Παιδικό Ωροσκόπιο από 15/4 έως 21/4

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 15/4 έως 21/4

ΚΡΙΟΣ

102112205

Ρητορεύει και συμβουλεύει

Το ατίθασο Κριαράκι σας αυτή την εβδομάδα μεταμορφώνεται σε έναν ανεξάρτητο αλλά παράλληλα πολύ γοητευτικό μπόμπιρα. Αγαπημένη του ασχολία είναι να ρητορεύει και να δίνει σε όλους συμβουλές. Οι κινήσεις του είναι βιαστικές και χωρίς πολλή σκέψη, με αποτέλεσμα να του συμβαίνουν μικρό-ατυχηματάκια. Εννοείται πως είναι ανταγωνιστικό και έτοιμο για καβγά, αν κάποιος διαφωνήσει μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Αναζητά την επιβράβευση

Αυτή την εβδομάδα, το χαριτωμένο Ταυράκι σας αναζητά την επιβράβευση και το θαυμασμό σας. Αν βρει τα δύσκολα, είναι διατεθειμένο να κάνει πίσω σε κάποια πράγματα προκειμένου να το πετύχει. Αν το δείτε να περνά ώρες μπροστά από τον καθρέφτη κάνοντας γκριμάτσες του, μην ξαφνιαστείτε. Κάποιο παιδάκι του αντίθετου φύλλου του έχει τραβήξει την προσοχή και κάνει πρόβες για την επόμενη φορά που θα το συναντήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Ενδιαφέρον και φροντίδα

Αν κάτι διακρίνει το κοινωνικό Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα, είναι το γεγονός ότι νοιάζεται όλους όσους έχουν ανάγκη τη βοήθεια και τη συμπαράστασή του. Όσον αφορά για εκείνους που είναι εκτός του κύκλου εμπιστοσύνης του, μπορεί να γίνει καταπιεστικό με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διαφωνίες. Συμβουλεύστε το να μην είναι τόσο απόλυτο και να δέχεται την γνώμη των άλλων, ακόμα κι αν είναι άκρα αντίθετη από τη δική του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ελευθερία και αυτονομία

Το μικρό Καρκινάκι σας αυτή την εβδομάδα διεκδικεί τον ελεύθερο χρόνο του καθώς και την αυτονομία του από το οικογενειακό περιβάλλον. Θέλει να κάνει πολλά πράγματα μόνο του και έχει ανάγκη να είναι το καλύτερο, ακόμα και όταν πρόκειται για ένα ομαδικό παιχνίδι στο σχολείο ή ακόμα και την παιδική χαρά. Με τους αδύνατους είναι πολύ προστατευτικό και υπερασπίζεται με πάθος τα δικαιώματά τους.

ΛΕΩΝ

102112197

Ξενόγλωσσα βιβλία

Το γοητευτικό Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα ενθουσιάζεται με κάθε τι καλλιτεχνικό και σας αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία ότι η φαντασία τους είναι παραπάνω από ανεπτυγμένη. Παράλληλα, μπορεί να δείξει ενδιαφέρον για παιχνίδια που έχουν σχέση με τη γεωγραφία, τα παραδοσιακά ήθη και έθιμα καθώς και συνήθειες άλλων χωρών. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη διάθεση και δοκιμάστε να του αγοράσετε το πρώτο του βιβλίο στα αγγλικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Μεταφυσικές ανησυχίες

Μια αδιαθεσία του παππού ή της γιαγιάς, μπορεί να ανησυχήσει το ευαίσθητο Παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα ή ακόμα και να το σοκάρει. Όσο κι αν δεν το δείχνει, καταλαβαίνει πολλά παραπάνω σε σχέση με το τι συμβαίνει γύρω του. Μην ξαφνιαστείτε αν σας ρωτήσει που πηγαίνουν οι άνθρωποι όταν φεύγουν από τη Γη. Καθησυχάστε το και διαβάστε του κάποιους ελληνικούς μύθους πάνω στο θέμα – θα δείτε ότι όχι μόνο θα ηρεμίσει αλλά θα ενθουσιαστεί με τα νέα πράγματα που μαθαίνει.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Υπερβολές και δράματα

Αυτή την εβδομάδα η Ζυγαρίτσα σας γίνεται κτητική και απαιτητική. Δραματοποιεί όσα συμβαίνουν γύρω του και με αυτό τον τρόπο τραβά την προσοχή των άλλων. Αν θεωρήσει ότι κάτι είναι άδικο, τότε ετοιμαστείτε για κλάματα και εντάσεις. Είναι πολύ σημαντικό για εκείνο να έχει δίπλα του ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να μοιράζεται τα πράγματα που το κάνουν χαρούμενο και ταυτόχρονα το απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Εναλλαγές ζωτικότητας και ατονίας

Αυτή η εβδομάδα θα φέρει τα πάνω κάτω στην ηρεμία του σπιτιού, αφού το δυναμικό Σκορπάκι σας θα είναι γκρινιάρικο και εριστικό με όλους και όλα. Αυτό συμβαίνει γιατί άλλοτε θα νοιώθει δύναμη και ζωτικότητα και άλλοτε ατονία και αδυναμία. Φροντίστε να ξεκουράζεται καλά και να τρέφεται σωστά. Αυτό θα το βοηθήσει να βρει την ισορροπία του και σταδιακά θα αρχίσει να επανέρχεται στους γνωστούς φυσιολογικούς τους ρυθμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Σφύζει από ενέργεια και δυναμισμό

Αυτή την εβδομάδα το αεικίνητο Τοξοτάκι σας είναι γεμάτο ενέργεια και δυναμισμό. Αν κάνει κάποιο άθλημα, θα το δείτε να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιδάκια και γιατί όχι να διακρίνεται. Προσέξτε μήπως από την προσπάθεια του να σας αποδείξει την αξία του, κάνει κάποια ριψοκίνδυνη κίνηση και άθελά του τραυματιστεί. Όταν πηγαίνετε βόλτα με το αυτοκίνητο μπορεί να εκδηλώσει την επιθυμία να οδηγήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Η μαγική αγκαλιά της μαμάς

Αυτή την εβδομάδα, το σπίτι και τα άτομα της οικογένειας μονοπωλούν το ενδιαφέρον του μικρού σας Αιγόκερω. Οι φιλίες με τα υπόλοιπα παιδάκια είναι περιορισμένες και εκείνο θα βρει χίλιες προφάσεις για να αποφύγει τις ομαδικές δραστηριότητες. Αγαπημένος του χώρος το δωμάτιό του, στο οποίο περνάει και τον περισσότερο χρόνο του. Το αμέσως καλύτερο πράγμα που το κάνει να ηρεμεί είναι η μαγική αγκαλιά της μαμάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Πολεμικές διαθέσεις

Το πολυμήχανο Υδροχοάκι σας αυτή την εβδομάδα καταπιάνεται με δέκα πράγματα ταυτόχρονα και συχνά θα επιδεικνύει την πολεμική πλευρά του χαρακτήρα του. Η αυθόρμητη και χωρίς τακτ ομιλία του μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και φιλονικίες με τα υπόλοιπα παιδάκια. Κρατήστε το μακριά από πρίζες και ηλεκτρικές συσκευές και τα μάτια σας δεκατέσσερα για τυχόν ατυχηματάκια.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Αποδίδει θαυμάσια σε ό, τι του αρέσει

Το γοητευτικό Ψαράκι σας κερδίζει τις εντυπώσεις με τον ιδιαίτερο και τσαχπίνικο τρόπο που εκφράζεται. Νοιώθει ευπρόσδεκτο και έχει παραπάνω από καλές σχέσεις με τους φίλους και τα αδέρφια του. 'Όταν κάτι του αρέσει ασχολείται ώρες μαζί του και αποδίδει θαυμάσια, αν όμως κάτι δεν τον εμπνέει, όσο κι αν προσπαθήσετε να το πείσετε, δεν πρόκειται να καταφέρετε απολύτως τίποτα. Αν δεν είναι κάτι σημαντικό, καλό θα ήταν να μην επιμείνετε.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved