Παιδικό Ωροσκόπιο από 9/12 έως 15/12

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 9/12 έως 15/12

ΚΡΙΟΣ

102112205

Ένας καταπληκτικός μίμος

Ο μικρός Κριός είναι ένα παιδάκι που καταπιάνεται με πάρα πολλά πράγματα μαζί, και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα κομφούζιο τόσο στη ρουτίνα του όσο και σε εσάς. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Άρη στο Ζυγό διασκεδάζει απίστευτα με το να μιμείται τους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντος του. Ενθαρρύνετε το γιατί αυτός είναι ένας καλός τρόπος να διοχετεύσει δημιουργικά την ατελείωτη ενέργεια του.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ηρεμία και καλοπέραση

Το αγαπημένο Ταυράκι σας όπως ήδη ξέρετε δεν αγαπά τις αλλαγές και αυτό συμβαίνει και με το φαγητό. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον Τοξότη μπορεί για μεγάλα διαστήματα να επιμένει να τρώει τις αγαπημένες του γεύσεις. Αν παρατηρήσετε κάποια νευρικότητα στη συμπεριφορά του μπορεί να οφείλεται σε πιθανό άγχος, οπότε μια εκδρομούλα στη εξοχή είναι το καλλίτερο χαλαρωτικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Η ομιλία είναι πιστοποιητικό υγείας

Πολύπλευρο και φλύαρο το μικρό Διδυμάκι σας έχει την ανάγκη να επικοινωνεί με το περιβάλλον του από μικρή ηλικία Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στον Τοξότη το ενδιαφέρον του είναι στραμμένο πώς να σας εντυπωσιάσει! Αν παρατηρήσετε κάποιες δυσκολίες στη συγκέντρωση, οι εικόνες θα το βοηθήσουν πολύ, αφού κατά βάση είναι οπτικός τύπος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ακαταμάχητη γοητεία

Το αγαπημένο σας αγγελούδι έχει ταλέντο να αλλάζει εύκολα ύφος, από δραματικό να γίνεται χαρούμενο και μάλιστα με ενισχυμένη δόση υπερβολής. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω του βγαίνει αβίαστα και η αλήθεια είναι πως αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα του, το κάνει ακαταμάχητο στα παιδάκια του άλλου φύλου. Καθίστε πίσω και απολαύστε το.

ΛΕΩΝ

102112197

Η χαρά της μάθησης

Αυτή την εβδομάδα το Λιονταράκι σας με τον Ερμή στο πέμπτο σπίτι εντυπωσιάζεται με τα πιο μικρά πράγματα που βρίσκονται γύρω του. Αυτό το ωθεί να κάνει απανωτές ερωτήσεις για το κάθε τι και ταυτόχρονα να κάνει τις πιο απίθανες γκριμάτσες αν η απάντηση σας δεν το ικανοποιεί. Μην του κόψετε τη φόρα, καθώς ότι καινούργιο μαθαίνει αποτελεί για εκείνο μια νέα πηγή έμπνευσης και χαράς

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Ευαισθησίες και παραπονάκια

Ο μικρός Παρθένος είναι ένα παιδάκι που αγαπά την τάξη, πληγώνεται εύκολα και τα παίρνει όλα τοις μετρητοίς. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο τέταρτο σπίτι του όταν κάποιο παιδάκι πάει να του πειράξει τα παιχνίδια του ετοιμαστείτε για φωνές και παράπονα. Εκπαιδεύστε το με υπομονή να μην είναι πολύ απαιτητικό με τους άλλους αλλά και με ίδιο τον εαυτό του.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Προστάτης των αδυνάτων

Ο μικρούλης Ζυγός είναι ένα παιδάκι που θέλει πάση θυσία να υπάρχει γύρω του αρμονία και να τα πηγαίνει καλά με τους άλλους. Το αίσθημα δικαιοσύνης που το χαρακτηρίζει συχνά το κάνει να γίνεται ένας Ρομπέν των δασών. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιο του τα παιδάκια θα προστρέχουν χωρίς δεύτερη σκέψη σε αυτό όταν κάποιο μεγαλύτερο παιδάκι τα πειράζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Ανεξαρτησία και εξερευνητική διάθεση

Ο μικρός Σκορπιός είναι ένα παιδάκι που θέλει να τα κάνει όλα μόνο του και από μικρό αποπνέει τη σιγουριά της ήρεμης δύναμης. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον Τοξότη η τάση του για ανεξαρτησία και η εξερευνητική του διάθεση μπορεί να γίνουν αιτία για καρούμπαλα και γρατσουνισμένα γόνατα. Είναι σημαντικό για εκείνο να του αφιερώνετε όλη την προσοχή σας όταν μιλάει ή ασχολείται με κάτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Υπομονή μηδέν!

Το μικρό Τοξοτάκι είναι ένα παιδάκι που δεν διακρίνεται για την υπομονή του. Η αγαπημένη φράση του είναι «το θέλω τώρα» Παράλληλα τα πράγματα που δεν του αρέσουν, μπορεί με μεγάλη άνεση να τα μεταθέτει όλα και πιο πίσω, με αποτέλεσμα στο τέλος της εβδομάδας να έχει ένα σωρό υποχρεώσεις. Μάθετε το να οργανώνει αποτελεσματικά το χρόνο του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ανάγκη για αποκλειστικότητα

Ο μικρούλης Αιγόκερως ως γνωστό είναι ένα παιδάκι συγκροτημένο και φιλήσυχο. Αυτή την εβδομάδα όμως η Αφροδίτη στο ζώδιο του σας επιφυλάσσει μια έκπληξη, αφού ξαφνικά το ρίχνει στο «δράμα». Διεκδικεί με κάθε τρόπο την αποκλειστικότητα σας και όταν αυτό δεν είναι δυνατόν, αρχίζουν τα παραπονάκια. Συζητήστε μαζί του για να δείτε τι του συμβαίνει και χρησιμοποιήστε λογικά επιχειρήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ένας άριστος διπλωμάτης

Αν υπάρχει ένα παιδάκι που δεν το βάζει κάτω μέχρι να δικαιωθεί, αυτό είναι το μικρό σας Υδροχοάκι. Το ερευνητικό μυαλό του το σπρώχνει να δοκιμάζει και να υιοθετεί διαρκώς καινούργια πράγματα. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στον Τοξότη οι δραστηριότητες του εναλλάσσονται η μια την άλλη και δύσκολα θα μπορέσετε να καταλάβετε με τι ασχολείται. Παράλληλα χάρη στη διπλωματία του δεν μπορεί να του αντισταθεί κανείς.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Η ψυχή της παρέας!

Αυτή την εβδομάδα με τον ήλιο στο μεσουράνημα του προτρέψετε το μικρούλι σας να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και να ξεπεράσει το άγχος του και θα γίνει σε χρόνο μηδέν η ψυχή της παρέας. Μια αγκαλιά και ένα γλυκό φιλί κάθε πρωί θα φέρουν καταπληκτικά αποτελέσματα. Η σωματική άσκηση επίσης θα το βοηθήσει να εξισορροπήσει την πραγματικότητα με το γλαφυρό φανταστικό κόσμο που τόσο αγαπά.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved