτό κάτι μαγικό. Μην εκπλαγείτε αν διαπιστώσετε ότι βλέπει όλες τις μικρολεπτομέρειες που οι άλλοι αδυνατούν να δουν.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Αλλεργία στις εντάσεις

Το γοητευτικό μικρό σας αδυνατεί να μείνει μόνο του έστω και για λίγο γιατί μέσα από τους άλλους ενεργοποιείται και εκφράζει τον πραγματικό εαυτό του. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιο του θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι γι αυτό αποφύγετε κάθε διένεξη και ένταση μπροστά του. Σεβαστείτε την ευαίσθητη φύση του και την ανάγκη του για συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Μοναχικό παιχνίδι

Ο μικρός Σκορπιός είναι ένα παιδάκι με απεριόριστες δυνατότητες, αλλά απρόβλεπτο στη συμπεριφορά του. Το μυστικό για να νοιώθει υγιής και ισορροπημένος είναι να αισθάνεται ελεύθερος και ασφαλής. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Άρη στο δωδέκατο σπίτι του μπορεί να βγάλει μια πιο εσωστρεφή συμπεριφορά από ότι συνήθως. Αν δείτε να απομονώνεται στο δωμάτιο του και να μένει εκεί για ώρες αφήστε το γιατί το έχει ανάγκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Ενθουσιασμός και παρορμητικότητα

Ο μικρούλης Τοξότης είναι ένα παιδάκι που του αρέσει να μαθαίνει συνεχώς καινούργια πράγματα. Αυτή την εβδομάδα με τον Έρμή στο ζώδιο του θα ενθουσιάζεται με το παραμικρό, όμως γρήγορα θα αλλάζει γνώμη για να κάνει κάτι άλλο. Η έλλειψη υπομονής και ότι κάνει πράγματα χωρίς να σκεφτεί το κάνει να μετανιώνει όταν καταλάβει ότι έχει κάνει λάθος. Βοηθήστε το να μάθει σταδιακά να μην λειτουργεί παρορμητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Παραδειγματίζεται από ό, τι ακούει

Ο μικρός Αιγόκερως είναι ένα παιδάκι σταθερό με ισχυρή θέληση και πείσμα. Από μικρό βάζει στόχους τους οποίους κατακτά χάρη στην συνέπεια και την επιμονή του. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του συμμετέχει όσο μπορεί στις συζητήσεις των μεγάλων από τους οποίους παίρνει παραδείγματα. Μικρές βόλτες και περίπατοι του δίνουν ιδιαίτερη χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ένας προστατευτικός μπόμπιρας

Ο μικρός Υδροχόος είναι ένα παιδάκι ανεξάρτητο και αυτόνομο με πλήθος πρωτοποριακές ιδέες και πλούσια φαντασία. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο Ζυγό είναι ιδιαίτερα αγαπητό στις παρέες του και αγωνίζεται για το σωστό και δίκαιο. Αποφύγετε να του επιβληθείτε ή να το περιορίσετε γιατί θα αποτύχετε. Αντιθέτως ζητήστε τη βοήθεια του και απευθυνθείτε στο φιλότιμο του.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Απογοήτευση με την πρώτη δυσκολία

Το ευαίσθητο Ψαράκι σας είναι ένα παιδάκι που εξαρτάται και επηρεάζεται πολύ από το οικογενειακό του περιβάλλον. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στον Τοξότη ο μικρός σας άγγελος εύκολα καταφεύγει στο κλάμα γιατί έτσι νομίζει ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Έχει την τάση να υπερβάλει σε ότι σκέφτεται και απογοητεύεται με την πρώτη δυσκολία. Μάθετε το να μην φοβάται την αποτυχία και να επιμένει μέχρι να τα καταφέρει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved