Παιδικό Ωροσκόπιο από 25/11 έως 1/12

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 25/11 έως 1/12

ΚΡΙΟΣ

102112205

Καπετάν – φασαρίας

Η ορμητική φύση του μικρού Κριού βαριέται τη μονοτονία και τη ρουτίνα. Βρίσκεται σε αρμονία με όποια δραστηριότητα έχει δράση, περιπέτεια και ανταγωνισμό. Έχει άποψη για τα πάντα και του αρέσει να πειραματίζεται με κάθε τι που βρίσκεται μέσα στο σπίτι. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο Τοξότη μεταμορφώνεται σε καπετάν – φασαρία και για πρόγραμμα ούτε λόγος.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ζωγραφιές και τραγούδια

Το γοητευτικό Ταυράκι σας νοιώθει πραγματικά ευτυχισμένο όταν στο περιβάλλον του κυριαρχεί ομορφιά και αρμονία. Είναι ένα παιδάκι με καλλιτεχνική αίσθηση, έτσι όταν του αγοράζετε βιβλία, παιχνίδια ή ρούχα σιγουρευτείτε ότι είναι ελκυστικά. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον πέμπτο του οίκο μια δημιουργική ασχολία, ένα σετ ζωγραφικής ή ένα μουσικό οργανάκι θα το ενθουσιάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Κίνηση και χρώμα

Το αγγελούδι σας αγαπά την ποικιλία και την αλλαγή. Για αυτό το απρόοπτο και το καινούργιο είναι δυο πράγματα που τραβάνε την προσοχή του. Το σαγηνεύει ότι έχει κίνηση και χρώμα όπως είναι ένα λούνα- παρκ ή απλά ένα κινούμενο παιχνίδι. Αυτή την εβδομάδα που ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στον Τοξότη θα ήταν ωραίο να του δημιουργείτε εκπλήξεις μεταβάλλοντας τη διάταξη των αντικειμένων στο δωμάτιο του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Σκέψεις και σενάρια

Κάθε τι που συμβαίνει στη ζωή ενός μικρού Καρκίνου γίνεται αφετηρία για ατελείωτες σκέψεις και ιστορίες που πλάθονται στο παιδικό μυαλό του. Παρακολουθεί τις συζητήσεις που γίνονται στο σπίτι και συνήθως ασχολείται με τη μαμά. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο Σκορπιό θα παρατηρήσετε ότι θέλει να μοιράζετε τον ελεύθερο χρόνο με το αγαπημένο φιλαράκι μακριά από τα υπόλοιπα παιδάκια.

ΛΕΩΝ

102112197

Εκπαίδευση με παιχνίδι

Η ηλιόλουστη ψυχή του, δεν θα μπορούσε παρά να κρύβει ένα παιδί με καλλιτεχνική φύση! Του αρέσει να δίνει παραστάσεις και σίγουρα θα σας εκπλήξει με τη φαντασία και το υποκριτικό ταλέντο του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον Τοξότη αν θέλετε να του περάσετε κάποιο μήνυμα μια καλή ιδέα θα ήταν να του αφηγηθείτε μια σχετική ιστορία και στη συνέχεια να παίξετε τους ανάλογους ρόλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Βομβαρδισμός από ερωτήσεις

Ο μικρός Παρθένος είναι ένα παιδάκι που του αρέσει να ενημερώνεται για τον κόσμο και τα πράγματα που τον περιβάλλουν. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο τρίτο σπίτι του, απαντήστε με υπομονή στις ατελείωτες ερωτήσεις του και αφήστε το να σας δείξει πόσο έξυπνο και προικισμένο είναι. Δώστε του επίσης την ευκαιρία να συμμετέχει στις συζητήσεις των μεγάλων και ακούστε τα σχόλια του.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Παρατήρηση και μίμηση

Ο έξυπνος μπόμπιρας σας είναι ένας καταπληκτικός παρατηρητής και άριστος στη μίμηση. Με αυτό τον τρόπο επιταχύνει τη διανοητική του ανάπτυξη και την ικανότητα του για συγκέντρωση. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στην Παρθένο και στο δωδέκατο σπίτι του όταν θα ετοιμάζεστε να κάνετε μια δουλεία θα προσφέρεται να σας βοηθήσει. Μην το αποπάρετε με το πρόσχημα της ζημιάς γιατί θα απογοητευτεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Αποφύγετε τις ετικέτες

Ο μικρός Σκορπιός είναι ένα παιδάκι που δεν ξεχνάει ποτέ αυτά που ακούει. Αυτή την εβδομάδα με τον Έρμή στο ζώδιο είναι πολύ σημαντικό να προσέχετε τους χαρακτηρισμούς που του απευθύνεστε ώστε να μην υποβαθμίζετε τις ικανότητες του. Μην του βάζετε ετικέτες, όπως αδέξιος ή τσαπατσούλης, γιατί αυτό υπονομεύει την αυτοπεποίθηση του και ο εύθικτος μικρός σας δύσκολα θα το ξεπεράσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Ένα μόνον ερέθισμα

Το μικρό σας ζιζάνιο είναι ένα παιδάκι εύστροφο και με καταπληκτικές ικανότητες αλλά του λείπει η ικανότητα συγκέντρωσης. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω προσπαθήστε να το εκπαιδεύσετε με υπομονή, να οργανώνει τη ζωή του μαθαίνοντας το να συγκεντρώνεται σε ένα μόνο ερέθισμα. Για παράδειγμα «μην ανοίγεις την τηλεόραση όταν διαβάζεις» ή «μην μιλάς όταν τρως».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Υγιεινή διατροφή

Ο μικρούλης Αιγόκερως είναι ένα παιδάκι εύκολο στη διατροφή του που μπορεί να φάει ακόμα και τροφές που δεν του αρέσουν. Όταν έχει πολλές ασχολίες μπορεί να «πηδάει» γεύματα ή να τη βγάζει με ανθυγιεινά σνακ. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του φροντίστε να πίνει χυμούς και να τρώει τροφές που περιέχουν βιταμίνη C που θα το βοηθήσει να αποφύγει κρυολογήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ενθάρρυνση και όχι κριτική

Το μικρό σας ζιζάνιο είναι ένα δυναμικό και ανεξάρτητο παιδάκι που δεν του αρέσει να του υποδεικνύουν τι πρέπει να κάνει. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο μεσουράνημα του, δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες του και επιβραβεύστε το για τις προσπάθειες του. Επίσης αντικαταστήστε την κριτική με την ενθάρρυνση και κυρίως μην το συγκρίνετε με άλλα παιδάκια.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Συνέπεια στους κανόνες

Στο μικρό Ιχθύ αρέσει να δραπετεύει σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους και χάνει την ισορροπία του αν κάποιος προσπαθήσει να το βγάλει από εκεί. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω καθιερώστε λίγα και λογικά όρια και φροντίστε να τα ακολουθεί με συνέπεια. Θα νοιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια όταν ξέρει ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες στο σπίτι.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved