Παιδικό Ωροσκόπιο από 20/5 έως 26/5

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 20/5 έως 26/5

ΚΡΙΟΣ

102112205

Ευγένεια και τακτ

Αυτή την εβδομάδα, με την Αφροδίτη στο 3ο του σπίτι, παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες να μάθετε το παρορμητικό σας Κριαράκι να εκφράζει τα «θέλω» του με ευγενικό τρόπο. Όσο περισσότερα ερεθίσματα του δίνετε, τόσο το μυαλουδάκι του τα ρουφάει σα σφουγγάρι και τόσο καλύτερες επιδόσεις έχει στο σχολείο. Η επικοινωνία με τους γονείς του, τα βιβλία και τα εκπαιδεύτηκα παιχνίδια είναι τα ιδανικά ερεθίσματα για το μπόμπιρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Μαθήματα οικιακής οικονομίας

Με τον Ερμή στους Διδύμους και στο 2ο του σπίτι, εκπαιδεύστε το Ταυράκι σας να υιοθετήσει συνήθειες που βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι. Να μην αφήνει την πόρτα του ψυγείου ανοιχτή και να κλείνει το φως κάθε φορά που βγαίνει από το δωμάτιό του. Μην εκπλαγείτε αν πάρει φόρα και ξαφνικά σας φωνάξει την ώρα που πάτε να πετάξετε ένα κουτάκι αναψυκτικού στα σκουπίδια και όχι στην ανακύκλωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Γοητεία και καλλιτεχνικές τάσεις

Με την Αφροδίτη στον ζώδιό του, το Διδυμάκι σας βγάζει στην επιφάνεια όλη του γοητεία και τις καλλιτεχνικές του τάσεις. Αναζητά με πάθος την επιβεβαίωση και τον θαυμασμό όλων όσοι βρίσκονται γύρω του άσχετα με το αν είναι γνωστοί ή άγνωστοι. Ένα παιδάκι του αντίθετου φύλου θα κάνει την καρδιά του να χτυπήσει δυνατά και το μικρό σας θα επινοεί χίλιους τρόπου κάθε ημέρα για να βρίσκεται δίπλα του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ευαισθησία στις αλλεργίες

Με τον Δία στο 12ο του σπίτι, πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να φροντίζετε ώστε το Καρκινάκι σας να μην εκτίθεται στη σκόνη και να μην βρίσκεται πολύ κοντά σε λουλούδια που ανθοφορούν, καθώς έχει μια προδιάθεση να εκδηλώσει οποιασδήποτε μορφής αλλεργία που θα το ταλαιπωρήσει. Αν παρ' όλα αυτά το δείτε να τρίβει τα ματάκια του ή να τρέχει η μυτούλα του χωρίς λόγω, σας προτείνουμε να το δει αμέσως ο παιδίατρος του.

ΛΕΩΝ

102112197

Απλές αποφάσεις

Με τον Ήλιο στον 11ο του οίκο, αυτή την εβδομάδα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να το βοηθήσετε να παίρνει πολύ απλές αποφάσεις και να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες. Ρωτώντας το απλές ερωτήσεις για πράγματα που το ενδιαφέρουν, όπως «θέλεις να παίξουμε μέσα στο σπίτι ή να πάμε βόλτα στην παιδική χαρά να δεις τους φίλους σου», θα δείτε τον χαρακτήρα του και τη δυναμική του φύση να έρχονται στο προσκήνιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Ευγένεια και καλοί τρόποι

Με την Αφροδιτούλα στους Διδύμους και στο 10ο του σπίτι, δώστε έμφαση στους κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς. Ξεκινήσετε από απλά πράγματα όπως «καλημέρα», «ευχαριστώ», «παρακαλώ». Για να του εξάψετε την περιέργεια, κάντε το μέρος ενός δημιουργικού παιχνιδιού. Θα δείτε ότι όχι μόνο είναι πολύ αποτελεσματικό αλλά θα το κάνει να διασκεδάσει αφάνταστα. Η συχνή επαφή με παιδάκια και γενικότερα με κόσμο, θα βοηθήσει αρκετά στην κοινωνικοποίησή του.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Ποιό μουσείο να διαλέξω;

Ο Δίας στους Διδύμους και στον 9ο του οίκο, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να ξεκινήσετε εκδρομές στα μουσεία της Αθήνας. Μην επιλέξετε στην τύχη. Δείτε πια είναι τα ενδιαφέροντά του και επιλέξτε το αντίστοιχο μουσείο. Αν του αρέσουν τα ζώα, μια επίσκεψή στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας θα το ενθουσιάσει. Αν πάλι έχει πιο κλασικά ενδιαφέροντα όπως η ιστορία, μη διστάσετε να το πάτε στο Μουσείο της Ακρόπολης. Αν αγαπά τα όπλα και τα αεροπλανάκια το πολεμικό μουσείο θα το ενθουσιάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Φανταστικοί φόβοι

Με τον Ήλιο στον 8ο του οίκο, το Σκορπάκι σας μπορεί να αναπτύξει κάποιες φοβίες που όσοι κι αν για εσάς δεν βγάζουν νόημα, στο μυαλουδάκι του έχουν βάση. Ένα παράδειγμα είναι ο φόβος που δημιουργείται όταν φεύγετε από το σπίτι. Εξηγήστε του ότι αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και πως θα είναι προσωρινό αφού σε μερικές ώρες θα είστε και πάλι μαζί του για να παίξετε μαζί το αγαπημένο του παιχνίδι. Θα δείτε ότι σταδιακά και με τη βοήθειά σας, θα το ξεπεράσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Νοιάζομαι και μοιράζομαι

Με τέσσερις πλανήτες στους Διδύμους και στο 7ο του σπίτι που έχει κατ' εξοχήν να κάνει με τον τρόπο που προσεγγίζει τις σχέσεις του με τους άλλους, μάθετέ το να νοιάζεται για τους άλλους και να μοιράζετε μαζί τους τα παιχνίδια του. Εξηγήστε του πως όταν παίζουν όλοι μαζί, το παιχνίδι θα έχει πολύ μεγαλύτερη πλάκα! Αν δείτε ότι είναι ανένδοτο και τσακώνεται με το παραμικρό, μπορείτε να επέμβετε και να κάνετε μια μικρή διαπραγμάτευση ώστε τα πράγματα να έρθουν και πάλι σε ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Όταν το μπάνιο γίνεται διασκέδαση

Με ένα ενεργοποιημένο 6ο σπίτι, το Αιγοκεράκι είναι πολύ πιθανός να δείξει κάποια απροθυμία ή να δυσανασχετήσει με τους κανόνες υγιεινής. Θεωρεί την καθαριότητα αγγαρεία και μια υποχρέωση χωρίς ουσία. Αγκαλιάστε το μετά το μπάνιο και πείτε του ότι μυρίζει σαν την πρώτη μέρα της Άνοιξης. Θα δείτε αμέσως ότι την επόμενη φορά τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα. Ακόμα, μπορείτε να το πάρετε μαζί στο σούπερ μάρκετ και να το αφήσετε να επιλέξει εκείνο το σαμπουάν με τον αγαπημένο του ήρωα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ενεργητικότητα στο κόκκινο

Βόλτες και παιχνίδια, ποδηλατάδες και μπάλες που ρολάρουν ασταμάτητα, είναι μόνο μερικές από τις καθημερινές ασχολίες που θα απολαμβάνει το Υδροχοάκι σας. Για πειθαρχεία, ούτε λόγος. Η δε λέξη «πρόγραμμα» δεν υπάρχει ανάμεσα στις έννοιες που αντιλαμβάνεται. Όλα αυτά είναι τελείως φυσιολογικά, λίγο ο καλό καιρός, λίγο η αυξημένη του διάθεση εκτοξεύουν την ενεργητικότητά του στα ύψη. Μαζί και τις δικές σας διαδρομές από το γήπεδο, στην παιδική χαρά και πίσω.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Μαγειρεύουμε μαζί!

Με τον Ήλιο στο 4ο του σπίτι, αφήστε το Ψαράκι σας να ανακατευτεί και να σας βοηθήσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο στις δουλειές του σπιτιού. Μαγειρέψτε μαζί του τις αγαπημένες του λιχουδιές και επιτρέψτε του να παίξει με υλικά, τα οποία δεν έχουν κίνδυνο τραυματισμού. Ενθαρρύνεταί το να μαζέψει τα παιχνίδια του πριν πέσει για ύπνο. Θα δείτε ότι όλη αυτή η διαδικασία θα το κάνει πιο τακτικό και μόνο σαν αγγαρεία δεν θα το αντιλαμβάνεται!

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved