Παιδικό Ωροσκόπιο από 1/4 έως 7/4

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 1/4 έως 7/4

ΚΡΙΟΣ

102112205

Πετάει τη σκούφια του για καυγά

Αυτή την εβδομάδα το ενθουσιώδες Κριαράκι σας θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικό και δεν θα έχει μέτρο σε αυτά που θέλει να κάνει. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν με το που γυρίσει από την παιδική χαρά σας πει μετά από πέντε λεπτά ότι θέλει να βγει και πάλι έξω για να βρει τους φίλου του. Προσοχή γιατί το αθώο του μουτράκι μπορεί να σας πείσει χωρίς να το καταλάβετε. Αν τα παιδάκια δεν του δώσουν σημασία, ετοιμαστείτε για μάχη, αφού πετάει τη σκούφια του για καυγά.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Το επίκεντρο της προσοχής

Το τρυφερό Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα, θα είναι το πιο λαμπερό και χαμογελαστό παιδάκι του ζωδιακού. Καλόβολο και ευχάριστο, θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής καθώς όσοι το βλέπουν το μόνο που θα θέλουν να κάνουν θα είναι να το πάρουν αγκαλιά. Από τη μεγάλη του χαρά θα βιάζεται και θα κάνει τα πάντα με την ταχύτητα του φωτός, με αποτέλεσμα κάθε μέρα να έχει και μια νέα μελανιά στα ποδαράκια του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Πολυμήχανο και σκανδαλιάρικο

Το ευέλικτο Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα έχει αποφασίσει να κάνει όσα και ό,τι εκείνο επιθυμεί ακόμα κι αν δεν έχει την πλήρη συναίνεσή σας. Ακόμα κι αν προσπαθήσετε να το περιορίσετε, το πολυμήχανο μυαλουδάκι του θα βρίσκεται ήδη πέντε βήματα μπροστά και θα έχει σκεφτεί την επόμενη σκανταλιά που θα το φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο του. Αν κάνει και μερικές ζημιές στην πορεία, απλά χαμογελάστε γιατί δεν έχει κακή πρόθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Χάρμα οφθαλμών

Αυτή η εβδομάδα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις! Από την μία η προσοχή του μικρού σας Καρκίνου φαίνεται να έχει πάει βόλτα και να το έχει εγκαταλείψει. Κάθε φορά που ξεχνάει κάτι, νευριάζει και αρχίζει τα παράπονα και γιατί όχι τη γκρίνια. Αυτό όμως συμβαίνει μέσα στο σπίτι. Έξω από το σπίτι είναι χάρμα οφθαλμών. Χαμογελαστό και με καλή πάντα πρόθεση, είναι δίπλα σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη.

ΛΕΩΝ

102112197

Τίποτα δεν του ξεφεύγει

Ένα του λέτε και χίλια καταλαβαίνει το ξεχωριστό Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα. Τι κι αν προσπαθείτε να κρατήσετε κάτι κρυφό από εκείνο – μάταιος κόπος. Η αντίληψή του είναι τόσο μεγάλη, που μπορεί να καταλάβει αν κάτι πάει καλά ή όχι τόσο καλά, από τις εκφράσεις του προσώπου σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και μάθετέ του πράγματα που είναι για εκείνο εποικοδομητικά. Προτείνουμε μια ξένη γλώσσα ή ακόμα και υπολογιστές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Ενθάρρυνση και επιβράβευση

Το ήσυχο Παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα, φαίνεται να δυσκολεύεται στην επικοινωνία του με όλους τους αγαπημένους του ανθρώπους. Πιστεύει ότι δεν τον καταλαβαίνουν και αυτό μπορεί να το βιώσει ως απόρριψη. Δείξτε του ότι είστε δίπλά του και το στηρίζετε και εξηγήστε του ότι αυτό που συμβαίνει είναι μέρος της ζωής. Ενθαρρύνετέ το να συνεχίσει να εκφράζει τις απόψεις και τις ιδέες του και επιβραβεύστε το για την προσπάθειά του.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Ζήλια και κτητικότητα

Ζηλιάρα και κτητική θα είναι η Ζυγαρίτσα σας αυτή την εβδομάδα. Το καλό είναι ότι αυτή η κατάσταση είναι γενικευμένη και δεν εστιάζεται σε κάτι συγκεκριμένο. Μπορεί να ξεκινήσει από τη μητέρα του, να επεκταθεί στους φίλους του, στα παιχνίδια του, ακόμα και στην αγαπημένη του κούνια στην παιδική χαρά. Δώστε βάση να είναι το δωμάτιό του καθαρό και τακτοποιημένο καθώς μπορεί να δείξει μια ευαισθησία σε αλλεργίες ή δερματικές ενοχλήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Περίπλοκα παιχνίδια

Το Σκορπάκι σας αυτή την εβδομάδα είναι πιο γκρινιάρικο από ποτέ. Το καλό είναι ότι μια τρυφερή αγκαλιά το ηρεμεί αμέσως. Το κακό είναι ότι αυτό είναι προσωρινό και επειδή δεν ξέρει τι ακριβώς του φταίει, μπορεί κυριολεκτικά να σας τρελάνει. Οπλιστείτε με ηρεμία και υπομονή. Ένας καλός τρόπος για να ηρεμίσετε εσείς αλλά και εκείνο είναι να του τραβήξετε την προσοχή με ένα περίπλοκο παιχνίδι ή κάτι που απαιτεί έντονη σωματική δραστηριότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Εκπαιδεύστε το παίζοντας

Το χαρούμενο Τοξοτάκι σας αυτή την εβδομάδα, έχει ένα μυαλουδάκι που ταξιδεύει... και ταξιδεύει. Δύσκολα θα το επαναφέρετε στην πραγματικότητα και θα το κάνετε να συγκεντρωθεί και να επικεντρωθεί σε ένα μόνο πράγμα. Αν προσπαθείτε αλλά δεν τα καταφέρνετε, η λύση είναι μια. Συνδυάστε ακόμα και το πιο βαρετό πράγμα του κόσμου με παιχνίδι. Θα δείτε ότι όχι μόνο θα το κάνει χωρίς να παραπονιέται, αλλά θα σας ζητάει κι άλλο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Βρείτε τρόπους να χαλαρώσει

Αυτή την εβδομάδα το σοφό Αιγοκεράκι σας είναι παραπάνω σοβαρό απ' ό, τι συνήθως. Είναι πλήρως συγκεντρωμένο στα μαθήματά του καθώς και σε όλες τις εξωσχολικές του δραστηριότητες. Αν του ζητήσετε κάτι και σας αρνηθεί, μην το μαλώσετε. Ήδη νοιώθει τεράστια ευθύνη και είναι ο καλύτερο σε όλα, τόσο για τον εαυτό του όσο και για εσάς. Βοηθήστε το να χαλαρώσει και να ξεχαστεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Αφιερώστε του χρόνο

Μην εκπλαγείτε αυτή την εβδομάδα αν το μικρό σας ζιζάνιο αρνείται να κάνει οτιδήποτε μέσα στο σπίτι, αν δεν είναι μαζί του και η μαμά του. Δεν είναι ότι νοιώθει ανασφάλεια να κάνει κάτι μόνο του, απλά αποζητά και διεκδικεί την παρέα της, αφού μέσα του νοιώθει ότι η καθημερινότητα το έχει απομακρύνει από εκείνη. Αφιερώστε του χρόνο και αφήστε το να επιλέξει τη δραστηριότητα που θα κάνετε. Σαν αντάλλαγμα θα σας δώσει το μεγαλύτερό του χαμόγελο.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ιστορίες και παραμύθια

Το ευαίσθητο Ψαράκι σας αυτή την εβδομάδα επιδεικνύει ιδιαίτερα μεγάλη φαντασία. Αυτό γίνεται αντιληπτό τόσο στους δασκάλους στο σχολείο, όσο και στο σπίτι. Αν το βράδυ σας ζητά να του πείτε μια ιστορία, προσοχή μην είναι κάποια που έχει ξανακούσει, καθώς θα δείτε την απογοήτευση να ζωγραφίζεται στο προσωπάκι του. Εμπλέξτε το ενεργά σε αυτή τη διαδικασία και ζητήστε του να συμπληρώνει εκείνο τη συνέχεια του παραμυθιού.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved