Παιδικό Ωροσκόπιο από 9/9 έως 15/9

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 9/9 έως 15/9

ΚΡΙΟΣ

102112205

Κυρία κυρία!

Το Κριαράκι σας είναι ένας πραγματικός σίφουνας. Ιδιαίτερα ετοιμόλογο, με χιλιάδες ερωτηματικά. Στο σχολείο είναι το παιδάκι που θα κάνει συνεχώς ερωτήσεις, χωρίς βέβαια να περιμένει να ακούσει την απάντηση. Θα πετάγεται όλη την ώρα, συχνά θα διακόπτει συμμαθητές και δασκάλα προκειμένου να πει αυτό που θέλει. Κάνει εύκολα φίλους, αλλά δεν θα διστάσει να αναμετρηθεί μαζί τους για να διεκδικήσει τη θέση του αρχηγού.

.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Φτηνές δικαιολογίες

Το ευαίσθητο Ταυράκι σας έχει ανάγκη να αισθάνεται απόλυτα ασφαλές και βέβαια το σπίτι είναι ο αγαπημένος του χώρος. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν το πρωί που το ξυπνήσετε για να πάει στο σχολείο, προφασιστεί ότι έχει πονοκέφαλο ή ότι το πονάει η κοιλίτσα του. Μην ενδώσετε, αλλά δώστε του να καταλάβει ότι το σχολείο είναι ένα μέρος χαράς! Για να το καθησυχάσετε, υποσχεθείτε του ότι όταν σχολάσει θα είστε εκεί και θα το περιμένετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Άκου να δεις τι έγινε σήμερα

Ο μικρός σας θησαυρός δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα προσαρμοστικότητας. Είναι τόσο κοινωνικό που πραγματικά απολαμβάνει την παρέα των άλλων παιδιών. Όταν γυρίσει από το σχολείο θα έχει να σας πει ατελείωτες ιστορίες για τους συμμαθητές και την δασκάλα του. Ακούστε το προσεκτικά και συμμετέχετε στην συζήτηση, αφού έχει ανάγκη να μοιραστεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα τα γεγονότα που έζησε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ένα μικρό σπρώξιμο αρκεί

Ο μικρούλης Καρκίνος, αυτό που θέλει πιο πολύ απ' όλα είναι να ακολουθεί κάποιον άλλον! Αν υπάρχει κάποιος μεγαλύτερος αδερφός/ αδερφή ή ένας φίλος που θα πηγαίνει μαζί του στο σχολείο, θα του είναι πιο εύκολο να αφήσει τη φούστα της μαμάς και να βγει στον έξω κόσμο. Μην ξεχνάτε ότι αρκεί ένα μικρό σπρώξιμο για να πάρει μπρος και από εκεί και πέρα ποιος το είδε και δεν το φοβήθηκε.

ΛΕΩΝ

102112197

Ώρα για δράματα

Το χαρισματικό Λιονταράκι σας λατρεύει να δίνει παραστάσεις, πάντα με εκείνο πρωταγωνιστή. Στην πρώτη επαφή του με το σχολείο, προετοιμαστείτε για δράματα. Με το που θα ανοίξει η πόρτα του σπιτιού, το πιο πιθανό είναι να κλάψει και να γαντζωθεί στην αγκαλιά σας. Μην του φωνάξετε, αλλά και μην ενδώσετε στα σκέρτσα του. Αν σας δει να του γυρίζετε την πλάτη, θα συνεχίσει για λίγο τα δάκρυα αλλά τελικά θα το πάρει απόφαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Μεθοδικότητα και τάξη

Το ευφυές Παρθενάκι σας ανήκει σε ένα από τα τρία γήινα ζώδια, γι αυτό είναι πρακτικό και προσγειωμένο. Χρειάζεται μια λογική εξήγηση για ό,τι κάνει και παρ' όλο που δεν αγαπάει τις αλλαγές είναι αρκετά ευέλικτο όταν πρέπει να αντιμετωπίσει νέα πράγματα και καταστάσεις. Η μέθοδος, το σύστημα και η τάξη που επικρατούν στον σχολείο, θα το βοηθήσουν να εγκλιματιστεί στο πι και φι.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Συνεργάσιμο και φιλικό

Η χαριτωμένη Ζυγαρίτσα, χάρη στην ελκυστική της φύση, γίνεται πολύ δημοφιλής σε όποιο χώρο και αν βρεθεί. Στο σχολείο ξεχωρίζει για την κοινωνικότητά του, είναι ιδιαίτερα φιλικό και του αρέσει να μοιράζεται τα προσωπικά του αντικείμενα με τους φίλους του. Είναι συνεργάσιμο τόσο με τους δασκάλους όσο και με τους συμμαθητές του. Να θυμάστε ότι είναι πάντα ένα παιδάκι με γούστο, οπότε όσο πιο όμορφα το ντύνετε, τόσο πιο χαρούμενο θα είναι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Μ' αγαπά, δεν μ' αγαπά

Το γοητευτικό Σκορπάκι σας είναι ένα παιδάκι πολύ παρατηρητικό που σπάνια ξεφεύγει κάτι από την αντίληψή του. Έχει ισχυρή διαίσθηση και νοιώθει πάντα την αλήθεια πίσω από τη «βιτρίνα». Διακρίνεται για την αναλυτική του σκέψη και την επιθυμία του για μάθηση. Επειδή είναι ένα παιδί των άκρων ή θα θαυμάζει τη δασκάλα του και θα κρέμεται από τα χείλη της ή θα τη μισήσει και τότε θα αρχίσουν τα δύσκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Επαναστάτης με αγγελικό πρόσωπο

Το πανέξυπνο Τοξοτάκι σας ενθουσιάζεται να μαθαίνει καινούργια πράγματα και αφομοιώνει πολύ γρήγορα ό,τι το ενδιαφέρει. Στο σχολείο μαθαίνει εύκολα ξένες γλώσσες, αλλά το μυαλουδάκι του το έχει κατά βάθος στο παιχνίδι και τις φάρσες. Αποφύγετε να το πιέζετε γιατί κάτω από το αγγελικό του πρόσωπο κρύβεται ένας επαναστάτης που δεν ανέχεται να παίρνει εντολές από κανέναν και για τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Αργά, αλλά σταθερά

Το ρητό του μικρού Αιγόκερω είναι «αργά, αλλά σταθερά». Στο σχολείο όταν τα άλλα παιδάκια παίζουν ή μαλώνουν, εκείνο συνήθως είναι αποτραβηγμένο σε μια γωνιά και συζητά με σοβαρό ύφος με τον καλύτερό του φίλο. Δεν δρα αυθόρμητα και προτιμά να σχεδιάζει τις κινήσεις του. Την ημέρα που θα νοιώσει πολύ σίγουρο για τον εαυτό του, δεν θα διστάσει διόλου να δείξει σε όλους ότι είναι το καλύτερο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ένα ελεύθερο πνεύμα

Το δημιουργικό Υδροχοάκι σας είναι ένα ελεύθερο πνεύμα που δεν τιθασεύεται, ούτε πιάνεται. Του αρέσει να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο. Είναι σίγουρα ο τύπος του μαθητή που τα κάνει όλα τελευταία στιγμή και ποτέ δεν θα ξέρετε τι ακριβώς κάνει. Όσο προσπαθείτε να το πείσετε να αλλάξει κάτι, τόσο πιο άκαμπτο θα γίνεται. Αφήστε το να λειτουργήσει όπως εκείνο θέλει και χρησιμοποιήστε την διπλωματία, αλλά και τα επιχειρήματα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ένας μικρός δραπέτης

Ο μικρούλης Ιχθύς δραπετεύει με μεγάλη ευκολία στον εσωτερικό του κόσμο που είναι φτιαγμένος από όνειρα. Στο σχολείο η δασκάλα θα δυσκολευτεί πολύ να αιχμαλωτίσει έστω και στιγμιαία την προσοχή του. Για να το βοηθήσετε να προσαρμοστεί πιο εύκολα στο νέο του περιβάλλον, προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη στην ζωή του. Μάθετέ το να ετοιμάζει μόνο του την σάκα του και ελέγξτε μετά αν έχει μέσα όλα όσα χρειάζεται για την επόμενη μέρα.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved