Παιδικό Ωροσκόπιο από 23/9 έως 29/9

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 23/9 έως 29/9

ΚΡΙΟΣ

102112205

Μαμά σε ρόλο ταχυδακτυλουργού

Το δυναμικό Κριαράκι σας είναι ένα παιδάκι ζωηρό και γεμάτο ενέργεια και εσείς καλείστε να βρείτε τους πιο απίθανους τρόπους για να τη διοχετεύσει. Αυτή την εβδομάδα, με τον κυβερνήτη του Άρη στο Λέοντα, δώστε του τη δυνατότητα για αρκετή σωματική κίνηση. Κάθε είδους σπορ και ειδικά μια πολεμική τέχνη του δίνουν τη δυνατότητα για δράση, αλλά μαθαίνει και μέσα από τις δυσκολίες να είναι υπομονετικό και να χάνει.

.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Αγαπώ τις συνήθειές μου!

Ο μικρούλης Ταύρος θέλει να ξέρει που πατάει και που βρίσκεται. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, δύσκολα θα του αλλάξετε συνήθειες, οπότε μην κάνετε όνειρα και σχέδια. Προτιμάει να κάνει πράγματα που γνωρίζει καλά ή να βρίσκεται με ανθρώπους με τους οποίους είναι εξοικειωμένο. Δείξτε κατανόηση στις απόψεις του και σιγά - σιγά μάθετέ το να μην νοιώθει απειλή από κάθε τι καινούργιο ή άγνωστο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Με ενοχλεί να μην κάνω τίποτα

Ένα από τα πράγματα που κυριολεκτικά αντιπαθεί το παιδί Δίδυμος είναι η ακινησία. Ακόμα και το βράδυ όταν του διαβάζετε κάποιο παραμύθι, εκείνο αδυνατεί να μείνει στην ίδια θέση για παραπάνω από πέντε λεπτά. Η ρουτίνα και η επανάληψη λειτουργούν αποπνικτικά για το χαριτωμένο σας ζιζάνιο, το οποίο αναζητά συνεχώς νέες εμπειρίες. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του Ερμή σε δυναμική όψη με τον Ουρανό, χρειάζεται υπομονή και αγάπη και όσο είναι αυτό δυνατόν, λιγότερη πίεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ένα διαισθητικό ζιζάνιο

Ο τρόπος σκέψης του μικρού σας Καρκίνου επηρεάζεται από τη συναισθηματική κατάσταση, τόσο τη δική του όσο και των άλλων. Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη στον Σκορπιό του χαρίζει μια έντονη διαισθητική ικανότητα και μπορεί εύκολα να αποκωδικοποιήσει τι αισθάνονται και σκέφτονται όσοι είναι δίπλα του. Προσπαθήστε να είστε κοντά του όσο περισσότερο μπορείτε, χωρίς εντάσεις και διαπληκτισμούς, που μπορεί να είναι κάπως έντονοι αυτή την εβδομάδα.

ΛΕΩΝ

102112197

Εγώ ποτέ δεν κάνω λάθος!

Το δυναμικό Λιονταράκι σας διακρίνεται για τη σιγουριά και την αυτοπεποίθησή του. Με την επιβλητική φωνή του και με την άνεση που έχει στον λόγο υπερασπίζεται με πάθος ό,τι κι αν σκεφτεί το μυαλουδάκι του. Αυτή την εβδομάδα, με τον Άρη στο ζώδιό του, πολλές φορές μεγαλοποιεί τα πράγματα και δύσκολα παραδέχεται τα λάθη του. Η σωστή επικοινωνία θα το βοηθήσει να χαλαρώσει και να δει τα πράγματα με άλλο μάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Ένας μικρός μαστροχαλαστής

Ο μικρός Παρθένος, ξεχωρίζει για την επιδεξιότητα στα χέρια του και την εφευρετικότητα του. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, η περιέργειά του το κάνει να διαλύει τα παιχνίδια του, απλά και μόνο για να ανακαλύψει τι έχουν μέσα. Μετά, με την απεριόριστη υπομονή που διαθέτει, θα τα συναρμολογήσει ξανά και θα είναι σαν καινούργια. Μην το μαλώσετε, αλλά δώστε προσοχή στην τάση που έχει να απομονώνεται.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Ταλαντούχος μπόμπιρας

Το χαριτωμένο Ζυγάκι σας είναι γνωστό για τους καλούς του τρόπους και την καλαισθησία του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιό του αλλά και τη δική σας ενθάρρυνση, είναι πολύ πιθανό να ενδιαφερθεί για κάτι καλλιτεχνικό. Βοηθήστε το να αναπτύξει τα ταλέντα που διαθέτει και δώστε του τη δυνατότητα να επιλέξει τον τομέα που το ενθουσιάζει περισσότερο. Η απεριόριστη αγάπη και η μηδενική πίεση, μπορούν να κάνουν θαύματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Οι κεραίες μου πιάνουν φασαρίες

Ο Σκορπιός, το σταθερό ζώδιο του νερού, κάνει τον μικρό σας μπόμπιρα να ξεχωρίζει για την επιμονή και το δυναμισμό του. Η διαίσθησή του είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη και με μεγάλη ευκολία οι κεραίες του πιάνουν τι συμβαίνει γύρω του. Αυτή την εβδομάδα, με τον κυβερνήτη του Άρη στο μεσουράνημα, αν κάτι το ενοχλήσει μπορεί να γίνει ιδιαίτερα σκληρό και να χρησιμοποιήσει εκφράσεις που πληγώνουν. Συζητήστε ήρεμα μαζί του και δείτε τι κρύβεται πίσω από αυτή την συμπεριφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Απίθανες ερωτήσεις

Ο μικρός Τοξότης είναι κατά βάση ένα χαρούμενο παιδάκι που αγαπά πολύ να μαθαίνει νέα πράγματα. Με την Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα στο Σκορπιό, είναι πιθανόν το μυαλουδάκι του να κατεβάσει τις πιο απίθανες ερωτήσεις για τα πιο ασυνήθιστα θέματα. Μπορεί ακόμα να είναι ανήσυχο στον ύπνο του και να τρέχει στη μέσα της νύχτας στο κρεβάτι σας γιατί κάτι τον έχει τρομάξει. Αποφύγετε να συζητάτε μαζί του πράγματα, που μπορεί να το φορτίσουν συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Κοινωνικό όσο ποτέ άλλοτε

Ο μικρός Αιγόκερος είναι ένα παιδάκι ήρεμο και μετρημένο που δύσκολα εκδηλώνει τα συναισθήματά του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο Ζυγό γίνεται πιο κοινωνικό και πιο ομιλητικό από αυτό που έχετε συνηθίσει. Η συμμετοχή του σε παρέες και ομάδες θα του δώσουν μεγάλη ευχαρίστηση. Ενδέχεται να ξεκινήσει και μια νέα φιλία που θα το χαροποιήσει πολύ. Ενθαρρύνετε αυτή τη συμπεριφορά με θετικά σχόλια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ο αντιφατικός χαρακτήρας που αγαπάμε!

Από μικρή ηλικία το Υδροχοάκι σας έλκει τον θαυμασμό των άλλων με τον αντιφατικό χαρακτήρα του. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο Λέοντα, έχει πάντα έτοιμο κάποιο σχόλιο για ό,τι ακούει και τις περισσότερες φορές είναι ειρωνικό. Όταν βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που δεν του αρέσει, μπορεί να γίνει επιθετικό ή ακόμα να δείξει τάσεις απομόνωσης. Είναι αρκετά απρόσεκτο για αυτό τα μάτια σας δεκατέσσερα, αφού καραδοκούν πεσίματα και μικρό-τραυματισμοί.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Εικόνες που ζωντανεύουν

Ο μικρός άγγελός είναι ένα παιδάκι γεμάτο συναισθήματα και ευαισθησίες. Λατρεύει τα παραμύθια και πλάθει με το μυαλουδάκι του κόσμους φανταστικούς. Χαίρεται πολύ όταν του δείχνετε βιβλία με εικόνες και γενικά όταν του δίνετε ερεθίσματα που του επιτρέπουν να ξεδιπλώσει την φαντασία του. Αν διαπιστώσετε ότι έχει καλλιτεχνικές τάσεις, φροντίστε να το ενθαρρύνετε. Θα δείτε ότι το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από μαγικό.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved