Παιδικό Ωροσκόπιο από 6/5 έως 12/5

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 6/5 έως 12/5

ΚΡΙΟΣ

102112205

Φασούλι το φασούλι

Μετά τις σπατάλες της εορταστική περιόδου, αυτή η εβδομάδα σας δίνει την εξαιρετική ευκαιρία να μιλήσετε στο έξυπνο Κριαράκι σας για τα οφέλη της αποταμίευσης. Αγοράστε του ένα κουμπαρά και εξηγήστε του πόσα παιχνίδια μπορεί να αγοράσει στο τέλος του χρόνου, αν κάθε μήνα βάζει και ένα κέρμα μέσα. Να είστε σίγουροι ότι θα ενθουσιαστεί και θα θελήσει να τον γεμίσει το συντομότερο δυνατόν.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ο υπερασπιστής των αδυνάτων

Το δυναμικό Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα είναι πρώτο και καλύτερο σε όλα τα ομαδικά παιχνίδια. Παράλληλα είναι πολύ προστατευτικό με τα πιο αδύναμα παιδάκια και επιμένει πεισματικά όταν χρειαστεί να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους. Η περιέργειά του είναι αυξημένη και οι κεραίες του είναι τεντωμένες. Όσο κι αν μιλάτε χαμηλόφωνα, να είστε σίγουροι ότι θα ακούσει τα πάντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Λογάκια που γοητεύουν

Το μικρό σας ζουζούνι αυτή την εβδομάδα κινείται αδιάκοπα όπου και αν βρεθεί! Τα λίγα λεπτά που μένει ακίνητο, μιλάει τόσο γοητευτικά που όλα τα παιδάκια θέλουν να είναι δίπλα του. Δεν θα είναι όμως λίγες οι φορές που θα νοιώθει ότι δεν τον καταλαβαίνει κανείς με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις από το πουθενά. Έτσι, δεν θα λείψουν τα παραπονάκια και οι δραματικές σκηνές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Κοίτα πόσο μεγάλωσα

Αυτή την εβδομάδα το τρυφερό Καρκινάκι σας θέλει να νοιώθει ελεύθερο και ανεξάρτητο, με αποτέλεσμα να μην ακούει τίποτα και κανέναν. Μπορεί να ξεμακραίνει από κοντά σας όταν είναι στον παιδότοπο, απλά για να σας δείξει ότι έχει μεγαλώσει και τα καταφέρνει και μόνο του. Η αλήθεια όμως είναι ότι οι κλεφτές ματιές δίνουν και παίρνουν για να δει που ακριβώς είστε κάθε στιγμή.

ΛΕΩΝ

102112197

Ερωτήσεις και απορίες

Αυτή την εβδομάδα το παρατηρητικό Λιονταράκι σας έχει βαλθεί να σας τρελάνει με τις συνεχείς ερωτήσεις για κάθε τι που συμβαίνει γύρω του. Όταν κάθεστε για καφέ, μπορεί να σας ρωτήσει από το τι γράφει πάνω η απόδειξη μέχρι και γιατί τα αδέσποτα σκυλάκια προτιμούν το γκαζόν για να κοιμηθούν. Χαμογελάστε και απαντήστε του με ηρεμία και χιούμορ. Να ξέρετε ότι πάντα θέλει να ξέρει περισσότερα από τα άλλα παιδάκια και να ξεχωρίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Μα δεν έχω δίκιο;

Αυτή την εβδομάδα το πανέξυπνο Παρθενάκι σας έχει πολλές, μα πάρα πολλές ιδέες. Και το καλύτερο είναι ότι πιστεύει πως όλες είναι σωστές! Ιδιαίτερα κοινωνικό και ομιλητικό με τους φίλους του, αν και δεν θα λείψουν οι ζήλιες και οι ανταγωνισμοί και αυτό μπορεί του χαλάει τη διάθεση προσωρινά. Όταν σας επιδεικνύει τα χαρίσματά του, επιβραβεύστε το και ενθαρρύνετέ το να τα καλλιεργήσει ακόμα παραπάνω.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Αγκαλίτσες και φιλάκια

Ιδιαίτερα τρυφερή με τα παιδάκια του αντίθετου φίλου είναι η χαριτωμένη Ζυγαρίτσα σας αυτή την εβδομάδα. Οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια δίνουν και παίρνουν. Έτσι όπως είναι αφηρημένο και βιαστικό συχνά σκοντάφτει γι αυτό καλύψτε τις αιχμηρές γωνίες των επίπλων και ανεβάστε στο πιο ψηλό ράφι τα εύθραυστα αντικείμενα. Τα μάτια σας δεκατέσσερα γιατί τα μικρό-ατυχηματάκια προβλέπονται σε ημερήσια διάταξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Ανταγωνισμός και παρεξηγήσεις

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικό θα είναι το γοητευτικό Σκορπάκι σας αυτή την εβδομάδα και όλα του φταίνε. Αν κάτι το ενοχλεί, αντιδρά απότομα και παρορμητικά. Έτσι δημιουργούνται εντάσεις και παρεξηγήσεις ακόμα και με τους πιο κοντινούς του φίλους. Προσοχή χρειάζεται η υγεία του, καθώς είναι ευαίσθητο σε κρυωματάκια. Μην σας ξεγελάσει ο καλός καιρός και έχετε πάντα μαζί σας ένα ζακετάκι σε περίπτωση που κρυώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Κρατήστε το απασχολημένο

Το κοινωνικό Τοξοτάκι σας, τρελαίνεται από τη χαρά του να βρίσκεται ανάμεσα σε άλλα παιδάκια και να παίζουν όλοι μαζί. Ακόμα μεγαλύτερη χαρά του δίνουν οι οικογενειακές αποδράσεις στη φύση, όπου μπορεί να φτιάχνει αυτοσχέδια βραχιολάκια από λουλούδια για να τα προσφέρει στη μαμά! Όταν όμως δεν έχει τι να κάνει, μπορεί να αρχίσει να παραπονιέται για τα πάντα! Κρατήστε το μυαλουδάκι του απασχολημένο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Δράση και δημιουργικότητα

Δράση και δημιουργικότητα είναι δύο πράγματα, στα οποία διακρίνεται το σοφό Αιγοκεράκι σας αυτή την εβδομάδα. Αν κάνει ήδη κάποιο σπορ, θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να ξεχωρίσει και να εισπράξει κολακευτικά σχόλια. Αν όμως δεν τα καταφέρει, θα γίνεται σνομπ και ισχυρογνώμων. Εξηγήστε του πόσο σημαντική είναι η προσπάθεια και το ταξίδι και όχι το τελικό αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ακόρεστη όρεξη για μάθηση

Ακόρεστη όρεξη για μάθηση είναι η φράση-κλειδί αυτή την εβδομάδα για το πρωτοπόρο Υδροχοάκι σας. Εκπαιδευτικά παιχνίδια και οτιδήποτε έχει σχέση με ηλεκτρονικά παιχνίδια, κυριολεκτικά το ξετρελαίνει. Ξέρει να τα χειρίζεται με μεγάλη ευκολία και αυτό το διασκεδάζει ακόμα περισσότερο. Μη διστάσετε να του πάρετε παιχνίδια για παιδάκια μεγαλύτερης ηλικίας, θα δείτε ότι θα τα καταφέρει εξίσου καλά και θα απολαύσει την πρόκληση.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Λιγότερα γλυκά

Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από κίνηση και επικοινωνία για το μικρό σας Ψαράκι. Οπότε, η συμβουλή μας είναι μια: οπλιστείτε με μεγάλη υπομονή και ακόμα μεγαλύτερο χαμόγελο. Από την άλλη είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, για αυτό χρειάζεται προσοχή στο τι του λέτε και πως του το λέτε, αφού μπορεί να πληγωθεί και να κλειστεί στον εαυτό του. Η διατροφή του έρχεται στο προσκήνιο. Λιγότερα γλυκά ίσον λιγότερα πονάκια στο στομαχάκι!

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved