Παιδικό Ωροσκόπιο από 14/10 έως 20/10

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 14/10 έως 20/10

ΚΡΙΟΣ

102112205

Η αξία της συνεργασίας

Το μικρό σας Κριαράκι είναι ένα παιδάκι που του αρέσει να ασχολείται με πολλές δραστηριότητες που το διασκεδάζουν αλλά και το ξεκουράζουν, αφού είναι ο καλύτερος τρόπος να διοχετεύσει δημιουργικά την ατελείωτη ενέργεια του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο Ζυγό στο 7ο του σπίτι προτιμήστε τις ομαδικές δραστηριότητες ώστε να μάθει από νωρίς την αξία της συνεργασίας.

.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Μπερδεμένα συναισθήματα

Τα συναισθήματα του μικρού σας αγγέλου είναι μπερδεμένα αυτή την εβδομάδα. Σε διάρκεια 15 λεπτών μπορεί να έχει αλλάξει γνώμη πολλές φορές και δυσκολεύεται να συγκεντρωθεί όταν αυτό είναι απαραίτητο. Με τον Ερμή στο Σκορπιό όμως αν βάλει κάτι στο μυαλουδάκι του θα γίνει τόσο επίμονο μέχρι τελικά να το πετύχει. Μια ζεστή αγκαλιά είναι η καλύτερη λύση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Έχει την περιπέτεια στο αίμα του

Ο μικρούλης Δίδυμος έχει την περιπέτεια στο αίμα του. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο Τοξότη αν θέλετε να το ευχαριστήσετε μια επίσκεψη σε ένα μουσείο είναι η καλύτερη ιδέα. Αν σας ζητά πάλι να του διαβάσετε ένα παραμύθι, προτιμήστε ένα βιβλίο που με απλό αλλά κατανοητό τρόπο περιγράφει ιστορίες από την αρχαιότητα. Θα ενθουσιαστεί αλλά παράλληλα θα μάθει κιόλας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Πως θα περάσει καλά

Ο γλυκός σας μπόμπιρας το μόνο που έχει στο μυαλό του αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο 5ο του σπίτι είναι πως θα περάσει καλά και να είναι συνεχώς με τους φίλους του. Οπότε υπάρχει μια σοβαρή πιθανότητα το σπίτι σας να γίνει κέντρο διερχομένων. Καλό θα είναι για να υπάρχει μια ισορροπία στο σπίτι, να το συζητήσετε μαζί του και να βάλλετε κάποια όρια.

ΛΕΩΝ

102112197

Μια μικρή σβούρα

Το μικρό Λιονταράκι σας είναι μια σβούρα και όπως είναι φυσικό διαρκώς βρίσκεται σε κίνηση. Με την Αφροδίτη στο Τοξότη αυτή την εβδομάδα θα σας ρωτά ότι πέφτει στην αντίληψη του και θα πιάνει κουβέντα με τον οποιοδήποτε για οτιδήποτε. Προσπαθήστε να περάσετε δημιουργικό χρόνο μαζί του και μη δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε μικροζημιές που μπορεί να κάνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Γρίνια με το παραμικρό

Το μεθοδικό Παρθενάκι σας έχει μεγάλη ανάγκη για τάξη και ισορροπία. Αν δεν υπάρχουν στο χώρο που κινείτε αυτό θα του δημιουργήσει άγχος με αποτέλεσμα μικροενοχλήσεις στην κοιλίτσα του. Με τον Άρη στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα θα σχολιάζει τα πάντα και θα γκρινιάζει για το παραμικρό. Εξηγήστε του με αγάπη πως πρέπει να δέχεται τους ανθρώπους για αυτό που είναι.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Καλλιτεχνικές δραστηριότητες

Το χαριτωμένο Ζυγάκι σας αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο 3ο του σπίτι διεκδικεί τη συμμετοχή σας σε ότι κι αν κάνει. Με το εφευρετικό μυαλουδάκι του και το ακαταμάχητο χαμόγελο του να είστε σίγουροι ότι μπορεί να σας πείσει για οτιδήποτε χωρίς καν να το καταλάβετε. Ομαδικές δραστηριότητες που έχουν σχέση με την υποκριτική, τη ζωγραφική ή ένα μουσικό όργανο θα του δώσουν πολύ χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Ένα παιχνίδι με κατασκευές

Το μικρό σας ζιζάνιο με τον Ερμή στο ζώδιό του αυτή την εβδομάδα έχει άποψη για τα πάντα. Το ανήσυχο πνεύμα του αρέσει να πειραματίζεται με το κάθε τι. Αν το δείτε να χειρίζεται το κινητό σας καλύτερα από σας, μην εκπλαγείτε αφού έχει εξαιρετική σχέση με την τεχνολογία. Ένα παιχνίδι με κατασκευές είναι η καλύτερη και πιο ασφαλής λύση για να μην σας διαλύσει τα αντικείμενα του σπιτιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Η αξία της σωστής διατροφής

Το παιχνιδιάρικο Τοξοτάκι σας το μυαλουδάκι του το έχει στις ζαβολιές και τις ατασθαλίες. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα επειδή έχει την τάση να καταναλώνει γλυκά και γενικά τροφές τύπου φαστ- φουντ, φροντίστε τη διατροφή του και μάθετε του την αξία της σωστής διατροφής. Προγραμματίστε πολλά μικρά γεύματα με ελαφριές γεύσεις και πολλούς χυμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Εξωστρέφεια και κοινωνικότητα

Το πανέξυπνο μικρό σας ξεχωρίζει για το σταθερό χαρακτήρα του και τον προσεκτικό τρόπο που επιλέγει τους φίλους του. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στην Παρθένο θα παρατηρήσετε ότι άλλοτε αναζητά να βρίσκεται με τους κολλητούς του και άλλοτε θα κλείνετε στον εαυτό του. Ενθαρρύνετε οποιαδήποτε προσπάθεια για εξωστρέφεια και κοινωνικοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Προκαλεί με κάθε τρόπο

Το δυναμικό σας Υδροχοάκι με τον Ερμή στο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα γυρνά εύκολα την πλάτη του σε όποιον θεωρεί ότι το αμφισβητεί. Κάνει ότι περνά από το χέρι του να διαφέρει από τους άλλους και πολλές φορές προκαλεί τόσο με τα λόγια όσο και με την εμφάνιση του. Αφιερώστε τον ελεύθερο χρόνο σας και συζητήστε μαζί του για τα πράγματα που το απασχολούν.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ένας ταλαντούχος μπόμπιρας

Ο μικρός σας άγγελος είναι ένας χαρισματικός καλλιτέχνης. Η δημιουργική φαντασία που έχουν τα περισσότερα Ψαράκια πρέπει όμως να καλλιεργηθεί αν θέλετε να την εξελίξει. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο Ζυγό οι εναλλαγές του από τη χαρά στη λύπη θα είναι πολύ έντονες, ανάλογα με το ρόλο που θα υποδύεται κάθε φορά. Δώστε του την προσοχή που χρειάζεται.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved