Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 31/3 έως 6/4 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Αναμένονται θερμά επεισόδια! Φαίνεται ότι, όσο και να προσπαθείτε, είναι πολύ δύσκολο για εσάς να βάλλετε σε τάξη τις ερωτικές σας υποθέσεις αλλά το παρήγορο είναι ότι η αταξία στον έρωτα είναι του γούστου σας. Τα τετράγωνα του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δηλώνουν ότι το πάθος με όλες τις συνέπειες του, θετικές ή αρνητικές, θα κυριαρχήσει και κερδισμένοι θα είστε σίγουρα αυτοί που δεν θα φοβηθείτε να βρεθείτε αντιμέτωποι με τα πάθη σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Κρατήστε μία αρκετά συντηρητική στάση, ιδιαίτερα αν πρόκειται να προβείτε σε συζητήσεις και συναλλαγές με ισχυρά άτομα από τα οποία είστε εξαρτημένοι οικονομικά. Αν θέλετε να κάνετε μια καινούργια αρχή ή μια πολύ σημαντική κίνηση, προτιμήστε να την προγραμματίσετε προς το τέλος της εβδομάδας που θα πέσουν λίγο οι τόνοι και δεν θα υπάρχουν τόσες εντάσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να ασκώ τον αυτοέλεγχό μου γιατί οι παρορμήσεις μου μπορεί να ανοίξουν μέτωπα με άτομα που αγαπώ ή δεν έχω συμφέρον να αντιπαρατεθώ μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Η πολυαστρία στον Κριό, το δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, φέρνει στην επιφάνεια θαμμένα συναισθήματα, παράπονα, απωθημένα, τραυματικές εμπειρίες, φόβους και ανασφάλειες. Από εσάς και το πώς θα τα διαχειριστείτε εξαρτάται και η έκβασή τους. Προτιμήστε να μην ενοχοποιείτε το ταίρι σας γι αυτά που νιώθετε. Αφουγκραστείτε την εσωτερική σας φωνή και κάντε ένα δημιουργικό διάλογο με τον εαυτό σας. Ίσως οι απαντήσεις που έχει να σας δώσει να σας βοηθήσουν να λυτρωθείτε από φόβους που απειλούν την ισορροπία σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Καλό θα ήταν να προσέχετε τόσο στις εμπορικές συναλλαγές σας όσο και στην καθημερινότητα. Θα αναγκαστείτε να αναλάβετε δυσβάσταχτες για τις αντοχές σας ευθύνες, με κίνδυνο να εξαντλήσετε τα ενεργειακά σας αποθέματα. Η τάση σας να είστε λιγομίλητοι με τάσεις εσωστρέφειας θα σας βοηθήσουν αυτή την περίοδο που δεν πρέπει να εμπιστεύεστε τους άλλους αν δεν είστε σίγουροι γι αυτούς καθώς δεν αποκλείεται να σας «μαχαιρώσουν» πισώπλατα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Στην αρχή της εβδομάδας είναι προτιμότερο να μην κάνω κανέναν οικονομικό διακανονισμό κι αν είναι εφικτό, να μην υπογράψω κανένα συμβόλαιο ή συμφωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Η πολυαστρία στον Κριό, το ζώδιο που είναι πολικά αντίθετο με το περιβάλλον των ερώτων σας, μπορεί να προκαλέσει αρκετά γεγονότα, θετικά και αρνητικά. Οι πλανητικοί συνδυασμοί σας δίνουν το έναυσμα να επιδοθείτε στο αγαπημένο σας σπορ: το φλερτ! Ωστόσο, δεν αποκλείουν τις ταραχώδεις καταστάσεις και τα διλλήματα. Απολαύστε την κατάσταση στο μέτρο που μπορείτε αλλά προτιμείστε να μην πάρετε τώρα καίριες αποφάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι συγκυρίες δεν σας αποκλείουν από το να προωθήσετε τα σχέδιά σας αλλά ταυτόχρονα δεν στρώνουν το δρόμο σας με ροδοπέταλα. Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι μεθοδευμένες, προϊόντα ώριμης σκέψης αλλά, αν τα γεγονότα σας υποδεικνύουν ότι πρέπει να προβείτε σε αλλαγές, μη διστάσετε να αλλάξετε πορεία πλεύσης. Αν θέλετε να ασχοληθείτε με μια συλλογική δραστηριότητα, η περίοδος είναι η απολύτως κατάλληλη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι αναθεωρήσεις φιλιών αλλά και οι καινούργιες φιλίες που θα με βγάλουν από το τέλμα και θα με ανανεώσουν είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ας κάνω ένα λυτρωτικό ξεκαθάρισμα και ας μάθω να μην επενδύω σε λάθος άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Οι εξελίξεις θα σας αναγκάσουν να εστιαστείτε στον τομέα της καριέρας αλλά, για εσάς που είστε συναισθηματικοί τύποι, ο έρωτας έχει πάντα μια εξέχουσα θέση, τουλάχιστον στο μυαλό σας. Η αλήθεια είναι ότι τώρα θα τα βρείτε λίγο σκούρα γιατί δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και παράπονα που σας εξοργίζουν. Συμβουλή: μην αφήνετε τις παρορμήσεις να σας εξωθούν στο να λέτε ή να κάντε πράγματα για τα οποία μπορεί να μετανιώσετε αργότερα.

Καριέρα – Οικονομικά: Εντάσεις συνοδευμένες από κάποιες ευκαιρίες, στον τομέα της καριέρας, θα σας βάλουν στη διαδικασία να δουλεύετε πυρετωδώς. Θα αναγκαστείτε να αναλάβετε δυσβάσταχτες ευθύνες, οι οποίες δεν αποκλείεται να σας προκαλέσουν νευρικότητα. Μη βάζετε δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη γιατί θα πελαγώσετε. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας κι αν πρέπει να κάνετε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, προγραμματίστε το για το τέλος της εβδομάδας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να αποφύγω αντιπαραθέσεις με την οικογένειά μου. Οι περιττές συζητήσεις μόνο στεναχώριες μπορεί να προκαλέσουν.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Με την πολυαστρία στον Κριό οι κεραυνοβόλοι έρωτες όχι μόνο δεν αποκλείονται αλλά και επιβάλλονται. Οι μέρες αυτές κρύβουν ένταση, πάθος, δυνατά ένστικτα με όλα τα επακόλουθά τους, θετικά και αρνητικά. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις, περάστε καλά αλλά, όταν είναι απαραίτητο, να βάζετε και το μυαλό σας στο παιχνίδι γιατί τώρα οι αποφάσεις που θα πάρετε μπορεί να μην είναι οι απόλυτα σωστές.

Καριέρα – Οικονομικά: Θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για να αναπτυχθείτε επαγγελματικά, ιδιαίτερα αν το επάγγελμά σας σχετίζεται με τη συγγραφή, τα μέσα ενημέρωσης ή είστε δάσκαλοι, καθηγητές, σπουδαστές. Το βέβαιο είναι ότι πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές αλλά το επίσης βέβαιο είναι ότι το κλίμα γύρω σας θα είναι αρκετά προκλητικό και τελικά θα σας εξωθεί σε υπερβολές. Επιστρατέψτε την ψυχραιμία σας. Αν θέλετε να κάνετε μια καινούργια αρχή ή να προβάλλετε τη δουλειά σας, προτιμήστε να ξεκινήσετε τις δραστηριότητές σας προς το τέλος της εβδομάδας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλύτερα να προσέχω όταν πρόκειται να ταξιδέψω γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Και αυτή την εβδομάδα θα έχουμε πολυαστρία στον Κριό, το ζώδιο που σχετίζεται με τη λίμπιντο και τα πάθη σας, τους φόβους και τα ψυχικά σας τραύματα. Να προσέχετε τις κινήσεις γιατί θα είστε υποκινούμενοι τόσο από τις ανασφάλειες, τις ζήλιες, τα πάθη σας όσο και από την έντονη σεξουαλική σας διάθεση. Προσπαθήστε να μην υιοθετείτε ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Στην τελική, ακολουθήστε την κλασσική συνταγή και εκτονώστε την όποια έντασή σας στην κρεβατοκάμαρα.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο οίκος των οικονομικών σας που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, εφορία, δάνεια, υποδέχεται τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Άρη. Στην αρχή της εβδομάδας είναι προτιμότερο να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις. Ωστόσο, από την Τετάρτη, θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθείτε με οικονομικές υποχρεώσεις, να κάνετε κάποιους διακανονισμούς, να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που αφορούν σε κληρονομιές.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην αγχώνομαι γιατί χάνω πολλή ενέργεια και εκθέτω σε κινδύνους την υγεία μου.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Ο Απρίλιος μπαίνει με τον πιο εκρηκτικό τρόπο! Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ήλιος βρίσκονται στο ζώδιο των σχέσεών σας, τον Κριό και σας εξωθούν στο να εστιάζεστε στις σχέσεις και κυρίως τις ερωτικές. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις είτε για να αναζωπυρώσετε τα πάθη σας είτε για να φλερτάρετε. Ωστόσο, επειδή ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν κάποιες όψεις μεγάλης έντασης με τον Πλούτωνα, προσπαθήστε να μην ενδώσετε σε ανταγωνισμούς. Αν νιώθετε τα πάθη σας ανεξέλεγκτα, προτιμήστε να τα εκτονώσετε, κάνοντας έρωτα και όχι πόλεμο.

Καριέρα – Οικονομικά: Θέματα συνεργασιών, συνεταιρισμών και, γενικότερα, ότι σχετίζεται με «το εγώ και οι άλλοι» θα σας απασχολήσουν αυτές τις μέρες. Στην αρχή της εβδομάδας πρέπει να προσέχετε την κάθε σας κίνηση γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές και εντάσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Ωστόσο, μετά την Τετάρτη, οι εντάσεις θα αμβλύνονται και θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να κάνετε τις συζητήσεις και τις συμφωνίες σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν ερωτευτώ με πάθος αυτή την εβδομάδα ας μην επενδύσω συναισθηματικά χωρίς να έχω τεστάρει λίγο το αντικείμενο του πόθου μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Οι εξελίξεις αυτών των ημερών θα σας αναγκάσουν να εστιαστείτε στη δουλειά. Ωστόσο, ακόμη κι όταν έχετε χρόνο για τις ερωτικές σας υποθέσεις, ίσως να τις αντιμετωπίζετε άλλοτε με λίγο σκεπτικισμό κι άλλοτε με την τάση να είστε υπερευαίσθητοι. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να νιώθετε καλά αλλά να θυμάστε ότι δεν είναι σωστό να κάνετε αυτά που δεν θα θέλατε να σας κάνουν.

Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος αυτή είναι σημαντική για τη δουλειά σας. Ναι μεν θα υπάρξουν αρκετές εντάσεις, ιδιαίτερα στην αρχή της εβδομάδας αλλά, ταυτόχρονα, δεν αποκλείονται οι ευκαιρίες για πρόοδο. Προσπαθήστε να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να προωθήσετε τα σχέδιά σας αλλά να θυμάστε ότι δεν θα αποφύγετε την κούραση, τις ανατροπές και τις αγγαρείες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω την υγεία μου γιατί χάνω πολλή ενέργεια. Να κοιμάμαι και να τρέφομαι καλύτερα και, ει δυνατόν, να γυμνάζομαι περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Και αυτή την εβδομάδα θα έχουμε πολυαστρία στον Κριό, το ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σας! Φαίνεται ότι ο μήνας αρχίζει με τον πιο εκρηκτικό τρόπο κι εσείς δεν έχετε παρά να εκμεταλλευτείτε δεόντως τις περιστάσεις. Εννοείται ότι Ήλιος, Αφροδίτη και Άρης σας καθιστούν τους κυρίαρχους του παιχνιδιού και υπόσχονται πολλή διασκέδαση. Οι Τοξότες που αρέσκεστε σε περιπέτειες μεγάλης έντασης αλλά μικρής διάρκειας, θα έχετε την τιμητική σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Αν οι έρωτες, οι διασκεδάσεις, τα παιχνίδια, σας αφήσουν χρόνο για δουλειές κι αν είστε έτοιμοι να ξεδιπλώσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα, αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά αποδοτική για εσάς. Κερδισμένοι θα είστε οι καλλιτέχνες του ζωδίου σας και όσοι δεν διστάσετε να υλοποιήσετε νέες ιδέες και δεξιότητές σας. Αν θέλετε να κάνετε μια καινούργια αρχή, προτιμήστε να τη δρομολογήσετε για το τέλος της εβδομάδας. Προσεκτικοί πρέπει να είστε οι Τοξότες των πρώτων ημερών.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας φροντίσω να έχω χρόνο για την οικογένειά μου που φαίνεται ότι με έχει ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Η πολυαστρία στον Κριό προκαλεί τα γεγονότα που σας προσγειώνουν και σας αποσπούν από τους έρωτες. Στην καλύτερη περίπτωση τώρα θα συντηρήσετε τις ισορροπίες σας. Στη χειρότερη θα βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, πάθη, ζήλιες, καταπιεσμένη οργή και θα σας βάλουν σε περιπέτειες. Περιφρουρείστε τις οικογένειές σας από τις παρεξηγήσεις, τις εντάσεις, τις παρορμητικές αποφάσεις και τις σπασμωδικές ενέργειες.

Καριέρα – Οικονομικά: Η εβδομάδα ξεκινά με πολλές ανατροπές, υποχρεώσεις, αγγαρείες που θα σας φανούν δυσβάσταχτες και θα αγχώσουν πάρα πολύ. Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι τα οικογενειακά βάρη που θα αναγκαστείτε να επωμιστείτε. Ωστόσο, όσοι παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας, θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας, έστω και με αρκετή καθυστέρηση. Αν, αυτή την περίοδο, σας προτείνουν κάποια καινούργια συνεργασία, μη διστάσετε να τη συζητήσετε αλλά και μη βιαστείτε να αφήσετε την παλιά σας δουλειά χάριν της καινούργιας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τα θέματα ακίνητης περιουσίας που πρέπει να προωθήσω, είναι καλύτερα να τα δρομολογήσω για το τέλος της εβδομάδας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης στον Κριό ευνοούν κάθε λογής περιπέτειας είτε ενταγμένης σε μια μόνιμη, σοβαρή σχέση είτε μεγάλης έντασης και μικρής διάρκειας. Τώρα υπάρχει πρόσφορο έδαφος να επιδοθείτε στα ταξίδια, στη διασκέδαση, στα φλερτ και μάλιστα με τις πιθανότητες να απολαύσετε σαφώς αυξημένες. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις, ικανές να επηρεάσουν το μέλλον σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η περίοδος είναι καλή για να τακτοποιήσετε εκκρεμείς υποθέσεις. Από την Τετάρτη θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε νέα σχέδια, να διαφημιστείτε, να προβάλλετε τη δουλειά σας και να κλείσετε επαγγελματικά ραντεβού. Επίσης, αν η δουλειά σας έχει ανάλογο αντικείμενο, τα ταξίδια αυτών των ημερών θα αποδώσουν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας εκτονώσω τώρα ταλέντα που σχετίζονται με τη συγγραφή ή, ακόμη κι αν δεν έχω ταλέντο, ας γράφω τις σκέψεις μου. Αυτή η διαδικασία θα μου επιτρέψει να τις ταξινομήσω και να έχω καλύτερη διάκριση.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, ο ρομαντισμός παίρνει τη θέση που του αναλογεί αλλά θα πρέπει να διακρίνετε αν αυτή η θέση βρίσκεται στη ζωή ή στη φαντασία σας. Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες να απολαύσετε τον έρωτα. Ωστόσο, πρέπει να είστε επιφυλακτικοί, ιδιαίτερα αν κάνετε τώρα μια γνωριμία γιατί έχετε την τάση να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την εβδομάδα, καλό θα ήταν να κρατήσετε μία συντηρητική στάση προς όλους και όλα και να μην ποντάρετε παρά μόνο στις δικές σας ικανότητες. Αν σας προσεγγίσουν κάποιοι υποσχόμενοι εύκολο κέρδος, κρατήστε μικρό καλάθι και μην παρασυρθείτε γιατί μπορεί να αποδειχθεί άνθρακας ο θησαυρός τους και να έχετε χάσει χρήμα και χρόνο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μην ξεχάσω ούτε στιγμή ότι πρέπει να προσέχω τις κινήσεις μου στον οικονομικό τομέα και να κάνω μια πιο συνετή διαχείριση, ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες της εβδομάδας που δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved