Παιδικό Ωροσκόπιο από 13/5 έως 19/5

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 13/5 έως 19/5

ΚΡΙΟΣ

102112205

Ένα σκανταλιάρικο πειρακτήρι

Με την Αφροδίτη στον 3ο του οίκο, το Κριαράκι σας γίνεται πιο επικοινωνιακό και χαρούμενο αφήνοντας κατά μέρος τις απαιτήσεις και τα απότομα «θέλω» του. Κοινωνικό και δημοφιλές ανάμεσα στα υπόλοιπα παιδάκια, αλλά και ένα πειρακτήρι που δεν αφήνει κανέναν ήσυχο. Δεν θα βαρεθείτε ούτε λεπτό μαζί του μιας και τα ενδιαφέροντα του θα αλλάζουν αδιάκοπα και εκεί που θα το βλέπετε να ζωγραφίζει θα σηκώνετε να χορεύει ή να μιμείται ότι βλέπει.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ευαισθησία στο λαιμό

Με την ηλιακή έκλειψη που έγινε στις δέκα του μηνός στο ζώδιό του, το Ταυράκι σας μπορεί να παρουσιάσει κάποια ξαφνική ευαισθησία στην υγεία του και κυρίως στο λαιμουδάκι του. Φροντίστε να το ντύνεται ζεστά παρά τα παραπονάκια του και την επιμονή του ότι έχει έρθει πια το καλοκαίρι, αφού δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα στον καιρό. Η διατροφή μπορεί να γίνει σύμμαχός σας για ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Γοητεία και μαγνητισμός

Η Αφροδίτη και ο Δίας στο ζώδιό του, χαρίζουν στο μικρό σας γοητεία και μαγνητισμό. Όπου κι αν βρεθεί κυριολεκτικά τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του, χωρίς καν να χρειαστεί να πει οτιδήποτε. Από την άλλη, ο Άρης στον 12ο οίκο του, το κάνει επιρρεπές σε ιωσούλες, για αυτό καλό θα ήταν να μην ενδώσετε αν σας ζητήσει να πάει να κοιμηθεί στον σπίτι του καλύτερου φίλου του που είναι αρρωστούλης για να του κάνει παρέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ζήλιες και παραπονάκια

Ο Άρης που βρίσκεται στον 11ο οίκο του μικρού σας Καρκίνου, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με τις φιλίες του. Μπορεί να είναι κοινωνικό και ευχάριστο, αλλά να έχετε το νου σας γιατί δεν θα λείψουν οι ζήλιες και τα παραπονάκια. Προσοχή μην του κάνετε όλα τα χατίρια, καθώς αυτό θα δημιουργήσει προηγούμενο και όταν έρθει η ώρα που θα σας ζητήσει κάτι παράλογο και θα αρνηθείτε, το σπίτι θα μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη.

ΛΕΩΝ

102112197

Θέματα με τους γονείς

Με τον Κρόνο ανάδρομο στο 4ο του σπίτι, το Λιονταράκι σας επικεντρώνει το μυαλουδάκι του στους γονείς του. Παρατηρεί προσεκτικά κάθε σας κίνηση και μπορεί ακόμα και να παρεξηγήσει κάτι που θα δει, με αποτέλεσμα να στεναχωρηθεί. Ηρεμίστε το και εξηγήστε του πως οι αλλαγές στη διάθεση είναι κάτι ανθρώπινο και αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως η μαμά δεν αγαπάει τον μπαμπά. Να είστε σίγουροι ότι το χαμόγελο να επιστρέψει στο προσωπάκι του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Επιλεκτική ακοή

Με τον Άρη στον 9ο οίκο του, το Παρθενάκι σας θα αποκτήσει σημάδια επιλεκτικής ακοής και αυτά που του λένε οι γονείς του, θα πέφτουν συνήθως στην κατηγορία των πραγμάτων που δεν ακούει. Μην ξαφνιαστείτε αν παρατηρήσετε αυξημένα σημάδια ανεξαρτησίας. Καλό θα ήταν να έχετε το νου σας όταν ξεφεύγει από τα όρια και δεν ακούει κανέναν και τίποτα, γιατί μπορεί να το βάλουν σε μπελάδες εκεί που δεν το περιμένει.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Περιέργεια και ευφράδεια

Με την Αφροδίτη και το Δία στον 9ο οίκο του, η ο μικρός Ζυγός κυριολεκτικά θα σας καταπλήξει με την περιέργειά του και την ευφράδειά του. Αυτό αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για να αρχίσει να μαθαίνει μια δεύτερη ξένη γλώσσα. Το ενδιαφέρον του βέβαια δεν θα περιοριστεί στα νέα πράγματα που μαθαίνει, αλλά θα επεκταθεί και σε ένα παιδάκι του αντίθετου φίλου που θα του κλέψει την καρδούλα του και θα το κάνει να χαμογελά που και που πονηρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Συννεφιασμένο μουτράκι

Η έκλειψη Ηλίου που έγινε στον 7ο οίκο του, θα φέρει στην επιφάνεια παραπονάκια που ίσως κορυφωθούν και σε κλάματα λόγω έλλειψης αποδοχής από τους φίλους του. Η αλήθεια είναι πως όταν πάει να προσεγγίσει κάποιον θέλει τα πράγματα να γίνονται με τον δικό του μοναδικό τρόπο, πράγμα που δεν είναι πάντοτε εφικτό. Εξηγήστε του πόσο σημαντικό είναι να αποδεχόμαστε του άλλους με τις ιδιαιτερότητες τους και να τους δείχνουμε την αγάπη μας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Απροσεξίες και σκανταλιές

Με τον Άρη στο οίκο της υγείας του, το Τοξοτάκι σας γίνεται απρόσεκτο και ως εκ τούτου επιρρεπές σε μικρό-ατυχηματάκια. Θα πρέπει λοιπόν να έχετε το νου σας παραπάνω από ότι συνήθως, διαφορετικά θα ανακαλύπτετε καθημερινά και μια νέα μελανιά σε ένα άλλο σημείο. Στο προσκήνιο έρχεται και η διατροφή του που ήρθε η ώρα να μπει σε τάξη, μετά τον Πασχαλινό εκτροχιασμό. Δύσκολο μεν, αναγκαίο δε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Χρώματα και ζωγραφιές

Ο Ήλιος στον 5ο του σπίτι, φέρνει στην επιφάνεια τον καλλιτεχνικό χαρακτήρα του μπόμπιρά σας, που υπό κανονικές συνθήκες είναι πολύ καλά κρυμμένος. Κραγιόνια, μαρκαδόροι και ξυλομπογιές εμφανίζονται από κάθε πιθανή γωνία του σπιτιού, ακόμα και μέσα από το ψυγείο. Μην το μαλώσετε για αυτό, αφού η αφοπλιστική απάντηση που θα πάρετε είναι πως η έμπνευση έρχεται σε διάφορα μέρη και ώρες. Χαμογελάστε και ενθαρρύνετέ το να συνεχίσει ακάθεκτο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Αντίδραση στα «μη»

Η Ηλιακή έκλειψη που γίνεται στον άξονα των γονέων του, δημιουργεί μικρές αναταράξεις στη σχέση του μαζί σας. Με άλλα λόγια θα προσπαθήσει να κάνει μια ανακατανομή στα όρια που έχει ο καθένας, δίνοντας στον εαυτό του μεγαλύτερο μερίδιο. Παράλληλα θα αντιδράει σε κάθε «μη» αλλά και σε κάθε πρόταση που εμπεριέχει μέσα την προστακτική. Αν επιμείνετε, να περιμένετε «πόλεμο». Προτείνουμε να πάτε με τα νερά του και να αξιοποιήσετε την έμφυτη διπλωματία της μανούλας.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Παρορμητικό και αθυρόστομο

Με τον Άρη στον 3ο του οίκο, το Ψαράκι σας γίνεται αθυρόστομο. Και αυτό δεν περιορίζεται μόνο σε άτομα, τα οποία βρίσκονται στο στενό οικογενειακό περιβάλλον και με τα οποία νοιώθει άνετα. Μπορεί κάλλιστα να επεκταθεί και στους φίλους του, ακόμα και στις δασκάλες του σχολείου. Μην του μιλήσετε άσχημα, αφού θα δώσετε το κακό παράδειγμα, αλλά δείξτε, χωρίς να είστε διατεθειμένοι να κάνετε πίσω, ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνει.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved