Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 24/3 έως 30/3 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Δεν θα ήταν υπερβολή αν χαρακτήριζα αυτή την εβδομάδα με την εκρηκτική Πανσέληνο στον άξονά σας, ως μία από τις πιο δύσκολες της χρονιάς. Ως εκ τούτου πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς τώρα είστε σαν κινούμενα ηφαίστεια, έτοιμα να εκραγείτε, ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αν θέλετε να δώσετε ένα λυτρωτικό τέλος σε μία σχέση, η περίοδος είναι η ιδανική. Βεβαίως, αξίζει να σημειωθεί ότι τώρα δεν αποκλείονται οι κεραυνοβόλοι έρωτες αν και μάλλον δεν θα είναι μεγάλης διάρκειας ή δεν αποκλείεται να ενέχουν το στοιχείο της ταλαιπωρίας.

Καριέρα – Οικονομικά: Πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί τώρα δεν αποκλείεται να προκληθούν σοβαροί τριγμοί σε συνεργασίες σας. Η περίοδος είναι δύσκολη καθώς οι ανταγωνισμοί, τα προβλήματα, οι εκπλήξεις –ως επί το πλείστον οι δυσάρεστες- θα αποτελούν καθημερινότητα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις τριβές και τα σημαντικά ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα που θα αρχίσουν να χαλαρώνουν λίγο τα πράγματα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλύτερα να γυμνάζομαι περισσότερο για να εκτονώνω την όποια αρνητική ενέργειά μου.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Το πιο πιθανό είναι δεν θα σας απομένουν μυαλά για έρωτες και περιπέτειες εκτός αν θέλετε να βάλετε το μυστήριο και την παρανομία στην ερωτική σας ζωή. Σε αυτή την περίπτωση, το βέβαιο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε καθώς θα ζήσετε ένα θρίλερ με πολλές εντάσεις. Να θυμάστε ότι καλό θα ήταν να προσέχετε γιατί η τάση των ημερών είναι να αποκαλύπτονται τα μυστικά, τα παράπονα, τα καταπιεσμένα συναισθήματα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει τριγμούς.

Καριέρα – Οικονομικά: Είναι προτιμότερο να κρατάτε μικρό καλάθι γιατί, αν περιμένετε πολλά, μπορεί να απογοητευτείτε από τις εξελίξεις αυτών των ημερών. Θα βρίσκεστε σε ένταση και θα έχετε την τάση να χάνετε πολλή ενέργεια, γεγονός που μπορεί να αποβεί βλαπτικό για την υγεία σας γι αυτό να προσέχετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω τις κινήσεις μου, να μην μπλέξω σε κουτσομπολιά και ιντριγκαδόρικες καταστάσεις, να φυλάω να νώτα μου από αυτούς που θα μπορούσαν να δράσουν παρασκηνιακά σε βάρος μου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα στόχων, φιλιών, συλλογικών δραστηριοτήτων, δημιουργικότητας και έρωτα για το ζώδιό σας. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί αλλά, ταυτόχρονα, να μη διστάσετε να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να ζήσετε κάτι καινούργιο ή με έντονο πάθος αν προκύψει. Ίσως σας χρειάζεται ένα δυνατό ταρακούνημα, μιας και είστε λάτρεις της περιπέτειας αλλά προσπαθήστε να μη φθάσετε στο σημείο να πέσετε από τα σύννεφα αργότερα.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι ανατρεπτικές καταστάσεις στις προσπάθειές σας να βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους σας ή να διακριθείτε σε συλλογικές δραστηριότητες θα συνοδεύονται και από κάποιες ευκαιρίες γι αυτό πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι. Η επιτυχία σας, αυτή την περίοδο, θα είναι ανάλογη της διάκρισής σας. Αν δεν παρασύρεστε από κόλακες που υπόσχονται εύκολα κέρδη κι αν μπορείτε να κάνετε τη διαφορά στον τομέα σας, τότε δεν αποκλείονται οι μεγάλες νίκες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να περιμένω λίγο πριν κάνω μια καινούργια αρχή. Οι μέρες είναι καλές για να κλείσω μέτωπα και να προλειάνω το έδαφος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Με την εκρηκτική Πανσέληνο στον άξονα Κριού - Ζυγού και τις όψεις που ταλανίζουν το ζωδιακό σας σταυρό, μάλλον τα αισθηματικά θα μπουν σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να θυμάστε ότι οι εντάσεις, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, τα αρνητικά συναισθήματα και τα παράπονα βγαίνουν στην επιφάνεια και απειλούν σχέσεις και οικογένειες, ιδιαίτερα για τους Καρκίνους που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Καλύτερα να κρατήσετε μια συντηρητική στάση και να μην μπαίνετε στον πόλεμο, ακόμη κι αν σας τον κηρύξουν οι άλλοι.

Καριέρα – Οικονομικά: Αν έχετε την πολυτέλεια να πάρετε λίγες μέρες άδεια και να μην ξέρουν πού θα σας βρουν οι συνεργάτες σας, μην το σκέφτεστε. Αν πάλι δεν μπορείτε να αποφύγετε τη μετωπική με τις ευθύνες, τους ανταγωνισμούς, τις υποχρεώσεις, τις εντάσεις και τα απρόοπτα, τουλάχιστον διασκεδάστε το. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς, κάντε έναν καλό προγραμματισμό των καθημερινών σας υποχρεώσεων και μην αγχώνεστε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μπορεί να αναγκαστώ να σηκώσω τα βάρη της οικογένειάς μου ή να στεναχωρηθώ καθώς θα βγουν στην επιφάνεια τα παράπονα, τα καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα. Ας είμαι σε ετοιμότητα για να αντέξω τις πιέσεις.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Με την εκρηκτικά και λίαν επικίνδυνη και «επικίνδυνη» Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού ευνοημένα θα είστε μόνο τα Λιοντάρια που λατρεύετε τις περιπέτειες και είστε έτοιμοι να καταθέσετε το τίμημα που αναλογεί στα μεγάλα πάθη και τους κεραυνοβόλους έρωτες. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε σε τέτοιου είδους προκλήσεις, είναι προτιμότερο να συντηρήσετε τις ισορροπίες ως έχουν αυτή τη στιγμή και να επιδιώξετε τα σπουδαιότερα από την επόμενη εβδομάδα.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι είστε από τους ευνοημένους αυτής της εβδομάδας σε προσωπικό επίπεδο αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι συλλογικά, με αυτή την Πανσέληνο, δεν θα ήταν υπερβολή αν χαρακτηρίζαμε τη συγκεκριμένη περίοδο ως μία από τις πιο δύσκολες της χρονιάς. Συμπερασματικά, ναι μεν κρατήστε μικρό καλάθι αλλά μην αφήσετε τις ευκαιρίες ή τις προτάσεις να περάσουν χωρίς να τις διαπραγματευτείτε, ακόμη κι αν αφορούν σε πιο μακροπρόθεσμα σχέδια.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αξιοποιήσω αυτή την εβδομάδα για να επιμορφωθώ, να παρακολουθήσω κάποια σεμινάρια ή να ασχοληθώ με τις φιλοσοφικές μου αναζητήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Με τις ανατρεπτικές καταστάσεις και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, μάλλον η προσωπική σας ζωή θα μπει σε δεύτερη μοίρα. Από την άλλη, ωστόσο, στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι που –μεταξύ άλλων- σχετίζεται και με τη σεξουαλικότητά σας, θα πραγματοποιηθεί μια Πανσέληνος πολλών μεγατόνων που θα εξάρει τα πάθη σας. Κερδισμένοι θα είστε όσοι μπορείτε να ενδώσετε σε περιπέτειες μεγάλου πάθους αλλά μικρής διάρκειας χωρίς να πληγωθείτε. Αν έχετε την τάση να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις (κυρίως εσείς των πρώτων ημερών), να προσέχετε.

Καριέρα – Οικονομικά: Υποθέσεις που σχετίζονται με χρέη σε τράπεζες, με εφορία, με ασφαλιστικούς οργανισμούς, με κληρονομικά, έρχονται στο προσκήνιο και μάλλον με την τάση να απειλήσουν την ψυχική σας ηρεμία. Το άγχος θα είναι σχεδόν αναπόφευκτο γι αυτό βρείτε τους τρόπους να το εκτονώνετε. Αν πρέπει να κάνετε έναν οικονομικό διακανονισμό, είναι προτιμότερο να τον υπογράψετε την επόμενη εβδομάδα που θα μπορείτε να δείτε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας κάνω λίγη οικονομία για να είμαι σε θέση να αντιμετωπίσω τυχόν έκτακτα έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται το πρωί της Τετάρτης στο ζώδιό σας, είναι μία από τις πιο εκρηκτικές αυτής της χρονιάς αν όχι η πιο εκρηκτική. Εννοείται ότι θα επηρεάσει τις σχέσεις σας γι αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, να μην κάνετε αυτά που δεν θα θέλατε να σας κάνουν και να θυμάστε ότι τώρα θα βγουν στην επιφάνεια πολύ απειλητικά τα αρνητικά συναισθήματα, τα παράπονα, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Οι σχέσεις θα δοκιμαστούν, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Τα μάτια σας δεκατέσσερα γιατί οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, τα απρόοπτα, οι εντάσεις θα γίνουν τρόπος ζωής αυτήν την εβδομάδα. Κι όλα αυτά συνοδεύονται από ευθύνες που θα αναγκαστείτε να αναλάβετε και που –για αρκετούς από εσάς- θα είναι δυσβάσταχτες. Μην προκαλείτε την τύχη σας γιατί μπορεί να πάτε για περισσότερες διεκδικήσεις και να χάσετε ακόμη και αυτά που έχετε κατακτήσει μέχρι τώρα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τα σημαντικά ραντεβού μου, ιδιαίτερα με τους ανωτέρους μου, είναι προτιμότερο να τα προγραμματίσω για την επόμενη εβδομάδα. Επίσης, καλύτερα να μην κάνω τώρα μια δυναμική αρχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας επιτρέπονται μόνο οι σοβαρές σχέσεις και διεκδικήσεις. Καλά όλα αυτά αλλά αυτή την εβδομάδα τη μερίδα του λέοντος από τα μυαλά και το χρόνο σας θα κλέψουν οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να συντηρήσετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας και να μην αφήσετε τα προβλήματα της δουλειάς να σας κλείσουν στους εαυτούς σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος στον άξονα έκτου – δωδεκάτου της ηλιακής σας οικοθεσίας μπορεί να προξενήσει αρκετές ανατροπές στην καθημερινότητά σας γι αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί. Επειδή το πιο πιθανό είναι ότι θα αναγκαστείτε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και, ταυτόχρονα, θα είναι δύσκολο να αποφύγετε το κλίμα του ανταγωνισμού και των πιέσεων στη δουλειά, είναι προτιμότερο να προγραμματίζετε με περισσότερη επιμέλεια το χρόνο σας και να προσπαθείτε να αφήνετε κάποια κενά για να χωράει το απρόοπτο σε καθημερινή βάση και να μη σας αναστατώνει ψυχικά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα βάλω περισσότερη άσκηση στη ζωή μου για να εκτονώνω τις εντάσεις, θα προσέχω περισσότερο τη διατροφή μου και θα κοιμάμαι περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Το μεγάλο πάρτι των πλανητών με πρωταγωνίστρια την Πανσέληνο, πραγματοποιείται στον άξονα που σχετίζεται με τους έρωτές σας. Τα πάντα επιτρέπονται και τα πάντα χρήζουν της προσοχής σας. Ωστόσο, επειδή η περιπέτεια είναι στο αίμα σας, εσείς θα έχετε αρκετές διεξόδους αυτές τις μέρες που ευνοούν τους κεραυνοβόλους έρωτες, τα έντονα πάθη, τις ερωτικές καταιγίδες και θύελλες αλλά πάντα με μικρή διάρκεια ή με την τάση να υπάρχει το συστατικό που θα σας βάζει μόνιμα στην πρίζα.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι κάθε άλλο παρά στείροι δημιουργικών ιδεών θα είστε. Φαίνεται ότι, παρ' όλες τις αντιξοότητες και δυσκολίες των ημερών, εσείς θα λάμψετε δια των ρηξικέλευθων ιδεών σας και θα μπορέσετε να εκτονώσετε τη δημιουργικότητά σας. Ωστόσο, αν θέλετε να κάνετε μια εντελώς καινούργια αρχή εμπορικού χαρακτήρα, είναι προτιμότερο να περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσπαθήσω να μην εμπλακώ σε παιχνίδια ανταγωνισμού στις συλλογικές μου δραστηριότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Ο ζωδιακός σας σταυρός βάλλεται από πολύ σκληρές όψεις και μια Πανσέληνο, η οποία απελευθερώνει εξαιρετικά εκρηκτικές ενέργειες. Οι ευθύνες και τα θέματα που θα σας απασχολήσουν θα είναι πολλά γι αυτό να προσέχετε την κάθε σας κίνηση. Περιφρουρείστε την οικογένειά σας γιατί τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια τα θαμμένα αρνητικά συναισθήματα, τα παράπονα, οι σκληρές αλήθειες. Αν κάτι σας ενοχλεί, είναι καλύτερα να το διυλίσετε μέσα από τη λογική σας και να το συζητήσετε την επόμενη εβδομάδα.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές αυτή την εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο της καριέρας σας. Οι ανταγωνισμοί, οι εντάσεις και οι ευθύνες που θα αναγκαστείτε να επωμιστείτε, θα σας εκνευρίσουν και μπορεί να σας αναστατώσουν ψυχικά. Αν πρέπει να συζητήσετε κάτι με τους ανωτέρους σας και κυρίως αν θέλετε να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο, είναι προτιμότερο να περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω κι ας αποφύγω ενέργειες που θα αφορούν στην ακίνητη περιουσία μου αυτή την εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, από τη μια δεν αποκλείει τα φλερτ και τις καταστάσεις μεγάλης έντασης αλλά από την άλλη χρήζει της προσοχής σας γιατί μπορεί να πείτε πράγματα για τα οποία να μετανιώσετε. Οι παρεξηγήσεις είναι στο παιχνίδι που θα γίνει σαφώς καλύτερο αν προσπαθήσετε να αλεγράρετε, να διασκεδάσετε και να αποφύγετε τις μετωπικές συγκρούσεις που μπορεί να προκαλέσουν οι σοβαρές αποφάσεις και οι βιαστικές υποσχέσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Μολονότι οι όψεις αυτών των ημερών δεν είναι καλές, εσείς θα έχετε κάποιες ευκαιρίες, ιδιαίτερα αν το επάγγελμά σας είναι επικοινωνιακό. Οι ιδέες αυτών των ημερών μπορεί να είναι πρωτότυπες, καινοτόμες, ενδιαφέρουσες, ακριβώς όπως ταιριάζει στο χαρακτήρα σας. Μη βιαστείτε να κάνετε σχέδια και να τις προωθήσετε αλλά και μην τις απορρίψετε ως αμελητέες. Το πιο πιθανό είναι ότι σύντομα θα βρείτε τους τρόπους να τις αξιοποιήσετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω όταν οδηγώ και, γενικότερα στις μετακινήσεις μου, ιδιαίτερα από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας είστε ευάλωτοι στο να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να πέσετε από τα σύννεφα αργότερα γι αυτό να προσέχετε και να μην εκθέτετε τον εαυτό σας σε κινδύνους. Πάντως το πιο πιθανό είναι να βάλετε σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σας ζωή καθώς θα σας ταλανίζουν τα πρακτικά σας θέματα. Επίσης, επειδή θα βγουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειές σας, μην αρχίσετε τις σκηνές ζήλιας και τις απαιτήσεις, τουλάχιστον όχι πριν σκεφτείτε καλά αυτό που θέλετε να πείτε.

Καριέρα – Οικονομικά: Η βίαιη Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στον Κριό, επηρεάζει τις οικονομικές σας υποθέσεις. Δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή να καθυστερήσουν οι πληρωμές σας. Είναι προτιμότερο να μη δανειστείτε και να μη δανείσετε. Σε γενικές γραμμές κάντε μια πολύ «σφιχτή» διαχείριση των οικονομικών σας, προκειμένου να είστε σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσετε τυχόν αναπάντεχες καταστάσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μην αφήσω το φόβο να με κυριεύσει για να έχω τη διαύγεια να δίνω λύσεις στα προβλήματά μου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved