Παιδικό Ωροσκόπιο από 18/3 έως 24/3

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 18/3 έως 24/3

ΚΡΙΟΣ

102112205

Τεστ υπομονής

Το μικρό σας Κριαράκι αυτή την εβδομάδα φαίνεται να έχει ξεχάσει ή σκοπίμως να αγνοεί την έννοια της λέξης «όχι». Κατ' επέκταση το να σας τεστάρει για να δει κατά πόσον το εννοείτε όταν του το λέτε, θα γίνει για εκείνο το αγαπημένο του παιχνίδι. Μην κάνετε το λάθος να παραδοθείτε στις απαιτήσεις του και βοηθήστε το να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν όρια που όλοι στην οικογένεια σέβονται.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Πείσμα και επιμονή

Αυτή την εβδομάδα το Ταυράκι σας γίνεται κάτι παραπάνω από κτητικό με τους φίλους του και τα άτομα του στενού του περιβάλλοντος. Είναι πεισματάρικο με δυνατή θέληση και μεγάλη επιμονή. Όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε να του αντισταθεί και είναι ικανό να αλλάξει ακόμα και τη δική σας γνώμη. Οπλιστείτε με υπομονή και έχετε στο νου σας ότι αν υποχωρήσετε μια φορά, το παιχνίδι είναι χαμένο από χέρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Επιδέξια χεράκια

Η μεγάλη δεξιότητα στα χέρια, είναι ένα φυσικό ταλέντο για τον μικρό σας Δίδυμο. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν έχει αποφασίσει να σας επιδείξει το ταλέντο του παίζοντας το ρόλο του μικρού μαστροχαλαστή. Είναι ικανό να αποσυναρμολογήσει όλα του τα παιχνίδια, για να ικανοποιήσει την περιέργεια του να τα ξαναφτιάξει σε χρόνο μηδέν. Για να το βοηθήσετε να αναδείξει τη φύση του δημιουργικά, αγοράστε του ένα μουσικό όργανο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Αφήστε το να κερδίζει

Το συναισθηματικό σας Καρκινάκι πληγώνεται με το παραμικρό αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να δημιουργεί δραματικές καταστάσεις από το τίποτα, και να δίνει στο πιο ασήμαντο πράγμα τεράστιες διαστάσεις. Επιδιώξτε όταν παίζετε μαζί του, να το αφήνετε να κερδίζει τις περισσότερες φορές, γιατί αυτό θα το βοηθήσει να νοιώσει σίγουρο και δυνατό ώστε να πάρει τα πάνω του και να νικήσει το φόβο της αβεβαιότητας.

ΛΕΩΝ

102112197

Λάμψη και δύναμη

Το Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα θέλει όλα τα φώτα να είναι πάνω του και έχει την ανάγκη όλοι του να του εκφράζουν με κάθε τρόπο πόσο το θαυμάζουν. Επειδή εντυπωσιάζεται από την επιτυχία και τη δύναμη των άλλων φροντίστε να μη το αφήνετε να βλέπει τα λάθη, τις φοβίες και τις αδυναμίες σας, γιατί αν συνειδητοποιήσει ότι είστε ευάλωτοι, θα απογοητευτεί και θα νοιώσει ανασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Δεν του ξεφεύγει τίποτα

Κοινωνικό και ιδιαίτερα ευγενικό θα είναι το Παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα. Οι καλοί του τρόποι θα το κάνουν γοητευτικό και αξιαγάπητο. Αυτό όμως που δεν αντέχει καθόλου και μπορεί να του χαλάσει τη διάθεση σε χρόνο μηδέν, είναι να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα να διαφωνούν και να μαλώνουν. Προσοχή χρειάζεται στη συμπεριφορά σας, γιατί αντιλαμβάνεται και το παραμικρό και μπορεί και διαβάζει τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Μην χάσετε το αυριανό magazino! Συντονιστείτε μαζί μας!

fd734b1099cb5bfa3694622f6f569448 L

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

ΖΥΓΟΣ

102112199

Το παιχνίδι της καθαριότητας

Ο μικρός Ζυγός αυτή την εβδομάδα χρειάζεται μεθοδικότητα και τάξη για να είναι χαρούμενος. Παρά το γεγονός ότι λατρεύει να απλώνει όλα του τα παιχνίδια του στο πάτωμα, οποιαδήποτε μορφής δυσαρμονία ή ακαταστασία στο χώρο του σπιτιού το αποσπά και το εκνευρίζει. Αγοράστε του τροχήλατα καροτσάκια και πολύχρωμα κουτιά, αναγάγετε την καθαριότητα σε παιχνίδι και θα σας εκπλήξει ευχάριστα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Επιζητά την προσοχή

Αυτή την εβδομάδα το δυναμικό Σκορπάκι σας θα επινοεί διάφορους τρόπους για να τραβήξει την προσοχή σας. Από τη μία θα έχει αυξημένη ανάγκη για παιχνίδι και θα το αποζητά σε κάθε ευκαιρία και από την άλλη θέλει να νοιώθει πόσο σημαντικό είναι. Όταν αυτή η ισορροπία χάνεται, τότε τη θέση της παίρνουν τα παραπονάκια. Αν κάνει κάποια ζαβολιά, συζητήστε το μαζί του ήρεμα και αποφύγετε να το τιμωρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Μοιραστείτε τα ενδιαφέροντα του

Το αξιαγάπητο Τοξοτάκι σας αυτή την εβδομάδα δίνει μεγάλη έμφαση σε θέματα επικοινωνίας. Είναι πολύ σημαντικό για εκείνο να ενδιαφέρεστε για την καθημερινότητά του την οποία πρόθυμα θα την μοιραστεί μαζί σας. Μην το αμελήσετε! Κάθε φορά που γυρνάει από το σχολείο ρωτήστε το πώς πέρασε και τι παιχνίδια έπαιξε με τους φίλους του. Αμέσως θα δείτε ότι ένα τεράστιο χαμόγελο θα ζωγραφιστεί στα χείλη του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ένας ώριμος μπόμπιρας

Το μικρό σας όπως ήδη γνωρίζεται κουβαλάει ένα ώριμο και συγκροτημένο κεφαλάκι πάνω στους ώμους του. Αναζητά τη σταθερότητα και τη σιγουριά, για αυτό προτιμά περισσότερο να κάνει παρέα με παιδάκια μεγαλύτερα από την ηλικία του. Έτσι έχει τη δυνατότητα να κάνει συζητήσεις για όλα αυτά τα θέματα που το απασχολούν. Επειδή παν μέτρον άριστον, φροντίστε όσο μπορείτε να του εξηγήσετε την αξία της αυθόρμητης παιδικής διασκέδασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ένας γοητευτικός γρίφος

Αυτή την εβδομάδα, το μικρό σας ζιζάνιο είναι ένας γρίφος. Δεν είναι καθόλου εύκολο να προβλέψετε τι θα σκεφτεί το μυαλουδάκι του και πώς θα αντιδράσει. Από τη μία θα είναι ήρεμό ακόμα κι αν κάποιος φίλος του το έχει στεναχωρήσει και από την άλλη θα κάνει συνέχεια παράπονα για πράγματα που μέχρι χθες του άρεσαν! Μη σας παραξενέψει αν αρχίσει να εκτιμά την αξία του χρήματος και σας ζητάει παραπάνω χαρτζιλίκι.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Μιμείται και αντιγράφει ότι βλέπει

Το Ψαράκι σας αυτή την εβδομάδα ρουφάει σφουγγάρι ό,τι συμβαίνει στο περιβάλλον του. Του αρέσει να παίζει ρόλους, να μιμείται τις κινήσεις των ανθρώπων που συμπαθεί και να αντιγράφει την συμπεριφορά τους. Να θυμάστε ότι είναι σημαντικό για τη σωστή διαμόρφωση του χαρακτήρα του, να συναναστρέφεται με ανθρώπους που ο τρόπος της ζωής τους αλλά και τα ενδιαφέροντά τους είναι υποδειγματικά.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved