Παιδικό Ωροσκόπιο από 7/10 έως 13/10

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 7/10 έως 13/10

ΚΡΙΟΣ

102112205

Δώστε του ερεθίσματα

Το μικρό σας Κριαράκι είναι ένα πολύ ζωηρό και ενεργητικό παιδάκι. Είναι ανήσυχο και γεμάτο περιέργεια, χαρακτηριστικά που το κάνουν να είναι έντονα δραστήριο και να κοιμάται λίγο. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο 5ο του σπίτι καλό θα ήταν να του δώσετε ερεθίσματα που θα το βοηθούν να εκτονώνει την ενέργεια του και να καλλιεργεί τις δεξιότητες του.

.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Διεκδικεί την προσοχή

Το Ταυράκι σας διακρίνεται για το πείσμα και την αποφασιστικότητα του. Μόλις θέσει τους στόχους του κάνει το παν για να τους εκπληρώσει. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο Σκορπιό θα διεκδικεί την προσοχή σας σε κάθε του ενέργεια και θα αποζητά την τρυφερότητα και το χάδι σας αρκετά συχνά. Μην εκπλαγείτε αν σας ζητά να ξαπλώνετε δίπλα του μέχρι να κοιμηθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Ένα στόμα που δεν κλείνει ποτέ

Ο μικρούλης Δίδυμος κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα, μια και διαρκώς αναζητά την ανανέωση και θέλει να ασχολείται με κάτι καινούργιο. Με το κοφτερό μυαλό και την αστείρευτη περιέργεια του θέλει να μαθαίνει τα πάντα. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο Τοξότη σίγουρα δεν θα πλήξετε αλλά και δεν θα χαλαρώσετε στιγμή μιας και στοματάκι του κλείνει μόνο όταν κοιμάται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ταλέντα που πρέπει να αναπτύξει

Ο μικρός σας άγγελος είναι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο και συναισθηματικό παιδάκι, και νοιώθει μεγάλη ασφάλεια και στήριξη όταν τρυπώνει στην αγκαλιά σας. Προικισμένο με πολυάριθμα ταλέντα που πρέπει όμως να αναπτύξει ώστε να δώσει χώρο στην δημιουργικότητά του. Μη διστάσετε να του παρέχετε πρωτοβουλίες για δράση, διαφορετικά μπορεί να γίνει οκνηρό και αδιάφορο.

ΛΕΩΝ

102112197

Ένας μικρός εξερευνητής

Το μικρό Λιονταράκι σας ξεχωρίζει από πολύ νωρίς για τη σιδερένια του θέληση αλλά και το συναισθηματισμό του. Εκτιμά πολύ την αγκαλιά και τα χάδια σας και αποζητά τα «μπράβο» σας. Με την Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα στο Τοξότη η περιέργεια και εξερευνητική του διάθεση είναι στο κόκκινο. Απολαμβάνει τις βόλτες, κατά τη διάρκεια των οποίων παρατηρεί τα πάντα γύρω του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Αινιγματική συμπεριφορά

Το πανέξυπνο μικρό σας συχνά εναλλάσσει διαθέσεις: άλλοτε είναι υπερβολικά ήσυχο και βολικά και άλλοτε δείχνει μια διάθεση να γκρεμίσει το σπίτι. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο Σκορπιό η συμπεριφορά του είναι κάπως αινιγματική και δύσκολα μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί με ακρίβεια. Προσπαθήστε να αναπτύξετε μια στενή επαφή μαζί του με τη βοήθεια του ήρεμου διαλόγου.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Ατελείωτα «γιατί»

Το χαριτωμένο Ζυγάκι σας είναι γενικά φιλικό και κοινωνικό με τους άλλους από μικρή ηλικία. Με τον Ήλιο στο ζώδιό του αυτή την εβδομάδα είναι πολύ σημαντικό να του φέρεστε με δικαιοσύνη και συνέπεια. Προσέξτε τι του λέτε και κυρίως τι του τάζετε γιατί αν δεν μπορέσετε να ανταποκριθείτε θα απογοητευτεί. Το κοφτερό μυαλουδάκι του έχει πολλές απορίες και μπορεί να σας κουράσει με τα ατελείωτα «γιατί» του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Ένας πεισματάρης μαχητής

Το δυναμικό μικρό σας ξεχωρίζει για την ισχυρή θέληση και την αποφασιστικότητά του και αν βάλει κάτι στο μυαλό του ποτέ δεν παραδίδει τα όπλα μέχρι να το πετύχει. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον Λέοντα βιώνει τα συναισθήματά του έντονα είτε είναι χαρά είτε λύπη. Επίσης μπορεί να αγχώνεται με το παραμικρό και να κλείνεται στον εαυτό του. Μη το αποπάρετε γιατί δύσκολά θα το ξεχάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Ετοιμολογία και χιούμορ

Ο μικρούλης Τοξότης είναι ένα παιδάκι χαρούμενο που σπάνια θα το δείτε να έχει κακή διάθεση. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό του αυτή την εβδομάδα θα σας ξαφνιάσει με την ετοιμολογία αλλά και το χιούμορ του. Χωρίς καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια γίνεται το επίκεντρο των φίλων του κάνοντας τους να γελούν με τα αστεία του. Ενθουσιάζεται με το παραμικρό, γρήγορα όμως αλλάζει γνώμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Θέλει να έχει τη δική του ταυτότητα

Ο μικρός σας θησαυρός δεν έχει έντονες συγκινησιακές αντιδράσεις, έχει όμως μεγάλη ευαισθησία που σπάνια την εκδηλώνει. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο μεσουράνημα του νοιώθει την ανάγκη να ανήκει κάπου αλλά να έχει και τη δική του ταυτότητα για να αισθάνεται ασφάλεια. Ψάχνει πάντα την αιτία των πραγμάτων και καταγράφει ό,τι συμβαίνει γύρω του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Υπερασπίζεται τις επιλογές του

Ο μικρός Υδροχόος είναι ένα ιδιαίτερα κινητικό και δραστήριο παιδάκι που σαν στόχο του έχει την εξερεύνηση του περιβάλλοντος που βρίσκεται κάθε φορά. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Τοξότη υπερασπίζεται με σθένος τις προσωπικές επιλογές του. Σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να αποδείξει ό,τι στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις και λύνει μόνο του τα προβλήματα του.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Υγιεινή διατροφή

Ο μικρός Ιχθύς υποκύπτει εύκολα στις ιδιοτροπίες της όρεξης του, κάνοντας κατάχρηση άλλοτε στη ζάχαρη και άλλοτε στις πικάντικες τροφές. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο 6ο του οίκο που σχετίζεται με τη διατροφή καλό θα ήταν να προσέξετε το διαιτολόγιο του. Ελαφριά γεύματα, περισσότερα φρούτα και σαλάτες θα χαρίσουν στο παιδί σας υγεία και ευεξία.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved