Παιδικό Ωροσκόπιο από 4/3 έως 10/3

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 4/3 έως 10/3

ΚΡΙΟΣ

102112205

Στολές για δυναμικούς μπόμπιρες

Το Κριαράκι σας είναι από τη φύση του γεννημένος αρχηγός. Οπότε, τώρα που ήρθε η εποχή για τα αποκριάτικα πάρτι να μην ανησυχήσετε καθόλου γιατί η επιλογή είναι πολύ εύκολη. Για το αγοράκι σας αγοράστε μια στολή πολεμιστή με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, ενώ για το κοριτσάκι σας προτιμήστε μια στολή αστυνομικίνας με φανταχτερό καπέλο. Θα δείτε πόσο θα καμαρώνουν με αυτές τις αμφιέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ο σεφ και το κουνελάκι

Η αγάπη του μικρού σας Ταύρου για τη μαγειρική καθώς και η καλαίσθητη φύση του, μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση αυτή την εβδομάδα για τις αποκριάτικες στολές τους. Για το αγοράκι σας προτιμήστε μια στολή σεφ με μεγάλο καπέλο και πλαστικά φρούτα και λαχανικά, ενώ για το κοριτσάκι σας μια στολή από κουνελάκι με φουντωτή λευκή ουρίτσα. Σίγουρα θα ξεχωρίσουν στη βόλτα τους στον παιδότοπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Το λυχνάρι και ο λούτρινος παπαγάλος

Το Διδυμάκι σας είναι ένα παιδάκι που ακόμα και τις απόκριες έχει ανάγκη να ξεχωρίζει. Οτιδήποτε κλασικό το κάνει να σφυρίζει αδιάφορα ή ακόμα και να σουφρώνει τα χειλάκι του. Εκπλήξτε το αγοράκι σας με μια στολή Αλαντίν και ένα γυαλιστερό λυχνάρι. Για το κοριτσάκι σας προτιμήστε μια πολύχρωμη στολή πειρατή και για συντροφιά ένα λούτρινο παπαγάλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ο καλλιτέχνης και η σπανιόλα

Αυτή την εβδομάδα το Καρκινάκι σας έχει ανάγκη από ένα μικρό σπρώξιμο για να βγάλει από μέσα του το ατέλειωτο ταμπεραμέντο του. Οπότε, τι καλύτερο από στολές που είναι εμπνευσμένες από την κουλτούρα άλλων χωρών. Για το αγοράκι σας επιλέξτε μια στολή κινέζου και ζωγραφίστε του στο προσωπάκι του μουστάκι, ενώ για το κοριτσάκι σας προτιμήστε μια κοκκινόμαυρη εντυπωσιακή στολή σπανιόλας.

ΛΕΩΝ

102112197

Αναμνήσεις από το μεσαίωνα

Το Λιονταράκι σας είναι το πιο περήφανο παιδάκι του ζωδιακού. Τι καλύτερο λοιπόν αυτή την εβδομάδα να επιλέξετε για το αποκριάτικο πάρτι του μια στολή που θα είναι εμπνευσμένη από τον μεσαίωνα. Για το αγοράκι επιλέξτε μια στολή ιππότη με περικεφαλαία και ένα πλαστικό σπαθάκι. Ένα μακρύ φόρεμα και ένα στέμμα στα μαλλάκια είναι τα απαραίτητα συστατικά για να μεταμορφωθεί το κοριτσάκι σας σε πριγκίπισσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Γούνινα ζωάκια

Το μικρούλι σας όπως πολύ καλά γνωρίζετε τρέφει μια μεγάλη αγάπη για τα ζώα. Με γνώμονα αυτή του την αδυναμία μπορείτε αυτή την εβδομάδα να εμπνευστείτε μια αποκριάτικη στολή του που θα το κάνει να ταυτιστεί με ένα ζωάκι. Για το αγοράκι σας επιλέξτε μια στολή πιγκουΐνου. Από την άλλη το κοριτσάκι σας θα ενθουσιαστεί με μια στολή γατούλας με μακριά ουρά και τη ροζ μυτούλα που θα της ζωγραφίσετε στο προσωπάκι του.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Καλαισθησία και στυλ

Η Ζυγαρίτσα σας είναι από τα λίγα παιδάκια που δεν δίνουν βάση στο είδος της στολή που θα φορέσουν, αρκεί αυτή να είναι καλόγουστη και να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του. Για το κοριτσάκι σας επιλέξτε με τα μάτια κλειστά μια στολή μαύρου κύκνου και πιάστε τα μαλλάκια της ψηλά. Για το αγοράκι επιλέξτε μια στολή ζωγράφου και προσοχή μην ξεχάσετε τις μπογιές και τα πινέλα του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Μυστήριο και δέος

Αν η επιλογή της αποκριάτικης στολής σας φαίνεται βουνό, η πιο ασφαλής επιλογή είναι αυτή που θα αναδεικνύει τη μυστηριώδη προσωπικότητα του μικρού σας Σκορπιού. Για το αγοράκι σας αγοράστε μια μακριά μπέρτα, πλαστικά δοντάκια και άφθονα χρώματα για ζωγραφική στο πρόσωπο όπως απαιτεί ένα βαμπιράκι της ηλικίας του. Μια μακριά σκούπα, ένα μαύρο φορεματάκι και ένα μυτερό καπέλο θα ολοκληρώσουν τη στολή της μικρής σας μαγισσούλας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Χρώμα και ήχος

Βασικό συστατικό για τη φετινή αποκριάτικη στολή του μικρού σας Τοξότη, είναι να είναι άνετη και πρακτική ώστε να μπορεί να τρέχει από εδώ και από εκεί με την ησυχία του. Μια πολύχρωμη στολή χίπι με μια περούκα με μακριά μαλλιά, θα ήταν ιδανική για το αγοράκι σας. Για το κοριτσάκι σας από την άλλη μπορείτε κάλλιστα να επιλέξετε μια αέρινη στολή από χανουμάκι και ένα μαντήλι με πολλά φλουριά που θα κάνουν θόρυβο σε κάθε της κίνηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Μορφές από την Ανατολή

Αν ψάχνετε τι θα σας εμπνεύσει φέτος για την αποκριάτικη στολή του μικρού σας Αιγόκερω, μην πάτε μακριά. Αναλογιστείτε απλά την προσοχή του στην λεπτομέρεια και την αυτοπειθαρχία του. Για το αγοράκι σας επιλέξτε μια στολή σαμουράι με το παραδοσιακό πλαστικό σπαθάκι, ενώ για το κοριτσάκι σας προτιμήστε μια πολύχρωμη στολή γκέισας και ξυλάκια για να συγκρατήσουν τα μαλλάκια του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Φουτουριστικοί ήρωες

Το Υδροχοάκι σας θα θέλει σίγουρα μια αποκριάτικη στολή που να είναι αντίστοιχα με εκείνο, μπροστά από την εποχή της ή να έχει σχέση με φουτουριστικούς ήρωες κινηματογραφικών ταινιών. Το αγοράκι σας θα ενθουσιαστεί με μια στολή από το Star Wars και φυσικά το πολύχρωμο φωτόσπαθο. Το κοριτσάκι σας από την άλλη μην εκπλαγείτε αν σας ζητήσει να την ντύσετε cat woman.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Μαγικές εποχές

Το Ψαράκι σας έχει ανάγκη η αποκριάτικη στολή του να του δίνει αφορμή να πλάθει στο μυαλό του τις μαγικές του ιστορίες. Για εκείνο μετράει περισσότερο η διαδικασία παρά το τελικό αποτέλεσμα. Για το αγοράκι σας επιλέξτε μια στολή δεινόσαυρου που αναδεικνύει τη φαντασία του. Το κοριτσάκι σας από την άλλη θα ενθουσιαστεί με ένα αέρινο φορεματάκι και ένα ραβδάκι για να μπορεί να εξασκήσει τα νεράιδο-μαγικά της.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved