Παιδικό Ωροσκόπιο από 11/3 έως 17/3

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 11/3 έως 17/3

ΚΡΙΟΣ

102112205

Ανεξαρτησία και αυτονομία

Αυτή η εβδομάδα έρχεται για να σας επιβεβαιώσει πόσο αυτόνομος και ανεξάρτητος είναι ο μικρός σας μπόμπιρας. Ε, ναι λοιπόν! Όλα θα θέλει να τα κάνει μόνος του. Τι κι αν δεν τα καταφέρνει, θα αρνείται πεισματικά να ζητήσει τη βοήθειά σας ή τη συμβουλή σας. Μην επιχειρήσετε να του λύσετε τα προβλήματά του και αφήστε τον να πειραματιστεί. Μόνο καλό μπορεί να του κάνει.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Παινέψτε τις ικανότητες του

Αυτή την εβδομάδα, το μικρούλι σας φαίνεται να πάσχει από άγχος. Ναι λοιπόν, συμβαίνει και στα πιο ήρεμα Ταυράκια. Αυτό μπορεί να το κάνει να μην θέλει να συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες από φόβο μήπως δεν τα πάει καλά και σας απογοητεύσει. Ενθαρρύνετέ το, παινέψτε τις ικανότητες και τα ταλέντα του και αποφύγετε να το συγκρίνετε με άλλα παιδάκια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Απροσεξίες και ζημιές

Αν και το Διδυμάκι σας δεν είναι από τα παιδάκια που φοβάται εύκολα, αυτή η εβδομάδα έρχεται να αποδείξει το αντίθετο. Το μικρούλι σας είναι αρκετά απρόσεκτο τόσο με τα παιχνίδια του όσο και με τα υπόλοιπα αντικείμενα που υπάρχουν στο χώρο του με αποτέλεσμα να τα χάνει ή να κάνει ζημιές. Αν πιστεύετε πως θα σας το πει ελαφρά τη καρδία κάνετε λάθος. Αν το κάνει όμως, δείξτε κατανόηση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Τσακωμοί με το μπαμπά

Αυτή η εβδομάδα κρύβει εντάσεις για το μικρό σας Καρκινάκι και τον κατά τα άλλα πολυαγαπημένο του μπαμπά. Όσο και αν προσπαθούν και έχουν και οι δύο την καλή θέληση να συνεννοηθούν δεν τα καταφέρνουν με αποτέλεσμα να προκύπτουν τσακωμοί. Αν θέλετε να τους φέρετε πιο κοντά, μία είναι η λύση . Ένα νέο αλλά δύσκολο στη συναρμολόγηση παιχνίδι όπου αναγκαστικά θα πρέπει να συνεργαστούν για να το απολαύσουν.

ΛΕΩΝ

102112197

Υπερβολικές απαιτήσεις

Το Λιονταράκι σας θα είναι κάτι παραπάνω από απαιτητικό αυτή την εβδομάδα. Η πιο δύσκολη στιγμή είναι όταν θα βγείτε μια βόλτα στα μαγαζιά και δει ένα παιχνίδι που θέλει. Μπορεί να σας πάρει και μισή ώρα να το κάνετε να σταματήσει να κλαίει. Το κλειδί είναι διαπραγμάτευση. Ανταλλάξτε το παιχνίδι με μια ευγενική συμπεριφορά. Προσοχή στη διατροφή του καθώς αποδικνύεται ιδιαίτερα λαίμαργο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Παιδότοπος και παιδική χαρά

Αν και το Παρθενάκι σας είναι ένα παιδάκι που περνάει καλά όταν παίζει μόνο του, αυτή την εβδομάδα θα βαρεθείτε να το ακούτε να σας ζητάει βόλτα. Πρώτα στο πάρκο, μετά στην παιδική χαρά και τέλος στον παιδότοπο ή στο σινεμά. Οτιδήποτε αρκεί να είναι έξω από το σπίτι και να παίζει με άλλα παιδάκια, κυρίως του αντίθετου φίλου. Αν οι βόλτες συνοδεύονται από απαιτήσεις για γλυκά και καραμέλες, αντισταθείτε σθεναρά.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Δράματα και κλάματα

Ο χαριτωμένος Ζυγός σας αυτή την εβδομάδα έχει την τάση να μεγεθύνει τα πάντα μέσα στο μυαλουδάκι του. Δραματικές θα είναι και οι αντιδράσεις του ακόμα και για τα πιο μικρά του πράγματα. Αν π.χ. ένας φίλος του αρρωστήσει και δεν έρθει σχολείο, θα νομίζει ότι άλλαξε σχολείο και αυτό θα φέρει το τέλος του κόσμου. Ντύστε το ζεστά γιατί έχει τάση για κρυωματάκια και προσέξτε μικρό-ατυχηματάκια που θα ξεπεράσει εύκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Ποικιλία ενδιαφερόντων

Αυτή την εβδομάδα το πολυμήχανο Σκορπάκι σας έχει άπειρα ενδιαφέροντα και εσείς καλό θα ήταν να το ενθαρρύνεται όταν ανακαλύψει αυτό που αγαπά. Το πάθος για κάτι είτε αυτό είναι το μπάσκετ ή οι αγαπημένοι του δεινόσαυροι ή οτιδήποτε άλλο, το κάνει να νοιώθει πολύ περήφανο. Μια γνωριμία με παιδάκια του αντιθέτου φίλου όσο κι αν το παίζει αδιάφορο θα το κάνει το χαμογελά πονηρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Ανυπακοή και υπερκινητικότητα

Το Τοξοτάκι σας έχει πάρει φόρα και τίποτα δεν το σταματά, που λέει και τα τραγούδι. Η ανυπακοή και η υπερκινητικότητα του έχουν σαν επακόλουθο μικρό-τραυματισμούς, κυρίως από τη βιασύνη του να κάνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που του λένε. Δεν θα βρίσκει ενδιαφέρον στα παιχνίδια του και θα βαριέται εύκολα. Συνιστάται υπομονή, διπλωματία και τρυφερότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Επιβραβεύστε την προσπάθεια του

Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται προσοχή όχι για το Αιγοκεράκι σας, αλλά για εσάς αφού πρέπει να συγκρατηθείτε και να μην λέτε κακά λόγια μέσα στο σπίτι γιατί το μυαλουδάκι του θα τα ρουφήξει και θα τα αναπαράγει σε χρόνο μηδέν. Να θυμάστε ότι είναι πολύ ευαίσθητο γι αυτό μην το μαλώνετε γιατί θα αναπτύξει ακόμα μεγαλύτερη εσωστρέφεια. Επιβραβεύστε την προσπάθειά του να κάνει νέους φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Πρώτος αλλιώς μόνος

Και ναι, αυτή την εβδομάδα το Υδροχοάκι σας γίνεται αφάνταστα ανταγωνιστικό με όποιον υπάρχει γύρω του. Όταν παρά την εμμονή του να είναι ο καλύτερος χάσει, τότε θα πάρει την περηφάνια του και θα μεταφέρει το παιχνίδι του στο δωμάτιό του, όπου και είναι αρχηγός. Μην γελιέστε όμως! Παρά τη στάση του, μέσα του πληγώνεται πολύ εύκολα και απογοητεύεται με τον εαυτό του. Βοηθήστε το να το ξεπεράσει με κουβεντούλα.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Διάθεση για μάθηση

Το Ψαράκι σας αυτή την εβδομάδα μεταμορφώνεται σε κάτι μεταξύ επιθεωρητή Κλουζώ και Κολόμβου. Με άλλο λόγια η περιπέτεια και η ανακάλυψη είναι μέσα στο αίμα του και χωρίς αυτά, όλα του φαίνονται απίστευτα ανιαρά. Το παιχνίδι βλέπετε δεν είναι για αυτό μόνο τρόπος εκτόνωσης, αλλά και το οδηγεί και στον κόσμο της γνώσης. Ενθαρρύνετέ τη διάθεση του για μάθηση και προσφέρετε του τα ανάλογα ερεθίσματα.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved