Παιδικό Ωροσκόπιο από 19/8 έως 25/8

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 19/8 έως 25/8

ΚΡΙΟΣ

102112205

Ένα απολαυστικά δυναμικό ζιζάνιο

Ο αυθορμητισμός και ο ανεξάρτητος χαρακτήρας είναι τα κύρια γνωρίσματα που από νωρίς έχει εκδηλώσει το μικρό σας ζιζάνιο. Με τον Ερμή στον Λέοντα αυτή την εβδομάδα, το πείσμα και η ανυπομονησία του, κυριολεκτικά θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας. Για ό,τι συμβαίνει γύρω του, εκείνο έχει τη δική του άποψη, η οποία είναι πάντα σωστή. Μιας και δεν είναι διατεθειμένο να ακούσει κανέναν, απλά σταματήστε και απολαύστε το δυναμισμό του.

.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Χαδάκια και αγκαλίτσες

Το Ταυράκι σας δένεται με ό,τι θεωρεί «δικό του». Έτσι, αντιμετωπίζει με απόλυτη κτητικότητα την οικογένεια, τους φίλους αλλά και τα πράγματά του. Αυτή την εβδομάδα, με τον κυβερνήτη του Αφροδίτη στο Ζυγό, έχει ανάγκη από χαδάκια, αγκαλίτσες και επιβράβευση. Του είναι απαραίτητο να ξέρει ότι το αναγνωρίζουν και το συμπαθούν. Όπου κι αν βρίσκεστε, θυμηθείτε ότι αγαπά την ηρεμία και ένα καλαίσθητο περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Αφού μαμά, εσύ το είπες πρώτη!

Το μυαλουδάκι του μικρού σας Δίδυμου είναι τόσο ανήσυχο και περίεργο αλλά και τόσο εφευρετικό. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του Ερμή στον Λέοντα, η θαυμαστή ευφράδειά του μαζί με τον αυτοσχεδιασμό του, το κάνουν απλά καταπληκτικό. Προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε γιατί η ώρα που θα κάνει και θα λέει ό,τι λέτε κι εσείς είναι πολύ πιο κοντά απ' όσο φαντάζεστε και μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ένας απρόβλεπτος μπόμπιρας

Η ανεπτυγμένη διαίσθηση του μικρού σας αγγέλου, του επιτρέπει να πιάνει γρήγορα τον «σφυγμό» των ανθρώπων που έχει γύρω του και να φέρεται ανάλογα. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιό του, οι αντιδράσεις του είναι απρόβλεπτές. Τη μια στιγμή είναι χαρούμενο κι ικανοποιητικό και την άλλη είναι απρόσιτο και επιθετικό. Αν προβληματίζεστε, σκεφτείτε ότι το φάρμακο για πάσα περίπτωση είναι η αμέριστη αγάπη σας.

ΛΕΩΝ

102112197

Χορευτής, ηθοποιός και τραγουδιστής!

Η τάση του να ξεχωρίζει, μαζί με την καλλιτεχνική φλέβα που το διακρίνει, είναι τα στοιχεία που το ωθούν να σκηνοθετεί μια αληθινή παράσταση, ακόμα και για απλά, καθημερινά πράγματα. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του Ήλιο στο ζώδιό του, το χαρισματικό Λιονταράκι σας μεταμορφώνεται σε έναν εκπληκτικό ηθοποιό. Ετοιμαστείτε να σας ξεσηκώσει με το τραγούδι και τις χορευτικές του δεξιότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Μαμά, τι κάνει αυτό;

Το πανέξυπνο μικρό σας έχει απορίες για οτιδήποτε κινείτε στο οπτικό-ακουστικό του πεδίο και οι ερωτήσεις του πέφτουν βροχή. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του Ερμή στον Λέοντα, για να ικανοποιηθεί έχει ανάγκη από σαφείς απαντήσεις, ώστε το μυαλουδάκι του να μπορεί να τα ταξινομήσει στα αγαπημένα του κουτάκια και κατ' επέκταση να τα επεξεργαστεί. Αν δεν είστε σίγουροι για κάτι, φροντίστε να ενημερωθείτε πριν του δώσετε μια απάντηση.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Αυτά τα χρώματα δεν μου ταιριάζουν!

Η Ζυγαρίτσα σας είναι γενημμένη καλλιτέχνης, για αυτό όταν ασχολείται με οτιδήποτε έχει σχέση με καλαισθησία, είναι στο στοιχείο του. Αυτή την εβδομάδα, με τον κυβερνήτη του Αφροδίτη στο ζώδιό του, τα χρώματα, τα λουλούδια και η διακόσμηση του δωματίου του θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον του. Θαυμάστε τα έργα του και αποφύγετε την κριτική αν δεν θέλετε το χαμόγελο να σβήσει από το μουτράκι του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Έρωτας είναι η αιτία

Το εσωστρεφές Σκορπάκι σας είναι ιδιαίτερα επίμονο με τα πρόσωπα και τα πράγματα που αγαπάει. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον Καρκίνο, ο μπόμπιράς σας έχει το μυαλουδάκι του σε ένα παιδάκι του αντίθετου φύλου. Είναι πεισματάρικο και ανυποχώρητο και θα πολεμήσει με ό,τι μέσα έχει για να διεκδικήσει μια θέση δίπλα του. Αν δεν τα καταφέρει, ετοιμαστείτε για νευράκια ή ακόμα και επιθετική συμπεριφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Έχει την ανησυχία στο αίμα του

Το δυναμικό σας Τοξοτάκι, έχει την ανησυχία στο αίμα του και την περιπέτεια στο μυαλουδάκι του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στον Λέοντα, αυτό που σκέφτεται είναι πως θα αποδράσει απ' ότι θεωρεί ότι το πιέζει και το περιορίζει. Είτε βρίσκετε στην παραλία, στην αυλή ή στον παιδότοπο, φροντίστε να έχει συνεχώς κάτι να κάνει. Θα δείτε ότι όσο πιο απασχολημένο είναι, τόσο μεγαλύτερο χαμόγελο θα έχει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Μπορώ και μόνος μου!

Το Αιγοκεράκι σας από πολύ μικρό, επεξεργάζεται ό,τι συμβαίνει γύρω του, με έναν αβίαστο και τελείως προσωπικό τρόπο. Μελετά με προσοχή ό,τι κάνει και συνήθως τα καταφέρνει μια χαρά μόνο του. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον Καρκίνο, θα παρατηρήσετε ότι άλλοτε θα παρασύρεται από τον αυθορμητισμό του και άλλοτε θα αποσύρεται και θα κλείνεται στον εαυτό του. Ενθαρρύνετε όποια προσπάθεια για εξωστρέφεια και κοινωνικοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Βαριέμαι να κάνω ό,τι κάνουν οι άλλοι

Το Υδροχοάκι σας, εξωτερικεύει την τάση του για ανεξαρτησία με κάθε τρόπο! Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στον Λέοντα, κάνει ό,τι περνάει από το πολυμήχανο μυαλουδάκι του για να διαφέρει από τους φίλους του και γυρνάει πολύ εύκολα την πλάτη του σε όποιον αποφασίσει να το αμφισβητήσει. Τα ομαδικά αθλήματα είναι το φόρτε του και μην εκπλαγείτε αν σας ζητήσει από τώρα να ξεκινήσει ένα την επόμενη σχολική χρονιά.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ένας χαρισματικός καλλιτέχνης

Η ευαισθησία και η δημιουργική φαντασία που εκδηλώνει το Ψαράκι σας, είναι ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να το βοηθήσετε να το εξελίξει. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον Καρκίνο, οι εναλλαγές του από τη χαρά στη λύπη είναι πολύ έντονες, ανάλογα με το ρόλο που θα υποδύεται κάθε φορά. Θυμηθείτε πως για να είναι ήρεμο και ισορροπημένο, έχει ανάγκη τόσο από την προσοχή σας όσο και από σωστά ερεθίσματα και κίνητρα.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved