Παιδικό Ωροσκόπιο από 2/12 έως 8/12

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 2/12 έως 8/12

ΚΡΙΟΣ

102112205

Ανταγωνισμός και τσακωμοί

Ο μικρός Κριός είναι ένα δυναμικό παιδάκι με αρχηγικές τάσεις στις φιλίες και φυσικά στα παιχνίδια του. Είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό γι αυτό σωματάκι του είναι γεμάτο γρατσουνιές και χτυπήματα. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Άρη στην Παρθένο η υπομονή σας θα δοκιμαστεί με την εριστική συμπεριφορά του, μιας και οι τσακωμοί του θα είναι στο καθημερινό σας μενού.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Μια σκηνή θεάτρου

Το αγαπημένο Ταυράκι σας δείχνει από μικρή ηλικία ότι έχει μια ροπή προς την καλαισθησία και την τέχνη. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον ένατο του οίκο, αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές. Δώστε του μια σκηνή θεάτρου και πάρτε του την ψυχή. Το να δει και πόσο μάλλον να συμμετέχει σε μια θεατρική παράσταση που θα βαφτεί και θα φορέσει φανταχτερά ρούχα θα το ξετρελάνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Αγαπημένο μου τηλέφωνο

Το αεικίνητο Διδυμάκι σας έχει μια αδυναμία σε ότι σχετίζεται με την επικοινωνία. Ο ήχος του τηλεφώνου ασκεί με περίεργη γοητεία επάνω του και κάθε φορά που χτυπά τρέχει να σηκώσει το ακουστικό. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον Τοξότη εκπαιδεύστε το να είναι ευγενικό όταν μιλάει και να τοποθετεί το ακουστικό πίσω στην συσκευή και όχι να το πετάει στον καναπέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Το άλμπουμ με τις φωτογραφίες

Το μικρό Καρκινάκι σας αγάπα κάθε τι που του θυμίζει την εποχή που ήταν μικράκι και γενικά τα πράγματα που του δημιουργούν νοσταλγία. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στην Παρθένο μην εκπλαγείτε καθόλου αν μια μέρα γυρίσετε σπίτι και το βρείτε να ψαχουλεύει τα άλμπουμ με τις φωτογραφίες και να ξεκαρδίζεται στα γέλια κάθε φορά που μια φωτογραφία του θυμίζει μια ευτυχισμένη στιγμή.

ΛΕΩΝ

102112197

Γέλια και χαρές

Η χαρούμενη και ενθουσιώδης φύση του μικρού Λέοντα κάνει την εμφάνιση της από τα πρώιμα χρόνια της ζωής του. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ήλιο στο πέμπτο σπίτι του θα είναι η προσποίηση της χαράς και του γέλιου. Θα επιστρατεύει δε όλα του τα μέσα προκειμένου να σας τουμπάρει και να εξασφαλίσει περισσότερο χρόνο στον παιδότοπο. Όταν είστε στο σπίτι ταξιδέψτε το με συναρπαστικά παραμύθια που δεν έχει ξανακούσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Ευαισθησίες και σκαμπανεβάσματα

Ο μικρός Παρθένος άλλες φορές είναι ήρεμος και γαλήνιος και άλλοτε ευερέθιστος και ιδιότροπος. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιο του μπορεί να σας παραπονεθεί για ποναλάκια στην κοιλίτσα του ή να παρουσιάσει κάποια αλλεργία. Καλό θα ήταν να προσέξετε τη διατροφή του και να φροντίσετε να επικρατεί ηρεμία στο περιβάλλον του κατά τη διάρκεια του φαγητού.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Ατελείωτες απορίες

Ο μικρούλης Ζυγός είναι ένα παιδάκι με πολλά ενδιαφέροντα και μεγάλη περιέργεια. Του αρέσει να διαβάζει βιβλία και θέλει να τα μαθαίνει ότι συμβαίνει στο περιβάλλον του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον οίκο της γνώσης θα είναι συνεχώς με ένα γιατί στο στόμα για ότι συμβαίνει γύρω του και εσείς θα πρέπει να έχετε την υπομονή όχι μόνο να απαντάτε στις απορίες του αλλά και να τις λύνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Έρωτας είναι η αιτία

Ο μικρός Σκορπιός είναι ένα παιδάκι με ακραία συναισθήματα και ιδιαίτερα επίμονο με τα πρόσωπα και τα πράγματα που αγαπάει. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη τον Άρη στον ενδέκατο οίκο του, ο μπόμπιρας σας έχει στο μυαλό του ένα παιδάκι του αντίθετου φύλου και θέλει να είναι συνεχώς μαζί του. Αν δεν τα καταφέρει ετοιμαστείτε για νευράκια ακόμα και επιθετική συμπεριφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Θέλω να πάμε βόλτα

Το μικρό Τοξοτάκι είναι ένα εκρηκτικό παιδάκι που λατρεύει την περιπέτεια. Απεχθάνεται όπως είναι φυσικό τους κλειστούς χώρους και οτιδήποτε το περιορίζει. Με τον Ήλιο στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα το μυαλουδάκι του είναι συνεχώς έξω από το σπίτι και δεν χορταίνει τη βόλτα και τον παιδότοπο. Αυτό του δίνει την ψευδαίσθηση της ελευθερίας που τόσο αγαπά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ένα ώριμο παιδάκι

Ο μικρούλης Αιγόκερως ανήκει σε ένα γήινο ζώδιο, γι αυτό είναι πολύ προσεκτικό σε ότι κι αν κάνει. Ο κυβερνήτης του, ο Κρόνος, που συμβολίζει την ωριμότητα και τη σοφία το κάνει να ξεχωρίζει για τη σοβαρότητα του. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στην Παρθένο θα παρατηρήσετε ότι θα δυσφορεί με ότι δεν θεωρεί σωστό και θα έχει μια τάση να παίζει μόνο του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ελευθερία που δεν τιθασεύεται

Το γοητευτικό σας ζιζάνιο είναι το πιο ασυνήθιστο και απρόβλεπτο παιδάκι του ζωδιακού. Είναι ένα ελεύθερο πνεύμα που δεν τιθασεύεται με τίποτα. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο μεσουράνημα η προσοχή του είναι στραμμένη σε ότι είναι πρωτότυπο και έξω από τα συνηθισμένα. Όταν αυτά που θέλει δεν πραγματοποιούνται θα δείτε το μουτράκι του να συννεφιάζει και αν μελαγχολεί.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ευαίσθητο και καλοσυνάτο

Το ευαίσθητο Ψαράκι σας δίνεται ολόψυχα στους ανθρώπους που αγαπάει και κάνει ότι μπορεί για να είναι ευχαριστημένοι. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο οίκο της φιλίας θα το δείτε να μοιράζεται απλόχερα τα παιχνίδια του στα φιλαράκια του, χωρίς να κρατάει κάτι για τον εαυτό του. Όταν όμως κάποιο παιδάκι το πληγώσει επειδή δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις λεκτικές επιθέσεις θα τρέξει να κρυφτεί στο δωμάτιο του.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved