Παιδικό Ωροσκόπιο από 1/7 έως 7/7

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 1/7 έως 7/7

ΚΡΙΟΣ

102112205

Πολεμιστής από κούνια

Πολεμιστής από κούνια ο μικρός Κριός, αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στους Διδύμους, είναι πανέτοιμος για περιπέτειες. Οι τσακωμοί και τα νεύρα με τα άλλα παιδάκια, και ιδίως όταν αυτά αμφισβητούν την αρχηγεία του στο παιχνίδι, θα είναι στην ημερήσια διάταξη. Εκεί που τα πράγματα πραγματικά δυσκολεύουν είναι όταν πλησιάζει η ώρα να κοιμηθεί. Για να αποφύγετε δράματα φροντίστε να έχει εξαντλήσει μέσα στην ημέρα την ατελείωτη ενέργειά του.

.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Καλοπέραση στο κόκκινο

Το Ταυράκι σας σαν γνήσιο παιδί της Αφροδίτης, αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του στον Λέοντα, ψάχνει να βρει τρόπους για να περάσει καλά. Του αρέσει να χουζουρεύει και πολύ δύσκολα θα το κάνετε να κουνηθεί από τη βολή του. Αν θέλετε να το ενεργοποιήσετε, δελεάστε το με μια βόλτα στην εξοχή που θα συνοδεύεται από καλό και άφθονο φαγητό. Θα δείτε ότι η διάθεσή του θα αλλάξει μαγικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια

Με τον Άρη στο ζώδιό του, το μικρό σας ζιζάνιο αυτή την εβδομάδα ασχολείται με ό, τι του τραβάει στην προσοχή και το ερεθίζει οπτικά και εγκεφαλικά. Μονίμως εντυπωσιάζεται με κάτι και πέφτει με τα μούτρα μέχρι να το κατακτήσει, μόλις όμως το γνωρίσει απλά στρέφεται στο επόμενο θέμα που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του. Μάθετέ του από νωρίς να εμβαθύνει σε ό,τι επιλέγει να κάνει και να έχει υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ένας λαβύρινθος από σκέψεις

Με την είσοδο του Δία στο ζώδιό του, η φαντασία και η διαίσθηση του μικρού σας Καρκίνου θα είναι ιδιαίτερα οξυμένη. Κάθε τι που συμβαίνει γύρω του θα γίνεται η αφετηρία για ατελείωτες σκέψεις και συχνά μπορεί να το δείτε να εκδηλώνει σημάδια ανησυχίας. Να θυμάστε ότι τα παιδιά της Σελήνης, ζουν μέσα στην ανασφάλεια και πληγώνονται εύκολα. Προσοχή στις αλλαγές, γιατί δεν τους αρέσουν και στις «μπαταρίες» τους που γεμίζουν μόνο στο γνώριμο χώρο του σπιτιού.

ΛΕΩΝ

102112197

Ένας μικρός ηθοποιός

Το αξιαγάπητο μικρό σας, με την Αφροδίτη στο ζώδιό του, ψάχνει να βρει τρόπους να εκφράσει τη δημιουργικότητά του αλλά και να σας εντυπωσιάσει. Αν θέλετε να το βοηθήσετε να εξωτερικεύσει ακόμα περισσότερο το ταλέντο του, αγοράστε του ένα κουκλοθέατρο ή οποιοδήποτε παιχνίδι που προάγει τη φαντασία του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας εκπλήξει ευχάριστα με τους διαλόγους που θα σκαρφίζεται και το υποκριτικό ταλέντο του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Θέλω αγάπη και κατανόηση

Με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στον Καρκίνο και ανάδρομο αυτή την εβδομάδα, το μικρό σας είναι ιδιαίτερα συνεσταλμένο και εύθικτο. Όταν γκρινιάζει να θυμάστε ότι το μόνο που χρειάζεται είναι κατανόηση και αγάπη. Αν σας παραπονεθεί ότι πονάει η κοιλίτσα του, βεβαιωθείτε ότι δεν το απασχολεί κάτι που του προξενεί αγωνία και άγχος. Εκπαιδεύστε το να μην είναι υπέρ-απαιτητικό με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό του.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Σαγηνεύει τους πάντες

Με την Αφροδίτη στον ενδέκατο του οίκο, το μικρό σας αυτή την εβδομάδα είναι το πιο κοινωνικό παιδάκι του ζωδιακού. Με το ακαταμάχητο χαμόγελό του έχει βαλθεί να γοητεύσει τους πάντες. Να θυμάστε ότι ο Ζυγός χρειάζεται πάντα άλλους δίπλα του για να εκφράσει τον πραγματικό του εαυτό και να δείξει το καλό του γούστο. Ενισχύστε την αυτοεκτίμηση και της αυτοπεποίθησή του και ωθήστε το να εκφράσει την καλλιτεχνική του φύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Το καλύτερο φάρμακο είναι οι φίλοι

Με τον κυβερνήτη του τον Άρη στον όγδοό του οίκο, οι φόβοι και οι ανασφάλειες που κρατούσε καλά κρυμμένες, βγαίνουν στο φως. Βοηθήστε το να εκφράσει τα συναισθήματά του αλλά και να αποκτήσει έναν τρόπο σκέψης και ανάλυσης, ώστε να γνωρίζει τι ακριβώς του συμβαίνει και να νοιώθει ασφαλές. Τέλος, ενθαρρύνετέ το να αποκτήσει φίλους, οι οποίοι θα το κάνουν να χαλαρώσει και να τους ανοίξει την καρδούλα του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Τολμηρός καρδιοκατακτητής

Με τον Άρη στους Διδύμους, τον οίκο της συντροφικότητας, το Τοξοτάκι σας αυτή την εβδομάδα είναι ιδιαίτερα τολμηρό με ένα παιδάκι του αντίθετου φίλου που όταν το κοιτάζει μειδιάει πονηρά. Είναι όμως τόσο πληθωρικό σαν χαρακτήρας, που μπορεί εύκολα να γίνει υπερβολικό στις αντιδράσεις του και στο τέλος τα χαμόγελα να καταλήξουν σε κλάματα. Ευτυχώς που η διάθεσή του αλλάζει εύκολα, οπότε απλά δείξτε του το δρόμο προς μια άλλη δραστηριότητα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Θέλεις να παίξουμε;

Με τρεις πλανήτες στο έβδομο του σπίτι, το Αιγοκεράκι σας – όσο περίεργο κι αν αυτό ακούγεται – δείχνει τάσεις κοινωνικοποίησης. Του αρέσει να περνά χρόνο με άλλα παιδάκια στην ηλικία του και είναι πρόθυμο να μοιραστεί ακόμα και τα πιο αγαπημένα του παιχνίδια. Παρ' όλα αυτά όμως η τάση του να εξουσιάζει είναι εμφανής. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα τείνει επιτακτικά το δάκτυλο του και θα τους κάνει παρατηρήσεις, Καλοί οι φίλοι αλλά οι κανόνες είναι κανόνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Επικοινωνιακό και εκφραστικό

Το πανέξυπνο Υδροχοάκι σας έχει τη δική του φιλοσοφία για τη ζωή και από μικρό ξεχωρίζει. Με τον Άρη στους Διδύμους αυτή την εβδομάδα, το σίγουρο είναι ότι θα σας εκπλήξει με τα άπειρα ενδιαφέροντά του. Με ό,τι κι αν ασχοληθεί – κατασκευές, υπολογιστές, καλλιτεχνικές δραστηριότητες – το ταλέντο του είναι δεδομένο. Το μόνο που χρειάζεται πραγματικά είναι ένας χώρος που θα νοιώθει άνετα και θα του δώσει την ευκαιρία να εκφραστεί.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Σοκολάτες και γλυκά! Γιαμ!

Με την Αφροδίτη στον οίκο της διατροφής, το Ψαράκι σας αυτή την εβδομάδα δείχνει μια ιδιαίτερη αγάπη στα γλυκά – κυρίως τις σοκολάτες – και φαγητά τύπου Φαστ- Φουντ. Καλό θα ήταν όχι μόνο να μην ενδώσετε στις απαιτήσεις του, αλλά να φροντίσετε να ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής. Κάντε το όμως με έξυπνο και διπλωματικό τρόπο, καθώς αν το πιέσετε, το μόνο σίγουρο είναι πως θα αντιδράσει και θα αδιαφορήσει.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved