Παιδικό Ωροσκόπιο από 4/11 έως 10/11

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 4/11 έως 10/11

ΚΡΙΟΣ

102112205

Παιχνίδια συνεργασίας

Η διαπαιδαγώγηση του μικρού Κριού δεν είναι εύκολο πράγμα. Θέλει να κατακτήσει όλο τον κόσμο, και να καθοδηγεί τους άλλους φυσικά με το δικό του τρόπο. Τα νεύρα και οι τσακωμοί με τα άλλα παιδάκια – όταν αυτά τους αρνούνται την αρχηγία στο παιχνίδι – είναι κάτι που συμβαίνει σε καθημερινή βάση. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο Τοξότη επιλέξτε παιχνίδια που να στηρίζονται στη συνεργασία ώστε να περιορίσετε την ανταγωνιστική του διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Προσκόλληση από ανασφάλεια

Ο μικρούλης Ταύρος είναι ένα παιδάκι κτητικό που αποζητά τη προσοχή των ανθρώπων που θεωρεί δικούς του και κάποιες φορές γίνεται ιδιαίτερα απαιτητικό. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο Σκορπιό θα προσπαθήσει να προσκολληθεί στο γονιό που είναι πιο πολύ στο σπίτι, αρνούμενο να κάνει μόνο του οτιδήποτε. Δώστε του την στοργή και την τρυφερότητα που χρειάζεται για να νοιώθει ασφαλές, χωρίς όμως υπερβολές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Μυαλό και συναίσθημα

Ο μικρός σας μπόμπιρας θα νοιώθει πάντα πιο κοντά στο γονιό με τον οποίο επικοινωνεί πιο ελευθέρα και του μαθαίνει διαρκώς καινούργια πράγματα. Χειρίζεται με ευκολία το λόγο, του αρέσει να γράφει και επικοινωνεί θαυμάσια με το σώμα του κάνοντας χορευτικές φιγούρες. Αυτή την εβδομάδα με τον Κυβερνήτη του τον Ερμή ανάδρομο στο Σκορπιό μάθετε το ότι εκτός από το μυαλό μεγάλη σημασία έχει και το συναίσθημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Με όπλο το παράπονο

Το αγγελούδι σας νοιώθει κάθε τι που συμβαίνει γύρω του και αυτό πολλές φορές το οδηγεί σε ατελείωτες σκέψεις. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στην Παρθένο δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στο χώρο του σπιτιού, γιατί το μικρό σας επηρεάζεται υπερβολικά από αυτό. Μπορεί να μην εκδηλώνει αυτά που έχει στο μυαλουδάκι του, αλλά με όπλο του το παράπονο τελικά πετυχαίνει αυτό που θέλει.

ΛΕΩΝ

102112197

Ανυπακοή και σκανταλιές

Ο Λέων είναι γνωστός ως το βασιλικό ζώδιο, γιατί ο κυβερνήτης του ο Ήλιος είναι ο «βασιλιάς» του ηλιακού μας συστήματος. Αυτό εξηγεί γιατί το Λιονταράκι σας θέλει να είναι το νούμερο ένα, να του δίνουν προσοχή και να το θαυμάζουν. Αν όμως δεν εισπράττει από εσάς αυτά που χρειάζεται για να είναι ισορροπημένο, θα σας προκαλεί διαρκώς με την ανυπακοή του. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη αυτή την εβδομάδα ετοιμαστείτε για σκανταλιές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Ένας εξαίρετος βοηθός

Ο μικρός Παρθένος ανήκει σε ένα γήινο ζώδιο και αυτό το κάνει πρακτικό και προσγειωμένο. Έχει ένα αναλυτικό μυαλό και χρειάζεται μια λογική εξήγηση για ότι γίνεται στη ζωή του. Επειδή είναι από τη φύση του κλειστό είναι σημαντικό να έχει ένα σκοπό ώστε να αισθάνεται χρήσιμο. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιο του μια καλή ιδέα θα ήταν να του προτείνετε να σας βοηθά στις μικροδουλειές του σπιτιού.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Αγκαλίτσες και χαδάκια

Δεν υπάρχει τίποτα που να αναστατώνει περισσότερο το ευγενικό μικρό σας από το να βρίσκεται σε ένα χώρο που υπάρχουν διαφωνίες, εντάσεις και συγκρούσεις, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν την οικογένεια και τους αγαπημένους του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού έχει ανάγκη να νοιώθει αποδεκτό και προστατευμένο. Η αγκαλιά και η αγάπη σας είναι το βασικό του στήριγμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Περίεργες κρυψώνες

Ο μικρός Σκορπιός γοητεύεται από οτιδήποτε είναι μυστικό ή κρύβει κάποιο μυστήριο. Με ιδιαίτερα αναπτυγμένη διαίσθηση νοιώθει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τη βιτρίνα. Αυτή την εβδομάδα με την Ηλιακή έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο του μπορεί να εκδηλώσει μια τάση να απομονώνεται. Γι αυτό καλό θα ήταν να τσεκάρετε τυχόν επικίνδυνα σημεία μέσα και γύρω από το σπίτι, που μπορεί να χρησιμοποιήσει για κρυψώνες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Βιασύνη και υπερβολή

Ο μικρός Τοξότης είναι ένα παιδάκι που δεν αντέχει την καταπίεση και αντιπαθεί τους κανόνες και τα «πρέπει». Ενθουσιάζεται εύκολα με ότι καινούργιο πέφτει στην αντίληψη του, αλλά γρήγορα κάτι άλλο θα τραβήξει την προσοχή του. Αυτή την εβδομάδα με τον ανάδρομο Ερμή βοηθήστε το να καταλάβει ότι όταν κάνει πράγματα χωρίς να το σκέπτεται, θα έχει σαν αποτέλεσμα να μετανιώνει όταν καταλάβει ότι έχει κάνει λάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Γκρίνια και παράπονα

'Ο μικρούλης Αιγόκερως είναι ένα επίμονο παιδάκι και βρίσκει τον τρόπο να καταφέρει ότι έχει βάλει στο μυαλό του. Του αρέσει η σταθερότητα και οι αλλαγές στο πρόγραμμα του το αποδιοργανώνουν. Αυτή τη εβδομάδα με Τον Ήλιο στον Σκορπιό λίγο γρίνια, λίγο παράπονα, όπως επίσης και το πείσμα του σε πράγματα που θα θέλει να του πάρετε θα σας κουράσουν και δεν θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη την υπομονή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ευαισθησίες και συμπαράσταση

Ο μικρός σας μπόμπιρας όσο κι αν δεν το δείχνει είναι ένα παιδάκι ιδιαίτερα κοινωνικό και ευαίσθητο. Συμπάσχει με τα προβλήματα των φίλων του σαν να είναι δικά του. Αγωνίζεται για ότι θεωρεί σωστό και δίκαιο και δύσκολα αλλάζει γνώμη. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο Τοξότη μην εκπλαγείτε αν φέρει στο σπίτι κάποιο ζωάκι που θα βρει στο δρόμο πεινασμένο ή χτυπημένο για να το φροντίσει.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Κλάματα και δράματα

Το μικρό Ψαράκι σας έχει την τάση να στεναχωριέται εύκολα και να υπερβάλει. Πολλές φορές με το κλάμα του νομίζει ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο Σκορπιό μπορεί να νοιώσει προδομένο από κάποιο φιλαράκι του αν παίζει περισσότερο με τα άλλα παιδάκια και όχι με εκείνο. Αυτό μπορεί να του βγάλει μια επιθετική συμπεριφορά και μια τάση απομόνωσης. Μάθετε το να μην απογοητεύεται με την πρώτη δυσκολία.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved